Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Projektor topic
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Hatalmas mérföldkőhöz ért az Xbox applikáció
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ShiberMonkey
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Köszönöm
Sajnos itt is érezhető hogy IF Palomino és IF Djimsiti gyenge láncszem,de meglepően jól tudtam védekezni velük, Gollini meg meglepően nagy bravúrokat mutatott. Sweeper Keeper és Come for crosses van rajta, lehet ez is hozzárakott.
Remélem jön majd pár IF nem csak Papu Gomeznek
Jó lenne ezt a csapatot év végére ugyan így látni csak színesebb kártyákkal :D Zapata hihetetlen jó csatár hogy végre lehet fejelni 26 gólnál jár már (csak WL) Gosens meg Hateboer meg kiosztott már 16 gólpasszot szélről.
Nagyon nagy élmény amikor nyerek egy meccset vagy rúgok gólt.
Gondoltam rá hogy ez lesz a fő csapat és ha jön egy speckó lap azt megveszem, de lesz mellette szerintem olyan hogy kirakom egy WL-re az Intert vagy Atleticot késöbb meg ha jönnek kisebb csapatok IF lapjai akkor velük WLezem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival4 1 Év Garanciával!
- Dell Latitude 5440 14" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe gar
- ASUS ROG Strix OLED XG32UCWMG
- GARANCIÁS! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Ubiquiti AMPLIFI HD router + 2 darab AFI-P HD mesh antenna
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G1 USDT brand - i7 4790S 16GB DDR3 256GB SSD Intel HD 4600 250W WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Sajnos itt is érezhető hogy IF Palomino és IF Djimsiti gyenge láncszem,de meglepően jól tudtam védekezni velük, Gollini meg meglepően nagy bravúrokat mutatott. Sweeper Keeper és Come for crosses van rajta, lehet ez is hozzárakott.
Jó lenne ezt a csapatot év végére ugyan így látni csak színesebb kártyákkal :D Zapata hihetetlen jó csatár hogy végre lehet fejelni 26 gólnál jár már (csak WL) Gosens meg Hateboer meg kiosztott már 16 gólpasszot szélről.