- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- Androidos tablet topic
- E-book olvasók
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Milyen TV-t vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Dell notebook topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
Véleményt kérnék a hozzáértőktől, mert ssd-vel még nincs tapasztalatom:
memóriabővítésnek nagyon itt az ideje már a gépemhez, mert előszeretettel kikapcsolom a lapozófájlt, hogy ne swappoljon annyit a winyó, de a 2giga már kevés. Tervben van 2x2GB komolyabb CL4-es ram vásárlása, de haverom felhívta figyelmemet az ssd-re, amiből egy 30-as nemsokkal, vagy szinte egyáltalán nem drágább a 2db memóriánál! Azt javasolta vegyek ocz 30gb-osat rendszerpartíciónak, 30 körül kapható, és használjam arról a lapozófilet, az szinte ugyanaz mintha memória lenne, de mellette gyorsabb lesz a rendszerpartícióm.
Mennyire tartjátok ezt jó ötletnek? Én úgy tudom ezek nem szeretik a sűrű írászt/olvasást (élettartam miatt)config: c2d e8400, 2x1gb ddr2 800mhz, 4850
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / 32GB DDR5 / RX 9070 / 2TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs