Hirdetés
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Google Chromecast topic
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
subaruwrc
félisten
ismét megdólt a superpi 32m wr
I7 975@ 5766mhz
majd 5ghz uncore és 2000 cl7-7-6-21-es ramok 60-as trfc.vel fűszerezve
kickass -
Imafett
aktív tag
hello engem az érdekelne hogy hol lehet szárazjeget venni mert a google csak szárazjég fúvás tisztitásos linkeket aad ki előre is thx
-
subaruwrc
félisten
válasz
Achill3uS
üzenetére
nnaaaah, ma esti xoc adag ez kell nekem
hát első körben csak a szokásos gratulációimat fejezném ki
a következőben megjegyezném a killer 06 cpu score-t ami feltehetően az új magyar rekord 06 alapja lesz ha elindul a quad cf
05-re szintén igaz. szép az a singlecard eredmény, kari 790/915-n ment? ilyenkor mindig sajnálom a saját e8600@ 6ghz singlecard eredményemet ( 39761) ami akkora kékhalálba ért véget hogy azóta is fáj 
-
Achill3uS
nagyúr
az egyelőre nem lett nitrozva, biosok nagyon korai stádiumban vannak még egy normális performance eredményhez, egy valid miatt pedig nem akartuk órákig szigetelni, mivel még 1156-os lefogatásunk sincs az F1-hez. szóval csak egy kis bemutató szerű szösszenetre számíts most
bár szept 6-ig még van sok idő 
-
Achill3uS
nagyúr
kicsit teszteltünk jugeen-al tegnap, egy kis újdonságot, lynnfield-et is, egy white box 860 ES személyében, tesztet az nda lejárta utána olvashattok majd, de a lap fotói már fent vannak a honlapunkon: Asus Maximus III Formula.
valamint egy Xeon W3540 került a tesztpadra, amivel sajnos nem igazán sikerült elérni a tervet, többre pedig egyelőre nem lesz idő, úgyhogy bárki számára elérhető az apróban [link]
max orajel -110C-on (ami érdekes, -130-on se volt még coldbugos a chip):
(sajnos nincs valid, 1.52-es cpuz bugos - ugrál a szorzo vele - 1.51-el pedig már nem lehet validálni
)
5177MHz 32M (az időt ne nézzétek, no tweak, alacsony ram/uncore orajel)
3DMark 05 @ 5100MHz single 4870x2
over and out

-
Achill3uS
nagyúr
http://kingpincooling.com
http://www.dimastech.it
de pl xtremesystems-en is sokan foglalkoznak rendelésre pot készítéssel... -
GgG91
tag
Megszeretném még azt kérdezni, hogy pot-ot cpu-ra meg cshipsetre honnan lehet szerezni?
-
toyone
őstag
Rányomsz bios-ban hogy 1.9V
De csak megfelelő hűtés mellet!
Kell hozzá az alaplap támogatása is azért.
Nálad -a Gigabyte lapnál- Biosban egy Ctrl+F1 kombináció megnyomása után további beállítási lehetőségek csalogathatóak elő. Gondolom ezért merült fel benned a kérdés mert nálad nem látszodik ilyen nagyságrendű feszültség. Vagy nem
-
GgG91
tag
Hali tuningmegszállott barátaim!
Lenne egy kérdésem hozzátok, ami az lenne, hogy egy procinak hogy a halálba tudtok pl.: 1.9v-ot adni?
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Overlocker
üzenetére
basszus, ez nagyon beteg.
miért van olyan érzésem hogy az X58 nem is lesz ezek megjelenése után népszerű ?
eddig se tolongtak érte az emberek, P55 megjelenés után meg sztem végképp nem fognak
-
keIdor
titán
válasz
Overlocker
üzenetére
Nagyon megy ez a P55.

-
subaruwrc
félisten
válasz
Overlocker
üzenetére
uff. ez noccoment. ha mondjuk 2600 cl10-be 3d06 stabil lenne

-
-
törölt tag
válasz
Overlocker
üzenetére
Everest bench-re azért kíváncsi lennék.

-
toyone
őstag
válasz
Overlocker
üzenetére
Nagyon durva. És azt írja: "elég könnyen ment 10 perc alatt összehoztam. "

-
Szatesz
őstag
DDR3 2940Mhz
Van egy olyan érzésem hogy extrém tuningra sokkal jobb valasztas lessz P55 mint X58....
-
törölt tag
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Achill3uS
üzenetére
szia
olvastam XS-t, láttam hogy írtál, és köszönöm/köszönjük szépen
azért nem írtam XS-re semmit, mert tod, az angolom nem épp a legnagyobb erősségem
, hülyeséget meg nem akarok írni. (de egy ideje már ráfeküldtem a dologra, úgyhogy egyre okosabb vagyok
)sajna a tervezett 150 liter nem jött össze, így fejbe már borult is a papírforma, mert amit terveztünk annak a fele nem lett megvalósítva, mert egyszerűen nem volt mivel
de lesz folyt.köv., már tervezem a következő tesztet, valami komolyabb procival, mert ez nem azt hozta amit vártunk volna tőle.
neked pedig hajrá-hajrá, várjuk a feldobott labdát, aztán majd meglátjuk sikerül-e lecsapni

-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Zé_Mester
üzenetére
hátha nem olvasol xs-t, ott már gratuláltam nektek, látom jól éreztétek magatokat
grat az eredményekhez, és a támogatókhoz, még ha nem is értetek el mindent amit szerettetek volna, ennyi hw-t ilyen rövid idő alatt ilyen kevés nitroval nem lehet rendesen kitesztelni amugy sem, 03/05-ben igyis feldobtátok a labdát, szóval remélem az elkövetkezendő hetekben lesz egy kis szabadidőm le is csapni azt

-
Zé_Mester
őstag
üdv all
elkészült végre a Logout a hétvégéről, benne minden eredménnyel és egy rakás képpel

-
subaruwrc
félisten
most derült ki amikor megnéztük hwbotot és 40k-s eredmény volt a legnagyobb
sajnos nem, de az is eljön talán. mondjuk nem megy ahhoz eleget a proci szerintem.
idáig 1.92v-n 6.3ghz volt a max de az is csak valid, 7mp alatti eredményhez pedig minimum 6.5ghz kellene agyon tweakelve. szerintem ahhoz 2v+ és -150 fok körül fog kelleni, ha bír annyit. -
5@$
aktív tag
grat, várjuk a cikkeket és az összes képet

-
-
subaruwrc
félisten
egy kis kedvcsináló a hétvégéről
Core i7 975EE LN2 cooled,
Asus P6T7 WS Supercomputer,
3*1gb Elpida hyper,
3*2gb G.skill Pi black ,
Corsair HX 1000w
Gigabyte Radeon HD 4850 1Gb 3 way CF 3Dmark 05@ 41811 marks
Radeon HD 4870X2 Quad CF ( Sapphire+Gainward) 3Dmark 03 140691 marks
Radeon HD 4870X2 Quad CF 3Dmark 05 42859 marks
a többit majd egy logout keretében
-
nem rossz az előzetes. grat mindnekinek.
várom a teljes irást.subaruwrctéged meg hivhattalak

-
subaruwrc
félisten
válasz
akoska07
üzenetére
énis írnám ha kilátnék a fejemből meg ha nem hagytam volna el az eredményekkel teli pendriveomat
kis bemelegítés:
P4 631@ 5621mhz
E8600@ 6300mhz 1.92v -130 C
ezek csak validok, de 3d eredmény is van bőven.
mondjuk van egy fájó pont, a procimmal sikerült 6ghz-en 3d05-t futtatni és single 4870x2-vel 39761 pont lett az eredmény de a mentés előtt restartolt, mert coldbugos lett -130 fokon... a teszt közben bírta de utána lesokkolt tőle. sajnálom azért
-
Zé_Mester
őstag
-
válasz
Overlocker
üzenetére
várom az infót.
a teljes körü infót.
-
toyone
őstag
Nyugalom! Semmi baja a 975-nek és másban sem esett kár. Ne offoljátok szét a topicot. Haladunk,akadtak problémák de igyekszünk elhárítani azoka. Lesz beszámoló.
-
-
Achill3uS
nagyúr
na gyerekek, hülyeséget offot lehet ide: [link]
eredményt, képeket bármi értelmeset ami extrém tuning jöhet a topicba, ha meg tényleg elhullott szerencsétlen 975, nyilván le fogják írni a srácok miként történt a baleset.
további jó benchelést, kellemes hétvégét mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- AMD Ryzen 5 8500G 6-Core 3.5GHz AM5 Box - PCX garancia 2028.10.06.
- AMD Ryzen 7 9700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
RESPECT 
05-re szintén igaz. szép az a singlecard eredmény, kari 790/915-n ment? ilyenkor mindig sajnálom a saját e8600@ 6ghz singlecard eredményemet ( 39761) ami akkora kékhalálba ért véget hogy azóta is fáj 
bár szept 6-ig még van sok idő
)
, hülyeséget meg nem akarok írni. (de egy ideje már ráfeküldtem a dologra, úgyhogy egyre okosabb vagyok