Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• barcabome

aktív tag

Amúgy sokat változott az évek alatt a Fifa is. Még a PS4-es korszak elején a Fifa 14-15-ben sima gold csapattal mentem végig és rosszabb napjaimban voltam DIV 2-ben. Mikor odafigyeltem, ráfeszültem mindig jött a DIV 1 WIN. Álmodni sem mertem színes lapokról akkoriban. Nem emlékszem már a teljes csapatra, de az meg van még, hogy a legnagyobb OP Victor Ibarbo ott volt elől, Rooney CAM-ban és Fellaini CDM-ben, kapuban talán Lloris állt. Akkoriban még a 4-1-2-1-2 wide volt a META. Régi szép idők. :) Most két értelmeset nem tudok passzolni ebben a felállásban. :((

Akkor még szerintem csak a legacy defending volt, meg mikor hívtad a társat segíteni, akkor nem csak nézegette az ellent, hanem el is vette a labdát.

Emlékszem az idősebbek mindig mondták, mikor elkentem őket, hogy majd pár év múlva nem leszel ilyen jó, lassulnak a reflexeid stb... Mondtam is nekik, hogy na persze. :DDD

Azóta szerintem sokkal technikásabban játszom, de DIV 4 és 5 között ugrálok. És sajnos nem azért, mert olyan jók az ellenfelek. Régen körberöhögtem a sok cselgépet, mikor leszereltem és tiki-takával szétpasszolva üres kapura gólt lőttem. Most nagy mosollyal veszem tudomásul, ha egy szép csel után kapok gólt.

Most szerintem az az érték, ha valaki egyedi tud lenni. Nekem a sok passzos foci tetszik, de ezzel nem tudok érvényesülni, viszont a flipper focihoz meg nem vagyok hajlandó alkalmazkodni. Ezért elkezdem gyakorolni a cseleket, ami abszolút idegen tőlem, viszont tetszik és bár nem sokszor, de már párszor sikerült olyan cseleket beadni góllal a végén, amikre azt mondom, hogy na ez igen.

Írják, hogy a 4-2-3-1, 4-2-2-2, 4-4-2 a META, de nekem ezek a felállások abszolút nem jönnek be. Ha már a 4-1-2-1-2 ennyire szar idén, akkor maradok a 4-3-2-1 vagy 4-3-3 (2)-nél, azok még valamennyire passzolnak hozzám.

Bocsi a regény miatt, de most valahogy elkapott a nosztalgia. :R

Új hozzászólás Aktív témák