Hirdetés
-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tidus
addikt
Szerintetek?
A Rampage VI Extreme laphoz pendrive-n adják a Drivereket.
Az Apex-hez miért adták CD-n.
Nem mintha különösebb jelentősége lenne, nem is használom, csak feltűnt.Achill3uS: Delid?
-
Tidus
addikt
Sziasztok.
Tegnap este, hát pont karácsonyra összeállt a cucc.
Egy rögtönzött Cinebench R15 alapjáraton.
Folyt, köv.
Mindenkinek kellemes karácsonyt. -
Tidus
addikt
-
Tidus
addikt
válasz
Devin92devin
üzenetére
Nincs mit köszönni, mert érdemben itt nem segítettem, de ment privát.
-
Tidus
addikt
válasz
Devin92devin
üzenetére
Akkor miért nem csinálsz validot.
A Vcore és a szorzó piszkálása nem lesz elég az 5GHz-hez. A többi feszen is állítani kell. Nem elég az auto beállítás. A Dram késleltetésről, és Voltage-ról nem is beszélve.Egyébbként ha konkrét beállításokat szeretnél, itt senki nem fog adni Phenom-hoz. Ebben a topikban álltalában felsőktegóriás Intel-el küzdenek az userek, v. esetleg Buldozerekkel.
Itt olvasgass. -
Tidus
addikt
Subzero Sense-t használta(alkalmazta) már valaki R4E alaplapnál, LN2 extrém tulhajtáshoz?
-
Tidus
addikt
Második bekezdésre valaki...

Harmadszorra is jelentés érkezett, infarktust hozta rám mert felerősítettem a cuccot.
És hasonlóan, de ezt mondta előzőleg is: The Time est(east, ease,) Tm.
Számomra érthetetlen. -
Tidus
addikt
válasz
Overlocker
üzenetére
Hm.. Szép.

-
Tidus
addikt
Én pontosan ilyen open day formációra gondoltam, néző közönség kizárásával, csak az érdekeltek részvételével, aztán ha vannak komoly eredmények azokat közhirré lehet tenni.
Egyébbként hihetetlenül hangzik de szinte érdektelen a számítógép tuning az átlag, de még a felsőfokú végzettséggel rendelkező userk között is.
Én személy szerint kezdő vagyok ebben a műfajban, mivel csak léggel űzöm ezt a hobbit, de nagyon is érdekel, azért vagyok itt. Viszont saját tapasztalatból tudom, hogy ha szóbakerül a tuning baráti körben v. a melóhelyemen, mindenki csak ámul néz, és azt kérdezi ez mire jó, miért jó százezreket fektetni egy gépbe. Erre példának egyik barátomat szoktam felhozni akinek a horgászfelszerelése ér százezreket, és azzal csak lógatni tud.
Egyébbként az öcsém informatika és torna tanár álltalános iskolában, ő azt mondta nekem hogy nem merné a gépében piszkálni a biost, hátha ellszáll valamelyik alkatrésze, viszont a bios angol rövidítéseit majdnem mindet tudja hogy mit jelent és mit befolyásol.
A támogatók alatt mit értesz?(#3603) Achill3uS: Zártkőrű rendezvényre gondoltam, úgymond "baráti" körre.
-
Tidus
addikt
válasz
Overlocker
üzenetére
Az eredményeket ki lehet tűzni, és a teszt konfigurációkat is össze lehet(ne) állítani előzetesen. Talán még az anyagiakat is le lehetne szervezni előzetesen aki úgy gondolja hogy áldozna az ügy érdekében, és valami komoly cuccal v. alkatrésszel be tudna szállni a dologba, ami nem egy utolsó szempont.
De szerintem a leglényegesebb kérdések a következők, a megrendezendő teszt helye, ideje, és mondjuk egy vidéki user aki feldob önként egy néhány százezer k.-s konfigot és az utazás költségét is állja, az az egyén abban a két, setleg három napban hol él hol alszik, na és persze mit kajálna.
Ezen utóbbi kérdések is komoly problémák.
Mert ahogy elnézem itt a topikban is van három, négy ember akik közösen per pill. a földön létező legjobb konfigot össze tudnák rakni közösen. De száz kilóméterekre egymástól. -
Tidus
addikt
"...Köszönet. Majd egyszer talán lesz egy olyan rendezvény is amire mind el tudunk menni és mindenkivel közösen tesztelhetünk..."
Ez jól hangzott, legalább is azoknak akik álltalában itt időznek, mivel személyesen elég komoly eszmecseréket lehetne levezetni, a tesztekről nem is beszélve. -
Tidus
addikt
válasz
Overlocker
üzenetére
Tehát azt mondod hogy Asus i7-et nem fogjátok képviselni, a PH.-n pedig rekordoat döntögettek.
-
Tidus
addikt
válasz
gombcomp
üzenetére
Hm...
Azt hogy én privátban mit egyeztetek tuingról egy adott lappal kapcsolatban, azt te nem tudhatod.
Az én lapom is Augusztus óta van meg, mivel szabi segítségével szereztem be, de sajnos közel egy hónapot nézegettem a dobozában mire a tengerentúlról beszereztem a ramokat.
Egyébbként nem vagyok villamos mérnök csak példának írtam.
Nálam egy alaplap beszerzése saját használatra nem épppen a gépházamtól függ, Egyébbként egy CM690-ben hasal(a cuccaimban látod) az UD9, ezt add össze, de ha igényled dobok képeket is.
Két hetet tapasztaltam a cuccot mire hsz.-t írtam az idevágó topikban, mivel nem akartam hogy hülyének nézzenek az idevágó topikban. Amúgy AMD csúcs kategóriáról válltottam i7-re, a hsz.-nak utánna nézhetsz az odavágó topikokban.
Az anyagiakról pedig az a véleményem mint neked, mellékesek.
Azt hiszem mindenre válaszoltam...
De inkább eszmét és tapasztalatot cseréljünk, mint egymás kóstolgassuk,nem. -
Tidus
addikt
válasz
subaruwrc
üzenetére
Kérdezd meg, aztán belinkeli neked is valszeg.
Ő az UD9-el vert oda, Rampagenak, ugyan azon konfiggal teszt ereményekkel.
Nem linkelek, más eredményével nem dobálózok.
Egyébbként úgy látom hogy csak kettőnknek van per. pill. UD9 deszkája a PH.-n. Az elmúlt egy hónapban biztos. -
Tidus
addikt
válasz
Overlocker
üzenetére
Egyébbként ennek mi értelme, öten, hatan heten agyon húzni a Rampage III Extreme lapot a 980x-el. Konkurencia nuku, versenytárs semmi. Az nyeri a versent akinek több a kesse erre a vetélkedőre, semmi többről nem szól.
Mivel gyenge áramú villamos mérnökkként az alaplap biosát én is ki tudom vesézni épp úgy mint más, max. kevesebb v. több nitrót használok fel, plussz a szerencse. Ennyi és semmi több. -
Tidus
addikt
válasz
subaruwrc
üzenetére
Nem lennének állat távolságok beszállnék egy nitró mókára, chipset fagyállózással, az UD 9-el,
.
Ezzel az eredménnyel tényleg nem magas órajelet értél el nitróval, ehhez a snassz léghűtéses eredményhez képest, viszont bclk nagyon odavág neki,
.
Én 221bclk fölé nem is tudok léggel menni, viszont qpi slow-al még nem próbálkoztam XP alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Pánik a memóriapiacon
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Kolink SFX 350W tápegység /BONTATLAN/Számlával/
- Samsung Galaxy S23 Ultra - Green - 8GB /256GB - Újszerű állapot!
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

.,
,
.