Hirdetés
- Hobby elektronika
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Apple MacBook
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raunchy
tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Én régóta azt érzem hogy hiába javult a játékom, egyszerűen be vagyok táblázva egy bizonyos szintre, amit nem tudok megugrani. A G1-G2 őt meg tudom csinálni egy 500k meta csapattal is, de a 20 win egyszerűen nem akar összejönni. Nem is ez a baj, játék, ez a szintem nagyjából. De az hogy olyan meccseken kapok ki ahol nekem van 3-4 kapufa vagy az ellenfél minden helyzetéből gólt lő, az már kiidegel rendesen. A pressinget ha jól játssza az ellen akkor ritkán tudok belőle jól kijönni, de ezt csak gyakorolni kéne.
Azt érzem hogy egy bizonyos szint elérése után fekraknak egy olyan szoporollerre, amiről nem tudok leszállni 😁 És ez nem amiatt van mert erősebb ellenfeleket kapnék...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Elektromos autók - motorok
- Hobby elektronika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G8 14" i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ ASUS Vivobook 15 - 2.8K OLED 120Hz - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - Garancia
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest