Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Mittu88
senior tag
Sziasztok!
Segítsetek légyszi, nagy a baj! Cseréltem egy sráccal A-DATA S599 64GB SSD-re egy videokártyát és win7 telepítés után nem tudtam felrakni az AMD drivereket. Először a hangkártya driver nem ment fel, utána valahogy megjavult az (de szerintem még mindig nem jó, csak már nem az SPDIF-en keresztül küldi a hangot, hanem a 7.1-en, most SPDIF nincs), majd miután ez "megjavult", a 11.8-as drivercsomagot nem tudja felrakni, megakad a telepítő azt' csókolom. Próbáltam régebbi catalyst-tal is, nem tudja feltenni. A telepítő varázslót se tudja már feltenni.
Gépem Phenom II 555 x2@x4, Sapphire HD5830, 4GB ram, az SSD-t és a win7-et az SSD beüzemelése c. cikk alapján lőttem be. Először van SSD-m, de kiakadok, hogy ebben a k. gépben semmi nem működik először :/
Az SSD amúgy 1 hónapos, crystaldiskinfo azt írja rá, hogy 100%-os.
Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung kuponkunyeráló
- Eredeti játékok OFF topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Házimozi belépő szinten
- Xbox Series X|S
- Racoon City árnyékában: Teszteltük a Resident Evil Requiemet
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- MacBook Air M1 13' 256GB 87% (3Hónap Garancia)
- GIGA AKCIÓ!!! 450.000Ft HELYETT szinteÚJ OnePlus 15 egyenlő 16 ami 2 a 4.-en Sand Storm 16GB / 512GB
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest