Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
válasz
Madn!ght
üzenetére
Persze, de hát az év során folyamatosan veszítenek az értékükből a lapok. Nem mind, mert pl. IF Gomezt megvettem év elején 400 körül, majd TOTY környékén eladtam 830ba
Ugyanez IF Walker pl. De a tendencia az, hogy a lapok előbb vagy utóbb szépen értéktelenednek.AP: egyrészt a market crash miatt fordulópont, durván beesik minden korábbi lap ára. Aztán igen, a TOTS lapok erősen felhúzott kártyák (lásd TOTY), csak itt minden topliga és legalább ennyi kisebb liga kap egy full keretet, tehát 18 lapot. Na most akkor képzeld el ez hány db.
Az, hogy kuka az eddigi csapatod csak annyira igaz, mint ha az októberi keretet hasonlítanád össze a januárihoz mondjuk. De ha ez megnyugtat, még nyárig simán jönnek majd a TOTSnál is erősebb lapok
Mint tavaly a Summer Heat ami elég jó kis promo volt, nem beszélve az EBről, de arról nem tudok nyilatkozni, mert nagy világesemény során még nem Fifáztam. Lesz sok sbc, wl pickek, minden kutyafasza, szóval nem kell aggódni, ha eddig jól játszottál ezután is jól fogsz (a körülményeket vegyük ki), ha nem esik 1 TOTS lap sem, akkor is.Nekem ez volt a végső csapat. Asszem csak Cruyff volt eladható
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Honeywell DCR313N elemes kapucsengő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ugyanez IF Walker pl. De a tendencia az, hogy a lapok előbb vagy utóbb szépen értéktelenednek.
Az, hogy kuka az eddigi csapatod csak annyira igaz, mint ha az októberi keretet hasonlítanád össze a januárihoz mondjuk. De ha ez megnyugtat, még nyárig simán jönnek majd a TOTSnál is erősebb lapok