Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- iPad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaVE-1
senior tag
-
i2k
őstag
[link] - Doom Anthology Revealed - Comes With 6 Games, Steelbook Case, And Replica BFG
Ár: $80 - PC (Steam key)
PlayStation, Xbox, and Nintendo Switch.
Benne:
* Doom
* Doom II
* Doom 64
* Doom 3
* Doom (2016)
* Doom Eternal
Képek a termékről: [link] - Amazon
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
[link] - Elen Kvék 2 még mindig nem hozta vissza a büdzséjét se.
"In 78 days, Alan Wake 2 will be celebrating its one-year anniversary from its October 26, 2023, launch. It was a critical success, with an 89 on Metacritic, and is receiving post-launch support with two expansions. That said, according to Remedy, the game still hasn't made back its budget."
(Az Alan Wake 2 78 nap múlva ünnepli a 2023. október 26-i megjelenés egyéves évfordulóját. A játék kritikai sikert aratott, a Metacriticen 89 pontot ért el, és a megjelenés után két bővítéssel kap támogatást. Ennek ellenére a Remedy szerint a játék még mindig nem hozta vissza a költségvetését.) -
Hát ezek szerint nem ugyanazzal a játékkal játszottunk.
Nálam a GoW 3-4 óra után ment a kukába, annyira unalmas volt. A kis arénákban buta AI ellenfelek püfölése és a résekben mászás, mint töltőképernyő, nem hatott annyira meg. Volt valami óriással való harc is, ott is csak rohangászni kellett, és a "feladványok" is rettentően primitívek voltak - momdhatni az átlag US játékos szintre belőve.
A sztoriba sem sikerült beleélnem magam, és ez kétségtelenül elvett a játék élvezeti értékéből. -
i2k
őstag
Új szelek fújnak:
[link] - Dead Rising Deluxe Remaster will no longer grant ‘Erotica’ points for taking photos of women
* Teljesen kiveszik ezt a fotózgatósdiból:
"One of these categories was Erotica, which gave players PP for taking photos of women’s cleavage, underwear or any other revealing clothing."
(Az egyik ilyen kategória az Erotika volt, amely PP-t adott a játékosoknak, ha a játékosok
nők dekoltázsának, fehérneműjének vagy bármilyen más feltáró ruházatának fotózása.)Given that the original game was released 18 years ago, the clear implication is that what may have been acceptable in 2006 is longer the case in the 2024.
(Tekintettel arra, hogy az eredeti játék 18 évvel ezelőtt jelent meg, az egyértelmű következtetés az, hogy ami 2006-ban még elfogadható volt, az 2024-ben már nem az.)
* Nem lesz a Remasterben az eredeti hang sem:
"Another element from the original game that won’t be present is Frank’s original voice, which was provided by voice actor Terence J Rotolo."
(Egy másik elem az eredeti játékból, amely nem lesz jelen, Frank eredeti hangja, amelyet Terence J Rotolo szinkronszínész adott.) -
i2k
őstag
válasz
echterion #146089 üzenetére
Na jó... ha kidobnak, legyen:
[link] - https://godofwar.fandom.com/wiki/Angrboda
[link] - https://hu.wikipedia.org/wiki/AngrbodaA képe miatt tuti kapnám, így már rakd össze kérlek.
//*azt már nem tudom részletezni, hogy Kratost miért sajnálják, mert nem spoilerezem el magamnak a sztorit - de róla is azt írják, mondják sok helyen, hogy woke lett --- és nem tudom, hogy ez konkréten ebben a szituban mit is jelent. -
i2k
őstag
válasz
VoltanIgor #146085 üzenetére
0,5 TB SSD - OS (Windows 10) + a kikerülhetetlen progik, amik mindig C-re települnek
1 TB SSD - játéknak
6 + 2 + 1 TB HDDElhiheted, hogy így is alig férek el.
A WRZ installok mellé (~2-3+ TB) jöttek még a sorozatok, filmek, animék, játékanyagok (videók, fordítások, szoftveres háttér), milliónyi diszkográfia és játékzene, komplett albumok, maxik, saját remixek, és mixek (mind veszteségmentesben), és a sallangok.
Ha most valaki nekem dobna egy 20 TB-os HDD-t, 1 hónap alatt azt is megtölteném > 4K filmek (régiek újrázásokhoz, és filmográfiákat állítok már most is össze - Arnold S, Tom Cruise, Sigourney W és társaik) és sok más ofkorsz, főképp zene.Játékokat telepítek, és ritkán törlöm őket, végigjátszás nélkül.
Én is párhuzamosan tolom (a Palworld-ös is megmondta: szinte egészségtelen 1 játékot nagyon sokáig játszani > nyilván, olyan stílusra gondfolt, mint a saját játéka) - nagyooon ritka, és nagyon jó játéknak kell lennie, hogy szinte 1 huzamban, illetve amíg végére nem érek csak 1 címmel játsszak.Röviden: ismerem a dolgot
-
VoltanIgor
aktív tag
Nekem a tárolókapacitás a gondom az SSD-imen. Összesen 2 tb-nyi van jelenleg, és sajnos én afféle "terpeszkedő' játékos vagyok, sok játékkal játszom egyszerre, amihez épp hangulatom van, és gyakran pihennek heteket-hónapokat a címek, de újra előkerülnek. Nem mindig könnyű előteremtenem 200 giga szabad SSD helyet. Persze tudom, le lehet törölni, és újra felrakni a dolgokat, de hát na - ha nincsenek szem előtt, esélyes, hogy elsikkadnak.
-
i2k
őstag
[link] - Max Payne 1 & 2 Remake is in full production, Control 2 is now in a playable state
"Ez egy jelentős vállalkozás abban az értelemben, hogy még akkor is, ha ők
régi játékokról van szó, csak arra gondolni, hogy a modern szabványoknak megfelelően
egyesíteni őket, akkor láthatod, hogy ez egy nagy, nagy projekt" - mondta.
magyarázta.
Amikor megkérdezték tőle, hogy újra eljátssza-e Max szerepét az első játékból, Lake nevetett.
"No comment!" - válaszolta. "Ez túl messzire menne." -
i2k
őstag
válasz
VoltanIgor #146081 üzenetére
Hosszú-hosszú évekkel ezelőtti sirámom ez nekem is.
Ezeket MIND check box-olniuk kellene:
- szinkronokat és feliratokat
- több (és számomra használhatatlan) felbontásban letárolt videókat
- 4K-s és/vagy "HD"-nak nevezett plusz texturákat (utóbbi neked, kedves olvasó akár vicces is lehet, de sokan tolják "potato" PC-vel)
- map/modding eszközöket és erőforrásokat.Némelyikre adnak lehetőséget (jó példa: Fallout 3-tól felfelé a modding eszközökre, ahogy a lengyeleknél is), de túlnyomó részük a ballasztot jelenti a sávszél/szabadidő ínséges világban...
...az 1-2 csigabitesek kíméljenek. -
DaVE-1
senior tag
A Stray november 19-én érkezik Swtich-re
-
Golden9
veterán
-
Golden9
veterán
-
i2k
őstag
válasz
DaVE-1 #146070 üzenetére
Mivel alapvetően "anytime" fejlesztés előtt állok, így folyamatosan figyelem az általam eddig Ryzen 9-esből összerakott gépkombinációk árait.
A korábban 3xxxx Ft-os SSD-ből egyik napról a másikra 5xxxx Ft-os lett (2 TB, olcsóbb, nem 4-5*. generációst néztem, direkt - nem kell nekem fűtőtest a gépembe tök fölöslegesen**).//** = a sok GB/írás-olvasás placebo és csak nagy fájloknál, rövid ideig, míg az SSD cache el nem fogy.
-
DaVE-1
senior tag
válasz
VoltanIgor #146068 üzenetére
Nem lenne gond ha az értelmes SSD-k ára nem platina lenne még mindig.
Pedig úgy a nagy szakértők már sok évvel ezelőtt mondták olcsóbb lesz az ssd mint a HDD.. Nos lehet mi már ezt nem éljük meg. Azt is különösen vissza olvasni hogy már 20+ TB-os SSD-król csacsognak amikor a 2TB-os se terjed még el az ára miatt -
Shadowguard
senior tag
-
_drk
addikt
18as God of War az elmúlt évtized egyik legnagyobb játéka, amit kb a Ragnarokkal kell együtt nézni, mert ugyan az, kb kis idougrassal teljes folytatás.
Töltő képernyő nélküliséget így megoldani egy csoda volt.
Mellette az összes cutscene-t így beleágyazni a gameplaybe is az volt.
Nagyon jól néz ki a játék, nagyszerű színészi munka ezt a sztorit remekül meséli el.
Mindemellett a harc szinte tökéletesen meg lett valositva a modernkori trendekhez. Amikor a baltával oda baszól! Akkor nagyon oda van baszva!
Annyi baja van, hogy rövid és pár pálya/világ sokkal nagyobb is lehetne.A beleerőszakolt karaktert meg nagyon észre se veszed. Jól van implementálva.
-
i2k
őstag
válasz
cyberkind #146065 üzenetére
A személyeskedést most inkább poénra veszem:
Eljátszogatok én "magammal" is, nem vagyok prűd, de a valóság az, hogy majdnem 100 telepített cím van a gépemen, és így ha PC Gamingről van szó, van mivel... és még olyan címek is vannak, amiket fel se telepítettem/indítottam - 0-15 éves intervallumból.
Ha most leállna a teljes géming ipar, akkor se bökném tökön magam. -
i2k
őstag
válasz
cyberkind #146060 üzenetére
A GoW-ról van szó?
Mer' a 2016-os (* na, most miért emlékeztem én erre az évszámra?) is annyira tudott lekötni, hogy 2x uninstalláltam eddig: még sosem értem a végére.
A Ragn meg még woke-kal is meg van szórva. Hát nem'tom mennyire szívesen nézegetném sokáig a beleerőltetett kinézetű valakit.
A Sony azt mondja, hogy az Ultrára belőtt gépen így is lesznek szaggatások, tehát voltaképp ennél erősebb gép kell a konstans 60-hoz. -
cyberkind
félisten
Wow, God of War Ragnarök PC legalább 190GB.
-
TBT
addikt
Úgy tűnik, ez a Borderlands film nem sikerült túl jól...
-
TBT
addikt
válasz
gejala #146049 üzenetére
Azt már bejelentették. Összességében nem bukás, de várakozáson alul teljesített a Square szerint (és erről a Sony exkluzivitás tehet). Ettől függetlenül az utolsó részt még elkészítik... Hatalmas népharag is lenne belőle, hogyha nem vállalnák be. Elvileg kisebbre vágják a költségeket és a fejlesztő stúdiót, így nagy eséllyel nem lesz olyan tartalmas (minden szempontból), hatalmas és változatos, mint a Rebirth. De majd meglátjuk.
Kár, mert az idén eddig toronymagasan az a legjobb játék mindenféle szempontból. Változatos, fantáziadús, gyönyörű, érdekes, szórakoztató, kihívással teli, rengeteg tartalom van benne, lehetőséggel és játékidővel, úgy, hogy egy deka bug vagy technikai probléma nincs benne. Elképesztő, hogy mennyi munka van abban a játékban.
Technikailag is csak a 60 fps-es móddal vannak grafikai/textúrás gondok, de ez inkább már a PS5 hardveres korlátai miatt van. Mert a 4K 30FPS-es módban elképesztően gyönyörű mind a táj, mind a karakterek, mind a képességek effektje. Egyszerűen jó nézni azt a játékot. -
DaVE-1
senior tag
válasz
VoltanIgor #146047 üzenetére
Pedig az EA szerint a DS Remake bukás volt..
-
VoltanIgor
aktív tag
Ráadásul Callistónál mindezt úgy, hogy a LEHETŐ legrosszabb időpontban jelent meg, közvetlenül a Dead Space remake mellett, igen-nagyon kegyetlen jó játéknak kellett volna lennie ahhoz, hogy bármilyen esélye legyen. Tipikus DoA eset.
Ennyire hogy lehet balfék a kiadó, nem értem -
i2k
őstag
válasz
cyberkind #146045 üzenetére
cyberkind + DaVE-1:
Egyetértek.
A Callistoban én a "főbosst" is rühelltem, a sokfejű rohadék(ok) mellett.
Különösen azt, hogy csak melee-vel lehetett érvényesülni igazán.Egy új F.E.A.R-(szerű) játéknak én is örülnék - még úgyis, hogy Alma a frászt tudna hozni az emberre.
-
i2k
őstag
videogameschronicle.com sarok:
~~~~
* [link] - Callisto Protocol director claims Krafton insisted on releasing the game too soon
"Még körülbelül három és fél hónapot szerettem volna [a játékon dolgozni]" - mondta Schofield. "És körülbelül három-négy hónapig azt hittem, hogy ez így is lesz. Szóval 2021 októberében vagy szeptemberében azt mondták nekem, hogy 'megkapod az időt, csak ne sajnáld" - ez volt a kifejezés, amit folyamatosan használtak. Nincs megbánás - csak tegyél bele mindent, amit csak akarsz."
A kiadó 2022. decembert erőltette... + Covid (beteg dolgozók végül távoztak)'21 volt életem legrosszabb fejlesztési éve."
Schofield elmondta, hogy négy Bosst és két ellenségtípust kellett kivágni a The Callisto Protocolból.
~~~~
* [link] - Warner Bros. is reportedly considering selling a stake in its video games business
"Ezek közé tartozik az Avalanche Software (Hogwarts Legacy), a Rocksteady (Suicide Squad), a TT Games (Lego), a NetherRealm (Mortal Kombat), a Monolith Productions (Middle-earth: Shadow of War) és a Warner Bros. Games Montréal (Gotham Knights)""A Warner Bros. Discovery vezérigazgatója, David Zaslav tavaly azt mondta, hogy a vállalat arra összpontosít, hogy átalakítsa legnagyobb franchise-ait "a nagyrészt konzol- és PC-alapú, három-négy éves megjelenési ütemtervvel rendelkező játékokról a mindig játékra való játékra való nagyobb mértékű átállással, élő szolgáltatásokon, multiplatformos és ingyenes bővítéseken keresztül, azzal a céllal, hogy több játékos több időt töltsön több platformon"."
* [link] - Arkane founder says Prey and Dishonored fans ‘will be happy’ with his new game
Colantonio márciusban kezdte el reklámozni a WolfEye következő játékát, amikor egy első személyű "retro sci-fi RPG"-ként írta le.
Kedden pedig azt mondta, hogy a játékosok hamarosan többet is megtudhatnak a címről.
"Néhány napon belül egy kicsit többet fogunk elárulni a következő játékunkról... A korábbi 1. személyű játékok rajongói, amelyekben részt vettem (Dishonored és Prey), örülni fognak" - írta a WolfEye elnöke és kreatív igazgatója az X-en. -
i2k
őstag
-
Golden9
veterán
-
i2k
őstag
válasz
gejala #146036 üzenetére
Értem én a rajongást - de szerencsére(?) olyan oldalt is olvasgatok, melynek gazdija csakis 4090-el és csúcsgéppel tolja az ömlengést, és nem egy címnél ment a sirám.
[https://www.dsogaming.com/] -
gejala
őstag
Azért ne túlozzunk. Én az előző 2080S-emen is RT on mellett játszottam Controlt, Ghostwire Tokyot, Metro Exodust 1440p-ben és ritkán mentek 60 fps alá.
Mostani 4070S-em lazán tudja RT-t bármiben, még path-tracinggel is lehet próbálkozni.4090-en már most is mehet 4K RT simán.
-
Crus
őstag
válasz
cyberkind #146031 üzenetére
Hát annyi difi van, hogy azzal még botrányosabb és még több olyan hiba jön elő, aminek nem kéne, pl. árnyék popup ^^
Konkrétan attól fekszik a játék, ha nyomod előre az analógot a játékban... a frametime fogalmát még mindig nem ismerik ezek a szerencsétlenek, pedig a Bloodborne-nak is ez volt a rákfenéje cirka 9 éve.Tudod nem is lenne egy rossz szavam se, ha nem lassan NÉGY évtizede dolgoznának a műfajon! Ez már nem fakéz, hanem szándékos beleszékelés az egészbe... mindezt egy olyan játéknál, ahol megfogsz attól pusztulni ingame, ha a techno nincs rendben.
-
Crus
őstag
RT kapcsán eszembe jutott, hogy milyen lenne az Elden Ring DLC RTX-el. Vajon létezik olyan konfig a bolygón, ami elviszi vállalhatóan 4k-ban? Mert RTX nélkül(!) is, gyakran ledadog a frame mocskosul. Ez a nyomorult From ez semmiből nem tanul... ill. valószínűleg tanul, csak totál nem érdekli, így is milliók veszik a tál rizsüket is, amin rajta van a logójuk. -.-
-
i2k
őstag
[link] - Is There a Flashlight in Cyberpunk 2077? - 2023-ból
(Van zseblámpa a Cyberpunk 2077-ben?)"Unfortunately, Cyberpunk 2077 doesn’t have a flashlight of any kind. It might seem a bit low-tech for a world where everyone and their dog is cyber-augmented, but there’s no whipping out a torch and lighting up the game’s darker areas. What you can do is get a weapon with a night vision scope and use that to shed some light on things."
(Sajnos a Cyberpunk 2077-ben nincs semmiféle zseblámpa. Ez talán egy kicsit kevésnek tűnik egy olyan világban, ahol mindenki és a kutyája is kibernetikusan van feljavítva, de nem lehet elővenni egy zseblámpát, és megvilágítani a játék sötét területeit. Amit tehetsz, hogy szerzel egy éjjellátó távcsővel ellátott fegyvert, és azzal világítod meg a dolgokat.)
~~~~~~~~~~~~~~
[link] - Simple Flashlight MOD ~~~ Cyberpunk 2077 Mods Gameplay -
i2k
őstag
válasz
VoltanIgor #146026 üzenetére
A gondolatmenet rímel arra, amit én tapasztaltam a Callisto Protocol esetében.
Én így látom, tehát szubjektív - egy paradoxon az egész:
* A játékfejlesztők az "igény" miatt beletolják a címbe az RT/PT-t. Emiatt az árnyékok (is) "valósághűbbek" lesznek = sötétebbek. Így a "sötét" is sötétebb lesz.
* A HDR technó segít abban, hogy a sötétebb helyek ingame (és nyilván minden a képernyőn megjelenő tartalom esetében) "jobban láthatók" legyenek...Tehát, vegyél méregdrága gépet, és monitort, ami tudja a HDR-t = nem lesz gondod a sötétben.
Ja, és talán (!) lesz tükröd is a játékokban...//szerk.:
Ja és ezt még le akartam írni: az elemlámpa/látás kihagyása nálam is eldurrantotta a piros pöttyöst - fogalmam sincs, mivel lehet áthidalni a CP2077-ben.//szerk.2: mások is kérdezték már a CP2077-el kapcsolatban: [reddit]
-
cyberkind
félisten
válasz
VoltanIgor #146026 üzenetére
Nekem a Blade Runner ezen a vonalon a mérce, és azt se sikerült kapnunk, de ha csak egy valamit kéne mondani, mint hiba, az az élettelen város lenne, ez kéne a legjobban az immerzióhoz.
-
VoltanIgor
aktív tag
válasz
cyberkind #146025 üzenetére
Van benne valami, annyiból, hogy már a Witcher 3 hivatalos grafik update is zseniális, ray tracinggel, mindennel, elképesztően néz ki.
A Cyberpunknak viszont van egy komolyabb rajongóbázisa, mint a Witchernek, csomó old-school szerepjátékos, akik anno játszották a p&p szerepjátékot, engem is beleértve. Igen, vének vagyunk, és egyre kevesebben, de a Cyberpunk azért sokaknak jelent valamit, akik ilyesmiken nőttek fel.
És a kérdésem nem erről szólt, hanem arról, hogy egy kibaszott netrunner-zsoldos Night Cityben mi a toszért nem tud látni a sötétben????
Huzalozott izmok, meg AI vezérelt reflexek, és sáskapengék az alkaromban, de nekimegyek a nyomorult szemeteskukának, mert lószart se látok
Hát ez szomomrú.
-
cyberkind
félisten
válasz
VoltanIgor #146024 üzenetére
Én most kezdtem megint modolni a The Witcher 3-at, és nagyon durva amit a játékkal műveltek/nek, nem hiszem, hogy valaha is, hasonló szinten lesz a CP, másrészt, a CP masszív visszalépés, már csak az adaptált sztori miatt is, ami anno se ment nagyot, mint film.
-
VoltanIgor
aktív tag
Most elkanyarodok az off-off témákról kicsit a játékok irányába, de hát végülis off topik
Cyberpunk. Én szeretem. Kimondottan. Szerintem jól kikalapálták a nyitáshoz képest, és persze nagyon messze van a tökéletestől, nagyon - de én szeretem, mert a hangulata megvan, és élvezem az általános barangolást is a világában.
Viszont. Most épp Steam Decken játszogatok vele, és marhára élvezem, de sok idő után vettem elő, és előjött a régi problémám vele, amit már el is felejtettem. A sötétség. Rengeteg helyen kell mászkálni értelemszerűen obskurus, sötét helyeken. Ez rendben van, de nincs egy rohadt elemlámpa, hogy világíts magadnak. És ha már csibepunk, akkor mi a francért nem lehet valami éjjellátó modult beszereltetni, nekem ilyen ügynökként ez lenne az egyik első dolog, amit megcsináltatnék. De nem lehet. Se világítani, se éjjellátni nem lehet, kivéve néhány scope-al a fegyveren. Vagy csak én hagytam ki valamit?
-
i2k
őstag
[link] - nvidia digitális embere... - "New NVIDIA Digital Human Technologies Enhance Customer Interactions Across Industries"
//szóljon nyugodtan az, akinek a Civilization V-VI és Brian élete egyaránt eszébe jutott a videó alapján...
-
i2k
őstag
-
DaVE-1
senior tag
Ha már olimpia .. ezt most loptam...
[Vajon felismered a hibát?] (facebook fiók szűkséges)
-
Crus
őstag
Sok sikert hozzá... életemben egyetlen forintot nem fizettem annak a woke-vírus bagázsnak és már nem is fogok. Nejem empatikus képessége végtelen+1, súlyosan sérült gyerkőcök fejlesztésével foglalkozik, de már nála is rég berúgták az ajtót és már nehezen viseli a médiából és a szellemi termékekből áradó kártevést.
-
i2k
őstag
válasz
DaVE-1 #146016 üzenetére
"A játékosok mindig többen lesznek mint a sírógépek"
Ja. Ez így van. De azé' a sírógépeknek is van joga véleményt nyilvánítani.
Igaz, kábé annyira számíthatnak sikerre, mint például Bangladeshben a fiatalok... -
i2k
őstag
Nem először olvasom, és még mindig vicces - júzerek szokták ezt:
"Ubisoft should get comfortable with no one buying their games."
(A Ubisoftnak meg kellene barátkoznia azzal, hogy senki sem veszi meg a játékait.)//Ha valaki nem tudná, ennek analógiájára:
[link] - Ubisoft Says Gamers Should Get More Comfortable Not Owning Their Games
(A Ubisoft szerint a játékosoknak jobban meg kellene barátkozniuk azzal, hogy nem birtokolják a játékaikat) -
i2k
őstag
Bocs, hogy szúrom a videót, de muszáj...
Miért? Mert a srác PONTOSAN azt mondja el benne 13 perc környékén (egy barátjával kapcsolatban, aki nem én vagyok, kucc-kucc), hogy miért is nézem szívesebben akár több tucat órán át egy digitális/pixel nő hátát/popóját egy játékban szívesebben, mint egy férfiét, ha van választásom...
S amúgy az uglify-ra is jól rámutat.[link] - Star Wars Outlaws Devs Demands YOU Embrace Ugly Woke Female Future + Activist Freaks RUIN Batman
-
i2k
őstag
Sorozat OFF:
[link] - A Squid Game 2. évada gyakorlatilag ketté lesz vágva - Netflix így szeretné - és így lesz egy záró, 3. évad belőle 2025 elején.
Az első etap: 2024.12.26. -
i2k
őstag
[link] - Larian Is Developing Its Next Two Games At The Same Time
(A Larian egyszerre fejleszti a következő két játékát)We don't even know what games are in the works right now, beyond the fact that they are RPGs.
Azt sem tudjuk, hogy jelenleg milyen játékok vannak készülőben, azon túl, hogy RPG-kről van szó."We had some people who were dedicated to the other one, and they just got swallowed by the ambitions of the one that we want to release first," says Vincke. "So we will try to do it concurrently, but we have to figure out how to leave people alone."
"Volt néhány emberünk, akik a másiknak szentelték magukat, és egyszerűen elnyelték őket annak az ambíciói, amit először akarunk kiadni" - mondja Vincke. "Szóval megpróbáljuk majd párhuzamosan csinálni, de ki kell találnunk, hogyan hagyjuk békén az embereket". -
Crus
őstag
válasz
csuvicsuva #146006 üzenetére
Nem az a gond, hanem az, hogy szerintem egy "kicsit" most elcsúsztatok a ebben a játékos topikban ezzel a témával és addig jó, amíg ezt csak az egyik fórumozó társatok jelzi.
-
-
Dilikutya
félisten
válasz
echterion #146003 üzenetére
Mindamellett ismerek cselgáncsozó kislányt, aranyos meg minden, de olyan válla van, ami nekem a szerverszoba hűvösében soha nem lesz, nem mondom, hogy kinézetre feltétlen fiús, de... fiatalabb korában csajosabb volt. Ezekben a sportokban nem példa nélküli a férfiasabb külső.
Az olimpiáét lehet nem araboknak rendezik, de arab országot aligha képviselne nőként férfi.
A thai csaj nekem totál fiús volt, igaz, amúgy is elég egyformák nekem a távol-keletiek. Az ellenfele (Busenaz Surmeneli) arcra egész helyes volt, de alkatra azért ő se az a tiptop kislány.
Ezen a képen meg végképp nem, de van még róla bőven sportszerelésben is, ahol nem épp a nőiesség domborodik ki.
-
-
Crus
őstag
Srácok... szerintem ez így most elég lesz már, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Synology NAS
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- Hisense LCD és LED TV-k
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W