Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Egér probléma
Aktív témák
-
yOLORO
csendes tag
válasz
Findzs
üzenetére
Szia
Minden elismerésem a Kingston előtt.
Valószínűleg azért is voltak ennyire korrektek, mert nem egy 4gb pendrive -ról volt szó és tudják ők is nagyon jól hogy szerintem az összes ilyen kategóriájú SSD gyári hibás.Szóval 2x emil váltás és fénykép küldés(csak a gyári számok és p/n miatt) után megkaptam az RMA ticket -t. Nekem kellett ugyan feladni a csomagot UK -ba, de nem egy húzós összeg, ha jól emlékszem 5e ft körül volt.
Pünkösd hétfőn adták fel a csomagot UPS Express -szel és kedden kihozta a futár a címemre. Nem tudom leírni a csodálkozásom mértékét mikor kedden átvettem a csere SSD-t.
Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a fajta garanciális cserét. Ugyan pénzbe került, de ha úgy vesszük hogy ha a boltba elveszik a rossz terméket és vállalják a gar. cserét még biztos nem lenne meg a csere SDD és nem lennék biztos benne hogy egyel újabbat kaptam volna mint most, vagy csak ráfizetéssel....
ÜDV
Aktív témák
- ÁRESÉS! ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme 500GB
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- HPE Smart array P440 PCIe3 x8 SAS Controller (749797-001)
- 100/100% 500GB SSHD - több db - 2,5"
- ServeRAID 12db M5200 Series (44W3392) 1GB Cache + 28db M5210 Series (44W3395) 4GB Cache / RAID 5 Upg
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest