-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FunPro
őstag
válasz TheNewDawn #131193 üzenetére
Igazából a darabszámokon fölösleges rugózni. Az egy nem releváns statisztikai adat.
Akár azt is mondhatnánk, hogy milyen sok példány elment xy címből az epic kliensen.... ingyen!Ami igazán lényeges adat lenne, arról az életben nem fogsz tényszerű számokat találni.
1) Mennyi bevételt hozott egy adott cím:
Nem megállapítható, hiszen az epic nagyban hozzájárul a játékok bevételi adatának növeléséhez.
2) Mennyien vásárolnak kuponok nélkül/teljes áron:
Szerintem erre sem lehet megbízható adatot találni, bár ennek most nem nézek utána.Aztán hosszútávon lehet, hogy beválik a terv, miszerint ha sok embert összeboronálsz egy platformra, akkor abból előbb-utóbb vásárló bázis lesz.
Szerintem ez ugyanazon elven bukik, mint az, hogy ha "beszüntetjük a torrentezést, akkor a profitunk a csillagos eget fogja nyaldosni" (vagy mi ).I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
TheNewDawn
addikt
válasz SenorGrande #131196 üzenetére
Classic Edition, az elvileg a Deluxe. Viszont vmi gebasz van az egésszel, szóval levelet kell írni nekik, és akkor kapod a kódot vagy vmi ilyesmit írtak, ezzel kapcsolatban nagy bénázás folyik náluk
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz Crytek #131194 üzenetére
"és steamen az userek fizetik ki nem az epic a kuponjaival"
Francokat. Steamen ingyen van az: kártyapé'zbő' (csak viccelek)Egyébként tényleg kíváncsi lennék rá, hogy Epicen mennyi fogyott volna, ha előre tudja mindenki, hogy x hónap múlva már nem lesz exkluzív (tudomásom szerint ezt nem verték nagy dobra). Valószínűleg csak a töredéke és már 2 hónap alatt rommá verte volna a Steam az eladásaival.
Ezzel együtt nem érzem fairnek most a két platform összehasonlítását. Látatlanban minden egyes ponton győzni fog Steam egyelőre ... aztán majd 4-5 év múlva meglátjuk mi lesz. Annak mindenesetre nagyon örülök, hogy az Epic exkluzív játékok jönnek Steamre is. Egyelőre még nincs sok jelentősége (árversenyről szó sincs sajnos), de idővel tán az is megtörténhet.
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
SenorGrande
senior tag
Az Epices Far Cry 5-höz valami dlc-s Far Cry 3-at adnak, vagy sima alapjátékot?
Lehet őket külön Ubi fiókokra regisztrálni?– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
Crytek
nagyúr
válasz TheNewDawn #131193 üzenetére
"ahol 15 hónap alatt 958.917 példány fogyott belőle (ebből az első félmilliót három hónap alatt adták el). Nemrég azonban a Steamen is megjelent, ahol egy hónap alatt 367.601-en vetették rá magukat a gyárépítős játékra."
Kis idő és kenterbe lesz verve az epic szarja.. és steamen az userek fizetik ki nem az epic a kuponjaival
Volt game és kb mind epic ótvar exlúziv volt nost ez verte agyon 2 db kb mindenhol kapható steames játék 2 hónap alatt
[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
NyMRooD
őstag
válasz cyberkind #131191 üzenetére
Persze, de nyilván azért csinálják mert megéri nekik, ami biztos, hogy mi nem látunk bele és nem értünk hozzá
u.i. nem védeni akartam őket, csak jelezni, hogy fölösleges szájtépés az egész, ha tényleg be akarnak szállni a piacra, akkor még egy pár évig megfelel nekik veszteséggel is, mert utána majd visszahozza, ha meg csak valami pénzmosás vagy ilyesmi akkor meg csinálják amíg megéri nekik.
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
NyMRooD
őstag
válasz Crytek #131176 üzenetére
De egyébként a youtube 5-10 évig veszteséges volt, úgy, hogy egy olyan piacra lépet be ahol nem volt konkurencia és rengeteg más céggel, szolgáltatással volt így, szóval lehet, hogy veszteséges az epic games, de nem csinálnák ha nem érné meg nekik (vagy nem azt látják, hogy megfogja érni nekik), attól, hogy te nem érted, az nem azt jelenti, hogy ők hülyék, hanem azt, hogy te nem értesz az üzlethez.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz smallmer #131184 üzenetére
Az előttem szólók kb. mindent elmondtak, de gyors összefoglalom és egy címmel kiegészítem:
Legális források arukeresője: ITAD + gg.deals
Szürke források arukeresője: allkeyshop (+ gg.deals)ITAD, gg.deals képes árfigyelésre is. Érdemes lehet kihasználni, ha nem instant van a játékra szükséged.
Mikor érdemes a szürke forráson gondolkozni? Ha az árkülönbség megéri a rizikót. Ez mindenkinek más.
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Planet Zoo Deluxe Edition hol a legolcsóbb manapság?
Hol érdemes megnézni?köszönöm szépen
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz WayneGace #131182 üzenetére
Ne is mondd! Amazonon/Humble -ön sikerült pár Androidos játékra szert tennem. X év elteltével szopóágon vagyok, mert a 2( vagy 3 ?!) évvel ezelőtti Androidot se támogatja már a játékok egy jelentős része, így nem elindíthatóak.
Erre lehet 20-30 év múlva egy virtuális gép vagy környezet lesz a megoldás a PCs világban ... fene tudja (mint a DOSBox vagy a ScummVM - hogy két eltérő példát mondjak). De a probléma amit felvetsz mindenképpen valós, bár PC -n annyira nem rettegek ettől. Azért ez a közösség elég szívós ahhoz, hogy az ilyen problémákat meg tudja oldani .
Szerk: (más téma)
Ha valakinek van élő Game Pass előfizuja és tetszett neki régen az eXperience 112 akkor mindenképpen nézzen rá az Observation -re. Nagyon szuper volt.[ Szerkesztve ]
-
WayneGace
őstag
válasz FunPro #131181 üzenetére
Mikor fog bezárni bármelyik is? 20-30 év múlva?
Most is van nem egy játék steamen is, amit letöltök, csak éppen win 10-en nem akar menni. Akkor járjak utána, hogy vajon el lehet-e valahogy indítani. Vagy sikerül vagy nem, ha egyáltalán megpróbálom. Szóval lehet félni attól, hogy talán egyszer nem lesz elérhető valamelyik játék. Csak lehet hamarabb lesz X játék felújítva kétszer, mint a régi fusson az épp aktuális OP rendszeren.BestSecret invitációt privátban adok.
-
FunPro
őstag
válasz morfondőr #131180 üzenetére
Ez eddig rendben van, csak az alap felvetés az volt, hogy a steamesek mennyire megszívnák a bezárást, mert nincsenek drm mentes telepítők/játékok.
(Bezárás után a GOG-al sem mennék semmire amúgy, ha nincsenek lementve a cuccok.)Erre reagáltam azzal, hogyha mániákusan mentegetném a játékokat, hogy egy esetleges bezárás esetén meglegyenek, akkor már inkább mennék virágboltba, amit elsősorban azért hagytam ott, hogy ne kelljen dupla adatot tárolnom.
[ Szerkesztve ]
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
morfondőr
őstag
válasz FunPro #131171 üzenetére
Letöltöd a GOG Galaxy-t és nem kell duplán tárolni a játékot! Hovatovább még össze is kapcsolod vele a steam, epic, uplay, origin stb fiókod és mindent egy helyről indíthatsz, láthatod az acsikat, játékidőket!
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
FunPro
őstag
válasz WayneGace #131177 üzenetére
Elméletileg, a store-ból vásárolni szoktak. Elméletileg, a store egyben drm is, ami nélkül nem mennek a játékok. Elméletileg, ha sokáig veszteséget termel valami, előbb utóbb bezárják. Elméletileg, ilyenkor bukod az összes belefektetett pénzed.
Szóval, engem nagyon is érdekel, hogy melyik szolgáltató/kiadó/fejlesztő milyen üzleti évet zárt.
-
Crytek
nagyúr
válasz WayneGace #131177 üzenetére
Senki se kérte hogy érdekeljen. Én arra reflektálok az ótvar ekézésvel kapcoslatban, hogy állítólag az epic konkurálni akart a legnagyobb pc-s digitális hatalommal... Vicc,kabaré önlejáratás ez nem konkurencia De már nem is nézem a showder klubot ezeken jobbakat lehet röhögni azért ami epic hír már olvasom is hogy most mivel szenvednek megint
-
Crytek
nagyúr
válasz WayneGace #131172 üzenetére
Leírtam olvasd el újra.
Tudod mikor a kiadás többszöröse a bevételnek azt nevezik bukásnak.. De mivel az epicnél a fosnájt és az engine termeli a zsetont ők ezt sikernek könyvelik el...Mi pedig látjuk, hogy ez véletlenül sem az. És még közzé is teszik a bevételi számokat a nyomorékok Legalább ezt ne tennék ,mert akkor még pár félkegyelmű el is hinné hogy megy nekik a bolt.
-
ayo
veterán
epicben nekem továbbra is az egyik kedvencem hogy nincs tele szarva trash játékkal. egyik legnagyobb feature
más: steamre meg haverom fia egyszer azt kérdezte hogy te ilyen boomer vagy? - nem kicsit néztem
őt mondjuk csak a fortnite meg a clash of clan érdekelte. próbáltam mutatni neki pár menő játékot, hogy itt a steames fiókom, tolja nyugodtan, de 1 mp után már rám se nézett. nem tudom mi lesz itt 2040-ben mikor crytek megveszi a gta 5-öt, ha már most ilyenek[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
WayneGace
őstag
válasz Crytek #131166 üzenetére
Milyen bukásról? Működik tudtommal. Egyébként engem miért érdekeljen, hogy egyik szolgáltatónak vagy másiknak mennyi a bevétele? Például ott a dead space, ami megvan originen és steamen is nekem. Mi a különbség, ha az egyikből vagy a másikból indítom el?
[ Szerkesztve ]
BestSecret invitációt privátban adok.
-
FunPro
őstag
válasz vidaila #131164 üzenetére
Számomra a játék telepítőfájljainak mentése = virágbolt.
De tényleg!
Én három ok miatt veszem a játékokat:1) Nincs szükség dupla tárhelyre a telepítők végett
2) Nem kell a patchekkel aszakodni
3) Nem kell vadászni, honnan lehet hozzájutniA 8 féle kliens már a 3. pontot kilövi. Ha még mentegetnem is kéne a telepítőket, az 1. pont is ugrott. És hidd el, párezer forint spórolásért már hajlandó vagyok a patchekkel szórakozni.
(Hozzáteszem, még így eredeti játékok mellett is sokszor kell mókolni a játékokon, hogy úgy fussanak, ahogy kell nekik.)
-
i2k
őstag
Mindenki unatkozik:
- a steam/origin/uplay/epic klienseik konganak az ürességtől
- manapság semmi jó sale nincs
- a cd-kulcs boltok is bezártak.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Źşë'
addikt
látom próbáljátok megtéríteni a nyájától eltévedt bárányt sok sikert hozzá
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Crytek
nagyúr
válasz WayneGace #131165 üzenetére
"Nem tök mindegy, hog milyen kliensből indul?"
Az epic store oltári bukásából nem esik le 2 év alatt lassan, hogy nem mindegy ez a dolog? Szajkózhatjátok ezt állandóan de a tények nem ezt mutatják. És nem csak epic viszonylatban ott van ms store/ origin játékok is pl tarolnak ezek a játékok steamen nem véletlenül...
-
WayneGace
őstag
válasz vidaila #131164 üzenetére
Nem hiszem, hogy a közel, de akár a távolabbi jövőben ez bekövetkezne. Ettől függetlenül sok játéknál csak rákattint az ember az ikonjára, majd játszik vele. Nem tök mindegy, hog milyen kliensből indul?
Meg is érteném ezt a nagy steam pártolást, ha az adott illető steam részvényekkel rendelkezne.BestSecret invitációt privátban adok.
-
vidaila
senior tag
Sziasztok. Azért bedobom a Steam hívők közé azt a gondolat kérdést, hogy mi lesz ha majd meghal a steam, semmi sem él vagy lesz örökké főleg a digitális világban. Akkor majd kuncoghatnak a GOG-ról lementett DRM mentes játék tulajdonosok , mert a steamen megvett játékok igen nagy százaléka nem indul el steam és egyéb online DRM nélkül.
http://steamcommunity.com/id/juhaszjani1988/
-
Crytek
nagyúr
válasz wihay #131162 üzenetére
GTA 3, Tomb Raiderek megvannak mennek steamen... Gondolom a másik kettő is azok nincsenek meg. Mit is kéne akkor a valvenak?
vidaila: Hülyeséggel minek dobálózol? Steam sose szűnik meg... Nem mellesleg addig már képtelen vagy tovább gondolni a dolgot ,hogy ha valaha lenne ilyen nem engednék hogy letöltsed a gépre a játékaidat figyelmeztetve mondjuk xy hónapra előre...?
Előbb leszek én amerika elnöke mint a steam megszűnik
[ Szerkesztve ]
-
-
Crytek
nagyúr
válasz reelc #131160 üzenetére
"Ráadásul a GOGnál még mindig nem kötelező a kliens."
És eljutottunk oda ami régen a warez volt azaz semmi nem különbözteti meg a gogot a wareztól..
Nem kell velem egyetérteni, mindenki máshogy éli meg a világát. Én gogot nem fogok használni ,mert egy deka okom nincs rá nem látom értelmét. Ugyanolyan mint az epic szarja az se tud egy db okot se felhozni miért kéne nekem azt használni
-
reelc
veterán
válasz Crytek #131159 üzenetére
"gogot hagyjuk én annak se látom értelmét. Azok is feltámasztanak címeket hogy exklúzivok legyenek ez pc-n a legalja ,ugyanaz amit az epic művel."
Szóval most már a GOG is legalja, mert a beleölt munkát a saját boltjukban tartják, és nem adják át a Steamnek?
A GOG fektet bele munkát. hogy fusson x éves játék.
A Steam előtt is lehetne ez az út ugye, de nem ez a profilja. Ha felkerül egy nagyon régi játék akkor tudtommal az eredeti állapot, hacsak a kiadó nem csináltatott valamit egy csapatával.
Vagyis a kiadók bólintanak arra, hogy a GOGra megy a cucc.
Mit kell csinálni? Nos nyilván nem minden Win95/98/XP-s játék fut pöccre és hiba nélkül Win10-en.Látom neked mindennel bajod van, ami nem Steam.
Ráadásul a GOGnál még mindig nem kötelező a kliens.[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
válasz wihay #131158 üzenetére
30%-ot von le a valve ami az eladással változik.Egy nagyobb címnek kb 1 hét kell és már csak 20%-ot von le tőlük... Ezt meg bármelyik értelmes cím hozza simába.
(A Sony és a MS is 30%-os vesz le a store eladásokból csak mondom)gogot hagyjuk én annak se látom értelmét. Azok is feltámasztanak címeket hogy exklúzivok legyenek ez pc-n a legalja ,ugyanaz amit az epic művel.
-
wihay
tag
válasz Crytek #131157 üzenetére
Én is csak az ingyenes játékok miatt töltöttem le, hogy legyen majd mivel játszani pc-n..
Úgy nem is lesznek Steamnek konkurencia hogy egyik launcherben sincs közzöségi fül, hogy találják meg egymást a gémerek stb-stb??Nekem ami nem jön be Steam-nél, hogy nem tudom pontosan de pár százalékot a Valve zsebre rak, a készítőktől.. Ugyan ez van a Steam piacon is.. Áfa + Valve%
Ha nem lennének ezek az ostoba összekapcsolgatások is mint írtam, már több száz Ubisoft játékom lenne Steam-n, pár-pár EA.. Meg a GTA IV Rockstar launcherben..
Nah majd a GOG felveszi a versenyt?
-
Crytek
nagyúr
válasz wihay #131154 üzenetére
Nem látok konkurenciát. Minek akar a konkurenciája lenni?
Steamnek? Ott kérlekszépen többféle játék fogy több milliós példányban és az emberek vásárolni járnak oda. Látjuk milyen erőteljes sikerrel.
Epictől én azt látom ,hogy halvány lila fogalmuk sincs miben rejlik a steam sikere és csak tonnaszám gyártatják az ingyen accountokat az emberekkel.
Állítom mióta a storejuk üzemel egy szaros $ plusszot nem termelt még (most nem érdekel a fosnájt és az unreal engine utáni bevétel) sőt olyan bukoban vannak hogy öröm nézni.
Nagyon jól tükrözi ezt a tavalyi éves összesítésük ahol third party címekért (érts jól nem fosnájt és saját ótvarjaik) keményen 251 millió dollár fizettek ki az userek...mindezt úgy hogy min 40-50 cím csak és kizárólag itt volt elérhető pc-n...
Nos akit érdekel ez a kemény nagy 251 milliós költés vissza lehet fejteni erre a 40 -50 db exklúzivra mennyi db-ok is fogyhattak és ugye ebből ők eleve csak 12%-ot láttak csupán amit kb el is vitt hogy mindent és mindekit lefizettek... És akkor eljutunk oda a kamukhoz hogy ej de kegyetlen sok Metro Exodus fogyott... aha nagyon sok fogyhatot ha ez a szám 251 millió volt 1 év alatt..Összehasonlításképpen steamen csak 2 db játékot megnézve 2 hónap alatt a Halo MCC és a Star Wars Jedi már 2-2 millió felett jártak eladásilag ami már eleve agyonverte ezt a kemény 1 éves 251 milliós epic költést...pláne úgy hogy a Halo MCC ott figyel azóta is a 300ft-os game passba + a jedit veheted originre is tehát nem zárt egyik se. Ennyit a nagy epikről 2 db game kenterbe verte az egész évüket.
Ezek soha a büdös életbe nem lesznek konkurencia senkinek.Amit az epic tud:
1. Mindent és mindenkit megvenni
2. ingyen accountokat gyártatni
3. Szerintem a vezetőség kiadta hogy a store csak veszteséges legyen hogy a fosnájt bevétel után ne kelljen adóba befizetni hanem a veszteségbe leírják..Szóval ha valaki nekem azt mondaná ad 1 milliárd eurót ha megválaszolom mi a célja az epicnek ezzel a store-al nem tudnám ép ésszel megválaszolni csakis a 3. pont ami észszerű lehet. De ők tudják mit számít éves szintes 2-300 milliós bukás hogy a fosnájt 6-700+ okat termel?
De mindegy én jókat röhögök rajtuk ilyen balfa** cég kevés van a földön[ Szerkesztve ]
-
wihay
tag
válasz Crytek #131146 üzenetére
Még ha nem is akarok, akkor is felteszi a különböző launcherek a játékoknak.. Epicnek a kezdeményezése nem rossz, azért jó lesz ha lesz egy kis 'konkurencia'..
Ami hiányzik a többi launcherben a közöségi fül, piac, árúház átláthatósága stb-stb ebben a Steam verhetetlen..
Ja a legfontosabbat el is felejtettem, jöhetne Uplay-re és Originre is wallet kártya nem bánnámA GTA IV-t meg a Division-t pont azért nem vettem meg, pedig Steam lett volna rá keret csak külső fiók szükséges
-
bobalazs
nagyúr
Hát ez durva egy cucc
Egy srác olyan Nintendo emulátort készített, ami 3D-ssé varázsolja a régi játékokat -
Crytek
nagyúr
válasz TheNewDawn #131145 üzenetére
"Milyen 15? Már vagy 2 éve volt GMG n a fullos verzió 10 euróért..." Rokksztáros ótvar kb egyszintű az epikkel soha.Nekem steam-re kell.Kap az majd 75% offot is egyszer annyit már megfog érni szigorúan kártyazsetonból.
Gog az kb ugyanez ott is már vagy 120 játékom van a gog konnekt miatt de mivel azok megvannak steamen gogon sose fog futni semmi minek ott a steam
#131147: Én tudok várni, abban császár vagyok
[ Szerkesztve ]
-
TheNewDawn
addikt
válasz Crytek #131141 üzenetére
Milyen 15? Már vagy 2 éve volt GMG n a fullos verzió 10 euróért...
Tudom, mert én is akkor vettem, nálam az volt a fájdalomküszöb hogyha az alá megy, akkor behúzomNem is beszélve kulcsos oldalakról, ott még olcsóbb volt. Ja igen, nem steames De tekintve hogy a Steameshez ugyanúgy kell a Rockstar kliens... szivesebben szenvedek inkább 1 klienssel , mintsem kettővel.
Ezért veszek Ubis játékokat is csakis Uplayen vagy Epicen, isten ments hogy egyszerre 2 szar DRM es fost kelljen futtatni, mikor az 1 is sok.Ha több minden lenne GOG on, simán onnan vennék több mindent is.
[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
válasz Crytek #131141 üzenetére
Tudom nem érdekel a multi.
Azt viszont nem tudom mely játékokat lehet szerver nélkül offline tolni, ha rendelkezik online résszel.50 év sok idő, 20-at sem adok a jelenlegi megoldásoknak. Csak lesz valami fejlődés.
Könnyű dobálózni így a számokkal meg minden, de maga a Steam sincs még 20 éves. Szóval rengeteg idő.(#131143) ZsZso: Igen, az Epic elszúrta, nincs dugig 5 perces sétaszimulátorokkal, ezen felül nem bundlizik.
[ Szerkesztve ]
-
-
Crytek
nagyúr
-
reelc
veterán
válasz Crytek #131136 üzenetére
Az lehet, hogy fejőstehén, csak egy játék esetében nem nagyon beszélhetünk 20+ évről.
Mármint ami a támogatást illeti.
Úgy látom ez a Wildlands valami multis cucc, szóval szerver és játékosok is kellenek hozzá. Jó, nyilván bóklászhatsz egyedül, de szerver nyilván kell. Ha meg kötelező hozzá, esélytelen lesz.
Akkorra nemhogy a Wildlands-ot nem fogják támogatni, hanem jó eséllyel a még nem létező második részét sem.Amúgy meg a GTA V esetében 2018-ban volt egy alapár csökkenés 60-ról 30 EURra, és ez a mai napig megvan. Szóval bármilyen akcióban is látod, egy -50% már van rajta.
[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
Már itthon vagyok megjött az új akku a telefonba , ami persze szintén nem működik normálisan
A teloba mondom visszaállítom akkor a steam guardot de nem engedi..nem küldi az sms-t a kóddal amit kéne. Hiába megy az újraküldésre azt mondja elöttem a limitet de egy db sms-t se kapok..Ilyenkor mit lehet tenni?Next PC Upgrade: 2022
-
Crytek
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #131135 üzenetére
Sajnos ahogy a helyzet kinéz ezek az ótvarok 2040-be is ugyanezen áron lesznek..Ubinak a Wildlands ugyanolyan fejőstehét ,mint a fejőstehén mint a rokksztárnak a GTA 5...
-
esezmiez
tag
A totally accurate battle simulator volt valaha epicen ingyenes? Benne van a könyvtáramban, a gyerek még tegnap is játszott vele, ma meg azt írja, hogy vegyem meg. Nem értem.
Szerk. A fizetési előzményeimben benne van (2019.12.25.) 0 euro.[ Szerkesztve ]
-
sto1911
veterán
Az FC5 Goldhoz járó FC3 külön kulcs egyébként?
-
reelc
veterán
válasz Crytek #131126 üzenetére
"De nem baj legalább ~ 2040-ben talán el tudom mondani végre megvan a Shadows of Tomb Raider vagy a Wildlands Ultimate"
Minden rendben lesz.
Elég lesz 1 kliens, ott lesz minden.[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
Tudom. De nem csak ubi fronton. Steamgfits miatt 1500+ cím van wishlisten és ha vezetném őket akkor tuti 3 éve minden ugyanakkor leárazást kap már...
Amikor régen kapott sok minden 80-90%-okat úgyis ,hogy eleve csökkent az alapárú nagy címeknél is ,most meg szánalom. Mert most is kap valami ennyit ,de 100$ meg ilyenek. A pofám leszakad mikor oda merik írni több éves címre hogy még mindig 60$ az alapára.
Shadows of Tomb Raider (ami nem mellesleg a leggázabb rész a kasszáknál a friss trilógia közül lassan 2 éves alapára 109,96€ Mianyátok van?
Szóval ja sajnos észrevették, hogy nem kell ide 3-5 eurora letolni mindent hiszen veszik sokkal drágábban is...
De nem baj legalább ~ 2040-ben talán el tudom mondani végre megvan a Shadows of Tomb Raider vagy a Wildlands UltimateNext PC Upgrade: 2022
-
válasz TheNewDawn #131123 üzenetére
5 euros alapot en is behuztam, nincs hianyerzetem. vilagbajnok ar volt, jol szorakoztunk vele, kar hogy mar nem nagyon van ra idonk, content még lenne boven, a 20-25 beletett oraval még csak karcolgattuk a felszinét.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Crytek
nagyúr
A best buyba berakott FC5 7.99 eruos ár kapcsán mindig ledöbbenek, hogy a Ghost Recon Wildlands mennyire COD az ubinak...annak kb 20 év múlva se lesz ilyen ára a goldnak
-
wihay
tag
Hát ami ment a Best Buy topikban LOL
-
sto1911
veterán
Mivel ki lett mazsolázva az ontopikból, így ide írom (immár tömörebben): a Witcher 3 szar!
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
Ja, elkényelmesedtem, pláne, hogy mivel laptopom van, abban 1TB SSD van, meg 500GB nvme vagy mi a másik, na ezek kb lódákóra se elegek. Azért ez nonszensz de komolyan, épp a múlt hónapba dobtam fel a Gta 5-öt, és már majdnem 100GB-t foglal, ez a 100GB kb 2 éve, vagy valahogy úgy, 70-nek is jó volt.
-
_drk
addikt
válasz cyberkind #131113 üzenetére
Elkényelmesedtél, hogy az 1-2 Tera mindenre is elég volt. Főleg +1 SSD-vel.
Régen a vinyókat is szépen sorba kötöttük be, ahogy egyre olcsóbb lett az új és sokkal több tárhely. 160-as a 250-essel.. Jumperrel szórakozni, primary vagy secondary, de jó is volt.
Most ugyan az lesz SSD-kkel.
Azért a 250-es és 500-as már nem olyan drága.
Egy 2 Terás vinyó és egy 250-es és 500-as SSD-vel el lehet lenni szerintem.[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #131111 üzenetére
Kicseszett nem-választható 4K-tartalom letöltés, biztos...
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
cyberkind
félisten
Nah végre, a sokáig PS4 exkluzív Horizon dátumot és gépigényt is kapott, jövő hónap 7-e, elvileg 50 Eu, nekem 33 Font, ami viszont kicsit meglepő, az a 100gb tárhely.
-
i2k
őstag
válasz WayneGace #131108 üzenetére
National Basketball Association = Nemzeto Kosárlabda Szövetség USA
// [WIKI]
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
válasz TheNewDawn #131107 üzenetére
Like gomb.
-
WayneGace
őstag
Minek a rövidítése az NBA?
BestSecret invitációt privátban adok.
-
TheNewDawn
addikt
válasz cyberkind #131105 üzenetére
Én is, csak ugye mi triplán szívunk tényleg az árfolyam miatt, mármint ugye a forint folyamatosan durván gyengül euró dollár meg mindennel is szemben, + ami USA ba 70 dollár az nálunk 70 euró, ergo 10% al drágább alapból.
De én is hajlandó lennék emelt árat is akár fizetni HA cserébe olyan fejlesztők lennének, mint a CDPR, akik 4 évente dobnak ki egy überfasza játékot, nem pedig 1 évente 4 et ahol is térképet, karaktereket meg minden újrahasznosítunk előző játékokból
( szia Ubisoft ) amibe beleteszel lazán 3-400 órát is alaphangon, aztán nincs hozzá 15526 fizetős DLC, meg percenként 20X vágja hozzád a progi, hogy milyen mikrotranzakcióra költsd a pénzed, különben szar vagy.
-
cyberkind
félisten
Pár esetben még egyet is tudnék érteni az emelt alapárral, de annak tényleg olyan játéknak kell lennie, és ebbe nincs ott az NBA (se).
Most ezzel kezdődik mint egy igényfelmérés, ami ellen ha nem lesz visszhang, akkor jönnek a többiek is, mert miért ne alapon ők se akarnak kimaradni, ez itt a gond (pofátlankodnak be a szarjaikkal). Mondjuk reménykedem, hogy a nép azért csak kinyilvánítja majd a szándékát az NBA-nél, ami egy semmi extra futószalag "játék".
[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
-
Źşë'
addikt
válasz pingtest #131096 üzenetére
pontosan mire gondolsz indig-vel kapcsolatban?
// lehet tényleg arra fele mennek h fizess elő játékra (csak nem havi 300 forintért, hanem mondjuk jóval többért) úgy mint netflixre meg hasonlókra, ami biztos hogy baromi nagy változás jön - én is úgy érzem
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest