- Ahogy ígérték, úgy lett: itt az első Noctua vízhűtés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Nekiment a MacBook Neónak az AMD
- 35 millió forintos géppel értelmezné újra a PC-t az NVIDIA az ASUS jóvoltából
- Projektor topic
- Kompakt vízhűtés
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narasim
aktív tag
ide is bemásolom:
végkövetkeztetés: ennyi pénzért nagyon jó ez az egér!
- az oldalsó gombokat nem szeretem, mert túl nagy a holtjáték
- a felület nagyon tetszik
- a görgő puhasága, fokozatmentessége kifejezetten tetszik
- a görgő alatti gomb valamennyire bejáródott, de nem az igazi. nem lehet vele biztosan duplaklikkelni pl
- asszonypajtásnak nem tetszik, mert nincs hüvelykujj tartó. megkapta a régi g602-met
- az optikája 1000dpi-re állítva, 1mm lod, pontos skypadon is, asztalon is, kék-filléres-ataris-retkes szövet padon is. basic sampling módban, 1000hz-en
- 3 nap, napi legalább 4 óra whirlwind barbározás alatt 5%-ot merült
- gyári talpak meglepően jók! ugye logitech 40ért?!
- makrókat szépen veszi, menti a saját memóriába, felső gomb duplaklikk, oldal-első gomb alt+f4 - a 4x-es árú logitech egerekkel ellentétben, ahol a makrókat nem tudom csak szoftverből elérni, hiába van azokban is belső mem!
- a súlya tökéletes! a g604 aaa elemmel is 3/4tégla ehhez képest.
- a g502x-et nem váltja le, hiába fele a súlya. az extra gombok hiánya miatt. -
Yoshida
aktív tag
atom jól bírja, 45% volt amikor 1 hete kibontottam, 1 héttel később meg 20% még mindig, de most már kíváncsi voltam, és bedugtam töltőre, felnyomtam 100%-ra. Mondjuk nem kap akkora terhelést, munkára más egeret használok.
-
ETOM
addikt
-
Yoshida
aktív tag
-
ETOM
addikt
Na, 9 nap alatt megjött nekem is, az egér már 1.23-on van, a dongle csak 1.21-en, weben nekem se tudta frissíteni, mindegy, egyelőre jólvan az úgy (a gomb átprogramozás ment egyből web-ről).
A parameter settings-ben a movement synchronization részt kikapcsoltam, alapból be van, gondolom az nem kell játékra.
Az oldalsó gombjai nekem jobban bejönnek, mint a g305, annál volt, hogy csak odébb löktem az egeret, és nyomott egy forward/back-et a böngészőben

A súly meg egy álom, a g305 könnyű elemmel 88g volt, olyan, mintha üres lenne a a V3 pro mellette

Skates-t hozzá milyen egér névhez keressek? Üvegre mit ajánlanátok? (a gyárija teljesen jó nekem, csak tartalékba kellene)
Még annyi, ha felrakom a rendes progiját, ki tudja írni az akku töltöttséget tálcán?
Nekem 100%-t mutat akksira mindig netes driver ez normális?
Másik egeremnél jó dragonfly f1 moba. -
Fecogame
veterán
Nekem is megérkezett. A régi G305-öt felemelve az féltéglának érződik
A kattintás hangos, a középső klikk kifejezetten.Fogásminőségre/anyagminőségre a G305 jobban tetszik.
Most jön egy kis gaming, megnézzük ott mit produkál.
-
Yoshida
aktív tag
Na, 9 nap alatt megjött nekem is, az egér már 1.23-on van, a dongle csak 1.21-en, weben nekem se tudta frissíteni, mindegy, egyelőre jólvan az úgy (a gomb átprogramozás ment egyből web-ről).
A parameter settings-ben a movement synchronization részt kikapcsoltam, alapból be van, gondolom az nem kell játékra.
Az oldalsó gombjai nekem jobban bejönnek, mint a g305, annál volt, hogy csak odébb löktem az egeret, és nyomott egy forward/back-et a böngészőben

A súly meg egy álom, a g305 könnyű elemmel 88g volt, olyan, mintha üres lenne a a V3 pro mellette

Skates-t hozzá milyen egér névhez keressek? Üvegre mit ajánlanátok? (a gyárija teljesen jó nekem, csak tartalékba kellene)
Még annyi, ha felrakom a rendes progiját, ki tudja írni az akku töltöttséget tálcán?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Sz4bolcs
senior tag
Megjött nekem is az egérke. 1 óra egerészés után azt kell mondanom, brutális, amit ennyi pénzért kitolt magából ez a cég.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Tényleg nearlinkes ? A webes szoftver is mutatja ? Mert emlékszem az elején, mikor még preorder volt, HS20 MCU-t mutatták, ami ugye a NearLinkes R1 N és R1 S-t is hajtja. Most meg csak custom van írva. Amúgy írhatnál a VXE-nek jutalékért, mert eladtál ezzel a cikkel jó pár egeret.
dongettó: Japán Omron switchet kapsz nálunk is a RET-nél. Én most HCNHK switchekben utazom ( [link] ), de ott van a HUANO White Shell White Dot, meg a Light Blue Shell Pink Dot. Vagy a kocka piros Kailh.
Középső, görgős klikket lecserélni a nehéz, mert az általában egy megemelt házú switch.
Encoderben nincs nagy választék: ALPS nem Kínából vagy TTC Gold Dustproof, esetleg TTC Fire&Ice vagy Kailh GE5.0. Nagyon nincs más."Amúgy írhatnál a VXE-nek jutalékért, mert eladtál ezzel a cikkel jó pár egeret."
A Keebmattól már kaptam ajánlatot, hogy egy ingyen rendelés vagy affiliate link.

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
dongettó
tag
"E mellett, a sharkoonosnak a multkorinál, 17 ért, mennyi értelme van?"
Sok, ha nem jön be a G305 méret és fogás.
"Amúgy van vmi favorit switched?"
Vagyon.
1) "10 milliós" (ez csak egy marketingszám) Huano Black Shell White Dot. Először az első Vaxee Zygen NP-01-ben találkoztam vele, azóta dúl a láv.
2) a jó öreg japán Omron D2F-01F, de ennél figyelni kell, mert a szára egy hangyányit hosszabb, mint a sztenderd, ezért egyes egerekben nagyon felkeményítheti a gombot (az első genes G-Wolves Hati HT-M Classicban pl. egyenesen botrányos, de monnyuk egy Logi G Pro Wireless sem szeresse annyira)
Az utóbbi infóból gondolom, már adja magát, hogy a klikk feel nem csak a kapcsolótól függ, hanem a gomb felépítésétől is (holtjátékok, van-e előfeszítés, a főgombok le vannak-e választva a tenyértámaszról vagy Zowie-san egybefolynak vele). Ugyanaz a kapcsoló kattintási érzete különböző egerekben eltérhet, hol kevéssé, hol jobban.
A top 3 klikk feel itten:
1. a gyári Huano Black Shell White Dot a fentebb említett, origi Vaxee Zygen NP-01-ben
2. Omron D2F-01F a Cooler Master MM710-benEz a kettő annyira jó, hogy sírni tudnék.
3. Omron D2F-01F a Microsoft Intellimouse 1.1a-ban
Görgő encoderben meg a klasszik Alps Japan. Egen. Szupertaktilis motyó, brutálisan elkülönülő fokozatokkal. Klikknek mehet alá a fentebbi két kapcsolóból valamelyik.
Ja, és nagyon nem vagyok optikai switch rajongó. Kevés a csereopció, és ha alapból nem jön be, akkor meh van.
Köszi a választ, akkor legközelebb olyan huano-t rendelek ha cserélek.
-
törölt tag
Megtúrtam a webdriveres js fájlt (1db 15 megás javascript a webdriver
), elvileg NearLink, jah (isNearlinkaz true){vendorId: 14139,productId: 4628,usagePage: 65285,usage: 1,custom: {name: "VXE V3 PRO NK",mouseCidMid: "2,6",skin: [...Pkt,{label: qE.purple,value: "Purple",icon: "#C5CEF2",image: Akt.v3.purple,},],noDpiRGB: !0,sensor: XPt.PAW3395SE,isNearlink: !0,noZeroKeyDebounce: !0,noFarDistance: !0,noAthleticsMax: !0,middleDpiButton: !0,noXyDpi: !0,noSensorAngle: !0,firmwareMark: "v3",upgradeTogether: !0,},} -
törölt tag
Vagyon.
1) "10 milliós" (ez csak egy marketingszám) Huano Black Shell White Dot. Először az első Vaxee Zygen NP-01-ben találkoztam vele, azóta dúl a láv.
2) a jó öreg japán Omron D2F-01F, de ennél figyelni kell, mert a szára egy hangyányit hosszabb, mint a sztenderd, ezért egyes egerekben nagyon felkeményítheti a gombot (az első genes G-Wolves Hati HT-M Classicban pl. egyenesen botrányos, de monnyuk egy Logi G Pro Wireless sem szeresse annyira)
Az utóbbi infóból gondolom, már adja magát, hogy a klikk feel nem csak a kapcsolótól függ, hanem a gomb felépítésétől is (holtjátékok, van-e előfeszítés, a főgombok le vannak-e választva a tenyértámaszról vagy Zowie-san egybefolynak vele). Ugyanaz a kapcsoló kattintási érzete különböző egerekben eltérhet, hol kevéssé, hol jobban.
1. a gyári Huano Black Shell White Dot a fentebb említett, origi Vaxee Zygen NP-01-ben
2. Omron D2F-01F a Cooler Master MM710-benEz a kettő annyira jó, hogy sírni tudnék.
Görgő encoderben meg a klasszik Alps Japan. Egen. Szupertaktilis motyó, brutálisan elkülönülő fokozatokkal. Klikknek mehet alá a fentebbi két kapcsolóból valamelyik.
Ja, és nagyon nem vagyok optikai switch rajongó. Kevés a csereopció, és ha alapból nem jön be, akkor meh van.
Optikai switchet nem csak egy cég gyárt, a RAESHA ? Persze van a TTC-nek is egy szériája, meg talán az Omronnál is láttam egy fajtát, de ezeknek nem olyan kialakítása, mint ami a Razer vagy a Pulsar egerekben van. Az optikai encodereket is ők gyártják.
A legjobb ezekben, hogy sehol sem lehet kapni őket
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Tényleg nearlinkes ? A webes szoftver is mutatja ? Mert emlékszem az elején, mikor még preorder volt, HS20 MCU-t mutatták, ami ugye a NearLinkes R1 N és R1 S-t is hajtja. Most meg csak custom van írva. Amúgy írhatnál a VXE-nek jutalékért, mert eladtál ezzel a cikkel jó pár egeret.
dongettó: Japán Omron switchet kapsz nálunk is a RET-nél. Én most HCNHK switchekben utazom ( [link] ), de ott van a HUANO White Shell White Dot, meg a Light Blue Shell Pink Dot. Vagy a kocka piros Kailh.
Középső, görgős klikket lecserélni a nehéz, mert az általában egy megemelt házú switch.
Encoderben nincs nagy választék: ALPS nem Kínából vagy TTC Gold Dustproof, esetleg TTC Fire&Ice vagy Kailh GE5.0. Nagyon nincs más.Hát, azt írta ki. Most, hogy lefrissítettem mindkét firmware-t, már nem írja sehol. Mondjuk egérnévnek V3 Pro NK-t mutat, és az NK elvileg a NearLink, nem?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
E mellett, a sharkoonosnak a multkorinál, 17 ért, mennyi értelme van?
megmondtam vagy megmondtam. Igazavoltvagyigazavolt!
:

Amúgy van vmi favorit switched? Rendeltem már eddig vagy 5-6 félét, olyan nagyon különbséget nem vettem észre köztük, de nem vagyok guru. TTC / omron huano, ilyen effektive direkt csendeset pl, még nem rendeltem. ( egy ttc 50 milliós idő előtt pusztult meg, max ennyi észrevételem volt)
Vagyon.
-
törölt tag
Amúgy ja, NearLink.
Az előző poszthoz még fejlesztésnek: jó lenne, ha olyan toldóadapterre emlékeztető vevője lenne, mint sok drágább cuccnak (így megspórolható lenne egy Type-A port, plusz ha nincs toldókábeled, közelebb lehet az egérhez), de ugye itt visszatérünk oda, hogy 10 000 forint, so...
Encoderben nincs nagy választék: ALPS nem Kínából vagy TTC Gold Dustproof, esetleg TTC Fire&Ice vagy Kailh GE5.0. Nagyon nincs más. -
dongettó
tag
Amúgy ja, NearLink.
Az előző poszthoz még fejlesztésnek: jó lenne, ha olyan toldóadapterre emlékeztető vevője lenne, mint sok drágább cuccnak (így megspórolható lenne egy Type-A port, plusz ha nincs toldókábeled, közelebb lehet az egérhez), de ugye itt visszatérünk oda, hogy 10 000 forint, so...
E mellett, a sharkoonosnak a multkorinál, 17 ért, mennyi értelme van?
megmondtam vagy megmondtam. Igazavoltvagyigazavolt!
:

Amúgy van vmi favorit switched? Rendeltem már eddig vagy 5-6 félét, olyan nagyon különbséget nem vettem észre köztük, de nem vagyok guru. TTC / omron huano, ilyen effektive direkt csendeset pl, még nem rendeltem. ( egy ttc 50 milliós idő előtt pusztult meg, max ennyi észrevételem volt)
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Amúgy ja, NearLink.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Na, megjött. Egy fekete Pro.
Pár gondolat tételesen:
–a forma/méret egzakt G305 copy, ugye, oh yes
–az összeszerelési minőség korrektnek tűnik, nincs recsegés-ropogás
–a főklikkek és a görgő kapcsolója lehetne egy picit könnyebb az én ízlésemhez mérten, de nyugi, azért nem izmozós (meg később nyilván bele lehet forrasztani más switch-eket)
–a bal és jobb klikk elég feszes, némi pre-travel, viszont kb. zéró post travel (a jobb klikknek van egy minimális oldalirányú holtjátéka, de nem para), mélyebb tónusú, közepesen telt, nem túlságosan hangos kattanási zaj, közepes taktilitás
–az oldalgombok feszesek, eléggé taktilisek, effektíve nulla holtjáték, de ezeknek is lehetne egy picit könnyebb kapcsolója (személyes preferencia, de határozottan korrektnek tartom így is)
–a görgő fokozatai érezhetően elkülönülnek, de nem túl határozottan (valaki ezt szereti – én nem, de ez egyéni sirám)
–a coating elég jónak tűnik, nem echte muszáj a grip tape (bár annak a gumis, picit puha fogását azért jobban csípem), viszont cserébe látszanak rajta az ujjaid nyomai (de könnyen letörölhető + a fehéren és a lilán valszeg. kevésbé szembetűnő), és ahogy nézem csak a főklikkeken, meg a tenyértámaszon van, az oldalakon nincs
–a PTFE talpak nyilván nem Hyperglide HG-1-ek, de egészen jónak tűnnek, kifejezetten halkak SkyPAD 2.0-n (még
)
–az USB Type-C/Type-A szövetkábel megteszi – nyilván nem Paracord 550 vagy Photonwire, de pl. a Keychronokhoz adottaknál jóval könnyedebb és hajlékonyabb
–az alul lévő dongle rekeszből kicsit nehézkes lehet kiszedni a vevőt, ha nincs körmöd (vagy valami vékonyka mütyürkéd, amivel kibuktathatod a helyéről) –mindenesetre szerintem kiesni nem fog akkor sem, ha nem takarja a fedőelem
–az aksi valóban pillanatok alatt feltölt (dobozból kivéve amúgy 55 százalékon volt)
–csak egy kábel van tartozéknak (a vevő az egér rekeszében pihen alapból), de ennyi pénzért nem várok mástA szenzor ugye PAW 3395SE, lehet vele versenyszerűen puttyogtatni. Driverben nyolc felbontási lépcsőt lehet maximum definiálni (levettem egyre, a többi itt felesleges – 1600 cpi, oszt jó napot). 200-15 000 cpi a tartomány, a lépték 100 cpi. Lehet állítani Motion Sync-et, angle snappinget, ripple controlt, click debounce-ot + a szokásos Windowsos vackokat. A polling rate 125/250/500/1000 Hz.
A webes ATK HUB működött (bár néha kicsit akadozós), sokféle beállítás, egyszerű, átlátható. Nem egy Keychron Launcher, de maga a GUI nem rossz.
Amibe belefutottam, hogy a gombokra beállított funkciókat (itt F5 és enter a bal oldalon, illetve backspace a görgő alatt lévő, eredetileg cpi-váltón) elmentette, megjegyezte, de nem akartak működni. A szenzorparaméterek vagy pl. a click debounce módosításával nem volt gond.
Mivel mind a vevőhöz, mind pedig az egérhez volt frissebb firmware, gondoltam, ez talán segít rajta. Na most böngészőből sehogy sem akart sikerülni egyiknek sem az update-je, de a megszakadt folyamatok (még a töltődő csíkig sem jutott el) nem téglázták. Mondom f@sza, akkor nézzük meg a desktop applikációt!
Na, ezzel már ment. Lefrissítettem mindkettőt, aztán nem ment a maus, kivettem-bedugtam a dongle-t, de még mindig nem. Legyen egy reboot. Lett. Utána ment, és az extra gombokra programozott dolgok is pipa. Csuhajja. Többet szerintem nem is kell a driver.
Amit fejlesztenék rajta:
–Huano Black Shell White Dot kapcsolók mindenhol, kivéve a "cpi-váltó" gomb alatt, mert az maradhat (személyes prefrencia)
–Alps Japan encoder (NAGYON határozottan elkülönülő fokozatok, személyes preferencia)
–Hyperglide HG-1 talpak (személyes preferencia)
–az ATK HUB webes része
–nyilván lehetne 35-40 gramm is (de nem vagyok telhetetlen; így is van egy 49 grammos, akkus – és BT-vel kiegészített, ami itt irreleváns – "G305-öm" 3D nyomtatás és hekkelés nélkül, amit évek óta akartam, ráadásul szotyiért)Kb. ennyi. Ha nem lesz vele belátható időn belül gebasz (elsősorban kapcsoló és encoder elhalálozására gondolok, de ezeket lehet, majd úgyis cseréltetem még idő előtt a fentebbiekre), akkor ez ennyiért $$$.
-
Sz4bolcs
senior tag
Srácok: Hol itt az átverés?
-
Timer
veterán
Ahh, köszi a kuponos infót, most bánom igazán, hogy ipontól rendeltem meg, ezt a pár napot kibírtam volna még pluszban, és így kábé a fele lett volna... Maradt a kármentés, rendeltem egyet innen is!
-
Viktor77
titán
-
dongettó
tag
Szia, ez az atk.store ? Nem vagyok belépve, de ott most többet ír árra.
-
törölt tag
Fent van a hivataloson, hogy 2.4GHZ 1k 65h, ami nem sok, de BT ennek a többszöröse, meg én lehet beleteszek egy nagyobb akut. 2.4GHz alacsonyabb polling raten( 1k helyet 125 vagy 250) biztos többet bír.
-
Viktor77
titán
Ennyiért ezt nem lehet otthagyni.
6400Ft volt Revoluttal. Kiraboljuk a céget.Az Orochi V2-m egy Duracell AAA elemmel kb. 2 hetet megy. Ami ebben van akksi az hogy viszonyul ehhez, kb.?
-
törölt tag
-
rgranc
aktív tag
No, meg ugye ott a cikkben, hogy 1 percig kell vezetékesen egerészni úgy, mint a szegények, és utána 3 órán át fogja újra bírni...
Tehát hétfő reggel 9-kor elkezdesz dolgozni, rájössz, hogy lemerült az egér, 1 perc töltés után kibírja ebédig, ahol rádugod 20 percre, és a hétre meg is van oldva (És a kieső idő az az amíg bedugod egy USB-be).A cikkben linkelt oldalon rendelve nekem amúgy 7300 Forint volt szállítással, és a Pro-t választottam, a feketét. (remélem semmit nem néztem be, mert mindenki 10k-t ír árra)
Az eddigi Logi G305 encoderével már nincs kedvem szenvedni, össze-vissza görget, kapcsolót már cseréltem rajta, így mondjuk 4 évet kihúzott ha úgy veszem, remélem jó csere lesz, és bírni fogja a savmart egérpadom ez a V3 PRO, a G305 néha meghülyült rajta, ha egyhelyben állt.
Feliratkoztam 3 dollárért a hírlevelükre is, és a Revolut szerint 6417 ft volt a kütyü házhozszállítással

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
No, meg ugye ott a cikkben, hogy 1 percig kell vezetékesen egerészni úgy, mint a szegények, és utána 3 órán át fogja újra bírni...
Tehát hétfő reggel 9-kor elkezdesz dolgozni, rájössz, hogy lemerült az egér, 1 perc töltés után kibírja ebédig, ahol rádugod 20 percre, és a hétre meg is van oldva (És a kieső idő az az amíg bedugod egy USB-be).A cikkben linkelt oldalon rendelve nekem amúgy 7300 Forint volt szállítással, és a Pro-t választottam, a feketét. (remélem semmit nem néztem be, mert mindenki 10k-t ír árra)
Az eddigi Logi G305 encoderével már nincs kedvem szenvedni, össze-vissza görget, kapcsolót már cseréltem rajta, így mondjuk 4 évet kihúzott ha úgy veszem, remélem jó csere lesz, és bírni fogja a savmart egérpadom ez a V3 PRO, a G305 néha meghülyült rajta, ha egyhelyben állt.
A 10k magyar boltra vonatkozott. Még él a no ÁFA-juk, és első rendelésre lehet, hogy kaptál még egy pár dolláros kedvezményt is.
-
Yoshida
aktív tag
"...ha épp dolgozok és lemerül akkor arra a 20 perc töltési időre kereshetek egy másik egeret ideiglenesen, és ha kész akkor meg dugjam vissza ezt..."
"...2,4 GHz-es rádióval, Bluetooth-szal vagy USB Type-C/Type-A kábelével köthető a célgéphez, és USB mintavételezése a jó öreg 1000 Hz-ben tetőzik..."
-
rgranc
aktív tag
Ez mind szép és jó, de ha épp dolgozok és lemerül akkor arra a 20 perc töltési időre kereshetek egy másik egeret ideiglenesen, és ha kész akkor meg dugjam vissza ezt? Vagy lehet töltés közben is egerészni vele? Most egy G305-öt használok már vagy 2 éve, van itthon pár darab tölthető líthium-os AAA elem (kis alufólia golyóval az AA helyett használható és könnyebb), és mikor lemerül benne több mint egy hónap után (napi legalább 8 órás használattal) akkor csak berakom a másik feltöltöttet 10 másodperc alatt. Egyébként még szimpatikus is lenne ez az egér, de azért ez az üzemidő nem túl erős.
"...ha épp dolgozok és lemerül akkor arra a 20 perc töltési időre kereshetek egy másik egeret ideiglenesen, és ha kész akkor meg dugjam vissza ezt..."
"...2,4 GHz-es rádióval, Bluetooth-szal vagy USB Type-C/Type-A kábelével köthető a célgéphez, és USB mintavételezése a jó öreg 1000 Hz-ben tetőzik..."
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
AI a barátod:
"Magyarországon jelenleg ezek a legismertebb hot-swap switch-es gamer egerek:
ASUS ROG Gladius III, Asus ROG Gladius III Wireless AimPoint, ASUS ROG GLADIUS III CORE, ASUS ROG Keris II Ace, Asus ROG Keris Wireless AimPoint,
Endgame Gear OP1 8k v2, Endgame Gear OP1 RGB, Endgame Gear OP1we Wireless, Endgame Gear OP1w 4K Gamer, Endgame Gear XM2w 4k gamer, Endgame Gear XM2 8k Gaming, Endgame Gear XM2w 4k v2, 4.000Hz - fekete EGG-XM2, Endgame Gear XM2w 4k Wireless gamer, Endgame Gear XM2we Wireless gamer feketeAz ASUS modellek gyárilag socketesek (Push-Fit). Az Endgame Gear OP1/XM szériánál pedig moduláris switch PCB rendszer van, tehát nagyon könnyen cserélhetőek a kapcsolók."
És vannak még páran.Az AI NEM a barátod, de ezt az evidenciát félretéve az Endgame Gear OP1 8K-ról és a VXE V3 Próról kérdézett(, amire már kapott választ).
-
ViZion
félisten
AI a barátod:
"Magyarországon jelenleg ezek a legismertebb hot-swap switch-es gamer egerek:
ASUS ROG Gladius III, Asus ROG Gladius III Wireless AimPoint, ASUS ROG GLADIUS III CORE, ASUS ROG Keris II Ace, Asus ROG Keris Wireless AimPoint,
Endgame Gear OP1 8k v2, Endgame Gear OP1 RGB, Endgame Gear OP1we Wireless, Endgame Gear OP1w 4K Gamer, Endgame Gear XM2w 4k gamer, Endgame Gear XM2 8k Gaming, Endgame Gear XM2w 4k v2, 4.000Hz - fekete EGG-XM2, Endgame Gear XM2w 4k Wireless gamer, Endgame Gear XM2we Wireless gamer feketeAz ASUS modellek gyárilag socketesek (Push-Fit). Az Endgame Gear OP1/XM szériánál pedig moduláris switch PCB rendszer van, tehát nagyon könnyen cserélhetőek a kapcsolók."
És vannak még páran. -
Sz4bolcs
senior tag
Húha, ez bestbuy-nak tűnik, be is rendeltem iponról egy v3 pro-t.
Laptop mellé is jó lesz bluetooth-szal, ami g305-ből hiányzik.Amúgy a G305-nél nekem a súlyeloszlás nem tetszik, mert farnehéz az egér. Kíváncsi vagyok erre a v3 pro-ra.
-
Seep
senior tag
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Az OP1 8K főkapcsolói egy hot swapes modulon vannak, a VXE forrasztós.
------------------------------------------------------------------------
(#24) Gróf...: Well... az MX Master széria amúgy is nagy ívben kerülendő, viszont pl. a G Pro Wirelessben és utódaiban híresen jó akku van.
"A lendkerekes görgőről se feledkezzünk meg."
Van több opció is, de az összképet nézve talán a Keychron M6 1K/4K a legjobb. Ha elengeded a szabadon futó görgőt, akkor a Keychron M7-et érdemes megnézni.
Persze mindig ott van az egyedileg legyártatott PMM (akár G604 méretre/formára), csak az négyszer-ötször annyi lesz, mint a Keychronok.
------------------------------------------------------------------------
(#26) Imi3estNew: Hogyne lehetne. Mi értelme volna, ha töltés közben nem lehetne használni? Ilyet csak az Apple csinál, de szerencsére más cégek értenek a perifériakészítéshez.
Ezzel a hardverrel és ekkora akkuval ez teljesen jó üzemidő. Ha PAW 3950 lenne benne és valami újabb Nordic MCU, még tovább bírná. Csak akkor nem 10 pénz volna.
Nem kérdés, hogy a G305 vs. V3 Pro közül az utóbbi.
-
ViZion
félisten
ezekben is socket van, mint a mecha billencsekben. Szabvány méretek a kapcsolók, kicibálod, másikat belenyomod, kész. Roncsolásmentesen, forrasztás nélkül.
-
Seep
senior tag
-
Imi3estNew
csendes tag
Ez mind szép és jó, de ha épp dolgozok és lemerül akkor arra a 20 perc töltési időre kereshetek egy másik egeret ideiglenesen, és ha kész akkor meg dugjam vissza ezt? Vagy lehet töltés közben is egerészni vele? Most egy G305-öt használok már vagy 2 éve, van itthon pár darab tölthető líthium-os AAA elem (kis alufólia golyóval az AA helyett használható és könnyebb), és mikor lemerül benne több mint egy hónap után (napi legalább 8 órás használattal) akkor csak berakom a másik feltöltöttet 10 másodperc alatt. Egyébként még szimpatikus is lenne ez az egér, de azért ez az üzemidő nem túl erős.
-
Timer
veterán
Ha már a Logitech-el vonunk párhuzamot.
Náluk az akkumulátoros egerek nem voltak nyerők, mert (Saját példa) egy év alatt dobta be a törölközőt az MX master 2 akkuja. És ugye a metódus az, hogy küldöd vissza az egeret és kifizetik a vételárat, vagy felajánlanak egy másik ugyanolyat. Ami majd egy év múlva megint...
De van a loginál egy baromi jó ficsőr. A két á-s (AA) akkumulátoros - elemes egerek, amiből EGY DARAB KELL BELE, és három másodperc alatt cserélhető, tehát egy percig sem kell az egérnek a töltőn lógnia.
Nekem egy G604-em van, amiben (mivel nem lehet már kapni) harmadszor cserélem a fő kapcsolókat. (Ami nem leányálom tekintve a húsz csavart, amit ehhez a művelethez el kell távolítani,) De nincs alternatívája!
Ja igen. A lendkerekes görgőről se feledkezzünk meg.
Szóval erre a gyors töltésre majd térjünk már vissza egy év múlva! Sok szerencsét hozzá!Nem azt mondom, hogy ha én nem tapasztalom a hibát, akkor az nincs, de tény, hogy az MS Master 2S-em 3 éves, legalább. Megjelenésekor vettem, azon kívül, hogy meg van kopva, és a görgő undorítóan néz ki, más baja nincsen, pláne akkuval kapcsolatos.
-
Gróf...
aktív tag
Ha már a Logitech-el vonunk párhuzamot.
Náluk az akkumulátoros egerek nem voltak nyerők, mert (Saját példa) egy év alatt dobta be a törölközőt az MX master 2 akkuja. És ugye a metódus az, hogy küldöd vissza az egeret és kifizetik a vételárat, vagy felajánlanak egy másik ugyanolyat. Ami majd egy év múlva megint...
De van a loginál egy baromi jó ficsőr. A két á-s (AA) akkumulátoros - elemes egerek, amiből EGY DARAB KELL BELE, és három másodperc alatt cserélhető, tehát egy percig sem kell az egérnek a töltőn lógnia.
Nekem egy G604-em van, amiben (mivel nem lehet már kapni) harmadszor cserélem a fő kapcsolókat. (Ami nem leányálom tekintve a húsz csavart, amit ehhez a művelethez el kell távolítani,) De nincs alternatívája!
Ja igen. A lendkerekes görgőről se feledkezzünk meg.
Szóval erre a gyors töltésre majd térjünk már vissza egy év múlva! Sok szerencsét hozzá! -
Timer
veterán
Ehh, ennyire azért nem járok a nyúlüreg mélyén, de ki tudja, a Keychron LP billentyűzetemet is megszerettem, szintén itteni ajánlásra!

-
dongettó
tag
-
Seep
senior tag
Fogalmam sincs.
De mindkettőben cserélhető a kapcsoló.
-----------------------------------------------------
(#7) Decus Trivet: Plusz az MCU is lehet más.
(#10) dongettó: Nyilván x száz darab nem ugyanannyiba kerül, mint egy, és június 1-ig a kínaiak tudnak anélkül csomagot küldeni, hogy ÁFA-t kellene rá fizetni.Ez a kapcsolo csere erdekesen hangzik. Forrasztos cserelos, vagy van benne valami socket ?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Timer
veterán
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ma is tanultam valamit!
Eredetileg a logitech megfelelőjét néztem ki, másodlagos egérnek, mondván legalább nem kell két driver, de aztán rájöttem, hogy de kell, mert az alap egerem az mx master 2S. Ehhez viszont ha jól látom, nem kell driver külön, a forma meg ugyanaz. A steelseries-nek volt még a hét elején hírezve itt egy egere, az is szimpi volt, megérheto az árkülönbséget? FPS többujjas fogásasal, koca gaming üzemmódban!
SteelSeriestől nem érdemes venni semmit. Már a QcK padjaik sem ugyanazok, mint 15+ évvel ezelőtt (még a régi logóval).
-
Timer
veterán
Ma is tanultam valamit!
Eredetileg a logitech megfelelőjét néztem ki, másodlagos egérnek, mondván legalább nem kell két driver, de aztán rájöttem, hogy de kell, mert az alap egerem az mx master 2S. Ehhez viszont ha jól látom, nem kell driver külön, a forma meg ugyanaz. A steelseries-nek volt még a hét elején hírezve itt egy egere, az is szimpi volt, megérheto az árkülönbséget? FPS többujjas fogásasal, koca gaming üzemmódban!
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Timer
veterán
Köszi Srácok, mielőtt beírtam ide, kerestem arukeresőn is, meg iponon is, de a Pro-t nem dobta, csak simát. Most, hogy nem ATK-val, hanem VXE-vel kerestem, bedobta.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
dongettó
tag
Iponon (10 591 Ft) meg aqua-n láttam, ipont 10 éve kerülöm messziről, aqua-ról meg úgy tudtam megszűnt.
/csakazalzatöbbirerásenéz!/najó még pcx, azt szeressük. Bár vagy 4 éve onnan sem rendeltem semmit. Alzáról egyszer 6k a posta, aztán egész évben mehet vakulásig garfutárral. Mondjuk régen amikor még mindent az x ről vettem, folyton kaptam az ingyenposta lehetőségeket. -
Timer
veterán
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Fogalmam sincs.
De mindkettőben cserélhető a kapcsoló.
(#7) Decus Trivet: Plusz az MCU is lehet más.
(#10) dongettó: Nyilván x száz darab nem ugyanannyiba kerül, mint egy, és június 1-ig a kínaiak tudnak anélkül csomagot küldeni, hogy ÁFA-t kellene rá fizetni. -
dongettó
tag
10 ért a pro magyarországról hibátlan. Furcsa hogy aliról drágább, vagy ugyanannyi postával. Nem tudom hogy jön ki a matek.
-
ViZion
félisten
Dettó. Ennyiért nagyon mellényúlni nem lehet vele, és már évek óta akartam egy ~50 grammos G305-öt.
Ha bejövős lesz (amire egyelőre nem látok okot, hogy miért ne lenne), szerintem a nyáron veszek egy lilát is. Nem árt, ha van itthon belőle. Egy Szent Istvánért manapság lassan már levegőt sem kapsz.
Melyik lehet halkabb, ez, vagy az Endgame Gear OP1 8K V2 ultra light (PixArt sensor PAW3950, Kailh GX switch)?
-
törölt tag
Valószínűleg a SmartSpeed lesz az, a saját technológiájuk.
-
törölt tag
Azt mond már meg nekem, hogy ez NearLinkes csak nem vették meg a licencet, mint a VXE R1 S-nél ? Vagy ennyivel hatékonyabb lett ez az egér a R1-hez képest ? Mert az R1 üzemidők alapján ennek kevesebbnek kéne lennie.
Ennyiért még coating is van, az tök király.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Dettó. Ennyiért nagyon mellényúlni nem lehet vele, és már évek óta akartam egy ~50 grammos G305-öt.
Ha bejövős lesz (amire egyelőre nem látok okot, hogy miért ne lenne), szerintem a nyáron veszek egy lilát is. Nem árt, ha van itthon belőle. Egy Szent Istvánért manapság lassan már levegőt sem kapsz.
-
Fecogame
veterán
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Az enyém is ma jön.

--------------------------------------------------------
(#2) Decus Trivet: A cirka heti egy töltés szerintem teljesen jó ilyen tömeggel.
-
Narasim
aktív tag
-
törölt tag
Ez egy jó egér (PRO), nem is tettek rá nagy hasznot nálunk, de az akkumulátor kapacitást nagyon alá lőttek.. Én biztos cserélném nagyobbra.
-
Narasim
aktív tag
megvan asszonypajtás következő egere!
a g602 vevője (kb 10 év aktív használat után) úgyis döglődik, erre lesz a csere. köszöntem a tippet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Ahogy ígérték, úgy lett: itt az első Noctua vízhűtés
- Bécs oda-vissza meglehet a Tesla robotaxival
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos autók - motorok
- Windows 11
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256Gb 100% akku 1 év Garancia, szépséghibás
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 1 Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 1TB IPS 1 év teljeskörű garancia
- Corsair DOMINATOR PLATINUM RGB 64GB (2x32GB) DDR5 5200MHz CMT64GX5M2B5200C40
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest

A kattintás hangos, a középső klikk kifejezetten.
:

Köszönöm a tanácsot, rendelek is egy Pro-t!