Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Színes hardvercsomag a téli szürkeségben
- Gaming notebook topik
- Webes drivert fejleszt a Razer
Aktív témák
-
SirRasor
addikt
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Nem tesztelem, az tudom, hogy használja

Egyébként már én is feladtam picit a babusgatást, tegnap este visszatelepítettem rá a rendszert, és normálisan tolom, sőt, még a lapozófájlt is hagytam rajta, mert az MS-esek csak tudják mit beszélnek.
Persze a temp átkerült. Meg a dokumentumok. Meg a Roaming mappa, amin belül valamiért nagyon szeret írkálni
Prefetch szintén off a loggolásokkal együtt. Azért az eseménynaplóban egyesével végigmenni mindenen és kikapcsolni, vagy amit nem lehet, azt áthelyezni, az elég macerás 
Aktív témák
- Kingston HyperX Fury 120GB 2,5" Sata3 SSD
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital Purple Pro 10TB (WD102PURP) új, bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Prefetch szintén off a loggolásokkal együtt. Azért az eseménynaplóban egyesével végigmenni mindenen és kikapcsolni, vagy amit nem lehet, azt áthelyezni, az elég macerás