- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
WayneGace
őstag
Nem találtam rá választ, lehet ti informáltabbak vagytok. A Space Marine 2 season pass konkrétan mit tartalmaz?
BestSecret invitációt privátban adok.
-
WayneGace
őstag
válasz vorosmarti #141428 üzenetére
"de sztem ezzel nekünk nem különösebben kell foglalkozni"
Miért a többivel kell? Annyiszor feljött már ez a téma itt és nagyjából ugyanazok jól kitárgyalják, nagyjából megállapítják, hogy mennyire igazuk van és kész. Pár hét, hónap múlva jöhet a következő kör.
[ Szerkesztve ]
-
WayneGace
őstag
-
WayneGace
őstag
válasz l.skywalker #136134 üzenetére
Diablo 4 game passban?
Pénz szűkében eddig se volt szerintem a Blizzard, most se lesz.
-
WayneGace
őstag
Azt a könyvet azért hoztam fel, mert abból is látszik, hogy munkájuknak van művészi értéke is, nem csak az, amit dollárban ki lehet fejezni. Ráadásul létrehoztak több olyan világot, aminek saját története van és elég szerteágazó, könyvekkel kiegészítve. Miért csinálnának teljesen újat, amikor elhelyezhetik a már létrehozott világba? Ami között vannak sci-fik és fantasyk is. Ráadásul, ha figyelted azt, hogy mit akar a nép, akkor abból, legalábbis számomra úgy tűnik, hogy nem teljesen új címeket akarnak, hanem folytatásokat, amelyek tudnak hova kötni. Diablo 4-et akart a nép, D2 felújítást, OW2-t, Warcraft 4-et, stb. Ők pedig ezeket az igényeket szolgálják ki.
[ Szerkesztve ]
-
WayneGace
őstag
Hagyjuk már szerintem az ilyen nem marad mögötte tartalom, mert csak a profit hozzászólásokat. Játékiparról beszélünk, nyilván nem olcsó mulatság évi 100k dollárt fizetni egy darab fejlesztőnek + infrastuktúra, stb. Másrészt, ha már a diablo és blizzard miatt kezdődött ez, akkor meg lehet nézni az art of diablo-t. Abból azért látszik, hogy művészi értékkel is bír, ami csinálnak.
-
WayneGace
őstag
válasz cskamacska #133669 üzenetére
Az említett single player játéknál nem érzem, hogy érdemi különbség lenne, hogy melyik kliens fut a háttérben. Számomra a kliens elsődleges funkciója, hogy elérhető legyen a játék, frissítések települjenek, tudjak játszani. Lehetőleg ne vírus kerüljön fel vele a gépre. Jobb esetben olcsón meg lehet venni és néhány értékelés is van hozzá.
Szociális része, posztoljuk a képernyő mentéseket és hasonlók számomra nem fontosak.
-
WayneGace
őstag
Mi annak a játéknak a neve, amelyben várost kell építeni, ellátni az embereket, védeni miközben tömegével támadják a települést?
-
WayneGace
őstag
válasz reelc #133606 üzenetére
A sok kliens miatti nyavajgás is bőven túl van tolva szerintem. Például itt van a witcher 3 ikonja, ha rákattintok, akkor elindul a játék. Nem tök mindegy, hogy gog, steam vagy epic fut a háttérben?
Nem is tudom összesen hány sneakereket árusító wenűrhuházban van regisztrációm. Kezdjek el nyávogni, hogy miért nem egy cég égisze alatt van az összes?
[ Szerkesztve ]
-
WayneGace
őstag
válasz l.skywalker #132886 üzenetére
Kösz. Akkor lényegében az várható, hogy az EA play proban lévő játékok nem kerülnek meg, csak a sima EA playben lévők.
[ Szerkesztve ]
-
WayneGace
őstag
Tudtommal az EA play játékok elérhetőek lesznek Game Passben is. Ez azt jelenti, hogy a STAR WARS Jedi: Fallen Order is benne lesz?
-
WayneGace
őstag
válasz reelc #132865 üzenetére
Nyilván több szemszögből lehet nézni. Csak szerintem bőven vanak, akiket jobban lehet sajnálni, mint az európai szinten is jól kereső játékfejlesztőket túlóra miatt.
Hozzáteszem, hogy nem arról van szó, hogy holnaptól nincs mit enni, hanem csak egy játék később jelenik meg. Ez szerintem nem olyan nagy tragégia.BestSecret invitációt privátban adok.
-
WayneGace
őstag
válasz FunPro #132195 üzenetére
A részleteket nem tudom, de úgy emlékszem kötelező a MS-nak megengednie, hogy más böngésző is fusson windowson. Tehát szerintem itt valami hasonló a helyzet. És olyan óriási különbséget nem látok. Mert a windowsnál is jöhetne egy frissítés, ami egyszerűen megtiltja más böngészők használatát. Csak akkor a versenyhivatal vag EU gondolom megint büntetné őket.
-
WayneGace
őstag
válasz TheNewDawn #131608 üzenetére
Vannak olyan deviáns viselkedések, amelyek előrébb vihetik a társadalmat, mint például Galileo Galilei gondolkodásmódja vagy elméletei a csillagászat terén, de vannak olyanok, amelyek nagyon nem, mint például a pedofilia.
De itt a fórum szabályzatát megszegő kitiltásáról volt szó. Itt meg úgy tűnik nekem, mintha abba az irányba terelődött volna el többeknél a mondandó, hogy "jaj, micsoda világ, már szólni se lehet, meg eltérni a többiektől".Egyébbként egy egyszerű példa: Szól az egyik ember a másiknak, hogy omladozó fal mellett áll. Ezt megteheti így is, hogy "Vigyázz, omladozik a fal, menj arréb!" Meg úgy is, hogy "Te faszfej nem látod, hogy mindjárt rád dől? Takarodj már arréb" A szándék mondhatni ugyaz, de a stílus már nem.
[ Szerkesztve ]
-
WayneGace
őstag
válasz TheNewDawn #131542 üzenetére
Pont ő volt, aki úgy tűnt, hogy nem fogadja el más véleményét és ezt olyan stílusban nyilvánította ki, amit egy lezülött kocsmában sem feltétlenül kellene.
Ahogy olvastam előbb-utóbb többen is inkább ráhagyták és befejezték a vitát, vagy bele se kezdtek, mert "nem volt kivel beszélni".És ez inkább közösség bomlasztó, nem pedig építő tevékenység itt a fórumon is.
-
WayneGace
őstag
válasz Crytek #131220 üzenetére
Gondolom a Nintendonál hosszú távon dongolkodnak. És lehet úgy számolnak vele, hogy, ha ki is adnák az exkluzív játékukat pc-re, akkor lehet nagy profitot termelne, viszont hosszú távon konzolos vásárlóbázist veszítenek. Emiatt nem éri meg nekik ezt megkockáztatni.
-
WayneGace
őstag
válasz FunPro #131181 üzenetére
Mikor fog bezárni bármelyik is? 20-30 év múlva?
Most is van nem egy játék steamen is, amit letöltök, csak éppen win 10-en nem akar menni. Akkor járjak utána, hogy vajon el lehet-e valahogy indítani. Vagy sikerül vagy nem, ha egyáltalán megpróbálom. Szóval lehet félni attól, hogy talán egyszer nem lesz elérhető valamelyik játék. Csak lehet hamarabb lesz X játék felújítva kétszer, mint a régi fusson az épp aktuális OP rendszeren.BestSecret invitációt privátban adok.
-
WayneGace
őstag
válasz Crytek #131166 üzenetére
Milyen bukásról? Működik tudtommal. Egyébként engem miért érdekeljen, hogy egyik szolgáltatónak vagy másiknak mennyi a bevétele? Például ott a dead space, ami megvan originen és steamen is nekem. Mi a különbség, ha az egyikből vagy a másikból indítom el?
[ Szerkesztve ]
-
WayneGace
őstag
válasz vidaila #131164 üzenetére
Nem hiszem, hogy a közel, de akár a távolabbi jövőben ez bekövetkezne. Ettől függetlenül sok játéknál csak rákattint az ember az ikonjára, majd játszik vele. Nem tök mindegy, hog milyen kliensből indul?
Meg is érteném ezt a nagy steam pártolást, ha az adott illető steam részvényekkel rendelkezne.BestSecret invitációt privátban adok.
-
WayneGace
őstag
Minek a rövidítése az NBA?
-
WayneGace
őstag
válasz Dilikutya #131063 üzenetére
Inkább vásárlóerővel, ami a kínálattal természetesen nőhet. Egyébként később sem biztos, hogy a EPIC akkora profitott rakna rá játékonként, mint a Steam. Ami tudtommal olyan 33% körüli. Illetve a verseny miatt lehet a steam is csökkenteni fogja.
Bár lenne még néhány ilyen, mint az Epic, akik agresszíven próbálnak vásárlókat csalogatni, akár a nyereség oltárán is áldozva ezért. A vevőknek jó lenne szerintem.BestSecret invitációt privátban adok.
-
WayneGace
őstag
válasz FunPro #131005 üzenetére
Ha játékidőt nézik, akkor tudnak célzottan hirdetni. Ha valamivel 300+ órát játszottam, akkor vélhetőleg érdekel vagy legalább kíváncsi vagyok a folytatásra, kiegészítőre, stb., míg 0 játék órás vélhetően nem nagyon érdekel. Persze van olyan játék, ami több klienseben is megvan és lehet pont nem a steamen keresztül játszott az illető vele.
-
WayneGace
őstag
Köszönöm a válaszokat.
Warhammer 40,000: Inquisitor megvan.
Last Epochról néztem videót, meg dicsérik. Tudható, hogy mikor fog megjelenni?
Path of Exile az a bajom, hogy túlságosan időigényes játéknak tűnik.
-
WayneGace
őstag
Wolcen: Lords of Mayhem-t szokták akciózni?
Azt tudom, hogy early access-ben olcsóbb volt.BestSecret invitációt privátban adok.
-
WayneGace
őstag
válasz FunPro #130976 üzenetére
Az egységes árazás elvileg az eu polgárokat védi. Történt például olyan, hogy Németországban ugyanolyan felszereltségű autókat jelentősen drágábban adtak, mint Olaszországban. Ezért jól megbüntették a Volkswagent. És gyanítom nem az sérti az elveket, hogy csökkentették Olaszországban az árat ugyanazért, hanem, hogy drágább volt Németországban. Gyakorlatilag hátrányosan megkülönböztették a németeket.
Nyilván valamelyest másabb ez a játékok esetében, de gondolom a mögötte lévő elv hasonló.BestSecret invitációt privátban adok.
-
WayneGace
őstag
válasz ZsZso #130808 üzenetére
Ingenyes játékok meg az akciók is jót tesznek szerintem az Epic felhasználók körében. Én is sokáig csak az ingyen játékokat gyűjtöttem onnan, majd a Witcher 3-at megvettem ~ 5 eurróért.
Szóval, ha árversenyben másban is hasonlóan alá mennek más boltoknak, akkor én ott fogom megvenni, ha steamen lesz olcsóbb, akkor ott.
Gondolom, ahogy nő az epic népszerűsége úgy fog a játékkínálat is.BestSecret invitációt privátban adok.
-
WayneGace
őstag
válasz cyberkind #104317 üzenetére
Nem hozzájuk mentek, hanem megvették őket dollár milliókért. Egyébként a ME trilógiában is elég sok olyan döntés volt, ami csak látszólag volt hatással a későbbi részekre. Pl. teljesen mindegy volt, hogy a rachni királynőt életben hagytad vagy nem. Ugyanúgy benne voltak később a játékban. Csak néhány dialógus másképp zajlott le. De a történetre nem volt hatással.
-
WayneGace
őstag
Uplayen hol tudom megnézni az aktivált játék kulcsát? Kösz.
-
WayneGace
őstag
Dark Souls kulcs megérkeztek már valakinek?
-
WayneGace
őstag
válasz FollowTheORI #97915 üzenetére
Vagy egyszerűen arra negyedévre már van elég tervezett bevételük és emiatt áttolják a másikra.
-
-
WayneGace
őstag
Van négy darab Heroes of the Storm béta kulcsom. Akit érdekel, az privátban jelezze!
[ Szerkesztve ]
-
WayneGace
őstag
.
[ Szerkesztve ]
-
WayneGace
őstag
válasz Dilikutya #90810 üzenetére
Nem mondtam, hogy valótlant állít. Főleg fogyasztók azok, akik hagyják ezt. Nyilván eladják drágán a skineket is, ha megveszik. Azért régen se volt olyan szép minden. Emlékszem company of heroes első része vagy black& whithe 2 kb. 12k HUF volt cdgalaxisban és akkor még a steam, meg digitális áruházak nem voltak annyira elterjedtek. Ma ahhoz képest bundle-ök jönnek és ki lehet fogni jó játékokat jó áron.
Ha már szóba hoztam a b&w 2-t. Akkor, ha jól rémlik ott is ígértek olyat, hogy majd jön egy patch és megkapja a nép a multiplayet. Hát, tudtommal nem jött ilyen patch azóta se.[ Szerkesztve ]
-
WayneGace
őstag
válasz prtvlogan #90806 üzenetére
Az a kis cikkecske elég hatásvadász. Garantált sok hozzászólás. Ha lenne ilyen itt ph-n, gamepodon is hasonló, akkor szerintem itt is lenne sok hsz. hozzá.
A játékipar profit maximalizálásra törekszik. CDprojekt ezt úgy oldja meg, hogy próbálja a játékosokkal törődő kiadó, fejlesztő képét kialakítani és magas minőségű játékot kiadni. Activision úgy, hogy évente megjelenteti a sikercím folytatását, sok dlc-vel és dollármilliós marketinggel. Amíg veszi a nép DLC-ket , vagy 0. napon 60 eurós játékokat, addig ezek létezni fognak.Egyébként szerintem olyan nagy felháborodásra nincs oka az embernek, mert ezek szórakoztatóipari termékek még mindig.
[ Szerkesztve ]
-
WayneGace
őstag
válasz echterion #89499 üzenetére
Azért ez nem egészen önbíráskodás. Mert, ha jól értem nem az a baja az ubinak, hogy nem partnerüktől vették az emberek, legalábbis nem ezt mondják, hanem a kulcsokkal van valami gond. Ha például X kezébe került néhány lopott hitelkártya, azzal vett egy halom játékkulcsot, majd azt eladta g2a-n keresztül. A bankban letiltották a kártyát. A sértettek kérték, hogy minden tranzakciót vonjanak vissza a lopás bejelentése óta. A bank ezt meg megtette. tehát az ubitól vagy partnereitől is visszavonták a pénzt. Az meg leszedi a kulcsokat. Persze ez feltevés, de akár valami ilyesmi is lehet.
-
WayneGace
őstag
válasz maddionmax #89381 üzenetére
Ha nagy visszhangot kap a dolog és úgy ítélik meg, hogy jobb tenni valamit, akkor lehet visszaadják a pénzt. De enélkül egy ilyen, tudtommal hongkongi, cég ellen sok mindent nem tud tenni az egyszerű vásárló.
-
WayneGace
őstag
válasz micafighter #89303 üzenetére
Normális boltnál alig, ha van olyasmi, mint a g2a shield. Szóval a kedves vásárlónak nem gyanús, hogy ez a bolt valahogy nem úgy működik, mint, ahogy kellene?
-
WayneGace
őstag
Battleneten milyen gyakran vannak akciók?
-
WayneGace
őstag
válasz csaba951 #88954 üzenetére
"De szerintem egyben azt is jelenti, hogy ők meg később nem módosíthatják a beleegyezésem nélkül az eladott terméket. Márpedig ezt csinálták."
A javítások is változtatnak a terméken. Lehet van valahol valamilyen kikötés, amit elfogadunk ezzel kapcsolatban, amikor használjuk a steamet.
-
WayneGace
őstag
Nem mindegy, hogy hol a topic? A célja ugyanaz. Aki új és nem találja meg, annak rossz lehet, de ő nem tud róla. Bár annyit lehet tenni, hogy a pc játékokban meghagyni valahogy, esetleg kiemelni az első oldalon és linkelni ide, hogy a teljesen új ph-s is megtalálja.
Aki meg tényleg azért jár ide, hogy a neve alatt változzon a felirat, majd találhat magának másik játék topicot, ahol növelheti a "szakmai" hsz-ei számát..[ Szerkesztve ]
-
WayneGace
őstag
Nuuvemes bioshock 2 aktiválható nálunk?
-
WayneGace
őstag
Imperium Galactica klónt tudnátok ajánlani? Kösz.
-
WayneGace
őstag
Nem támogathatják a hamis áruk meglétét, mert ezzel megkárosítanák elvben az eredetit gyártó céget. Persze más szemmel nézve nem megy tönkre az adidas, ha a hamisított melegítőt odaadnák pl. gyerekeknek. De akkor sem szabad. Sőt talán még élelmiszert sem, bár abban nem vagyok biztos.
[ Szerkesztve ]
-
WayneGace
őstag
válasz cskamacska #83126 üzenetére
Akik napi rendszerességgel multiznak vele akár éveken át, azoknak megéri így is megvenni a parancsnokokat. Az új skinekben meg hasonlókban végképp nem látom a problémát. Semmilyen hatása nincs a játékmenetre. A single dlc-t vagy kieget meg veszi, akinek az kell. Ha szórakoztatja, akkor neki is megéri. CoH 1-gyel pont az volta baj kiadó szempontból, hogy éveken át mentek a szerverek és a 2. kieg. után nem termelt a játék jelentősebb bevételt. Szóval vagy dlc-k és éveken át tartó terméktámogatás vagy nincs dlc és nem támogatják tovább. Gondolom a Sega nem akar THQ sorsára jutni. Nem mintha én sajnálnám bármelyik kiadót, mert marha nagy pénzt szakítanak.
Borderlands-el is hasonló a helyzet.
Tény, hogy aki nem öl bele 100+ órákat, annak lehúzás szaga lehet.[ Szerkesztve ]
-
WayneGace
őstag
Is there any Deal? és hasonló oldalak, valamint a hírlevek világában nem is igazán kell linkelgetni az akciókat, mert anélkül is meg lehet találni néhány kattintással. Ha meg valaki lemarad egy akcióról, nem olyan nagy gond, mert valószínű, ami egyszer volt akciós, az lesz többször is.
-
WayneGace
őstag
válasz djculture #58360 üzenetére
Ez akkora baromság. Mármint a díj. Nem hiszem el, hogy amcsiknál nincsenek ideiglenesen létrehozott cégek, amiknek pusztán az a célja, hogy minél több embert megkárosítsanak, vagy sikkasszanak. Aztán eltűnnek, mint szürke szamár a ködben.
Túl hangos az elégedetlenkedő játékos réteg. Legalábbis a net világába.[ Szerkesztve ]
-
WayneGace
őstag
Withcer is már megérett a bundlere.
-
WayneGace
őstag
Értem én mit mondasz. Persze pénz beszél, kutya ugat. Nyilván az az elsődleges minden fejlesztésnél.
Te melyiket választanád? Készíthetsz egy játékot, de nem kapsz a bevételből egy fillért sem. Nem leszel híres, senki nem tudja, hogy te csináltad, tehát közvetve se profitálsz belőle. Nem is játszhatsz vele.
Az első egy kreatív újdonág, ami nagyon sok ember szerint eredeti, új színt visz a játékok világába. Kb. lesz 500k fanatikus, aki évekig, évtizedekig játszik vele és minden idők legjobb játékának fogja tartani, ahogy a szakma is elismeri.
A második nem eredeti, sok helyről összeollózott játék, sokak szerint középszerű, viszont 10 millió embert szórakoztat a játék, és nyújt nekik örömöt.[ Szerkesztve ]
-
WayneGace
őstag
Mi az, hogy többre hivatott? Ki dönti el mi a több? Például a simst szokás hc játékos körökben lesajnálni, pedig azért nagy siker, mert rengeteg embert szórakoztat. Tehát, ha így nézzük több örömet visz az emberek otthonába, mint nem is tudom, valamelyik hc játék.
-
WayneGace
őstag
A vicc az egészben az, hogy vannak, akik negatívumként fogják fel, ha egy játék drm free és nem steames.
(#53041) Mardel PC hardver piac lehet szűkül, de a szoftver piac nem hiszem.
[ Szerkesztve ]
-
WayneGace
őstag
Ha valaki megveszi a H6-ot és kap hozzá DOC kódot és nem kell neki, arra igényt tartanék. Adnék érte valami játékot, ami nekem megvan, de nem kell.
-
WayneGace
őstag
válasz cskamacska #51585 üzenetére
Ha nem multijátéknak tartod, akkor nincs miről beszélni. Viszont így kb. annyit ér a "nem éri meg" meglátásod, mint, ha valaki a bf single végigjátszása után beírná, ahogy meg is tették páran, hogy 5 óra sablon történet nem éri meg.
Nem akarom ragozni. Csak nem értek veled egyet.BestSecret invitációt privátban adok.
-
WayneGace
őstag
válasz cskamacska #51582 üzenetére
Úgy tudom, hogy te megvetted. A warezolást nem neked szántam. Tényleg úgy gondolom, hogy coh2, ahogy az első is multi játék. Tehát, akit csak a pár óra single érdekli, annak valóban nem éri meg. De, aki 1000 órát is fog vele multizni annak megéri, akár a 80 euró is. Nuuvemen volt egyébként 29,5 euró. Az alap meg 4k forint volt ott.
Az, hogy te nem vagy elégedett a játékkal más tészta.[ Szerkesztve ]
-
WayneGace
őstag
válasz cskamacska #51575 üzenetére
Szerintem nem kell bemutatni ebben a topicban, hogy különböző boltok, különböző árak. Volt már 29,5 euroért is. És most sem csak 80-ért lehet megvenni. És igen, szerintem megéri, mert aki multizik, az nem 10 órát fog vele játszani, hanem akár éveken át játszik vele.
#51577) mate3553
"Az bizonytalanított el legelőször a collector's edition-tól, hogy azt írták amiket ad parancsnokokat, azokat simán fel lehet oldani ha játszik az ember."
Ez nem igaz.
Egyébként, ha csak singlet akarsz, akkor lewarezolod, és kész. Végigjátszod, elfelejted, kicsit írogatsz ide, hogy nem ér 80-at. Ha meg multizni akarsz, akkor megveszed. Sokan egyszer sem játszsák végig a kampányt az évek alatt. Attól függ, hogy megéri-e, melyik táborba tartozol.
[ Szerkesztve ]
-
WayneGace
őstag
Ha multi érdekel, akkor a parancsnokok miatt megéri a Digital Collector's Edition.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen videókártyát?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Óra topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Viccrovat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Politika
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- samsung galaxy s23 ultra kifogastalan 2026 12 ho-ig sestore garancia plusz 2 tok 30 ezer ertekben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest