Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwolf79
veterán
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Én tegnap 0-4-ről egyenlîtettem ki, de már a srác (1300 skill pont, én 960-1050 között mozgok) 2. góljànàl láttam, hogy a középkezdésnél a fél csapata a kezdőkör körül tömörül. Na mondom benyomta a full press-t egész meccsre. Utána ràîrtam , hogy esetleg megtanulhat játszani full press nélkül is. Válasz : hát mert nekem van egy if Messi-m. Mondom oké.
Másik delikvens (mint a végén kiderült 1400-as) : kikapok 6-1-re, végignézeti velem minden gólja végén a majom tánc gólörömöt. Utána ràkérdeztem ,hogy ennek ugyan.ki értelme volt ?!? Válasz : looser vagyok , drága csapattal sem tudok nyerni. Megjegyzem neki sem low budget csapata volt, 85-nél gyengébb játékosa nem volt. Még sokszor amúgy sem azon múlik , ha a gép nem akarja 99-es csapattal sem lehetne nyerni.
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autóhifi
- Kedvenc zene a mai napra
- Már elérhető a mobil eszközökre szánt The Division: Resurgence
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Suzuki topik
- Formula-1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- 27% - Samsung S32DM700UU Smart M7 Monitor! 3840x2160 / 4ms / 60hz / 4K
- Apple 20W USB-C gyári hálózati adapter (md3j4zm/a)
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest