Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- iPad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MoVieFaN
aktív tag
Giveaway of the Day - The Treasures of Montezuma 2
Látom volt már.
-
dredbiro
senior tag
GMG-n az F1 2010 akciós, -75 öt kapott ,de lehet rá tenni még plusz kedvezmény így csak 1 fontba kerül az alábbi kuponnal WINTER-SALE20-GROGRE (ez így nekem bestbuy mivel wishlisten volt
)
-
sixpak
nagyúr
Hi. A Steamen utolsó nap vissza szoktak térni az akciók?
Akartam venni egy Black Flag-et, de szembesültem a ténnyel, hogy teljesen leamortizáltam a kártyám.
Viszont holnap tudok rárakni pénzt...tehát vajon lesz még ebben az akcióban BF 10 euróért? -
sto1911
veterán
Osszes(?) Command and Conquer $5
Ez csak Originre van, ill. meg tudjuk venni es jatszani vele itthonrol is?Tenyleg, akkor mi van, ha itthon aktivalom, de elkoltozok olyan helyre, ahol jelenleg nem lehet vele jatszani?
Koszi ollie! Es Steamen? -
Csapoati
nagyúr
válasz
huskydog17 #86086 üzenetére
Meg is veszem, kepek, videok meg review-k alapjan szupernek tunik. Most amugy is ram jott a kalandozhatnek (apropo, a Ravent is ajanlom mindenkinek!).
-
huskydog17
addikt
-
Hangm4n
tag
A How To Survive megkapta a 90%-ot! 1,39€ az alap és 1,89€ az összes DLC-vel.
-
Soucaller
tag
Wasteland 2 2300 Pengő G2A
-
i2k
őstag
válasz
BoneDragon #86080 üzenetére
Ahogy az a képen látható, volt már olcsóbb is:
Amazon: 10 dollár most (1 dollár: 256,25)
Szemben a STEAM-es 9,99 euróval (1 euró: 314,55) -
dokken
tag
Giveaway of the Day - The Treasures of Montezuma 2
-
BoneDragon
veterán
Most steamen 9.99 a Heroes 6 complete edition. Szokott olcsóbb is lenni vagy ez a minimum ami eddig volt?
-
ayo
veterán
na tök jó, akkor fény derült mindenre.)
mellesleg tökre nem jelzi a steam de most is vannak napi dealek pl. a mai -75% Might & Magic X - Legacy
-
-
phenomHUN
senior tag
Újabb Steam pluszegysor: Phoenix Force
http://www.splitplay.com/en/games/phoenix-force
1) Sign up for an account
2) Then click "Add to Library" green button at the right
3) Select Download and on the drop down would be your Steam key
4) Profit! -
eami
veterán
válasz
wesker24 #86071 üzenetére
azt hiszem sikerült végig tesztelni. ha több kijelző is rá van kötve a gépre akkor, teljes képernyőn csak akkor megy ha csak HDMI van kapcsolva, vagy "megkettőzve" ugyanaz megy ki mind a két kijelzőre. Nekem ennyi elég is lesz. Ha ezzel játszom akkor kijelző módot váltok indítás előtt.
köszi ayo-nak is a segítséget steamen
-
reelc
veterán
Ha érdekel valakit, a Borderlands 2 Complete Edition újra akciós a MacGameStoreon. $14,99.
Ugyanitt van Painkiller Hell and Damnation Collector's Edition is, $2,99-ért. Ez futna Windowson, vagy csak Macen?
-
eami
veterán
kedves sorstársak akik megvették most a sale alatt a Metal Gear Rising című játokot!
sikerült valakinek 720p vagy 1080p felbontás mellett window módból fullscreen módba rakni?
a nemjóját!!! -
nepszter1
addikt
a the binding of isaac rebirth hol tudnám legolcsóbban beszerezni ?
-
tomsolo
addikt
A DeadCore 3.99EUR-ért király stuff!
-
ricsiii01
tag
Far Cry 4 még mindig az indiai originen a legolcsóbb? (7,5k)
-
csaba951
veterán
-
gegus
csendes tag
Grid 2 -t szeretnék venni. Van valakinek ötlete, hol érdemes? Köszi.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
sultansmith #86049 üzenetére
Ahogy irja fentebb a kollega, nincs összekötve a rendszer, ez nem igy mukodik, valamit nagyon benéztél. Ha vett fiókod van amin korabban volt amerikai cimmel steames vasarlas, akkor teljesen jogos de ebbe ne keverjuk bele az amazont....
-
warcat
veterán
válasz
Butaság amit írsz,bekevertél ide mindent és annyi,ijedősebb tájékozatlan embereket meg jól bef*satod.
Bármikor kaphatsz ajándékba játékot egy amcsi havertől akit multizás közben ismertél meg és országos cimborák lettetek,nem Észak-Koreában élünk (még).A fenti vizsgálat akkor érdekes,ha valaha valamit vettek közvetlenül a fiókodra a STEAM rendszerén keresztül US ipről.
Egyébként csak kijelented,hogy nem US adóalany vagy(tehát állampolgár vagy ott tartózkodó idegen) és viszlát.Ha a fiókon nincs fenti kitételes flag,akkor ezt elfogadják és viszlát. -
eami
veterán
válasz
csakhogy az Amazon nem fogja kiadni a stramnek hogy pont azt a kulcsot milyen néven és címen vették. Ha így lenne akkor kereshetnel is egy ügyvédet mert elég zsíros összeget kerhetnel érte. Az hogy te azt a kulcsot ajándékba kaptad, sorsoláson nyerted kit érdekel? steam ezen nem fog rugozni.
amúgy én nem kamucimezek amazonon, mert van ott nekem más cuccok is és véletlenül sem akarom az accomat kockáztatni. de hogy a steamel nem ülnek le megbeszelni ilyesmit az kb tuti.
-
CtiveR
tag
Valakinek nincs elfekvőbe 2db Dead space 3 kulcs?
bolti ár alattiért?
-
SAABPEPE
tag
válasz
Hát ritka ha veszek valamit amazonrol steamre és nem hiszem hogy pont én szúrnám a csőrüket hisz bárki vehet így .
-
törölt tag
Space Hack 0,19€
The Binding of Isaac Collection 0,66€ ( kártyás ) -
sultansmith
senior tag
válasz
wwenigma #86042 üzenetére
Nem, maga a játék, mint ahogy fentebb is írták, nem régiózáras.
A dolog arról szól, hogy
1, európában nincs amazon, ezt a terméket csak amerikai lakcímmel rendelkezők vásárolhatják meg.
2, a vásárláskor hazudhatsz egy amcsi címet, meg tudod venni a terméket.
3, én is simán beblikkeltem, hogy magyar vagyok, nincs probléma
4, aztán jött a kérdés, hogy ugyan magyarázzam már el, hogy mikor és hogyan vettem ezt a terméket, mert a számla erre meg erre a címre szól.5, lehet kamuzni, ha kiderül, bukja az ember az accot.
6, nem muszáj bevallani, és akkor bizonyos euró határ felett nem kereskedsz.Az én esetemben nem pont így történt, viszont a vége ugyanaz.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
sultansmith #86032 üzenetére
Ez nagyjabol nem azt jelenti.,
Nem tudom mit csesztél el de nem ezt az biztos. Van egy kerdes ami X eladas utan tesz fel a steam, ha arra nem valaszolsz akkor van amit irtal.
Ez csak arra figyelmeztet hogy regiozaras jatekot arulnak. Persze van amelyik nem az.
-
djculture
félisten
-
fuwiradis
aktív tag
válasz
sultansmith #86032 üzenetére
Hoppá, tényleg azzal is meg lehet szívni, ha pl. amazonon vásárolsz a sajátodtól eltérő régióban, majd azt regisztrálod steam-en?
Azt hittem a marketes vizsgálatnál csak akkor lehet probléma, ha a steam store-ban magában vásárolsz trükközéssel olyan régióból, ami nem a sajátod.
-
sultansmith
senior tag
válasz
SAABPEPE #86004 üzenetére
Igen, működni működni fog, de!
Note: Currently, this item is available only to customers located in the United States and who have a U.S. billing address.
Ez nagyjából azt jelenti, hogy egy esetleges steam vizsgálatnál (pl ha meghaladtad a nemtomhány eurós tradelést, elrendelnek ilyet), igazolnod kell, hogy melyik országból vagy. Itt pl regisztrálnak tőled ez U.S beli vásárlást, amelyet igazolnod kell. Ott voltál aznap, repülőjegy, melyik államban szálltál meg, stb. Ennek utána is néznek, mert ez szimpla adóügyi folyamat.
Ha kiderül, hogy brahiztál, zárolhatják a fiókot.
Nekem is van ilyenem, és ilyennel coptam be. Nem zárolták, mert a vizsgálati kérdésekre nem válaszoltam, de ennek egyenes következménye, hogy nem is tudok x eurónál többet keresni a kártyákkal, itemekkel az adott accounton.Ha rám hallgatsz egy olyan accra regisztrálod, amivel csak ezzel játszanál.
-
lafaty80
addikt
Csak nektek mára:
Agricultural Simulator 2013 - KPBRR-KEX5Y-PLGH4
Mining & Tunneling Simulator - QMWNI-PREZ0-96LG4Jó játékot a gyorsaknak.
-
i2k
őstag
Prison Architect: 80% - 3,99 euro
-
sto1911
veterán
Van egy femdobozos Crysis 3-am, de nem talalok benne kulcsot, csak a DLC-khez. Anelkul be lehetne valahogy aktivalni Originre vagy Steamre? Mondjuk DVD olvasom sincs
Ajandekba kaptam, meg vagy masfel eve :S
-
sagem
addikt
Nem a szívem csücske a Prison Architect, de mondom ha megkapja a -90%-ot, mint a karácsony előtti salen akkor behúzom, erre kap -66%ot, s mivel napian van jobb sem igen lesz már, akkor ennyit erről is
Bár még reménykedek, hogy ezek még nem az igazi leértékelések, mert -10, -17, -20%ok a napi ajánlatok..háááát
-
eami
veterán
nagyon rosszak voltunk egész évben és most Gaben ezzel a salelel büntet minket
-
törölt tag
Kíváncsi vagyok , hogy a Steamgifts meddig fog még élni a régiókorlát bevezetése után .
-
tomsolo
addikt
Este 7-8-ig lehet jelentkezni egy ilyenért, hátha valakit érdekel.
-
i2k
őstag
válasz
cskamacska #86005 üzenetére
Hatalmas köszönet a tanácsért, igyekszem nem elfelejteni!
-
tomsolo
addikt
Csak szólok, hogy a Minervát itt is be lehet rántani - olcsóbban is.
-
fuwiradis
aktív tag
válasz
Scholes9 #86010 üzenetére
Nagyon jó a Minerva's Den.
Akárcsak a Bioshock 2 alapjáték sztorija, ez is nagyon emberközeli, most is egy-egy sorssal lehet közelebbről megismerkedni és bizony, ezúttal is nagyon kemény. Ami a játékidőt illeti, én biztos elomolyoltam ezzel is vagy 5 órát, de általában igyekszem minden apróságot jól átnézni, elsősorban audiologok után.
Ahogy nézem steamen és amazonon is volt már ennél olcsóbb, esetleg fog még a karácsonyi leározásoknál ennél lejebb menni az ára, de szerintem 5 dodóért is megéri, én nagyon szerettem.
-
djculture
félisten
válasz
Crytek #86006 üzenetére
Mostani állapot szerint leállitották az összes dlc készítését vagy a gamestar vagy pcguruban olvastam ezt a nyilatkozatot. Cserébe adnak ingyen játékot. Gondolom ha végeznek végre az optimalizálással akkor esnek neki a dlc-nek. Amugy még mindig fos a játék, jobban fut csak éppen egyes területeken kifagy a játék.
-
törölt tag
-
Crytek
nagyúr
AC Unity ingyel dlc-t hol lehet igényelni ? ( vagy titok ,mert 30helyen kérdeztem de senki sem válaszol)
Ez a Ryse pont jóáras lesz mire jövő nyár végére lesz gépem ami futtatja rendesen.
-
cskamacska
addikt
Ennyi erővel tök felesleges a kérdés, megveszed, és ezzel is annyit játszol, mint az első résszel.
i2k: Ha Gamersgate-en nem vagy biztos egy játék megvételében, akkor érdemes "elraktározni". Beteszed a kosárba, és Paypal fizetést indítasz, majd a Paypal ablakot kinyomod. A vásárlási előzményeknél percre pontosan kettő hétig order pending állapotban ott fog sunyítani, és bármikor befejezheted a fizetést.
SAABPEPE: Ryse-nak csak ruszki változata van külön Steamen, így vélhetően megy az Amazonos változat.
-
SAABPEPE
tag
szerintetek jó nálunk Ryse: Son of Rome?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Synology NAS
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- Hisense LCD és LED TV-k
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W