Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
mzso
veterán
Jó napot!
SSD vételben gondolkodom. Eredetileg 60 gigás Vertex 2 ocz-re gondoltam. De látom, hogy egy pár ezressel többért lehet 96 gigás Kingstont is venni.
Úgyhogy most egy kicsit határozatlan vagyok. Mert úgylátom jelentős teljesítmény különbség van közöttük, meg úgy látom az OCZ kétszer annyira tartós. Véletlenszerű írás érték az hiányzik a Kingston oldalán ami kicsit gyanús.
Megéri a +36 GB a sebesség és tartósság rovására?
Most afelé hajlok, hogy nem mivel ha nagyobb mennyiségű adatot dolgozok fel akkor azt úgyis mozgatnom kell a merevlemezekre. Bár nem volt még SSD-m úgyhogy nem tudom.
Aktív témák
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Mini-ITX
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- EAFC 26
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Kingston HyperX Fury 120GB 2,5" Sata3 SSD
- SAMSUNG 9100 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új, 1 év garancia - 14.700-13.300 MBs - Eladó!
- 256GB NVMe SSD, 1 év gar
- SAMSUNG 990 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 - Új, 1 év garancia - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium 100% Akku
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest