-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
barcabome
aktív tag
Nekem csak a sima Portu van, de RW-ben Finisher lappal nagyon jó. Tegnap RTTF Koudé-ra nagyon rá voltam feszülve, mert még 6 win kellett volna és egyáltalán nem volt kedvem fifázni meg fáradt is voltam már, de szerencsére Coutinho megoldotta, zsinórban 5 win mesterhármasokkal a részéről. Nagyon semmibe néztem Cou-t a statjai alapján, de ingame egy állat, legalábbis az én játékstílusomhoz nagyon passzol.
Viszont ehhez az is kellett, hogy 4321-ről átálljak 433(2)-re és Valverde repült, CDM-be pedig jött De Jong, aki klasszisokkal jobban fekszik nekem, pedig statok alapján Valverde is fullos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Witcher topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Apple MacBook
- Konzol Screenshot
- Opel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple IPhone 15 Pro max 256GB kártya-független akksi 85%
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- Üzletből, garanciával,Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 /i5-11gen/16RAM/512SSD/ újszerű állapot/magyar bill
- Intel I7-6700 / Akciós Ár!
- Intel I5-9500T / Akciós Ár!
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BBK2/64 RAM
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4677
- Apple iPhone 15 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest