Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adise
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
jatszottam mindkét verziot. Szerintem annyira minimalis a kulonbseg, hogy ha valakinek elakarod mondani, akkor jobb valami videot keresni,ami mutogatja a kulonbséget annyira minimalis. Én talán a hálót tudom mondani meg az uj gol animacio a végén ugye, de az meg nem a nextgen miatt van ugye
Azért ettol nagyobb kulonbseg okkal elvarhato szerintem. PES-nél majd kiderul mire futotta az egy év kihagyás a nagy "fejlesztéshez" bár a grafika nem minden, a körités miatt ugyis a fifa a nyerő.Ezt értem meg tudom hogy mukodik, de régebben nem UT alatt mentek a versenyek ugytudom, talán az jobb volt. Bár ott meg az a gond, hogy mindenki ugyanazzal a pár csapattal jatszott, nem mintha 90%-ban itt ne ugyanaz lenne. Igazából erre nem is tudok jo megoldást jelenleg mi lenne jo.
Azt viszont már több helyen láttam leirva, hogy elvileg nem 30 meccs lesz a WL. több részlet nincs egyelőre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Azért ettol nagyobb kulonbseg okkal elvarhato szerintem. PES-nél majd kiderul mire futotta az egy év kihagyás a nagy "fejlesztéshez" bár a grafika nem minden, a körités miatt ugyis a fifa a nyerő.