Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ShiberMonkey
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Köszönöm
Sajnos itt is érezhető hogy IF Palomino és IF Djimsiti gyenge láncszem,de meglepően jól tudtam védekezni velük, Gollini meg meglepően nagy bravúrokat mutatott. Sweeper Keeper és Come for crosses van rajta, lehet ez is hozzárakott.
Remélem jön majd pár IF nem csak Papu Gomeznek
Jó lenne ezt a csapatot év végére ugyan így látni csak színesebb kártyákkal :D Zapata hihetetlen jó csatár hogy végre lehet fejelni 26 gólnál jár már (csak WL) Gosens meg Hateboer meg kiosztott már 16 gólpasszot szélről.
Nagyon nagy élmény amikor nyerek egy meccset vagy rúgok gólt.
Gondoltam rá hogy ez lesz a fő csapat és ha jön egy speckó lap azt megveszem, de lesz mellette szerintem olyan hogy kirakom egy WL-re az Intert vagy Atleticot késöbb meg ha jönnek kisebb csapatok IF lapjai akkor velük WLezem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Filmvilág
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- VGA kibeszélő offtopik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen széket vegyek?
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sajnos itt is érezhető hogy IF Palomino és IF Djimsiti gyenge láncszem,de meglepően jól tudtam védekezni velük, Gollini meg meglepően nagy bravúrokat mutatott. Sweeper Keeper és Come for crosses van rajta, lehet ez is hozzárakott.
Jó lenne ezt a csapatot év végére ugyan így látni csak színesebb kártyákkal :D Zapata hihetetlen jó csatár hogy végre lehet fejelni 26 gólnál jár már (csak WL) Gosens meg Hateboer meg kiosztott már 16 gólpasszot szélről.