Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- iPad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomsolo
addikt
"Your choices changes the GENRE of the story! Almost EVERY NPC LIES to you at some point in the game! Live a life of adventure or a normal life"
mindezt ilyen explorer alatt is elfutó grafikával tizensok euróért.
-
tomsolo
addikt
Játékotok most szintén akciós!
-
i2k
őstag
válasz
Hunbeast87 #88091 üzenetére
A STEAM-vélemények alapján messzire kerülendő, mint a véres rongy...
-
szami777
addikt
Van új humble weekly is. [link]
-
Hunbeast87
senior tag
Planetary Annihilation is már megkapta a maga kis 80% kedvezményét Steamen...
-
tomsolo
addikt
Yohoho, vettem Mélységet cirka ezeröccázé!
Reszkessetek cápalik!
-
tomsolo
addikt
A Trailt lehet behúzom végre lassan fél éve csigáz.
A Blade Kitten jópofa platformer, az Eryi's Action meg a világ leggecibb játéka
-
cskamacska
addikt
válasz
Crytek #88083 üzenetére
Tényleg, ha már soha nem játszás, én explicit kétszer olyan erős géppel nem ütöm meg a minimum rendszerigényt, nem is gondolok így a megvételre, de akkor neked ez hogy fog menni?
más
Anime Wíkend Szél a Sztímen
jól be lehet vásárolni a waifuknak -
Crytek
nagyúr
válasz
KubanitoS #88082 üzenetére
Újra egy megmondom a tutit miközben közöm nincs ,hogy miről beszélek tudatlanul emberke.Ezért kár idejönnöd.
Csak hogy legyen valami fogalmad kb nyár óta megvan a Witcher 3 steam-en.
(Az mondjuk más kérdés hogy soha nem tudok vele játszani mert rákurták a regiozárat)
Ezért is kérdeztem a gog dolgot.
De akkor majd megveszem még egyszer. -
MoVieFaN
aktív tag
válasz
Crytek #88080 üzenetére
Will I be able to redeem a backup copy of The Witcher 3: Wild Hunt on GOG.com?
The backup program for The Witcher 3: Wild Hunt is not planned any time soon, for sure not around release time. It was a one time action for The Witcher and The Witcher 2: Assassins of Kings. It might happen sometime in the future, but, currently, it's not in our plans.Nincs tervben.
Közben megvettem a Nuuvemest. Gond nélkül ment a GoG-on, minden előrendelői cuccot megkaptam. 7979Ft volt. A minialbum a zenékkel 5 csillag, nagyon jó lett.
-
Crytek
nagyúr
Vajon a witcher 3-at majd itt is be lehet később aktiválni gogra a steam kulcsot mint a 2- nél?
-
szami777
addikt
(#88079) Dilikutya
Kérnék szépen pár óra pihenőt az egyik moditól, csírájában kell elfojtani a dolgokat. -
bul07
nagyúr
válasz
dejaris #88075 üzenetére
Erre ez a megfelelő válasz
Addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér!
Amúgy meg egy kis zenei aláfestés (van magyar felirat), és van témába vágó rész is benne
-
bul07
nagyúr
válasz
eszement24 #88062 üzenetére
Felőlem az veszi aki akarja, de ez olyan mint hogy vesz egy méreg drága BMW-t majd sír hogy 15Ft-al emelkedett a üzemanyag ára(oké most sokat csökkent de érted), és inkább parkol az udvaron és nézegeti
(#88066) eszement24
Én itt az emberekre utaltam , nem a rendszere , egy milliomos aki lazán megveszi az évenkénti almás telefonját nem fog sírni 1-200Ft-os emelésen , aki meg sír érte az ne vegye mert nem engedheti meg magának
Ez olyan mint az autó lízing , minek vesz fel hitelt kocsira ha nem tudja fizetni vegyen olcsóbb kocsit és kész -
-
djculture
félisten
válasz
MoVieFaN #88070 üzenetére
Én azthittem hogy steam-eset ad a nuvvem, ha GoG-ra ad akkor azzal bajod nem lesz. Bár hadoválnak valami kedvezményröl is ha megvannak a régi részek, szerintem azt nem fogod tudni megoldani mert a nuvvemre magyarnak nem igazán lehet regelni. Akkor GoG ra is brazil fiókot kell szerintem csinálni mert össze kell kötni a nuveemest meg aGoG-ost.
-
MoVieFaN
aktív tag
válasz
genndy #88039 üzenetére
Tudnál abban segíteni, hogy mi lehet még bizonytalan a Witcher 3 Nuuvem GoG preorder verzióban az áron kívül? Tényleg érdekel, azért is tettem fel a kérdést a fórumon. Azt értem, hogy lehet még májusig árban jobb ajánlat is.
GOG kódról beszélünk, amit a GOG-on szeretnék aktiválni.
Itt a FAQ-ban azt írják, hogy mindenki minden nyelvet megkap:
- What languages will The Witcher 3: Wild Hunt be localized in?
Full voiceover and subtitles: English, Polish, German, French, Russian, Brazilian Portuguese, Japanese. Subtitles only: Arabic, Italian, Spanish, Traditional Chinese, Czech, Hungarian, Latin America Spanish, Korean.- If I buy the game in a specific country, will I only have access to that country's language version?
Everyone who buys The Witcher 3 will have access to all of the language versions. You can pick and choose as you see fit.Régiózárról eddig nem találtam infót GoG verzió esetén.
-
ZS3NI
őstag
válasz
eszement24 #88066 üzenetére
Te még mindig ezen rugózol? Édes istenem...
-
eszement24
aktív tag
És ha néhány embert elküldenék a halál faszára, akkor még én lennék a paraszt..
Miért van az, hogy én nem teszek más rendszerekre megjegyzést, hogy "mekkora egy szar és aki azt veszi, az is egy gyökér?" Ugyanúgy ahogy nem megyek át más rendszerek topikjába, hogy kifejtsem a véleményem, hogy mekkora gyökerek, hogy ezt vették.
Nem, ne válaszolj, költői kérdés volt.
#88063 Talán azért ezen rugózom még mindig, mert nagyon fel tud baszni az uninteligens egybites nézet 0 gondolkodással.
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
djculture #88057 üzenetére
Zombie Army Trilogy announced by Rebellion
Hát még ez...
-
ZS3NI
őstag
válasz
eszement24 #88062 üzenetére
Pontosan
-
eami
veterán
válasz
Hunbeast87 #88056 üzenetére
nem tart sokáig kulcsot generálni, de az sokáig tarthat amíg a bolt felveszi a kapcsolatot a kiadóval hogy mennyi kulcs kellene, aztán a kiadó felveszi a kapcsolatot a steammel hogy mennyi kulcs kellene, aztán egyszer csak küldi a steam a kulcsot, aztán azok tovább, aztán a bolt megkapja. Közben mindezt mindenhol szépen adminisztrálják stb. Nem 2 perc szerintem
-
djculture
félisten
Állitólag készül Mafia 3 az előző rész főszereplőjének a hangja kotyogta ki twitteren hogy azt veszik fel.. Remélem pc-re is jön akkor tuti vétel lesz, pláne ha nem lesz szétvágdosva mint az előző
-
Hunbeast87
senior tag
A levél tartalma azt engedi sejtetni még inkább, hogy ez elárazás volt.
Igazat adok, miszerint nem tarthat sokáig generálni X kulcsot..
Itt viszont nem tudnak még segíteni, nincsen kulcs. Amennyiben viszont teljes refundot szeretnél, abban segítenek, így sokkal kevesebb vásárlónak kell juttatni a kulcsokból. Egyre többen unják majd meg a várakozást és kérik vissza a pénzüket, végül csak a kitartóknak kell kulcsot küldeniük és már is kevesebbet buktak ezen az akción. -
Dilikutya
félisten
válasz
cskamacska #88053 üzenetére
Ez jó játék?
-
cskamacska
addikt
válasz
FollowTheORI #88050 üzenetére
GamersGate-en nem lesz emelés, számlán már most ott lóg az eurós árakba számított 27% stadionfenntartási illeték. Régen ez 20% volt, a különbözetet benyelik.
Ugyanitt Graviteam Tactics -75% leárazás
más
-
eami
veterán
válasz
Rosszul írtad...
"Figyelem! Nemsokára még prémiumabb szolgáltatásokkal jelentkezik a magyarországi App Store!"
-
bul07
nagyúr
válasz
Ki fogják bírni a Apple tulajok
Ha ki tud fizetni egy telefonért 300e Ft-ot akkor azt a 1-200Ft-os áremelést is ki tudjaSteam-en általában akciókor vásárolunk , így steam esetén is max 400Ft-os többletről beszélhetünk , és ez akciósan 4000Ft-os játéknál , egy 1000Ft-os játéknál ~100Ft
Kibírható , max nem lesz minden szemét behúzva -
FollowTheORI
nagyúr
Figyelem! Nemsokára árat emel a magyarországi App Store!
Fincsi...
Steam-től még nem jött semmi hír erről.
-
válasz
opti06 #88021 üzenetére
Most jött (ezek szerint nem elárazás, csak nem számítottak ekkora rohamra):
Thank you for your continued patience in this matter, we are working on a solution with our supplier.
The demand for this promotion has been unprecedented and our supplier has struggled to supply sufficient keys to satisfy demand, leaving orders unfulfilled.
We are being assured that orders will be able to be fulfilled as ordered, but if your patience has been exhausted please contact support@funstock.co.uk for a full refund.
You should also not be concerned that by requesting a refund you will lose your chance to get the deal as anyone who does request a refund will get the opportunity to purchase at the promo price once stock is available.
We are very disappointed with this situation and thank you once again for your patience and continued support.
Thank you
FunStock Digital Team -
Igen , és olyan mintha a Dota2 -t látnám csak valami brutál kinézetű félholt alakokkal. Pont 1 órával ezelőtt szedtem ki belőle a kártyákat,egyébként a fene se tudja mióta a tulajdonomban volt már,de szinte biztos hogy egy régebbi bundliból bugáztam.
-
ZsZso
Közösségépítő
Az attól függ! Lehet a címkéje rossz. És egyébként is ... mitől lesz a rossz rossz?!
Mindenesetre itt egy link az ingyen Deadbreed -hez.
-
TheProb
veterán
-
eami
veterán
válasz
#79563158 #88040 üzenetére
nyilván nem egyszerű és nem is itt kellene ezt megbeszélni. De ami közérdekű és hasznos megjegyezni hogy egy VPN amint csatlakoztál hozzá ugyanaz mintha egy külön lokális hálózathoz csatlakoznál aminek van net elérése is. Annyira megbízható az a hálózat mint amennyire megbízható a hálózathoz csatlakozó többi gép is.
-
törölt tag
MitM csak akkor hajtható végre eredményesen, ha titkositatlan az adatforgalom vagy ha sikerül a kapcsolatot gyengébb, kevésbé biztonságos protokollra kényszeriteni (TLS->SSL). De ha tegyük fel DNS redirect van, a böngésző a tanusitvány miatt akkor is szólni fog, ergó a VPN viszonylag biztonságosnak mondható, ha kellő óvatossággal kezeljük.
-
genndy
addikt
válasz
Anonymus X #88038 üzenetére
Mi a fene. Tényleg. Pedig Nuuvem szinte mindig Steam kulcsot ad.
Ok, nem baj, én akkor se venném innen előrendeléssel, bizonytalanul. Majd ha megjelenik kiderül hogy mit ad meg milyen nyelven. -
Crytek
nagyúr
Ez az IGN Prime direkt idegel. Tavaly úgye írták ,hogy már 2 éve portyázok ingyen és ha nem fizetek akkor game over. Erre azóta is küldözgetik. 3 hónapot kibírtam ,hogy nem nyúltam az ingyen fosokhoz ,de most betelt a pohár, ha ennyire erősködnek hát továbbra is kihasználom őket
-
MoVieFaN
aktív tag
válasz
Alien83 #88001 üzenetére
Ezt hol tudnám megnézni? Nem tudtam, hogy a GOG-nál is van régiózár? (Nuuvemen nem Steam-es kulcsot árulnak). A supportjuk is jól működik, kb. egy óra alatt meg is küldték a -20%-os discount kódot, egy screenshot elég volt hozzá.
Így jó deal lenne, csak nem tudom megéri-e rizikózni egy estleges későbbi zár miatt. -
szami777
addikt
válasz
Kristof_94 #88031 üzenetére
röviden: nem
-
tipuka
addikt
válasz
Kristof_94 #88031 üzenetére
ha Steamen aktiváltad egyszer, akkor már az ott marad, ne madható át.
-
szami777
addikt
válasz
Kristof_94 #88028 üzenetére
Meg. Szerintem az újabb codok közül a Black ops2 a legjobb, remek a single és a multi is, + sokan játsszák.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
laceszgamer #88027 üzenetére
G2A-n akkor érdemes megvenni?
-
laceszgamer
addikt
válasz
Kristof_94 #88018 üzenetére
BO2-t még tolják elég sokan.
-
válasz
Kristof_94 #88023 üzenetére
Kérdezd meg az oldal üzemeltetőit.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Kristof_94 #88023 üzenetére
nincsenek állandó szerverek, csak az induló meccseknél dob be egyre, de BO2 esetében legalább ezek dedikált szerverek és nincs lag.
-
Kristof_94
nagyúr
Itt próbáltam keresni a Black Ops 2 servereket, de csak az egyhez van! Ez hogy lehet?
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Kristof_94 #88018 üzenetére
Méd mindig a CoD 2 és 4-el játszanak a legtöbben PC-n, az új részek közül meg a black ops 2nek maradt meg tábora, a többi kihalt 1 éven belül.
Dilikutya: nyilván hasonló teljesítményűek jók, de ott se nagy a választék az erősebbik fajtából. R9 280, 280x, 290 elmegy, de ezek alatt szinte feleződik a teljesítmény, sokáig nem fogják húzni az R7 félék.
-
opti06
aktív tag
aki vett funstockon grid autosportot azok közül megkapta már valaki? nálam még nem jött semmi üzenet azóta
-
eami
veterán
válasz
#79563158 #87980 üzenetére
Ugyebár a VPN elvileg is csak a kliens - szerver között lehallgathatatlan. Amint felcsatlakoztál egy random rossz indulatú vpn szolgáltatásra, onnantól kezdve a szolgáltatón múlik hogy mi történik veled. Konkrét kérdésre lehet válasz akár egy Man in the Middle attack. Betöltöd a paypalt, csak hogy közben valaki máson megy keresztül minden amiből te semmit sem veszel észre. Szóval a VPN is csak addig biztonságos ameddig megbízható a VPN szolgáltató.
-
Kristof_94
nagyúr
Sziasztok!
Szerintetek van még olyan régebbi Call of Duty, amit érdemes megvenni a multiplayer miatt? Lehetőleg olyan, amivel még a mai napig sokan játszanak! MW3, Black Ops 1-2?
-
m1sk4r
aktív tag
Kèrdès:
Decemberben lejárt az otp-s webkártyám, emiatt most frissítettem az újra a google walleten a fizetèsi módozatoknál. Mindent jól adtam meg, viszont mikor meg akarnám venni a legújabb HWB-t, a tranzakció elutasításra kerül ès a webszámlámról eltűnik kb. 600 Ft. Mivel kètszer próbálkoztam, így ennyiszer is törtènt meg. A BTA-s csomagot szerettem volna megvenni, 5 dollárt adtam volna èrte, áfával terhelve 6,35 $-ra jön ki.
Nem èrtem, hogy mi a problèma? Van a számlán fedezet, a kártyát használtam már, a telefonszámlát is ezzel egyenlítettem ki.
A korábbi webkártyával nem volt ilyen gikszer. -
djculture
félisten
válasz
wjbhbdux #88011 üzenetére
Persze meg egyéb intel+nvidia hivői duma. Na lehet lapozni fórumtárs.. Konzolokba amiröl portolnak is egy megduplázott am1-es amd cpu van meg egy módosított hd7870. Azért vannak ezek az állati gépigények mert még a dx11-es kínlódás van 1-2 hónap múlkva mutatják be a konzolokon is lévő dx 12 rendszert.
A programozók szerint is amint elkezdik használni a cpu-ból eleve jóval kissebb is elég lesz -
wjbhbdux
veterán
válasz
djculture #87992 üzenetére
az a helyzet hogy erőteljes processzor csak az i5 és i7 létezik, játékra való videokártya meg a gtx960(soon™)-970-980 hármas van a piacon.
PC fejlesztésben nagyon kényelmes volt az előző konzol generáció miatt, hogy 2 mag 2gb ram és egy 8800GT megfelelően vitt mindent több mint 5 évig. az előtt meg azon ment a rinya hogy a p4 meg a 6600gt miért nem elég már mindenre, aztán kellett egyet fejleszteni. most is kell, aztán jó vagy sok évre, nagy ugrások már nem lesznek.
-
TheProb
veterán
Egy kis ON is:
-
djculture
félisten
-
Zsolty001
tag
válasz
Hunbeast87 #87974 üzenetére
Talán mégis lesz a GRID-ből valami:
"Hi
We're very sorry for the delay, our supplier ran out of stock of the promotion as it was doing so well!
We're doing everything in our power to get this sorted for you, and anyone else that ordered (we're currently waiting for a response from our supplier) - you can opt for a refund if you would prefer not to wait, just email support@funstock.co.uk with your order number."
Thanks SteveEzt írta az illetékes fickó a redditen. Szóval a beszállítóra várnak. Bár nem egészen értem, hogy a mai digitális világban, miért tart napokig generálni X számú digitális kulcsot és átküldeni a boltnak. Nem kell lemezeket gyártani... Na, mindegy.
-
djculture
félisten
válasz
Alien83 #88001 üzenetére
Addig még tízszer rátehetik a zárat, kódot meg csak 1-2 nappal a megjelenés előtt kap a vásárló. Egyébként igaz orosz nyelven de az orosz originen a legolcsó, még a rubel együtt romlik a mi pénzünkkel. Egyébként ma mondta több elemező 330-340-re várják az eurót 280-ra meg a dollárt, nem igen lesz vásárolgatás valós pénzen nekünk
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Synology NAS
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- Hisense LCD és LED TV-k
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)