Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Extra hűtést kínál a Nintendo Switch 2-höz a JSAUX
- Apple asztali gépek
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- 3D nyomtatás
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
[link] Tetszik nem tetszik így van.
Eleve az UEFA miatt lépték meg. Így is túl sok pénzt húztak le a csapatokról. Amerre tart a foci egyébként valamennyire meg is értem, hogy ezt meglépték. Azt az irdatlan összeget amibe egy játékos kerül+fizu a blből képtelenség fizetni. Nem hiába horpadt be pénzügyileg a Barca is vagy a Milan vagy épp az Arsenal.
Várjuk ki mi lesz belőle de nekem egyenlőre tetszik. Kicsit unom már a szövetségeket is az ilyen Katari vbvel meg hasonlókkal. Őket is csak a pénz érdekli most legalább kapnak egy fricskát
Ez üres fenyegetőzés szerintem. Kutya nem nézné a spanyol bajnokságot a 3 gigász nélkül vagy az angolt a 6 nagy csapat nélkül. A VB meg EB ugyanez lenne
Az itt játszó 20 csapat adná a legnagyobb válogatottak gerincét. Olimpia szintű nemzetközi versenyek lennének nélkülük.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tökéletes állapotú Samsung S10 128/8GB tok+doboz+kábel
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Eleve az UEFA miatt lépték meg. Így is túl sok pénzt húztak le a csapatokról. Amerre tart a foci egyébként valamennyire meg is értem, hogy ezt meglépték. Azt az irdatlan összeget amibe egy játékos kerül+fizu a blből képtelenség fizetni. Nem hiába horpadt be pénzügyileg a Barca is vagy a Milan vagy épp az Arsenal.