Hirdetés
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Google Chromecast topic
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
subaruwrc
félisten
mikor csapunk egy 3 potos tuningot? 
-
subaruwrc
félisten
válasz
Overlocker
üzenetére
nem, nem felülről van leszorító hanem a gyári furatokon keresztül fogja két csavar.

-
-
toyone
őstag
válasz
subaruwrc
üzenetére
Dehogy van NDA csak összekellet szedni a dolgokat.
A korábban közzétett Ram pot-tal teszteltem a mai napon. Több-kevesebb sikerrel.
Az előkészületek után bele is fogtam a dolgokba ami kb 5 perc után egy bios refresh be torkollott, ezt amúgy a teszt közben még egyszer eljátszotta. Nem várt teljesítményt hozott a memória "kád" ugyanis igen jól behűlt amire nem számítottam így az "indulási" szigetelést közben folyamatosan fejleszteni kellet.( a képeken látszik).
Végül is jól zártam a napot mert semmim sem ment tönkre. Ami már önmagában is jó.
Eredmény tekintetében nem ilyen rózsás a helyzet. Nem sikerült megdönteni a magyar DDR2-es High Clock rekordot.
1560,6 Mhz CL5 DC
KépekEnnyi lett volna.
Thx to Tody56-nak a potért, és Subarunak a támogatásért.

-
subaruwrc
félisten
Toy1 barátom, ma ramot jegezett
jóféle lett az eredmény, de nem lövöm el a poént mer kinyír. NDA van 
-
subaruwrc
félisten
nem egy extra darab léggel ez a proccos.. elég meleg mondjuk,. 1.55v-s feszen esélyem nincs pit futtatni vagy valami mer 80 fokos lesz rögtön
4650-en 1.46-tal a 4M belefagyott.
4600-on van egy 8M-m 1.47 idle 1.45 loaddal. ez még gondolom csirke.. 1.56-tal 4860mhz a max freki, valid nincs. -
-
subaruwrc
félisten
válasz
kaoszpapja
üzenetére
remélem nitro alatt is megy majd mint atom 
-
subaruwrc
félisten
-
tekerede
csendes tag
Gyönyörű eredmény a harmadik hely.
Gratulálok. -
válasz
Overlocker
üzenetére
csatlakozom

-
-
chege
aktív tag
Nem a témához kapcsolódik, de kérdezek
olyan kérdésem lenne, hogy ha tudnék szerezni szárazjeget nagyobb tételben és hogy lenne-e valakinek igénye rá?(A piaci ár alatt) Nem szükséges mindet lehet 10-15Kgos tételenként is
-
Köszönöm a gratulációkat!

gombcomp: Thx mégegyszer!
Igen, szerencsém volt a procival is..Igazából az első 8h-s teszt eredményével még nem lettem volna "sehol" - igaz akkor is megvolt már az aktuális legjobb DFI eredmény - hálisten a 2., 4h-s periódusban sikerült elmozdulni 246-os bclk-ról, így sikerült ez az eredmény. 
-
Erdei88
veterán
válasz
Overlocker
üzenetére
Grat hozzá! Büntettél!
-
válasz
Overlocker
üzenetére
hoppácska.
ez aztán a sikeres részvétel.
nagy gratula ehhez az eredményhez.

Hajrá magyarok !

-
Achill3uS
nagyúr
na csak hogy ne mondjátok public-ban is gratulálok toyone-nak a jo kis ram pothoz, over-nek pedig a DFI versenyhez

sajna mostanában kevés időm van/lesz benchelni szóval hwbotot tessék küldeni a nyáron aki csak tudja

-
gombcomp
senior tag
válasz
Overlocker
üzenetére
Gratulálok!
Szerencséd volt a procival is... -
P00By
nagyúr
válasz
Overlocker
üzenetére
Gratulálok!

-
Zé_Mester
őstag
válasz
Overlocker
üzenetére
gratula , gratula és még egyszer gratula.
az eredményből sejteni lehetett hogy nem egyszerű büfészakos eredmény, de így még szebb, csak így tovább

toyone : grat a szépségért, kíváncsi vagyok mire képes a kicsike.

Vihar előtti csend, mindenki készül valamire.
ahogy mondod, nemsokára csúnyán beborul
-
törölt tag
Gratz Overlocker!
Valamibe csak jók vagyunk...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
toyone
őstag
válasz
Overlocker
üzenetére
Congrat Over
Nagyon örülök hogy ilyen jó helyezést értél el

kaoszpapja látod mondtam én

-
subaruwrc
félisten
válasz
Overlocker
üzenetére
az korrekt móka. pont tegnap néztem a contestet és gondolkoztam hogy vajon mérnem írsz róla valamit

-
Köszi Laraxior, kaoszpapja, mcintosh!

-
mcintosh
tag
válasz
Overlocker
üzenetére
grat hozzá

-
kaoszpapja
aktív tag
válasz
Overlocker
üzenetére
grat

végre újra mozog a topic
-
Laraxior
titán
válasz
Overlocker
üzenetére
gratulálok 
-
Sajnos, ahol közzé akartam tenni ott még nem tudom..ezért így most itt megosztom veletek.
A DFI által meghirdetett világversenyen -> DFI Project World OC Contest , Intel szekcióját megnyertem, a múltkori 920D0 + jeges akcióval. Így világszinten sikerült a 3. helyet megcsípni, amelyért egy alaplapot és 100 eurot kaptam

üdv,
over@locker886
-
toyone
őstag
válasz
Overlocker
üzenetére
Bizony.

-
-
toyone
őstag
válasz
kaoszpapja
üzenetére
thx
Tody betámogatott kicsit így nem volt drágább mit egy jó ddr2-es ramkit.
Vihar előtti csend, mindenki készül valamire.
-
toyone
őstag
Üdv.
Bemutatnám új szerzeményem. Amit T56 (Tody56) készített el. Hatalmas köszönet érte.

Több kép
Hamarosan teszt
-
Thrawn
félisten
Újra működik a SuperPI cheksum ellenőrzője W1zzardnak köszönhetően. Egyelőre a TPU oldalán érhető el: Link
-
subaruwrc
félisten
az xtreme 3d team hungary mától toyoneból és belőlem áll, a miértről nem kívánok nyilatkozni.
-
válasz
Achill3uS
üzenetére
biztos tudod,oda a vastagabb fajta kell.
ide kellene rá másik
de most találtam ilyen megoldást is
mondjuk ez utóbbi,sztem macerásabb.ja, 67mm körül van a teljes átmérő.
-
Akit érdekel eladó ismét a tuningos E8600, infok PÜ-ben!
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
akoska07
üzenetére
'simply the best'
de elég erőteljes árcsökkenéssel nyitotta meg kingpin a webshopot, cirka 100 dodo jött le az F1EE és a Tek9 árából is 
egyébként szimplán szigetelési vagy kompresszor építéshez kellékeket máshonnan is be lehet szerezni: http://www.under-the-ice.com/ -
Achill3uS
nagyúr
válasz
subaruwrc
üzenetére

btw, pár napja elindult Az oldal... http://kingpincooling.com/
-
subaruwrc
félisten
tegnap jegeztem. ittvan két eredménye, hát messze vannak a kitűzött céljaimtól de a többiek még csirkébbek lettek
325k aquamark
106790 3d01 -
Achill3uS
nagyúr
5G validot szinte minden 2. 8600 meg tudja csinálni, csak vcore kérdése, 600fsb már lapon is múlik, de kb ugyanez az arány P35-nél újabb chipset-ekkel, normális lapokban. de persze nem rossz eredmény, mert attól, hogy a hw-ben benne van nem mindenki tudja kihozni, de ha megnézed a topic eredményeit, rájössz, hogy azért ez messze nem is extrém.
lapod biosát és a te beállításaidat először talán neked kellene megosztani másokkal, hogy legyen mihez tanácsokat adni. az ugyanis sehol nincs leírva txt-ben, maximum 1-2 helyen megtalálni a neten befotózva - de ált. az se jellemző -, és akkor attól várod el, hogy keresgéljen vajon az NSM4XB72 lapjánál hogy hívják az északi hidat, és vajon te mennyit feszt adtál neki. tessék már egy kicsit tenni is valamit azért, hogy akiktől segítséget kértek, a lehető legkevesebb fáradtsággal tudjon tippeket adni - különben senkit nem fog érdekelni a problémád, másnak is van elég. azért fórumozik mert éppen nincs semmi dolga, próbál kikapcsolni. és ez az általánosság az egész fórumon, félmodatokban beleböfögnek emberek témákba (jobb esetben az aktuálisba, rosszabb esetben teljesen rossz helyre) és vérig vannak sértve ha nem kapnak választ. na mind1 téma lezárva akinek nem inge...
-
Baco83
tag
Sziasztok tuning NAGYmester kerestetik
P5Q-Deluxe alaplapom van és érdekelne hogy milyen bios beállítás szükséges ennél a lapnál hogy elérjem a 600-as FSB-t Bios verzió 2005
Biosban minden auto kivéve a cpu és a dram
Ha egyáltalán ez lehetséges ezzel a lappal eddig 590*8 simán megvan de 1 mhz vel sem megy följebb még akkor sem ha leveszem a szorzót 6-ra a proci biztosan bírja 5004 mhz nél járok vele a memonak is bírnia kell mert gyári 1200 OCZ FlexTehát várom a bios guruk jelentkezését a lehetséges megoldással
Előre is köszönök minden hozzászólást
Üdv Baco
-
ADAM1337
nagyúr
q9550 @ 4607mhz valid
-
Laraxior
titán
-
ADAM1337
nagyúr
Q9550 @ 4547mhz valid
-
belsodavid
aktív tag
Heló! Melyik progival tudom megnézni, hogy hibázik-e a kártyám, akár alapórajeleken is? Olyan kéne ami pár perc alatt végez is, sajnos volt hogy megáll a játék és "elfolyik a kép" Tiszta textúrahiba lesz, de utána megy, csak játszhatatlan, sajnos nem tudom hogy vga driver hiba-e vagy mi okozza. Ritkán csinálja, ha tudtok progit szóljatok. Húzni is szertném a vga-t de ameddig nem tudom alapórajeleken 100%-os e a kari addig nem húzom :S, mert akkor mégugysem tudom mitől hibázik
Előre is köszi -
Achill3uS
nagyúr
válasz
Overlocker
üzenetére
thx mindenkinek
gyúrjátok keményen tiis a bot-ot 
ja egyébként elkészültem a cikkel...
-
kaoszpapja
aktív tag
GRAT Mindenkinek!!!

ha valakinek kell über ram extrém tuning-hoz, az itt megtalálja
-
subaruwrc
félisten
válasz
Overlocker
üzenetére
Nah most hétvégén is tolom tovább a pontokat

-
Magyarország a 34. helyen immár a hwbot-on! Ez az eddigi legmagasabb eredményünk! Így tovább srácok!
Külön dicséret illeti most Achill3uS-t és subaruwrc-t, akik a legtöbb pontot adták az előző időszakban, tuningolásukkal!

-
Achill3uS
nagyúr
thx srácok

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 32GB fekete színben, független
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Honeywell DC311E elemes kapucsengő BONTATLAN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

pedig megnéztem volna minuszba a procit...

várom a subzero tesztet, de még odébb van sajna 
grat