Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen széket vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Léghűtés topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
[link] Tetszik nem tetszik így van.
Eleve az UEFA miatt lépték meg. Így is túl sok pénzt húztak le a csapatokról. Amerre tart a foci egyébként valamennyire meg is értem, hogy ezt meglépték. Azt az irdatlan összeget amibe egy játékos kerül+fizu a blből képtelenség fizetni. Nem hiába horpadt be pénzügyileg a Barca is vagy a Milan vagy épp az Arsenal.
Várjuk ki mi lesz belőle de nekem egyenlőre tetszik. Kicsit unom már a szövetségeket is az ilyen Katari vbvel meg hasonlókkal. Őket is csak a pénz érdekli most legalább kapnak egy fricskát
Ez üres fenyegetőzés szerintem. Kutya nem nézné a spanyol bajnokságot a 3 gigász nélkül vagy az angolt a 6 nagy csapat nélkül. A VB meg EB ugyanez lenne
Az itt játszó 20 csapat adná a legnagyobb válogatottak gerincét. Olimpia szintű nemzetközi versenyek lennének nélkülük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Hardcore café
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- PlayStation 5
- Könyvajánló
- Melyik tápegységet vegyem?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ ASUS Vivobook 15 X1504 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Eleve az UEFA miatt lépték meg. Így is túl sok pénzt húztak le a csapatokról. Amerre tart a foci egyébként valamennyire meg is értem, hogy ezt meglépték. Azt az irdatlan összeget amibe egy játékos kerül+fizu a blből képtelenség fizetni. Nem hiába horpadt be pénzügyileg a Barca is vagy a Milan vagy épp az Arsenal.