Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
evibly
senior tag
Tőlem egy plusz azért Robbennek - mivel megvolt Gravenberch lapja (Sissokot váltottam ki vele, shadowval killer), plusz kijött a Klaiber SBC, nekem nem volt kérdés, hogy kirakom és használom is. Eleinte 4231-ben job CAM volt, de nem tudtam úgy igazán kihasználni, így in game középső CAM-ban nyomja és élmény vele játszani, jobbal, ballal, tök mindegy. A klasszik tekerés persze szigorúam ballal (ha kellő erő van benne 100% gól), de a boxon belül jobbal nem hibázik többet, mint mondjuk ballal.
Egyébként én is egy kicsit kiábrándult "megvettem baby Puskást, majd eladtam" játékos vagyok, ezért most eladtam, akit lehetett, várom a TOTY-t, és ezzel a csapattal nyomom. Idén először a swapok miatt beneveztem WL-re is, Gold2 (17-9) lett végül velük, nem is annyira rossz
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- Ritkaság! 17" Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% Áfás
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest