Hirdetés
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Pánik a memóriapiacon
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Milyen egeret válasszak?
- Gyors gyárvásárlással reagálna a memóriapánikra a Micron
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Epson nyomtatók
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
Este 20 győzelemmel fejeztem be 4 meccsel a vége előtt, de már nagyon késő volt így nem toltam tovább.
Most reggel nekiültem és ez lett az eredménye. 3 meccs, ahol mindhárom ellenfél a ROW régióból volt, 3 arab a nevükből ítélve. Az első két ellenfél top 200-as volt, az elsőt azt hiszem 7-3-ra vertem hosszabbítás után, a másodikat meg 4-1-re ugyan úgy hosszabbításban, ja és mindkét meccsen fordítani tudtam, nagyon kemény volt. Erre a 3. meccsen jött egy gyerek valami 433 támadó felállás, CM-be Deco és hasonlók. Itt is hátrányból hoztam vissza és a hosszabbításban nyertem. Nekem tizenvalahány lövése volt, neki kb. 2-3, amennyi gólja.
Ennyi a sztori, a "packluck" mellé ez is jár!

Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel és 6 hónap garanciá
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest