- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
i2k
őstag
Hááát, öööö....
Kugli első találat, helyes keresést követően:
[link]: Windows 10 will be the last iteration of the operating systemA világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Zolás
addikt
Az előfizetéssel nincs gondom, jó dolognak tartom, amíg nekünk is elérhető áron van. De az, hogy valami, ami ki van fizetve, a másik oldal felől eltűnik, az nem elfogadható.
Utólag kikapcsolom az ABS-t, meg a digit klímát a kocsidban, mert licensz. Vagy nem szól a feláras BOSE hangcucc, mert lejárt a licensz.Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
-
őstag
Én ezt húztam be , nagyon pörög, de fogalmam nincs hogyan találtam rá erre a tébolydára . Hatalmas hentelés 2,5 eur-ért megérte, na. Leginkább a régi játéktermi oldalra scrollozós 2,5D-s Cadillacs and Dinosaurs-ra emlékeztet
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
Mindegyik unható sajnos. Én a gemcraftokkal birtam a legtovabb, nemreg volt a standalone Frostborn Wrath aproert, ha nem szerezted be es kellene, dobj egy privit, szerintem még van elfekvoben. Illetve a Defendtron is volt nemreg valami bundliban, azt is elkezdtem .
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
TheNewDawn
addikt
Tény,de régebben nem volt 50 másik legális webshop alternatíva ahol minden is 20-30% al olcsóbb mint a Steamen, és ami ennél sokkal fontosabb, nem volt XBOX Microsoft Gamepass. De pl Epic Store meg sok minden más sem.
Nekem sem a szívem csücske a Microsoft féle felület, de könyörgöm, idén már másodszor adták be a 300 FT / HÁROM HÓNAP os ajánlatot, és nem csak új fiókokra, és mellé 1-2X 1 hónap/300 FT is szokott lenni párszor szóval..ja, év több mint felében kb ingyen játszhatsz mindennel is, főleg mióta EA meg Bethesda és ugye most Blizzard játékok is bekerültek.
Jó tudom vannak akiknek lételemük, hogy márpedig meg kell hogy legyen nekik a játék, (aka hörcsöghajlam részint és is hasonló vagyok) de nekik meg ott vannak a bundlek, meg az Epic Store ahol kb minden pár éves címet lassan ingyen kapsz és innentől a kör bezárult.
Ezekkel ugyan hogy tudna versenyezni a Steam summer Sale ? Nem is akar, kb csak azoknak szól, akiknek van Steam könyvtáruk és kb ennyi, nem is nagyon tudják hogy létezik más, meg hogy lehet máshonnan is játékokat venni /játszani legalásan. Márpedig szerintem még mindig a játékosok kb majdnem felét ez a réteg alkotja....
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
A Games for Windows Live kivételes eset, emberiség elleni bűntett. Szerencsére az akkori játékok zöméből kiszedték. Legalábbis ami engem érint, azokban nincs már.
Régi Dirt részeket nem tudom, nem is kaphatók jó ideje a Steam-en, én meg nem játszok velük, de szerintem benne hagyták. Fallout 3 is úgy rémlik.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
l.skywalker
félisten
Szerintem sokunknak akad néha gondja akár telepítéssel vagy futtatással, csak meg tudjuk oldani így nem sírjuk tele a fórumokat. Segítséget maximum végső esetben kérünk. Én már belefáradtam az olyanokba, hogy jön a topikba kérdezi mit kell csinálni. Mondom olvasd el az összefoglalót. Válasz: jó, de most nem vagyok gépnél
Akkor majd megoldod ha gépnél leszel, akármit is jelentett ez a kifogás.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
félisten
Sajnos amúgy az áltag PC-s felhasználói bázis is képtelen rákeresni a guglin pl. hogy meg tudjon oldani egy problémát. A Steam-en ill. a GOG fórumban meg kifejezetten le van írva, egy-két ismert gondra a megoldás. Szerintem nem PC vs. konzol front a gond, hanem az emberek lustaság és tudatlansága amit azzal próbálnak meg takargatni, hogy az XY dolog úgy ahogy van szar.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
FunPro
őstag
Igazából találtam egy érdekes megközelítést, miszerint a witnessben nem fizikai cuccokat oldasz fel a továbbjutáshoz, hanem a tudást szerzed meg, ami alapján tovább tudsz menni.
De végül is nem érdemes fennakadni ezeken a definíciókon. Nekem a metroidvania 2D, harcolni kell és cuccokat kell szerezni. Szóval a hollow knight, ori, guacamelee, stb. metroidvania, a többi meg belebeszélés.
[ Szerkesztve ]
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
FunPro
őstag
Valóban. Bár én tuti nem ezeket válogattam volna be, ha dicsőíteni szeretném a műfajt.
A Dead Cells például nem tudom, hogy kerül több helyen is ebbe a kupacba. A darksiders-en most meglepődtem. Megvan az összes rész a backlogban. Az első részt vittem valameddig, de az nekem inkább az a klasszikus god of war stílus jut róla eszembe. A harmadikig el sem jutottam, pedig arra írják, hogy kifejezetten metroid. A fallen order meg majdnem az összes műfajba besorolható, olyan jellemtelen szegényke.
Egyébként a 3D játékok nekem alapból valahogy kiesnek a műfajból. Azt is most realizáltam, hogy a supraland metroidvania. És tényleg az!
Mondjuk akkor a witness is az, ami nekem már olyan műfajidegen.I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
FunPro
őstag
Politizálni ugyan nem akarok, de politika mentesen most elég nehéz lesz kifejeznem magam. Bár nem lesz vészes.
Abban egyet értek, hogy már rég óta csúnya világ van, de amire én számítok, az valami nagyon csúnya lesz. Jelenleg valamilyen szinten vissza van fogva az infláció, mert jönnek a választások, amit szerintem a Viktorék megint behúznak.
Amint ez megvolt, el lehet engedni a madzagot. Jöhet a reális benzinár, reális élelmiszer ár. Ha behúzzák a Viktorék, annak a nemzetközi piac nem biztos, hogy örülni fog.
A menekülteket el kell látni, amit valószínűleg az EU támogatni fog, de az így is drága buli lesz. Ha jó szamaritánus módjára az EU be akar segíteni Ukrajnának a háború után (ha nem lesz Oroszország része), az még sokkal drágább buli lesz. Az EU már most meg akar szabadulni az Orosz gáztól, innentől jöhet a min. dupladrága Amcsi gáz. Belpolitikában a családtámogatásokat, nyugdíj-kiegészítéseket nincs aki kitermelje...
A turizmusnak valószínűleg idén is fütyültek, a chiphiány továbbra sem lesz jobb, az ssd drágul, hála a szennyeződésnek...
Ha meg továbbnyomulnak az oroszok, akkor pedig mindent újra kell majd építeni, bár ebben az esetben a forint-euró árfolyam lesz a legkisebb bajunk.
[ Szerkesztve ]
-
7 éve nem újítottam gépet, VGA-t cseréltem 2 éve, mert volt egy jó ajánlat egy munkatársamtól. Jelenleg erős CPU limitem van. Majd talán két év múlva lecserélem a lapot/CPU/memóriát egy második szériás Ryzenre, addigra elég olcsó lesz minden. Az RX570 meg elég most is fHD mellett. Sok időm úgysincs most játszani egy ideig...konzolra váltáson is gondolkodtam, de egy raklapnyi játékom van Steamen, nagyobb címek is, amikkel még nem is játszottam (RDR2, Witcher 3 például), újra nem veszem meg őket...
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
-
Zolás
addikt
Kipróbáltam az új assassin creedet, és nem kell. Sajnálnám, ha megvettem volna. Még olcsón se fogom megvenni, nem húszezer forintért.
És játszani se mindig van időm. Plusz a videókártya árak űrbe ugrása se sokat lendít a játékos kedvemen.Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
-
cskamacska
addikt
Na, a végén még kiderül hogy Game One-t is néztél kábelen.
Mi van a Game1-al?Nem azt mondom hogy nagy kár érte, igazából rosszabb volt mint a Gamestar.de magyar fordításai. De mégis, videojátékokkal foglalkozó TV adás nem volt gyakori.
Legnagyobb meglepetésemre Kiss Vendel még mindig tolja:
FixHD RESTART, RESTART EXTRA[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
i2k
őstag
//Azt ugye tudja mindenki, hogy a Hardware Survey-t a STEAM júzerek túlnyomó része lövi ki az űrbe, amikor felugrik?
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
-
i2k
őstag
Egyetértek a leírtakkal.
A Code Vein ráadásul valóban jó cucc. Bár, az is tény, hogy nem mindenkinek való: csak azoknak, akik jól tűrik a monoton(nak és egyformának látszó) helyszíneket (különösen a föld alatt), és a bosszfájtokat.
A karakter generálással meg sok időt el lehet bogarászniA világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
FunPro
őstag
Én amúgy most hogy viszem a code vein-t, már nem tudom, mit gondoljak soulslike játéknak.
Mitől is lesz egy játék igazán souls-os.
Mert például ott is nagyon sok elem egyezik. A "bonfire" típusú mentés, a "lelkek" elvesztése, a cuccok kombinálása és fejlesztése, a bossok...
Viszont még sem érzem úgy, mintha egy souls-al játszanék. A harc inkább egy nier automata vagy devil may cry-ra emlékeztet, van térkép, meg tudod nézni hova kell menni, van egy csapattárs, aki kísér...
-
TheNewDawn
addikt
A Dark Souls az maga a Dark Souls, mondhatni műfajt teremtett Én úgy tudom, hogy pont róla nevezték el ez egész zsanrát, vagyis a Dark Souls stílushoz hasonlító játékok a soulslikeok, vagyis ahol kisebb- nagyobb mértékben vért kell pisilned egyes helyeken, AKA nem casual gamereknek való vidék .
-
_drk
addikt
A beskatulyázás nagyon kevésszer működik, de a roughlike-lite meg souls meg tököm tudjánál szerintem semennyire sem!
Csak a 3 Dark Souls játék teljesen máshogy nehéz/szívatós.A Hades ezzel szemben nagyon messze áll az egész zsánertől. Számomra egy sima diablo klón. Viszont annál sokkal izgalmasabb.
Nehéznek nehéz, meg sok halál van benne, de ez olyan mint egy kör valamilyen versenypályán. Úgy is előröl kezded, csak más autóval.Számomra nagyon téves ez az elnevezés ennél a játéknál!
Én egy jó féle Diablo klónt látok benne, teljesen más pálya felépítési struktúrával.[ Szerkesztve ]
-
FunPro
őstag
Engem ezen a téren az lepett meg, hogy ezek csapattak egy fordított netflix-et.
Ott ugye alapból volt a netflix, azt mindenkinek megtetszett a streaming szolgáltatás, mára már több a stream szolgáltató, mint ahány csatorna van a tévében (képletesen).
Itt meg nem az volt, hogy volt egy pass, amiből kiválnak a vállalatok, hanem ellenkezőleg, fuzionáltak. Aztán persze lehet ez is olyan lesz, mint az ősrobbanásnak azon elmélete, miszerint a világegyetem nem folyamatosan tágul, hanem ciklikusan változik. Egyszer tágul, majd utána újra összesűrűsödik egyetlen ponttá, hogy újra tágulásnak induljon.
Előbb-utóbb az előfizu le fogja váltani az egyszeri vásárlást, pont mint a telefonoknál.
-
FunPro
őstag
Én ezt írtam is ebben a hsz-ben.
5-10 év múlva az epic faszántosan le fogja nyomni a steam-et, ez nem kérdés. Feltéve, hogy gaben nem újít be valamit és ki tart addig a fortnájt.
Viszont, nekik valamiért nem jó az 5-10 év múlva. Ha jó lenne, még a világuralmi törekvéseik előtt kipofozták volna a láncsert és nem szerencsétlenkednének itt az ingyen portékával.
-
cskamacska
addikt
Ugyanakkor a kultúrsokk valós.
Warpips nyomán eljutottam ehhez a MMOBomb - Minion Masters Firts Look bemutatóhoz. A játék 2016-os, 2019 névleges kiadási dátummal, műfajilag kártyagyűjtögetős tug-of-war stratégia hibrid.Videót nézve egyszerűen a fejemet fogtam, hogy rettenet sokat kell/lehet pöcsölni a menüben mindenféle gyűjtögetéssel. Van vagy 4 féle játékpénz, vannak ugye a kártyák, a hősöket lehet fejleszteni, öltöztetni, babusgatni mindenféle szinten (melyek hero shooter módra vannak kitenyésztve), kihívások, érmek, buksisimi, csoportszex, mindenféle tevékenység, csak a játékkal ne kelljen játszani. Nem is hibáztatom őket, én sem játszanék vele.
Ehhez képest az egy hete megjelent tug-of-war rougelite keverék Warpips a 3-15 perces meneteivel, kampányával, és 0,5-2 perces menü nézésével még mindig "rendes játéknak", és nem egy soha véget nem érő, soha abba nem hagyható MMO ivadéknak néz ki.
Warpips us.gamesplaneten 9 dollár szűk 3 óráig, Green Man Gaming pedig 8.15 (7,67 bejelentkezve) euróért adja ma éjfélig.
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
Ha megkeseredett vénemberek lesznek 30 éves korukra, akkor simán.
Tomketbéla a pólóblogján is megírta, hogy akinek kimaradt a C64/Amiga az nem ember, de a tér-idő kontinuum megállott a fejlődésben legkésőbb a Gravis Ultrasound, ill a Voodoo 5 premierjekor. Na, ő 30 se volt mikorra belefeszült a valóságba, de azóta talán kiengedett.Pedig azért nagyon nem baj, hogy 1996 után 1999-re, majd 2018-ra idáig jutottunk OST ügyileg.
Doom sem csak koszt szedett össze az eredeti prüntyi és a BFG Division zúzás között.Azt külön kiemelném hogy milyen óriási különbségek voltak a MIDI képességekben anno.
AmoRetro.de, WaveTable.nl, utóbbi Youtube csatornáján nagyon jól látszik, hogy leszámítva a szintetizátor gyártó Roland, Yamaha, és Korg cuccait, a többi nagyon felemásan muzsikált, de van hogy a jobbak is arccal hárítják a hamisan szóló hangszereket. Ugyanitt a régebbi játékok által használt Yamaha OPL 2-3 frekvenciamodulációs szintetizálás is kútba ugrott, miután a gyártók, élén a Creative CQM próbálkozásával 95 után, lespórolták az eredeti és egyre dráguló Yamaha chipeket, és borzasztóan szóló saját megoldásokat dobtak piacra.[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
A felsoroltakat pont értem, sőt sokkal több pénzből, sokkal jobbat tudok csinálni kivétel a Spoti, mert ott minden megtalálható elvileg, de a többieknél nem. Nemcsak az igények miatt, hanem a költségek miatt, elég megnézni csak a Sony hozzáállását a dolgokhoz, ott is beindult a profitmotor az új genre, nem lehet a végtelenségig fejleszteni a 300-500 milliós játékokat relatív hason nélkül.
-
cyberkind
félisten
Ezt a kettőt láttam csak. Másrészt nem fogom soha se megérteni, hogy ezek a gagyi skinek miért tudnak ennyi pénzt hozni, amikor megláttam Aloyt, csodálkoztam, hogy az valakinek tetszik az eredeti után.
maross
Egyelőre nyilván mindenki hagyja az egészet, aztán kiderül, aztán mehet ez is a darálóba mint a Tencent első térnyerésekor Cliffy B.[ Szerkesztve ]
-
_drk
addikt
Az Mortal Shell szerintem elég rövid. 3 plusz a kezdő map van csak benne.
A Lords of the Fallen-t úgy vittem végig vagy 5 éve, hogy nem is tudtam hogy az Souls koppintás. Annak amúgy elég gyenge, de szép játék. Aki szereti a nehézséget és ezt a dark fantasyt annak egynek bőven jó.Amúgy én csak most év végén barátkoztam meg a Roughlike játékokkal. Lepergett a DS3 és a 1 Remaster. A DS2 viszont elsőre valami rohadt nehéz, főleg az irányítás miatt, nagyon darabos!
Viszont van helyette bőven még mivel játszani.
Tök jó, hogy hirtelen lett vagy 10 game, amik mind dizájnban mind játék mechanikában eléggé kiemelkedőek. -
FunPro
őstag
Amúgy én a hellpoint-al szemezek sokszor, mert orosz kulcsboltokban olcsón adják és ahogy nézem nincs rajta régiózár.
(400 dörzsölés jelenleg, de szerintem volt olcsóbb is. Ja, és most megint tudok yuplay-ről vásárolni.)Csak aztán mindig eszembe jut, hogy próbáltam a demóját és az alapján az sem a legélesebb kés a fiókban. De aztán lehet a teljes játék jobb.
[ Szerkesztve ]
-
FunPro
őstag
A surge-el szerintem az a legnagyobb baj, hogy nem flexibilis, mert a játék technikailag nem teszi lehetővé. Ez alatt értem azt, hogyha egy könnyű páncélos, mozgékony karaktert építesz, valószínűleg sokkal jobban és könnyebben boldogulsz. Csak akkor nem értem, minek raktak bele dísznek még két páncéltípust, ami a játékban egyenesen használhatatlan. Egyébként az sem volt játszhatatlan, de ha valami elé le kéne ültetnem egy kezdőt, előbb adnám a kezébe a lords of the fallen-t.
Meg arra is igaz az, hogy kár érte, mert egyébként ez a testrészenkénti kijelölős harcrendszer nagyon ötletes volt szerintem.
Egyébként most nézem, hogy ismét jó hülye voltam.
Lehet gyűjtögetni a valfarisban ilyen zöld hülyeségeket, amiket átválthatsz piros hülyeségekre, amiből fegyvert lehet fejleszteni. Felettem valahogy elsiklott a tény, hogyha azokat a zöld izéket magadnál tartod (és nem váltod át őket), akkor nő a hp-d. Én azt hittem minden pályán az amúgy is nullázódik, azért lehet őket a végén beváltani.Akkor megint nyitott szájjal rohantam be a...
A játék végére 15 felhasználatlan olyan izém volt. Ha azt átszámolom hp-ra. Te jó ég!
Ennek fényében, szerintem próbáld ki nyugodtan.Utoljára dark souls 3-ban csináltam ilyet, amikor Pontiff Sulyvahn-nél (úgy a 8. boss?) jöttem rá, hogy végig egy olyan gyűrűben rohangáltam, amitől vagy 20%-al több sebzést kaptam.
[ Szerkesztve ]
-
-
FunPro
őstag
Igazából ez is olyan, mint a nettó/bruttó bér.
Ha soha nem mondanák meg mennyi a bruttód, soha nem tudnád meg, hogy mennyit keresnél, ha nem lenne adó.
Ha alapból forinttal nyomultak volna be, soha nem tudnád, mi hány euróba kerül, ahogy azt sem, mennyire "rossz" az adott váltási árfolyam.
Nyilván semmiből nem ártana kideríteni és kimatekozni, hogy mennyivel vágnak meg. Egyébként úgy az évenki 5000 forintos áremelés is elkerülhető lett volna. Szerintem.
De jogos, nem véletlenül nincs nálunk euró.
-
FunPro
őstag
Ez a dolog szépsége.
Ameddig euróban/dollárban van, addig nagyjából tudod, hogy a bakod mennyibe fogja számolni.
Így a határ a csillagos ég lesz.
Ezt ps fronton is írtam, ennek akkor lenne értelme, ha belőnének egy váltási árfolyamot a devizának, aztán az a boha életbe nem változna többet. Így csak egy szarabb árfolyamú váltást fogunk kapni.
U.I.:
Mondjuk nem mintha a steames karrierem során 4-nél több játékot vettem volna közvetlen steam-ről.
-
cskamacska
addikt
A Returns olyan régi, hogy a Festival vége után adták ki 3 nappal, így az is egy hónapos.
Arra gondolok, hogy borzasztó bugyuta rail shooter, és ezt pixelp@ncival sem kompenzálja mint a rossz hentai játékok általában. Nem a poligon halmokat hiányolom, hanem azon vakarom a fejem, hogy ebből a sorozatból hogy lett kult játék, és akkor a Steamről levett Rambo The Video Game-ből miért nem, mikor az jobban sikerült a demo alapján.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
vagy ha nem kell a GP pont/achi később, érdemes egy új fiókot nyitni, beállítani a 2FA, stb-t, akkor 99% hogy ad rá 300 ft-ost, és akkor HA-n csak az alapot kell megvenni.
sz: nem 2010, de 2011-ben vettem olyat ami még backlog nálam
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
cskamacska
addikt
"a fentiek szerint én egy fiatal _nem_ gamer vagyok "
Jaj de körmönfont megfogalmazása a tőröl metszett millenialnak
2016 CNBC - Millennials are prioritizing 'experiences' over stuff
Mint volt már róla szó, konzol is csak így rentábilis. Vagy előfizetsz, vagy cserélgeted mint az alsógatyát, kitolod és azonnal adod is el, és így kvázi-előfizetsz.
Akik multiznának azok meg rátosztak.PC ínség nem lehet tudni meddig tart, de ez a kripta lufi nagyon túlnőtte már magát.
Ha kipukkad az is, meg a tőzsde is, annak megisszuk a levét messze a videojátékokon túl is.[ Szerkesztve ]
-
-
-
i2k
őstag
-
echterion
nagyúr
Így van. Akkoriban működott Szolnokon egy konzol kölcsönző és "játékterem", ahol lehetett kölcsönözni SNES-t, MegaDrive-ot, PS-t, később Dreamcast-et, N64-et, ezek játékait, illetve pár TV-n lehetett játszni félóránkénti díjért, mint egy játékteremben. Emlékszem, volt, hogy csak azért mentem be, hogy nézzek, ahogy mások nyomják az MK Trilogy-t, annyira elérhetetlen volt számunkra a PS meg ez a játék. Ilyen egy-egy hétvégére kölcsönöztünk ki testvéremmel, haverokkal SNES-t és azon nyomtuk az UMK3-at.
A mostani generáció ilyen szempontból el van kényeztetve. Ami persze nem biztos, hogy baj, csak akkoriban ez ugye nem így ment még.******
-
_drk
addikt
-
csuvicsuva
addikt
Nekem régen a jó kis strapabíró Logitechek voltak, meg havernál PS-ezés, aztán jó pár éve úgy döntöttem, hogy veszek PC-re egy X360 kontit, kipróbálni, hogy mire a felhajtás. Az első nap borzalmasan furcsa volt a karok elhelyezkedése, azóta viszont a "hagyományosokkal" már szinte játszani sem tudok. Néhányszor próbáltam, bőszen akartam tekergetni a D-padet.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
FunPro
őstag
Én a mortalt nyomtam billel, az akkor egész jó volt.
Mondjuk így visszagondolva a sárgakazis időben egész jól bírtam a kiképzést, igaz, akkor talán ha 6 éves voltam.
Akkor játszottam a legtöbb street fightert. Megvolt a mortal is, csak nem indult el azon a szutykon. Volt egy dragon ball játékom, most rákerestem, a Dragon Ball Z: Super Butouden 2 nevű játék volt. Na abba jó sok órát bele ölhettem.
-
Dilikutya
félisten
Nekem személy szerint az Xbox360 kontroller sokkal kényelmesebb mint a One-é. Nagyon hasonlít a kettő, de utóbbinál a d-pad kialakításában van valami, megfájdul az ujjam. X360-nál ez ha be is következik, sokkal később.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
FunPro
őstag
Még valamelyik időszakban is volt talán ps kontrollert használó a top nemtudom mennyiben a tekken porondján, de az valami állat lehetett.
Mondjuk a tekken az még viszonylag kontroller barát. Egy king of fighters vagy egy street fighter már tényleg nehéz sima kontrollerrel. Legalább is, nekem a d-pad már egy kis játéktól is kikészíti az ujjbegyemet.
Ezért nem is játszok mostanában verekedős játékkal, pedig szeretem őket.
-
-
-
cskamacska
addikt
Az Epic tényleg objektíven szar, pont azért kell az osztogatás, mert élő ember egyébként nem használná. Tedd a Switchedre a kezed, utoljára mikor éreztél késztetést Epic-en venni valamit amikor GoG vagy Steam azonos áron adta?
Azt nem tudom pontosan hogy ezzel egy időben a Volvó miért kezd leereszteni technikailag (pl library gyors natív C kódja helyett webes laghalmaz ami többszörös(!!) erőforrást eszik, kevesebb infót jelenít meg, közösségi szemetet tol az ember arcába ), és miért nyírta ki az ötletes ünnepi akcióit, hogy nettó pénzhajhászós csillámháttérlámákkal helyettesítse.
De mert az oroszlán öregszik és fogait veszti, még nem mentség hogy egy Origin(aminek igen látványosan megakadt a fejlesztése a 2013-as start után), és egy Uplay/Ubiconnect miért nem érnek a bokájáig sem, mikor volt rá 7 illetve 10 évük a képességek felhúzására.
MS Store kicsit más, mert ott elvből hülyék: Secret files in game pass for PC
Egyszeri júzer találkozása a MS rendszer szintű DRM-jével.
Elvileg egy fél marék játéknál már működik a modding a C:\Program Files\ModifiableWindowsApps-on keresztül, de mod managerek biztos nem mennek.Ha véletlen jan. 1-re a MS bolt is lenne a legjobb mind közül, akkor is húznám a számat hogy azt használjam. Appfel mióta bevezette a bármi program futtatásához kötelező Appfel fizetős dev fiókot, és aláírás megkunyerálását darabonként, azóta már csak egy jelölődoboz távolságra vannak attól hogy iOS-szerűen zárt legyen az egész. Már ide hallom MS felől az izgatott manager hangokat, hogy egy olyan nekik is nagyon jól esne..
Ahol pedig fát vágnak ott hull a forgács:
Why macOS Catalina is breaking so many apps, and what to do about it
32 bit teljes kinyírása akkor is nagyon durva ha 1,5 évvel előre figyelmeztettek róla.
Én azon töröm a fejem hogyan lehetne 20-25 éves játékokat natívan indítani Windowson, ezek meg 4-5 éves programokat is kikukáznak gond nélkül.[ Szerkesztve ]
-
morfondőr
őstag
Hát ha össze keverjük a betűket a hozzászólásomból, akkor lehet ki lehetne belőle rakni, hogy szar az epic, de én csak arra akartam rávilágítani, hogy felesleges bajlódni a DLC-kkel, mert sokat nem adnak az élményhez. Ennek meg semmi köze nincs az epic-hez.
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
Źşë'
addikt
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
FunPro
őstag
Én eljutottam arra a pontra, hogy már nem tudok játékot venni.
Egyszerűen megvan az összes cím (oda-vissza menőleg), ami úgy igazán érdekel. Talán pár euróért még be-be húzogatok valamit, de összességében már semmi nem érdekel.
Ami talán érdekelne, ahhoz a gépem kevés. Ami tényleg érdekelne, azt az életben nem akciózzák le úgy, hogy azonnal lecsapjak rá (sekiro, resident evil revelations 2, hitman 2, resi 3), így kvázi a rundlikból élek.
Vagy ha beleakadok véletlenül valami jó indie címbe.
Szóval, vagy az ipar lett annyira hulladék, hogy nem tudnak semmi olyannal előrukkolni, amiért hajlandó vagyok pénzt kiadni, vagy én égtem ki.
Ezért nem is izgat annyira az epic
(meg amúgyis kapják be). De ez a misztikus kártya új infó volt.[ Szerkesztve ]
-
SenorGrande
senior tag
Valószínű letörlöm majd, úgyis lesz day 1 patch is. Csak kíváncsi voltam, hogy bírják a szerverek, van-e komoly roham.
#133353 csuvicsuva:
Múlthét vége felé azért elég döcögősen jött le a Destiny 2.– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
gyimger
őstag
Valamiért azt hiszi, hogy a Far Cry 5 a kedvenc játékom (csak ezt játszhattam náluk?), pedig ezzel ellentétben a Blood Dragont végig is játszottam, és még tetszett is.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
nagyúr
-
MoVieFaN
aktív tag
Nem is hallottam eddig róla, ismerős küldte, hogy nem lát a listán...
Nem tűnt a cikk alapján gázosnak az oldal, de ha problémás töröljétek nyugodtan a kommentem.Üdv, MoVieFaN /// Én ilyennek születtem! Mi a te mentséged? /// Irigylem azokat, akik több ISP közül is választhatnak. Budapest belváros 2024.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Milyen videókártyát?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Óra topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Viccrovat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Politika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- samsung galaxy s23 ultra kifogastalan 2026 12 ho-ig sestore garancia plusz 2 tok 30 ezer ertekben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest