-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi0703
addikt
válasz
bubuska10
üzenetére
es K.J: Koszonom.
Par kerdes, mert megkaptam ezt a fosh@lmot karacsonyra igy kenytelen vagyok jatszani vele.
Utolso emberkent ha hatulrol elkaszalom az ellenfelet nem allit ki a biro? Ketszer is eljatszottam es sarga mindegyiknel.
Masnal is sokszor elofordul, hogy elvalt az emberrol, aztan az megis szabalytalankodik (az ai)? 16-oson belul, 2 meccs alatt 2 tizit kaptam emiatt.
Azt olvastam, hogy a golorom utan elnyomhatom az ellenfel visszafutasat, ismetleset. Ez ok. De volt, hogy gol utan (en lottem) rogton kozepet kezdett az ellen. Nem is egyszer. Most, hogy van ez?10 orat jatszottam vele, meg megjeleneskor. Akkor is csak SB-t, ezek akkor nem tuntek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Tőzsde és gazdaság
- Okos Otthon / Smart Home
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Android szakmai topik
- NBA és kosárlabda topic
- Gitáros topic
- Gyúrósok ide!
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen , Használt karcmentes, Garancia 2026. 03. 22-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest