- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Androidos fejegységek
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HP notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- iPad topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heavyrain
őstag
Nemrég volt a 199 rubeles Wolfenstein: New Order. Vettem is belőle.
Majd 27.-én jött egy ilyen emailem noreply@rbkmoney.ru -címől. (spam mappában volt,nem vettem észre)
Oroszul meg nem tudok,fordító szerint meg úgytűnik,mint ha szokásos vásárlás utáni email lenne.
999 rubel értékben semmit nem vásároltam.(Yuplayen, a vásárlási előzményeknél is csak a New Order van)
Kártyámról még nem vontak le összeget (bár a 27.-i 199rubeles New Order vásárlás is a bank szerint csak ma lett jóváírva)Простые и безопасные платежи в Интернете
Уважаемый Пользователь!
Ваш счёт к оплате №1******** от 27.12.2015
Название получателя:
Магазин компьютерных игр
Адрес сайта:
http://yuplay.ru/
Оплата за:
Сумма к оплате:
999,00 руб.
Рекомендованные способы оплаты:
Банковская карта Visa/MasterCard
Подробно ознакомиться со всеми возможными способами оплаты можно здесь.
Просмотреть счет и его статус Вы можете по ссылке.
Пин-код для доступа: ****
По всем вопросам обращайтесь в нашу службу поддержки.
Благодарим, что воспользовались услугами RBK Money!
С наилучшими пожеланиями,
Оператор системы RBK Money LIMITED
http://www.rbkmoney.ru
Оператор по переводу денежных средств НКО «ЭПС» (ООО)
(лицензия Банка России №3509-К от 11.02.2013 г.)
http://www.nco-eps.ru -
MrGeE
csendes tag
válasz
Norbi095HUN #100088 üzenetére
Én tegnap este refundoltam a van helsing III hihetetlen kalandjait 22:27 kor küldtem el a kérelmet, 0:23 kor már jött az email h visszatérítették a vásárlásomat, meg is jelent a tárcámon, de zárójelben írja h függőben van az összeg. Rákattintva viszont azt is kiírta h mennyi ideig nem használhatod még fel (24 órán belül elérhető).
Most néztem meg újra: Függő egyenleg (?): 10,04€ (12 órán belül elérhető)
Lehet most azért iparkodnak h még a téli vásár alatt elkölthesd -
Blaise
veterán
válasz
Single player is bugos?
-
Defy94
tag
válasz
Szia! Én 2 napja adtam vissza egy játékot, tegnap már a fiókomon virított az összeg. Természetesen ingyenes, semmilyen levonás nincs.
De viszont fél éve is refundoltam egy játékot(ha megtudják itt páran hogy melyik az biztos megköveznek), az 4-5 napig tartott.
-
tomsolo
addikt
Behúztam most a sale alatt a Fable Anniversaryt és elég kellemesen csalódtam.
A sok nyavalygással ellentétben szerintem ez egy egész élvezhető kiadás lett - immár - semmi fagyás, meg ilyesmi. A grafika az ősöreg Unreal motor ellenére is kellemes, múlt idézésre imho teljesen megéri az árát. (Mondjuk a gyerekkori résznél sokszor felröhögtem az arcokon amit vág a főhős.
)
-
Norbi095HUN
aktív tag
válasz
Blaise #100087 üzenetére
Meg, viszont még eléggé optimalizálatlan, ezért mégiscsak kértem rá visszatéritést.
Nemtudom hogy ez mennyire lehet gépfüggő ez a lagg mutiban, de nekem ez igy nem kell.
Egyébként, hány nap mire vissza kapom a pénzem úgy kb.?
Másik meg hogy ez egy ingyenes szolgáltatás ez a visszatéritős dolog?remélem igen.
-
Blaise
veterán
válasz
Norbi095HUN #100086 üzenetére
Megér 9,5 EUR-t a játék?
-
Norbi095HUN
aktív tag
Sziasztok!
Megvettem a Black Mesa-t Steamen de mivel laggolt a multiban ezért 15 perc játék után vissza téritést kértem.
Ezután meg gondoltam magam és vissza vontam a visszatéritést. Akkor ugye ilyenkor már nem fogják majd eltörölni/stb?
[Vissza vonás azért volt, mert aztán utánanéztem kicsit a dolgoknak és sikerült helyrepofozin az fps-t]
-
djculture
félisten
Többet nekem se ér, alien filmeken is elaludt volna mindenki ha arról szólna hogy ide oda mászkálva órákig bújkálna/menekülne a főhős. Azt hitték hogyha már nem tudnak leprogramozni az aliennek egy normális al-t majd kiveszik a játékos kezéből az aprítási lehetőséget és átteszik túlélő bújkáló horrornak.
-
Predator2
addikt
Alien Isolation akció van, szerintem elég jó árban, bővebben:[link]
-
tomsolo
addikt
Heh, Unreal 4-es shoot emup amiben gondolkodni is kell: Galacide -1,99€
-
tomsolo
addikt
válasz
shaddy1027 #100066 üzenetére
Miután az egész profiloldala fair fences, azért feltételeznék némi vonzódást a játékhoz.
-
Crytek
nagyúr
válasz
micafighter #100067 üzenetére
Még véletlenül sem.
-
i2k
őstag
válasz
Assimilator #100068 üzenetére
Nálam most úgy van 103 óra az elmúlt két hétben, hogy mindennap játszottam 2-6 órát.
De, mellette mást is csináltam.S most képzeld el azt a szituációt, mikor valakinek családja van, több géppel, herevere van, mert mindent megcsinálnak neki [a játékosunk esetleg elkényeztetett újgazdag férj, terhes anyuka, pincsikutyaszintű gyerkőc], vagy annyi pénze van, hogy lepedőt varrathat belőle minden napra és egész nap csak játszhat.
Vagy, párhuzamosan kártyázik, és nyomja mondjuk a korábban említett játékot, s nem mellesleg még blogot vezet róla, itt-ott tag, review-kat gyárt, videókat tölt fel róla etc.
-
Assimilator
őstag
válasz
micafighter #100067 üzenetére
Tutira. Nekem is szoktak kijonni erdekes szamok.
-
micafighter
nagyúr
válasz
shaddy1027 #100066 üzenetére
Gondolom háttérben pörgeti a kártyákat és az is hozzáadódik, ez kb minden topiclakonál így van itt szerintem
-
i2k
őstag
válasz
tomsolo #100064 üzenetére
Egy japán játékos laza 360+ órát töltött el vele és imádja
-
tomsolo
addikt
Ez a Fairy Fencer nagyon kemény.
A Visual Novell szerű screenek ne tévesszenek meg senkit, mert talán Last Remnanthoz tudom hasonlítani bonyolultságában. Van itt kombinált attack, Rezonancia, Szintézis, Weapon Boost, speciális forma szóval szinte minden amit egy harc közben elő lehet venni a nagyobb bossok ellen.
Sajna azért vannak hibái is, de semmi gamebreaking - pl javasolt japán szinkronnal hallgatni(ezt a stílus kedvelői amúgy is így teszik) illet ve az írányítás nem a legjobb de azért boldogul vele az ember.
Aki szeretné kompletté tenni az 2 euróért itt behúzhatja hozzá az összes DLC-t.
-
válasz
Mr.Csizmás #100062 üzenetére
Nekem reggel 2-3 körül adta.
-
wwenigma
Jómunkásember
Paradise Island VR MMO is an experiential game in which you’ll explore wonderful environments and places.
Elméletileg steam kulcsot osztanak...
mod: gyakorlatilag is, unsubscribe link is van a levelben.
-
tomsolo
addikt
válasz
DrTechnoid #100057 üzenetére
de minek?
-
válasz
Norbi095HUN #100047 üzenetére
Vagy a legegyszerűbb ha úgy teszel mint én , én gyakorlatilag megvettem mindet, ami fps survival.
-
Assimilator
őstag
válasz
Nekem az ARK van meg. A tobbit nem ismerem.
De az ARK-ot nagyon szeretem. Igencsak el van talalva.
Foleg tobben. De az egyszemelyes resze is nagyon elvezetes.
A szervereken jo sokan vannak. Mindig talalsz kedvedre valot.
A Dino hadsereg pedig kulon pozitivum. -
Norbi095HUN
aktív tag
válasz
gyantaszuz #100051 üzenetére
nemis tudom, lehet hogy mégiscsak az ARK Marad
-
gyantaszuz
aktív tag
válasz
Tapasztalataim szerint a Rust elég gányul van optimalizálva, amúgy baromi jó, ha van egy kisebb csapat, akivel tudsz játszani.
-
sto1911
veterán
válasz
Norbi095HUN #100049 üzenetére
A Don't Starve is ilyen tulelos, elfut egy kenyerpiriton is, es mocsok nehez (eleinte). Nekem kedvencem.
-
djculture
félisten
válasz
Forrest .. csak hogy egy negyediket mondjak..
Stranded deep amúgy ezek közül a legössze csapottabb, alapvető dolgok nem működnek benne.
-
Norbi095HUN
aktív tag
Helló Mindenkinek!
Játékvásárlás előtt állok, és az lenne a kérdésem, hogy szerintetek melyik Survival játékot vegyem meg a három közül? [csak egyet szeretnék]
Játékok: ARK Survival Evolved - RUST - És a Stranded Deep.
Tehát hogy melyiket a legérdemesebb beszerezni?!
Köszi előre is! -
válasz
BasketWink #100045 üzenetére
nincs orosz dlc uplayben :p
-
korábban volt róla szó, hogy az ubifos kliensben immár a régebbi játékok is csak letöltődnek (álá steam) és nincs install + patch1 + patch2 ... stb macera
de van. settlers7, éppen tapasztalom.
ubifos kliens = továbbra is világszara
-
válasz
csaba951 #100041 üzenetére
Akkor nem csak 1 ember lenne... Tőlem semmit nem vettek még el.
Ott valami más gond lehetett, vagy nagyobbat sírt a valóságnál hátha úgy jobban figyelünk.
Redditen mindig nézem a nuuvem listázásokat, és tömegesen vásárolnak még mindig ott. Lenne belőle nem kicsi botrány.
-
csaba951
veterán
-
válasz
KisApám #100039 üzenetére
Trükközve braziloktól meg amazonról (azt a pár DLCt onnan, ami van) meg lehetett venni annyiért.
Syndicate nem hiszem lesz annyiért... De braziloktól talán meg lehet majd venni a goldot olyan 8 ezer körül hamarosan. (Február vagy tavasz).
Alapjáték már most is volt ugye 5-6 ezerért. -
KisApám
addikt
válasz
FollowTheORI #100038 üzenetére
Az Assassin's Creed Unity a kedvencem volna, HA lehetne venni egy teljes csomagot 15 EU-ért max.
Várok februárig, akkor megveszem az AC Syndicate-t (teljes csomagot) 15 EU-ért inkábbha lesz annyiért.
(NEM igazán megbízható oldalakon a Syndicate most 20 EU vagy alatta van.) -
válasz
micafighter #100036 üzenetére
Simán vehet goldot, és szerintem ma már nincs akkora árdifferencia hogy ne érné meg a "teljes" játékot venni egyből.
Csak AC4ből nincs gold európában... Minden másból van.
Amugy azt tudni kell hogy Unity esetén megszűnt az SP, szóval én ezért nem vennék csak... Eleve honnan szerzett akárki goldot manapság? Csakis valami régi elavult kiadás lehet, ez benne a kockázat.
Season Pass sincs... Azt se vegyen sehol. -
cyberkind
félisten
válasz
micafighter #100036 üzenetére
Csak a simára gondoltam a Steam-en, 15eurót megérhet.
-
-
cyberkind
félisten
Az Assassin's Creed Unity-ből van értelme a Gold-ot venni, vagy a Season Pass semmi érdemlegeset nem ad a játékhoz?
-
Urguru
aktív tag
válasz
cskamacska #100033 üzenetére
Oops ez hosszú és érdekes olvasmány volt. Így tovább
-
cskamacska
addikt
válasz
DFlash #100028 üzenetére
Egy fél reális csapat és kaszt alapú összfegyvernemi FPS-nek indult, aztán mikor kiderült hogy ennek pénzt is kéne hoznia, akkor random grind alapú MMO-vá változott. Úgy nem lehet csapatban játszani, hogy minden kasztot egyenként ki kell fejlesztgetni, így ha éppen harckocsiba kellene parancsnok, vagy légi fedezethez pilóta, de a játékosok nagy része épp hogy az első gránátját most oldotta fel tolózáras puska mellé közlegényként, akkor szépen ott fog rohadni a StuG meg a Tigris, és az ellenség elpicsázza az egész bandát bármit teszel is.
Ugyanez vonatkozik a Generals módra, tök jó dolog hogy lehet bűvészkedni az Assault Teamekkel főtérképen, de ez valóságban azt jelenti, hogy ha valaki beleöl egy csomó időt/pénzt AT-k spamolásába, akkor az oldala igen bőséges lehetőségekkel fog a 3D csatákban rendelkezni, míg az ellenfél küzdhet a túlerő ellen. Nem vicces az semelyik félnek, ha mondjuk a szövetségesek csak géppuskás féllánctalpasokkal indulnak csatába, míg a náczikok minden katonájára jut egy nehézpáncélos ha éppen élni akarnak a lehetőséggel, és gyönyörű gyalulás lesz a vége.
Az új Battlefield játékokat szoktam szidni a hülye unlockok miatt, ami a játékmenet rovására megy ha kellően sok a kezdő(rossz a csapatnak ,rossz az újoncnak), de itt az egész pénzügyi rendszer ezen alapul!
más
"cskamacska: Indiegala The Sexy Girls Bundle 10$
(...)
So it has come to this: a mangapunci már teljesen elfogadott itt és Steamen is.warcat: De mi a probléma, a szex vagy a játékok minősége.?
Őszintén szólva én rühellem,hogy 4k felbontásban robbanthatod szét az ellenfél fejét,néha bedobunk egy kis belezést,de bezzeg ha megvillan egy mell vagy nyíltan megjelenik a szexualitás,egyből érkezik "de mi lesz a szegény ártatlan gyermekekkel"
Keresztény-mormon-amerikai prűd bullshit, broáf"Mindkettő.
Egyrészt játékmenet szempontjából általában ZS kat cuccok ezek amelyek cici-puncival akarják magukat eladni(még ha maga az artwork rendben is van, végül amiatt veszik meg), valami gyengébb fan service visual novel a vége, ha nagyon megerőltetik magukat, de nem szokták.
A gond mégis az, hogy igazából átverésre játszanak, mert nem teljesítik amit ígérnek.
A Seduce Me az egy nyugati típusú minijátékokkal tarkított erotikus játék, aminek sikeres teljesítése után tisztességes mamás-papás a jutalom.(legalábbis azt mondják, nincs meg a játék
) Nos kis is vágták Steamről ahogy illik, Steam nem tűr meg még rendes szexjátékot az oldalán.
Ellenben van egy rakat olyan cucc, ami épp annyira egyensúlyoz hentai és manga határán hogy még megtűrjék, de a túlfűtött pistikéknek, átlagosan elborult japán multirabszolgáknak még még meg tudja ígérni a kellemes faptime-ot. Mayjasmine kendőzetlenül a closetpedókra hajt(persze azzal együtt hogy a, umm, fiatal lányok "nagyra értékelése" a japán rajzkultúra része így minden rajzolt nő 10 és 20 év közötti), de tényleges tartalom nincs benne csak suggestive content, jó hogy, még az app ID-jét is bannolnák örökre egyébként.
De akkor is átbaszás.
És ha a Steam meg is engedné?
Hát nézd, a lábukat már betették a kamujátékok, látványosan már nem változna a helyzet a rendes hardcore-al sem. A tinik pénzét így is leszívják már, plusz pár H scene nem oszt vagy szoroz. Illetve talán mégis. Mert ha a Steam teljes amnesztiát hirdet, akkor nem csak a jobb képességű Seduce Me jön vissza, de a teljes Rule 34 anyaga, és bármi NSFL cucc amit a chanek aljáról össze tudnak lapátolni. Olyan fétisek is, amit nem biztos hogy jó szívvel odaadnál a 6 éves Trine-hoz szokott gyerekednek, még Waldorf suliból hazajőve sem.
-
eami
veterán
válasz
DrTechnoid #100030 üzenetére
én elfelejtettem lemondani, de bemákoltam és pont nem volt annyi zseton a webkártyán (értsd pár forinton múlt). Ennek ellenére még alszok rá párat. Végülis nem olyan rosszak ezek a packok, csak épp jó eséllyel már megvannak. Ellenben árban el lehet passzolni ha mégis megvan 1-2 game.
-
válasz
cskamacska #100022 üzenetére
"csak azért is lehúzták két hétre előre a januári scambli árát."
Haha, dettó ugyanez. Mostmár kiváncsian várom hogy jan1-én még milyen nekem meglévő játékokkal halmoz el a humbli
Amúgy valaki észrevette hogy a 25 dodós Yogcast bundliba beledobtak mégegy Rust-ot? Emlékeim szerint nem volt benne....
-
-
DFlash
tag
Heroes & Generals
Erről tud valaki valamit?
Ma néztem a steam fiókom, s benne van ez is.
Steamen ingyenes meg korai hozzáférésű. -
S1M0N
senior tag
Aki feliratkozott/kap BundleStars hírlevelet, az most ajándék X-Blades Steam kódot talál benne!
-
echterion
nagyúr
válasz
cskamacska #100022 üzenetére
Mi az a scambli?
-
cskamacska
addikt
2 napja, 23-án este jelzett a telefon, küldte a bank az SMS-t a vásárlásról.. amiről nem tudtam semmit.
Hirtelen gondoltam, az a szar bugos Playfield.io gombolt le a Masterplan aktuális árával, de az üzenetben Paypal figyelt. Hűbammeg ennek fele sem tréfa, azok nem utalnak kérés nélkül, a Monthly Scambli-t lenyomtam, nincs recurring paymentem sem.
Aztán a Paypal főoldalán már ott virított a megoldás.. Humbliék azzal leptek meg Szent Karácsony alkalmából, hogy csak azért is lehúzták két hétre előre a januári scambli árát.
Nyazsgem na.
más
Amazon Underground alkalmazásán keresztül továbbra is egy rakás ingyenes játékot/appot le lehet tölteni, utolsó 90 nap termése.
Underground főoldalán jobb a lista, de azt webes felületből nem lehet kipréselni.Pár kiemelt cucc:
Star Wars: Knights of the Old Republic
Duck Tales Remastered
Castle of Illusion Starring Mickey Mouse
Age of Wind 3
Goat Simulator
Goat Simulator MMO Simulator
Fruit Ninja 5th Anniversary
Cut the Rope játékok: HD, 2, Magick, Time Travel HD, Experiments HD
Monument Valley
Bridge Constructor
Bridge Constructor Medieval
Farming Simulator 14
Star Wars Rebels: Recon Missions
Looney Tunes Dash
Badland
Stickman Battlefields és egyéb Stickman játékok
Trial Xtreme 3
Trial Xtreme 2
Trial Xtreme 2 Winter
Brothers In Arms 3: Sons of WarBetter Camera Unlocked
és a többi, és a többiGoogli Play-en is akad pár érdekesség:
Riptide GP2 -75% 99 forint
Modern Combat 4 Zero Hour -86% 225 forint
Star Wars Pinball 3 39 forint az alap Empire Strikes Back asztallal, további asztalok ezen a héten 365 forintba kerülnek
Worms 2 -80% Armageddon 400 forint
Worms 3 -80% 500 forint
Joe Danger -67% 271 forint
Rayman Fiesra Run - 92% 79 forint
Deus Ex: The Fall -80% 331 forint
Hitman GO -80% 433 forint
Lara Croft GO -80% 436 forint
Hitman Sniper -90% 171 forint -
tomsolo
addikt
btw a cdkeysen karácsonyi MKX Premium facebookos kuponnal csak 6.49€
-
KisApám
addikt
A Lumino City-t hol lehet a legolcsóbban beszerezni a humblebundle weekly-n kívül?
Nagyon megtetszett. -
rizso
addikt
válasz
FollowTheORI #99975 üzenetére
Toroltem majd ujra beallitottam a paypalt originen belul es igy osszejott a vasarlas
-
tomsolo
addikt
Megér a D4 a fullost + Humble Edition mit ad pluszban?
Van hozzá egy rakat felháborító dlc
-
eami
veterán
Éveken keresztül a Holiday Sale alatt szünetelt a Humble Bundle, nyilván okkal. Idén már annyira vérszegény a steam sale hogy nincs értelme szünetelniük.
-
bullseye
addikt
-
reelc
veterán
válasz
micafighter #100005 üzenetére
Igen, ér ráadásul nemhogy -90%-ot nem kapott, hanem egyenesen 0%-ot.
-
oriic
HÁZIGAZDA
És a topikban megvan a 100 ezer hozzászólás. Nem semmi, grat srácok!
-
bul07
nagyúr
hopp
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Politika
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- EA Sports WRC '23
- Kiberbajban lehetnek a spanyol erőművek
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Logitech g920 F1 kormánnyal
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 6800 16GB +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Nagyon kedvező áron!Eladó Synology DS923+ Alza Gari 2027.10.23-ig
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest