Hirdetés
-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ffodi
veterán
válasz
subaruwrc
üzenetére
Értem. Hát igen, veszprém nincs közel pesthez, szóval azt necces megoldani(de talán majd lesz még rá alkalom, mert érdekel az extrém tuning
). Egyébként szerintem úgy lett volna igazságos megcsinálni a versenyt, hogy külön léghűtés, és külön folyadékhűtés. Mert így aki léggel hűt, mint pl én, csak azok ellen van esélye, akik ugyangcsak léggel(max vízzel) hűtenek. Na mindegy.Ha még kb 2-3 eredményre lehet számítani, akkor a top5-be talán benntleszek.

Új hozzászólás Aktív témák
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Milyen program, ami...?
- Formula-1
- Építő/felújító topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
). Egyébként szerintem úgy lett volna igazságos megcsinálni a versenyt, hogy külön léghűtés, és külön folyadékhűtés. Mert így aki léggel hűt, mint pl én, csak azok ellen van esélye, akik ugyangcsak léggel(max vízzel) hűtenek. Na mindegy.