- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- LG LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Milyen széket vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi haladó szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ShiberMonkey
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Köszönöm
Sajnos itt is érezhető hogy IF Palomino és IF Djimsiti gyenge láncszem,de meglepően jól tudtam védekezni velük, Gollini meg meglepően nagy bravúrokat mutatott. Sweeper Keeper és Come for crosses van rajta, lehet ez is hozzárakott.
Remélem jön majd pár IF nem csak Papu Gomeznek
Jó lenne ezt a csapatot év végére ugyan így látni csak színesebb kártyákkal :D Zapata hihetetlen jó csatár hogy végre lehet fejelni 26 gólnál jár már (csak WL) Gosens meg Hateboer meg kiosztott már 16 gólpasszot szélről.
Nagyon nagy élmény amikor nyerek egy meccset vagy rúgok gólt.
Gondoltam rá hogy ez lesz a fő csapat és ha jön egy speckó lap azt megveszem, de lesz mellette szerintem olyan hogy kirakom egy WL-re az Intert vagy Atleticot késöbb meg ha jönnek kisebb csapatok IF lapjai akkor velük WLezem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crimson Desert
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- BMW topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- Horgász topik
- No Rest for the Wicked
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- OH! Dell Latitude 7340 -65% Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Azta Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Érintős Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 32/512 FHD+
- DJI Osmo Action 4 Adventure Combo + sok tartozékkal búvárkodáshoz
- Samsung 32GB DDR4-2666V 2 x 16 GB (M393A2K43BB1-CTD6Q) Szerver memória
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5430 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1235U 10Mag 16/512 FHD
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4475
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sajnos itt is érezhető hogy IF Palomino és IF Djimsiti gyenge láncszem,de meglepően jól tudtam védekezni velük, Gollini meg meglepően nagy bravúrokat mutatott. Sweeper Keeper és Come for crosses van rajta, lehet ez is hozzárakott.
Jó lenne ezt a csapatot év végére ugyan így látni csak színesebb kártyákkal :D Zapata hihetetlen jó csatár hogy végre lehet fejelni 26 gólnál jár már (csak WL) Gosens meg Hateboer meg kiosztott már 16 gólpasszot szélről.