- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- E-book olvasók
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- CES 2025: elkészült a HDMI 2.2-es verziója
-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
subaruwrc
félisten
Xtreme 3D Team Hungary 10 órakor elindul a meetingre este már eredmények lesznek srácok. én egy p4-gyel kezdem a nitros páyafutásom. cél a 7ghz spi 1m
[ Szerkesztve ]
-
5@$
aktív tag
pesze, 607k
Telefon:0670-2094610
-
5@$
aktív tag
hali
remélem hozzá tudok majd járulni ha nem is leszek ott személyesen a tuning napokon a dolgokhoz zé nek küldtem egy kis pakkot hogy ne unatkozzatok)
ASUS P6T7 WS SuperComputer
Intel Corei7 975 Extreme
Corsair 1000W
3db Gigabyte GTX 285
2db Gigabyte 48501Gbjó mulatást
[ Szerkesztve ]
Telefon:0670-2094610
-
Zé_Mester
őstag
juppy-juppy-jééééé
már csak 1-et kell aludni és : BÁNZÁJJJJJ
-
nagyúr
válasz Overlocker #1579 üzenetére
akkor én kérnék szépen képeket és ajánlatot is.
elsősorban cpu pot.[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Overlocker
veterán
LittleDevil CPU potom és Ryba VGA potom eladó! Kérésre képet küldök!
-
nagyúr
válasz Achill3uS #1576 üzenetére
köszi az infót.
akkor nb pot-ra egyenlőre nem kell költenemnéztem a gene-t is és a biostar x58a-t
azt tudom,hogy a gene az jól megy tuningban.
zájec irta a biostar topicban,hogy 222 bclk-ig jutott.
toyone javasolta még az ud4p-t.
arról mi a véleménmyed ?majd csak a pénzmag türőképessége lesz a mévadó melyik lap lesz.
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Achill3uS
nagyúr
jo kérdés, ránézek
akoska07: x58-on senki nem használ potot, tuning szempontjából bőven elég annyira lehűteni, hogy a max bclk-hoz szükséges nb fesz ne égesse le a chipsetet, tehát kb a gyári bordák elé ventillátor bőven elég. sajna az i7 semmivel nem megy jobban ha a chipsetet minuszba hütöd.
ld. EVGA X58 Classified Takes i7 920 Over 5.3GHz
"As mentioned, the cold north bridge didn’t assist with BCLK at all, as I got the same clocks as previously with the north bridge running at a steady 70C during a previous session." by 3oh6egyébként 50k körül sztem továbbra is rampage 2 gene a legjobb tuningra, 70k felett a p6t ws pro, ár limit nélkül pedig az evga classified.
[ Szerkesztve ]
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
nagyúr
és ezzel vissza is kanyarodtunk a témához.
ha jól látom ez extrém körülmények közt sikerült
viszont nincs a chipset-en pot.
eléggé meggyőző.hát igen. mindig ez van.
középkategóriát nézek ki,és az esetek többségében feljebb lépek árban
viszont ez a lap sokáig elég lenne,nem kellene egy hamar lecserélni.
remélem...Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
néztem én azt a lapot is,de ahogy figyelem a többi lap árát.
megéri azt a plusz pénzt hozzárakni hogy ws pro legyen
amugy láttad a sima x58 bio árát ?Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
köszi az infót.
remélem sikerül majd hozzájutni mindenhez
-
nagyúr
értem.
ezek szerint,a 16mm-es is teljesen megfelelő.Szatesz : köszi az infót.
egyébként egy komolyabb teszthez hány kiló cucc kell ?
cpu és nb pot-ba[ Szerkesztve ]
-
Szatesz
őstag
válasz akoska07 #1557 üzenetére
Mivel valamivel higitod a szárazjeget igy jo ahoz a pothoz is a jég...Mindenki szokott hozzá önteni Denaturalt szeszt, vagy nitro higitot, vagy acetont.....ÉS mivel öntessz bele igy az lemegy az aljába is és igy szvsz mind1 milyen jeget raksz bele...Nekem itt a SIAD ba mindig olyan szarazjeget adnak mint a hó...(ziziset)
>>> HUN eXtreme OC Team <<<
-
toyone
őstag
válasz akoska07 #1559 üzenetére
Nem nehezebb, rendelni kell. (Bár én már próbálkoztam vele, megrendeltem hogy akkor én most ezt kipróbálom mondták jó megcsinálják, mentem érte aztán "hát nem tudom lehet elvitték vagy nem csináltak...nem jó a 16 mm-es" köszi. De ugyan annyiba került mind a 2 féle szóval nem buktam belőle.)
Én se bánnék egyet.
Mindenki menekül valamibe | ❄️🗻🍁☀️🌊
-
nagyúr
azért gondoltam,mert csak közvetlenebb lenne a hütés ha egyből a talpát hüti és nem a bordákon keresztül jut majd le a hideg
a zizzis jéghez nehezebb hozzájutni ?
hááááát...
nem bánnám,ha sikerülne beszereznem[ Szerkesztve ]
-
toyone
őstag
-
nagyúr
kérdésem lenne:
az F1 EE csak nitrózáshoz jó ?
ahogy elnéztem,elég mélyek a bemarások az alján.
nem biztos hogy könnyen bejut oda a szárazjég.
vagy rosszul gondolom ?Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
toyone
őstag
Nocsak Nocsak
Team Asus sacha35 giorgioprimo
Team Biostar pt1t Boblemagnifique
Team DFI Massman over@locker886
Team EVGA k|ngp|n AndreYang
Team Gigabyte Hicookie DeDaL
Team MSI Barron_Greenback Bustah[link]
Over mesélj csak erről
Gratulálok[ Szerkesztve ]
-
subaruwrc
félisten
válasz Overlocker #1552 üzenetére
LOOL olyan póló kell
azt hittem bungeezni fognak a srácokhipro-nak egy öngyújtót nem adnék a kezébe mert 2 perc alatt lángszórót moddolna belőle
-
toyone
őstag
MOA 2009 European Qualifier by OverClocking TV
10 perces videó, nekem tetszik.Mindenki menekül valamibe | ❄️🗻🍁☀️🌊
-
Achill3uS
nagyúr
válasz Szatesz #1548 üzenetére
ez abszolut limitált promocio volt a thermolabtol, kifejezetten általuk támogatott oc-ereknek (7db készült egyébként összesen). a thermodinamikai mérnökük 3 hónapi munkája ez a design. de egyébként olyan gyártási költséget mondtak nekünk hogy abbol kb egy garnitúra f1ee-t lehetne venni természetesen nagyon elégedettek vagyunk a teljesitményével, koreaiak tényleg tudják mit csinálnak.
köszönjük a gratulációkat mégegyszer
[ Szerkesztve ]
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
Zé_Mester
őstag
-
Szatesz
őstag
válasz matteo_szg #1546 üzenetére
Jaja tudom néztem csak most jegyeztem meg....Nem adhatták ingyen
>>> HUN eXtreme OC Team <<<
-
toyone
őstag
válasz matteo_szg #1546 üzenetére
Van egy kép korábbról is [link]
Achill3uS: Jó lett a cikk.[ Szerkesztve ]
-
Achill3uS
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
Zé_Mester
őstag
az ilyen "minimális" tuningok nem befolyásolják az élettartamot rövidtávon (2-3-4 év).
hosszútávon pedig tök mindengy, mert ha azt vesszük egy proci élettartama 15-20 év, abból most lejön 1, hát egészségére. nem lényeges tényező, mert mire megnyekkenne addig már réges-rég valamelyik múzeumba vagy kukába lesz.
nyugodtan tolhatod neki, persze jó hűtés nem árt rá, pláne ilyen melegbe -
Beka88
csendes tag
Sziasztok
az a kérédésem lenne hogy egy core 2 exreme x7800-as procit mennyire lehet felhúzni biztonságosan mert a biosba fel lehet tenni 3,2gh-re de attól mennyire csökken az élettartama vagy hasonlók mert nem igazán vagyok tisztába vele mit mennyire lehet túlhúzni.elöre is köszi
-
subaruwrc
félisten
válasz Overlocker #1538 üzenetére
-
subaruwrc
félisten
válasz Overlocker #1536 üzenetére
nem xs-en vagy cimbi
-
toyone
őstag
Grat Zé & Szatesz
-
Zé_Mester
őstag
ezt a 4850-et kaptam, most ez van.
a következő tesztre valami komolyabb motyót akarok összedobni, mert ott már jég meg minden lesz rajtuk.
vmod is készült volna a 4850-re, csak nem úgy jött össze a dolog, de ami késik nem múlikakoska07 : ááhhh, nem kellett semmit.
nagyon jó ez a gyurmás, papírtörlős kombó, abszolút hibátlan volt a teszt végéig.
a hajszárító csak azért van a képen, hogy gyorsan megpuhítsa a gyurmát, ne kelljen nyomkodni órákon keresztül hogy puha legyen -
Zsubi
őstag
válasz Zé_Mester #1520 üzenetére
Grat Szép eredmények
Miért nem szereztek a következő tesztig egy HD4770-et, mert ez a 4850-es elég sovány
Kíváncsi lennék Voltmod-al és szárazjéggel v. LN2-vel mit menne a 4770-es
Van egy-két példány ami már léggel is csúnyán alázza a legjobb 4850-eket[ Szerkesztve ]
-
Zé_Mester
őstag
köszönöm szépen mindenkinek
ami még kimaradt , pár kép a konfigról :
összeszerelés kezdete
szigetelés gyurmával
szigetelés papírtörlővel, meg ne fázzon
már majdnem kész
első teszt futtatása
valahol 3dmark03 közben
teszt végén így nézett ki a pot
lebontva, a socket maradt a helyén[ Szerkesztve ]
-
Zé_Mester
őstag
üdv kedves türelmetlen barátaim
a tegnapi nap folyamán kicsit megkergettük szatesz-szal a Phenom II-es rendszeremet.
tesztkonfig :
Gigabyte MA790FXT-UD5P
AMD Phenom II X2 550 Black Edition
2x1GB Kingmax 1600 CL7
Gigabyte HD4850 1GB SilentCell
Corsair TX650W
Windows XP SP3
10kg szárazjégSuperPI eredmények :
1M : 13.969s @ 5031MHz
8M : 3m 22.156s @ 4731MHz
16M : 7m 38.000s @ 4731MHzCPU-Z Valid link : 5050,4MHz (19,5x259)
3DMark eredmények :
3DMark03 : 52291 @ 4680MHz / VGA 730MHz-1075MHz
3DMark05 : 27405 @ 4680MHz / VGA 745MHz-1090MHz
3DMark06 : 14334 @ 4680MHz / VGA 730MHz-1075MHzwPrime 32M : 10,39s @ 4732MHz (4 core)
Pillanatnyilag ennyi, sajna a jég gyorsabban fogyott, mint ahogy én gondoltam, így a VGA jegezése kimaradt.
Legközelebb augusztus 7-8.-án az Xtreme 3D Team Hungary társaságában nyúzzuk meg egy nagyobb kaliberű teszt keretében sok más konfig mellett.
meglocsoljuk egy kis LN2-vel, azt sokkal jobban fogja szeretni.byby
-
subaruwrc
félisten
csak én nem látok itt phenom 2 szárazjeges eredményeket vagy ti sem?
ZÉÉÉÉ merrevaaaagy???? -
toyone
őstag
-
Zsubi
őstag
Ez a hipro5 gyerek tud valamit: [link]
-
Thrawn
félisten
Ez volt már? Link
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
kaoszpapja
aktív tag
nagyon nagy GRAT a csapatnak!!!
-
subaruwrc
félisten
válasz matteo_szg #1506 üzenetére
másnap már ott állt
-
toyone
őstag
1 Nap képei
Matteo jól járt a székkel ellenben a mellet lévő kolega a radiátoron.. nem lehetett hosszútávon egy kellemes érzés.[ Szerkesztve ]
-
subaruwrc
félisten
válasz Achill3uS #1503 üzenetére
Tiszteletem!
az a lényeg, hogy nektek sikerélményetek legyen, ti úgyis más szemszögből látjátok az egészet. mondjuk azt azért közölhették volna a versenyen hogy minek van a legnagyobb értéke ezt így picit kib...szásnak érzem. szenvedtek másfél napot egy durva eredményért aztán hello hát ez nem is számít bele... picit vicc.03-at meg külön nem értem mert saját tapasztalatom szerint az kívánja a legnagyobb stabilitást az összes többi mark közül, pont ezt kiválasztani egy időkorlátos versenyen, hát nem a legésszerűbb szerintem.
Na sebaj majd legközelebb. Mégegyszer gratulálok a helytállásért -
Achill3uS
nagyúr
válasz subaruwrc #1501 üzenetére
lehet, hogy a hirek mást sugallnak nektek (még nekem se volt időm elolvasni egyet sem), de mi nem igazán érezzük magunkat elégedetlennek vagy hogy bármit is veszitettünk volna egy európai döntös (17 ország ocerei voltak jelen) 8. hellyel amikor európa szinte összes 'xtreme legend'-je ott volt. a hw-ek tökéletesen müködtek, 6-8 órákat bencheltünk folyamatosan, 1 nap 2x szereltük a potot, egyszer reggel fel, és a nap végén le. a cpu-k is teljesen jók - átlagosak voltak - egyszerüen a vga oldalon nem sikerült annyit elérnünk mint azoknak akik előttünk végeztek, másrészt kicsit a mi hibánkból fanatikusan 1.5 napot 32M-eztünk a 2-ből végül is sikerült elérni 5.2G alatt 6perc 58-at, amikor behalt az xp és nem tudtuk lementeni az eredményt. de a végső értékelésben mint kiderült %-os arányban 03-ban lehetett elérni a legnagyobb növekedést a 100%-hoz képest, ami pont a legrosszabbul sikerült és pont a legkevesebbet foglalkoztunk vele. thats life. nagyon élvezetes versenyt sikerült az MSI-nek idén is összehoznia, a napokban megirom a cikket a honlapunkra a pontos eredményekkel stb.
köszi a szurkolást, máté mondta, hogy gamestar-on is nagyon sokan regeltetek és biztattatok minket, utólag is köszönet érte[ Szerkesztve ]
-
subaruwrc
félisten
válasz matteo_szg #1499 üzenetére
nyugodtan beszélhetünk "ha" ról mert sajnos mindig ezek hátráltatják a magyar csapatokat. én nem az első helyet sajnálom hanem azt hogy nem tudtuk megmutatni mire is vagyunk képesek, mert mindig valami közbeszól... ettől függetlenül elismerésem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ukrajnai háború
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest