Hirdetés
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házimozi belépő szinten
- Canon MILC: EOS R és M topik
- iPad topik
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
evibly
senior tag
Tőlem egy plusz azért Robbennek - mivel megvolt Gravenberch lapja (Sissokot váltottam ki vele, shadowval killer), plusz kijött a Klaiber SBC, nekem nem volt kérdés, hogy kirakom és használom is. Eleinte 4231-ben job CAM volt, de nem tudtam úgy igazán kihasználni, így in game középső CAM-ban nyomja és élmény vele játszani, jobbal, ballal, tök mindegy. A klasszik tekerés persze szigorúam ballal (ha kellő erő van benne 100% gól), de a boxon belül jobbal nem hibázik többet, mint mondjuk ballal.
Egyébként én is egy kicsit kiábrándult "megvettem baby Puskást, majd eladtam" játékos vagyok, ezért most eladtam, akit lehetett, várom a TOTY-t, és ezzel a csapattal nyomom. Idén először a swapok miatt beneveztem WL-re is, Gold2 (17-9) lett végül velük, nem is annyira rossz
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Linux Mint
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Eladó Lenovo Legion 5 Pro Gaming notebook
- AMD Ryzen 7 9800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Samsung 980 PRO 2TB. PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD. 7000/5100MB/S. (MZ-V8P2T0CW.)Playstation 5. Kompatibilis
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Használt iPhone 13 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- Dell Optiplex MT/SFF 7020, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ 4.-7.-8.-9.gen/ SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest