Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi hangfal építés
- Milyen széket vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dvtkfan
senior tag
Na tegnap kiraktam, ma pedig játszottam Robben spéci lapjával! A mellékelt csapattal tolom 4-2-2-2-ben, ahol Rcam poziban játszik! Előtte Alessandrini volt ott, aki ott nagyon szürkén játszott. Nos Robben eddig sokkal jobb, főleg ezzel az új holland rb sráccal. Egyenlőre a gyengébbik lábát nem tudtam tesztelni, mert mindig ballal, főleg finesz-el lőttem vele gólt...ha tiszta helyzetben 16-20 meterről el tudod vele ballal finesz-el lőni, az 10-böl 9x tuti gól...
Szóval nálam egyenlőre megérte kirakni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- VPN topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Sweet.tv - internetes TV
- E-roller topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Arch Linux
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Robotporszívók
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Gamer PC minőségi alkatrészekből! I7-9700KF/2TB HDD/800GB SSD/32GB RAM 3600Mhz Rog alaplap
Üzleti előfizetők hirdetései
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest