- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen egeret válasszak?
- Bluetooth hangszórók
- Autóhifi
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kínában száguldozik tovább a legerősebb táblagép
-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tidus
addikt
válasz
gombcomp
üzenetére
Hm...
Azt hogy én privátban mit egyeztetek tuingról egy adott lappal kapcsolatban, azt te nem tudhatod.
Az én lapom is Augusztus óta van meg, mivel szabi segítségével szereztem be, de sajnos közel egy hónapot nézegettem a dobozában mire a tengerentúlról beszereztem a ramokat.
Egyébbként nem vagyok villamos mérnök csak példának írtam.
Nálam egy alaplap beszerzése saját használatra nem épppen a gépházamtól függ, Egyébbként egy CM690-ben hasal(a cuccaimban látod) az UD9, ezt add össze, de ha igényled dobok képeket is.
Két hetet tapasztaltam a cuccot mire hsz.-t írtam az idevágó topikban, mivel nem akartam hogy hülyének nézzenek az idevágó topikban. Amúgy AMD csúcs kategóriáról válltottam i7-re, a hsz.-nak utánna nézhetsz az odavágó topikokban.
Az anyagiakról pedig az a véleményem mint neked, mellékesek.
Azt hiszem mindenre válaszoltam...
De inkább eszmét és tapasztalatot cseréljünk, mint egymás kóstolgassuk,nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest