- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HTPC (házimozi PC) topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zone
őstag
A Walking dead játék előtt érdemes a sorozatot megnézni? Külön szálon fut, vagy ugyanaz a sztori és sok lehet a spoiler?
[ Szerkesztve ]
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
bul07
nagyúr
válasz Arkennys #34096 üzenetére
Hát én még azt is sajnálom hogy aktiváltam magamhoz egy példányt, tíz perc játék után töröltem is lefele
Nekem nem jött be[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bullseye
addikt
Fel vagyok háborodva, Monkey Island sehol, az 1 dollárom meg kéne?!
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
sagem
addikt
A Walking Dead fordítása (nemtom milyen ne engem savazzatok ha rossz) -> http://www.magyaritasok.hu/downloads/details/1527/the_walking_dead_ep_1-5
Ugyanezen az oldalon megtalálható a Back to future is!
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
Arkennys
addikt
Srácok, valaki tudna nekem venni egy gift URL-t a bundleból? (amiben a walking dead is benne volna). Hét elején befizetném az illető számlájára. Múltkori bundleból még én vettem annak aki épp nem tudta megvenni, de időszakosan nem vehetek többet onnan, épp a többes vásárlás miatt. Kérem, ha van ilyen jótét lélek, dobjon nekem egy pm-et. Köszönöm.
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
cskamacska
addikt
Walking Dead bezsákolva
Még jó hogy nem cseréltem rá, most úgy jártam volna vele, mint a Alan Wake Franchise gifttel. Ki gondolta, hogy egy Steamtrades.com kitiltásnak is vannak előnyei.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
ayo
veterán
na kesz lettem. mar majdnem pihentem egyet, mikor meglattam hogy hib raduplazik... megadurva. walking dead apropenzert.
http://jateknaplo.blog.hu/2013/05/30/the_humble_weekly_sale_telltale_games
http://jateknaplo.blog.hu
-
horvathd
senior tag
válasz psycroptic #34081 üzenetére
Igen az is több részes, de az tényleg csak egy sor. Fórumon utánaolvasva úgy tűnik, hogy ezek még így jelentek meg.
"The Kid just rages for a while."
-
sagem
addikt
válasz psycroptic #34081 üzenetére
Jól tudod, de ha minden igaz ez mind az 5 epizódot tartalmazza!
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
horvathd
senior tag
válasz psycroptic #34078 üzenetére
Nem tudom, hogy kellene, hogy legyen. Azért kérdeztem, mert nekem furcsa volt, hogy így jelentek meg.
-
addikt
gift-be vettem egyet, ilyenkor (mikor folyamatosan mászik felfele a BTA) honnan lehet tudni, hogy sikerült-e mindent megvenni (anélkül, hogy redeem-elném a gift-et)?
@(#34077) Alien83
így csináltam, de amúgy sehogy se tudom ellenőrizni pl., hogy jól működik-e a rendszer? amúgy ezzel húzod is fel az átlagot, amit én nem akarnék, mert kicseszés a későn érkezőkkel szemben.[ Szerkesztve ]
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
GoZoL
senior tag
1 $-ért is adja a the walking deadet? Pont nincs 3.,65 $ a számlámon csak azért kérdezem! Köszi!
Kösz akkor megpróbálok valahonnan összekaparni, vagy megveszem holnap!
[ Szerkesztve ]
-
horvathd
senior tag
-
horvathd
senior tag
Nektek is minden egyes epizód külön sor lett Steamen?
-
-
horvathd
senior tag
Új Humble Weekly Sale: [link]
Back to the Future: The Game
Sam & Max: Devil's Playhouse
Poker Night at the Inventory
Hector: Badge of Carnage
Puzzle Agent 1 & 2
Wallace and Gromit's Grand AdventuresBTA:
The Walking Dead[ Szerkesztve ]
-
Wizard of Oz
aktív tag
válasz horvathd #34056 üzenetére
Tudom, de múlt héten is 5-kor jött, meg úgy általában.
Steam: TheWizard0fOz || Pay no attention to that man behind the curtain!
-
cskamacska
addikt
válasz Alien83 #34055 üzenetére
Ez csak annak jó hír aki használt konzoljátékokat használ. Aki újonnan vett PC változatot, az pont nem kap semmit. Pl az eredeti AM Alice továbbra is csak az Originen előrendelt MR változatban, vagy az Amazonos Alice: Madness Returns The Complete Collection változatban marad elérhető.
De mert érzem, hamar jön az Európai Bíróság ítélete, TotálBrit a használt játékokról hablatyol
Támogasd Te is a Gamestop/GAME hiénáit a csúnyagonosz kiadók/fejlesztőkel szemben! ^^
Itthon az 576-ban bambán néztek rám mikor megemlítettem a használt játékokat. A kolbászkerítés túloldalán el sem engednek eredetivel.[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
horvathd
senior tag
válasz Wizard of Oz #34054 üzenetére
6-kor kellene, mert most GMT+2-ben vagyunk.
-
Alien83
senior tag
Csípjetek már meg, ÁLMODOM? Gondolom ez nem kibaszás azokkal akik megvették.
"Ingyenessé váltak az EA játékok letölthető tartalmai
Miután az Electronic Arts bejelentette, hogy a továbbiakban nem alkalmazza az Online Pass-t, több játék DLC-jének árát is nullára csökkentette.
Pár hete volt szó róla, hogy az EA az Online Pass-rendszer megszüntetése mellett döntött. Nem titkolt szándékuk, hogy renoméjukon javítsanak, így azon túl, hogy a későbbi játékokhoz már nem jár egyszerhasználatos kód, az Online Pass-szal feloldható DLC-k nagyrésze is ingyenessé vált.A változás egyelőre csak az Xbox Live Marketplace-en szereplő játékok letölthető tartalmait érinti, de nem kizárt, hogy később a PC-s és a PlayStation 3-as játékosokat is megajándékozzák. Az érintett DLC-k a következők (mellettük az egykori ár található):
Battlefield: Bad Company 2 VIP Pass - 800 MSP
Skate 3: Skate Share Pack - 800 MSP
Bulletstorm Online Pass - 800 MSP
Kingdoms of Amalur Online Pass - 800 MSP
Medal of Honor Online Pass - 800 MSP
Shift 2 Unleashed Online Pass - 800 MSP
Dragon Age: Origins The Stone Prisoner - 1200 MSP
Mass Effect 2 Cerberus Network Pass - 1200 MSP
Dragon Age 2 - Emporium DLC (Signature Editionhöz járt)
American McGee's Alice (az Alice: Madness Returns-höz járt, önmagában nem fut)Ha rendelkeztek valamelyik játékkal, mindenképp töltsétek le a DLC-ket, hiszen némelyik több órányi szórakozást nyújt. Az EA újabb játékainak Online Pass-ai, mint a Tiger Woods 14-hez vagy az Army of Two: The Devil's Cartelhez tartozók, továbbra is fizetősek maradtak. Egyelőre nem tudjuk, hogy ez a későbbiekben változni fog-e, de hamár belekezdtek, nem érdemes itt megállni."
-
Heavyrain
őstag
válasz morvaigaben #34051 üzenetére
Most hogy mondod...eléggé valószínű.
-
Wolverine
félisten
Holnap magyar idő szerint 18:00-tól (ha jól számolok) új Get Loaded akció várható.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
morvaigaben
tag
Sziasztok, van egy Men of War: Assault Squad DLC Pakk kódom (Steames)
LGVWZ-EWRBB-YIBWX
úgyhogy hiába nindzsázzák, csak akinek megvan az alapjáték tudja aktiválni
"Yo mama's so poor that she can't even pay attention......" - Eric Cartman | Battletag: Gabe#2489
-
horvathd
senior tag
Bundle In A Box [link]
$1.99-től:
Super Tower Rush - (Desura)
Hacker Evolution Untold - (Steam, Desura)
Pixelry - (Desura)
Blackwell Legacy - (Steam, Desura)
Blackwell Unbound - (Steam, Desura)
Blackwell Convergence - (Steam, Desura)
Blackwell Deception - (Steam, Desura)BTA:
Hamlet - (Steam)
Hacker Evolution Duality - (Steam, Desura)
Hacker Evolution - (Steam, Desura)
Secret of the Magic Crystals - (Steam)+ Extra: OST és háttérképek
-
horvathd
senior tag
válasz Devil Smile #34040 üzenetére
GameFly-on vett GRID nem Steames, a Saját kliensüket kell használnod a letöltéshez.
-
Rent
senior tag
Renok, én még tavaly nyáron kerestem leírást, Op. Flashpoint Dragon Risingot nem tudtam FHD-ban tolni, aztan megtaláltam melyik fileban kellett átírni egy sort, és utána működött. (Szintén hd7950, és a baj az volt hogy azt hiszem úgy volt megírva a kód, hogy ekkora felbontáshoz 256mb<=2gb memória kellett.... Ergo 3gb ramos 7950 nem jó neki alapból..)
-
senior tag
válasz Devil Smile #34040 üzenetére
Sajnalom, Gamefly-t nem ismerem.
-
csaba951
veterán
válasz JoolsNOS #34029 üzenetére
Sajnos más is így járt vele. Sajnos nem született rá hivatalos/nem hivatalos megoldás. Egyébként a http://www.wsgf.org/mgl site kifejezetten ilyen képernyő felbontás gondok megoldásával foglalkozik.
-
horvathd
senior tag
válasz headhunter86 #34035 üzenetére
A szervereket tényleg nem mennek, de LAN-on lehet másokkal versenyezni.
-
senior tag
válasz Devil Smile #34034 üzenetére
A GG weboldalra beloggolva a jateklistadban a jatekra kattintva nezted mar?
-
Devil Smile
őstag
NEkem GamersGaterol van sajnos kulcsot nem kaptam kulon hozza igy nem tudom beregelni steamre..
ha esetleg tudja valaki hol talalnam meg a kulcsot azt megkoszonnem.. az oldalon azt irjak h a jatekra klikkelve (GG kliensben) es ott kene lennie egy show kez gombnak de nincs..Steam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi
-
addikt
lehet az már túl sok. (azaz a program kevésnek gondolja)
mint az elmű honlapja, amely egy jó darabig nem működött 10-es/11-es firefox-szal, mert úgy ellenőrizte, hogy 3.0-nál nagyobb-e a verziószám, hogy ott 1-nek tűnt minden, ami 1-gyel kezdődöt
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
senior tag
válasz JoolsNOS #34029 üzenetére
Ezt ajanlom figyelmedbe, itt van ra esely, hogy talalsz megoldast.
A ketkedoknek reszlet az elobb linkelt oldalrol, hogy mit ird a Grid-rol:
The game does not show your native resolution in settings:
Quote from developer: "GRID is a very graphically intensive game and uses a lot of VRAM. For this reason, there is a limit on the maximum resolution you can run in if you have a card with very little video memory (eg 256Mb)."
To solve this problem go to
C:\Program Files (x86)\Codemasters\Grid\system\hardware_settings_restrictions.xml
You should see a tag at the bottom of the file called "res". If you delete this line you should be able to run at all the resolutions your graphics card supports. Just be wary that running at high resolutions with high levels of multisampling might cause your game not to run properly.Nos nekem egy HD7950-em van, aminek a 3GB ramja nem eppen keves, es megis az elobb irt felbontas volt a limitem.
[ Szerkesztve ]
-
JoolsNOS
veterán
-
senior tag
válasz Devil Smile #34026 üzenetére
Alapbol nem lehetett beallitani (1280*960-as volt a max felbontas), az egyik .xml filebol ki kellett torolni 1 sort, hogy beallithato legyen a fullHD felbontas.
Lehet, hogy a gog-os verzional nem kellet ezt meglepni, es engedte alapbol is, de a Steamesen ezt kellett csinalni. -
po1son
addikt
válasz Devil Smile #34026 üzenetére
Viccelsz? Az már lehet, hogy már mokolás vkinek...
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
törölt tag
Race Driver GRID féláron a GOG -on .
-
sittes79
addikt
Hát nem tudom, de ez a
danihgyerek soha nem válaszolt nekem még privi-re...lehet félős a srác -
csaba951
veterán
válasz Hunork #33996 üzenetére
Ő nem olyan hivatalos bolt ahol vásárolni szoktál. Csak a kulcsot kapod majd meg. Ez a rossz oldala.
Cserébe viszont -többnyire- sokkal olcsóbb mint a hivatalos bolt. Ő már előre kiszűri azokat a játékokat, amikkel gondok lehetnek. Ha valami gondod van, akkor segíteni fog (bár nem lesz gondod).
Én csak azért nem tőle vásárolok, mert van közvetlen hozzáférésem a RU meg US Steam Store-hoz. Origint meg megoldom Amazonról. Viszont ha vennék valamit, akkor tőle venném. Vagy ayo fórumtárstól. Egyikük sem fog átverni, már rengeteg elégedett vevőjük van.
-
Arkennys
addikt
Valakit érdekel -50% eurotruck simulator kupon? Van még egy-kettő, de azok gyanúsan semmitérőek, ennek van tán némi értelme. Akit érdekel, PM
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
JoolsNOS
veterán
válasz Mardel #34005 üzenetére
Van ott sok játék, ahol máshol még csak hasonló áron sem láttam. Nem azt kell megvenni, ami te is meg tudsz olcsóbban.
(#34006) zone: igen, mert minden második embernek van ameikai címe.
Amúgy visszaolvasva szerintem elbeszélünk egymás mellett. Én a cdkulcsok.inforól beszélek.
[ Szerkesztve ]
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
szami777
addikt
Vannak emberek, akik nála sokkal pofátlanabbul és amatőrebbül csinálják ezt a továbbadást. Van olyan ember akinek böki a csőrét az, amit ő csinál. Engem személy szerint hidegen hagy, hogy honnan szedi, vagy, hogy mennyi a bevétele, mert ha lemaradok valamilyen akcióról, akkor majd megveszem nála, azzal a különbséggel, hogy nem 24 órán át adja olcsón és igen, egy picit drágább. Supportja az nincs igaz, de fórumon, facebookon látható, h megbízható. Nekem és rengeteg embernek ennyi bőven elég.
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
zone
őstag
-
-
szami777
addikt
válasz Mardel #33999 üzenetére
"van egy két cucca ami nagyon megéri"
Ez nem jelenti azt, hogy minden ajánlata jó
Persze, nyílván nyerészkedik rajta, de ha 2 ezerért ad nekem far cry 3-at, akkor hadd nyerészkedjen“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Asszociációs játék. :)
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hobby elektronika
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest