Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Gratula!
Szép eredmény!Én kb 4 hónap után mentem rá legalább a Gold3-ra, meglett. Pár meccset inkább kiléptettem, mert nem volt kedvem gürizni. Rivals Rank1 bánja :/. Nem ez volt életem WL-e de a 2 pick volt szem előtt, a statisztika másodlagos.
Az utolsó győzelemèrt 2x (2 meccsen) szivatott meg a gép. Amit lehetett kihagytak, VDS nem egyszer gól vonalról szedte ki a labdát, ziccer kapusba (mindkét meccsen VDS védett). Aztán az egyiket 11esekkel buktam, másikat meg simán.Utolsó meccsen meg minden is összejött, de a gép nem hagyta hogy nyugodt legyek, 2 kick off gólt nyeltem be. 6-3 után lépett ki a srác.
4312-nél mik a beállítások? Vagy semmi extra?
-
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én webappba nyitottam őket csináltam kb 10 dbot, jött sok 85-84es, meg az első kettőben volt egy Hendo meg egy Firmino
Jobb, hogy nem ingame nyitottam mert WOnál elhittem vna, de mégse
Még egy 20 csomagot csinálok hátha jön egy Unitedes lap aztán ennyi, én se szóróm el rá a coint, inkább megveszem majd aki kell és kész 
Milyen pakk jön majd az elitért?! 3db pl tots?! Ha ott belenyúlsz szép summa jön
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen monitort vegyek?
- Star Trek
- Autós topik
- OLED monitor topic
- Elektromos cigaretta 🔞
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-E350N WIN8 (Rev. 1.0) használt alaplap integrált CPU-val
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Gamer PC I5 12400F, RTX3050 OC 8 GB, 16GB DDR4. 1 TB SSD
- LG 27MP60G 27" IPS FHD monitor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Keresünk dokkolókat
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 512GB 15.6" 1 év garancia
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / RX 580 8GB / 500GB SSD + 2TB HDD / 16GB RAM
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Jobb, hogy nem ingame nyitottam mert WOnál elhittem vna, de mégse
Még egy 20 csomagot csinálok hátha jön egy Unitedes lap aztán ennyi, én se szóróm el rá a coint, inkább megveszem majd aki kell és kész