Hirdetés
-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kulerr
őstag
Minderről csak ennyit lehet: Grat nektek és köszönjük...

-
-
zuchy
őstag
Eredményhirdetés következik!

-
toyone
őstag
válasz
akoska07
üzenetére
A mostani kép baloldalán helyezkednek el. Az asztal szélénél ál Subaru.
Trükkök, gyorsítani a program lefutását úgy hogy például bizonyos szolgáltatásokat letiltasz a Windowsban, már is gyorsabb.Közben kapom az infókat subarutól: 3Dmark01: 800-1600-1350-n a ment a kari.
-
toyone
őstag
-
Zé_Mester
őstag
Udv all.
Nem konkretan ide tartozik, de mashova nem igazan illik.
Subaruwrc-vel kint vagyok Parizsba, Gigabyte P55 konferencian.
Delutanra lesz egy kis verseny, SuperPI 32M es 3DMark01.Lesz online kozvetites, akit erdekel az go ide:
www.overclocking-tv.com
-
Szatesz
őstag
Ezt nevezem..i9 6400mhz 32M

-
Brumi˘
addikt
-
toyone
őstag
válasz
aleister
üzenetére
Én a világ minden kincséért sem szeretném senki (lelki) világát lerombolni. De csak hogy tudd, kamuzik. Az általa belinkelt "ezt a teszt közben fotóztuk eredmény" bizony a háttéreben is szereplő nevű tuningos készítette: coolaler.
Ráadásul ha kicsit is megnézed a képet látható az is hogy nem egészen hétköznapi írásjelekkel van feltüntetve pl. a setfsb ikonja vagy az AMD tuningprogija ami a cpu-z felett van. Vajon miért kínai?....
És ha nem hinnél nekem:
Ki álla a 7. helyen... -
aleister
veterán
Innen áthozva.
Kelemenke:
Elég komoly ez az 1.856-os vcore. Ez még v-droppal is 1.8 volt fölött van.
Mivel írtad, hogy vízhűtésben otthon vagy, össze tudnál nekem dobni árban, komponensben egy csak cpu-t hűtő rendszert.Nemigen vagyok jártas a témában. Gondolom kell hozzá egy keringető szivattyú, radiátor, cpu blokk, csövek, hűtőfolyadék. Ezek egyesével milyen árban vannak? Számít ebben a műfajban a márka? Ha igen, melyik az ami jó ár/érték viszonyú?
Természetesen mástól is szívesen veszek véleményeket a témában!
-
toyone
őstag
válasz
kaoszpapja
üzenetére
~1.58v-1.62v között jelentkeztek többnyire.
Szerintem bevállalható jéggel, nem túlságosan megfesszelve a max clock vagy valami 3Dmark.
Itt van bőven tapasztalat ezzel kapcsolatban.
Most nekem is ez a gondom hogy bármi amit jelenleg ki tudnék fizetni P55-s lap Foxconn socketes aztán bennem van a para hogy besülhet.Közben még javítanék az #1945. hszm ben. 06.532 az 1M WR a Chat ablakban volt ezután az eredmény után a fentebb említett 6.1s akkor azzal nem tudom mi lett.
-
toyone
őstag
válasz
kaoszpapja
üzenetére
Para egy kicsit hogy beég a foglalat az UD3R-edden... az is foxconn-os.
-
toyone
őstag
Az hogy most melyik cég foglalata a jó vagy nem jó.. szerintem azt ne itt. A foxconn 1156 os foglalatai most nem viselkednek jól extrém körülmények közt. A lotes-el eddig nincs probléma. Majd javítják a foxconn-ék is a hibát.
-
Zeratul
addikt
válasz
subaruwrc
üzenetére
Nézz meg egy LGA proci hátát ami már használva volt. Pici tűszúrásnyi nyomok láthatók a lábak érintekzése helyén. Na akkora felületen visszi át a delejt, nem csoda hogy extrém terheléskor ívheggesztőként viselkedik. Az LGA tokozás egy irányban volt előrelépés, olcsóbb a proci előállítsa az Intelnek. Felhasználók egy sokkal sérülékenyebb és elektronikusan instabilabb tokozást kaptak hogy az Intel pár centet spóroljon procinként.
-
subaruwrc
félisten
válasz
Zeratul
üzenetére
szerintem az. nekem kényelmetlenebb ha a procin vannak a lábak. aki meg beejti a socketbe a procit hát ne is haragudj. azért van az a kis műanyag védőkupak hogy ahogy kiveszem a procit, rárakjam, nem véletlen van nagy piros betükkel ráírva, oké a kontakt valóban nem a legjobb de eddig szerintem nem volt ilyen probléma ezzel a foglalattal és a lotes gyártmányúak elég szépen felfekszenek.
-
Zeratul
addikt
válasz
subaruwrc
üzenetére
Praktikusabb mint a AMD tűs megoldása? Láttál már döglött LGA alaplapot USER ERROR miatt? Proci lábat elég nehéz letörni, ha valaki nem fordítva kaplapáccsal rakja be a foglaltba a CPUt. Általában csak elhajlik és vissza kell őket egyengetni. LGA nál egy rossz mozdulat pl proci beleejtése a foglalatba (ami elég gyakori user error) és kuka az alaplap. Ráadásúl az LGA lábak tűszúrásni ponton érintkezik a CPU érintkezőkkel, míg tűs megoldásnál, kétoldalról szalagok fogják közre a lábakat a foglalatban.
-
Zeratul
addikt
-
toyone
őstag
-
zolikaDB
veterán
Hali mindenkinek!
Érdekelne, h milyen hűtést tudnátok ajánlani nekem?
Konfigom:
1, Giga P43-ES3G
2, E5200
Ezt a procit szeretném járatni olyan 3.5 GHz körül, és szeretném lehűteni olyan 40 fok körülire, ha megkívánja a helyzet! (még jó, h steppinges, és nem jár mindig maxon)
Milyen márka mely darabjait érdemes megnéznem, ill merre induljak el? Pl PH apró, vagy csak bolti újat? Sokan ajánlották az itt található hűtőket, mint megfizethető és jó képeségekkel rendelkező darabokat!
Mire kell figyelnem? Szóval egy nagy tömegű, de alubordás hűtő képes-e olyan eredményekre, mint egy réz?
Segítségeteket előre is köszönöm! -
Zé_Mester
őstag
válasz
kaoszpapja
üzenetére
dehogy visz házhot, jó is lenne.
személyesen lemécc és elhozod, más megoldás nem nagyon van.ára 200ft körül van, de sose nézem a számlát

xp-be mindent OFF

-
kaoszpapja
aktív tag
válasz
Zé_Mester
üzenetére
grat!

jövhéten remélem nekem is összejön egy nitrózás, mert már nagyon itt lenne az ideje
. a siad házhoz viszi a nitrót? jah és milyen árban van?
___________________________________________________________________________Mindenki:
extrém tuningnál a frissen telepített xp-n miket kapcsoltok ki a jobb valid eléréséhez? -
Zé_Mester
őstag
válasz
akoska07
üzenetére
valóban kevés, de a HT ki van kapcsolva.
subaaruwrc :
ht azért volt kikapcsolva, mert mindenféle hülye hibával megállt a 3dmark.
ha telinyomtam fesszel akkor ment, de volt hogy eldobta magát.
az F5f bios-szal abszolút szar az egész, 220biciklivel megfagyott a gép, visszadobtam egy F4 biost, és 232-vel ment a superpi meg amit épp akartam, de a ht-s hülyeség itt is megmaradt.
vagy a proci ennyire szar, hogy gyengén megy, vagy maga a bios miatt bolondul meg az egész rendszer. (gyanus a proci, mert áttettem egy másik 860-ast és az is ugyanígy állt meg.
de lehet hogy szimplán gyáva voltam és nem adtam neki 1,7V-ot
-
Zé_Mester
őstag
hétvégén összejött egy kis P55 tuning.

első tesztre inkább csak ismerkedés volt a rendszerrel, de legközelebb már komolyabb eredményekre számítunk. remélem addig kijön valami új bios is, mert az eddigiek elég furcsák.
rendszer :
Gigabyte P55-UD5 (F4 bios)
Intel Core i7 860
2x2GB G.Skill Trident 2000CL9
Sapphire HD4890 1GB CFX
Gigabyte Odin GT 800Wíme pár kép a rendszerről :
kép1, kép2, kép3eredmények :
3DMark06 - 29250 pont
SuperPI 1M
SuperPI 8Mfolyt.köv, remélem sikerül beszerezni egy jobb bios-t

-
GgG91
tag
[8768.7Mhz]
Ez valás eredmény vagy fake? (4.8v
) -
subaruwrc
félisten
válasz
Overlocker
üzenetére
3
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Overlocker
üzenetére
A lapból ítélve 4.
-
-
subaruwrc
félisten
jó ez már tényleg a nocomment.
209k+ 3d03 -
-
PiE137
senior tag
hy everyone!

A legújabb technikához lennének láma kérdéseim!

Szeretnék a közeljövőben újítani egy i5-öst, és azon agyalok, hogy esetleg nem szabványos 1333-as ddr3-at tennék bele, hanem gyárilag húzott memókban gondolkodnék...
Nah most, a kérdésem az, hogy ez esetben a biosban csak át kell ütni az memory overclocking résznél a megfelelőre, és a proci mehet alapon?
Vagy itt is összefügg a proci és a memó, és el kell játszani ezt a szorzó számolgatós dolgot?
Szóval az új prociknál levő fsb-s dolog nekem kicsit homályos... mert ugye játszik a turbo boost is...
Meg nem értem, hogy akkor a 10.6GB/s-os processzor által gyárilag támogatott memória sávszélességből hogy lesz több stb.
Sz'al aki ezen setteléssel tisztában van, az plz világosítson már fel!!
Előre is thx!
-
atesss
addikt
Üdv !
Van itt valaki akinek van tapasztalata P4 Northwood drótozásos feszültségemeléséről ?Hallottam korábban olyanról is, hogy szintén drótozással lehet "gyári FSB-t" is emelni, tehát hogy a procit az alaplap alapból 400 helyett 533Mhz-es FSB-sként ismerje fel.
De most keresgéltem google-ban, és nem találok erről semmi infót.
-
subaruwrc
félisten
najó tényleg elég.
3D06 43983 pont
3D05 54731 pont 2 kártyával pfffja a 06 3-mal volt

-
GgG91
tag
1300-at ment a 5870

-
subaruwrc
félisten
nincs megállás. a Radeonok átvették a hatalmat 3DVantage-ban is.
Intel Gulftown ES @6155-6189mhz 12 threads @ Ln2
EVGA 4 WAY SLI Classified
QuadCF Asus HD 5870 1250-1300/1250 @ Ln2
3D Vantage world records in all presets--- -
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5440 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Grat nektek ...

akkor 06 durvaság lesz 4890 quad cf-fel

. a siad házhoz viszi a nitrót? jah és milyen árban van?

jobban fűtt mint egy i7