Hirdetés
- Milyen nyomtatót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DUNE médialejátszók topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- Milyen monitort vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dvtkfan
senior tag
Én is stabil div4-div5 vagyok idén, de a wl-ben a 14 győzelemért vért izzadok! Van, hogy egy sokkal gyengébb ellenféllel szemben is alul maradok, csinálhatok bármit.
Pl. a héten 19 meccsből behúztam 11 győzelmet, ami nálam már nagyon jó eredmény! A 8 vereségből 3-at már a 10.percben kiakasztott kontrollerer otthagytam, mert kaptam 3-4 gólokat 4-5 perc alatt, sokkal jobb ellenfelektől! Na ilyenkor nem szabad elveszteni a fejed, szünetet kell tartani...nálam ez hozott fejlődést. Korábban mindig rohantam javítani, de most már inkább sok szünetet tartok! A további 3 győzelemhez meg kellett 8 meccs, mert ma nagyon nem ment délután, este...sokat laggolt, késett az irányítás, főleg miután elindult a twitch közvetítés. Maradt 3 meccs, de maradok a gold 3-nál, mert sokkal jobb a reward...meg úgyse tudnék 3-ból 3at behúzni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Fallout 4
- TCL LCD és LED TV-k
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3520 - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I HDMI 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest