Hirdetés
- VR topik
- Gaming notebook topik
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Persze hogy jól tetted
Én regisztráltam de csak mert kb. mindig van feleslegben 2000 pontom szóval mindig beregisztrálok, hogy ne menjen kárba. Bár játszani Felixel sem lett több kedvem. Tegnap kipróbáltam 3 wl meccsen. 2 győzelem 1 vereség
Vesztes meccsen 3 nutmeg gólt kaptam úgy, hogy ott álltam a támadó útjában erre valahogy csak átszuszakolta a játék köténybe vagy a lábán keresztül.
Utána meg képes volt az öcskös a 75. perctől tartogatni hátul. Kiléptem inkább mert se kedvem se türelmem az ilyen verebekhez június 18.-án. Nem tudom hol érzi magát az ilyen. Nem a vb döntőben van ahol 250.000 dodó a tét hanem egy szaros wl meccsen.
Azt meg inkább hagyjuk, hogy váltok constans+team pressre azt 10 perc után érezték a játékosaim, hogy amúgy nem hátrálni kéne a labdától hanem megtámadni
Ott hagytam inkább az egészet.Állítgattam pár dolgot a controller customiseban így fluidabb lett a védekezés. Borasnak van egy videója ő hogy használja aztán azt próbálom ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- új iPhone 17 Pro 256GB silver ezüst független Apple 1 év garancia
- új iPhone 17 Pro 256GB deep blue mélykék független Apple 1 év garancia
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 17 Pro Max 256GB deep blue mélykék független Apple 3 év garancia iStyle
- újszerű MacBook Air M1 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd gtx 1070 8gb(1660ti,2060 szint) vel Dobozában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én regisztráltam de csak mert kb. mindig van feleslegben 2000 pontom szóval mindig beregisztrálok, hogy ne menjen kárba. Bár játszani Felixel sem lett több kedvem. Tegnap kipróbáltam 3 wl meccsen. 2 győzelem 1 vereség