- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hobby elektronika
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #150164 üzenetére
Ja, Superman újra elmesélve... baromi izgalmas lesz... ráadásul mennyi energiát belefektetett, hogy Cavill-hasonmást találjon, közben meg direkt rondább nőt tegyen mellé.
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #150100 üzenetére
"Mert az UE5 játékokhoz csak ömlenek a modok, mi?"
Nem értem ezt a visszakérdezést. Miért baj, ha ömlenek a modok és miért, ha nem annyira? A lényeg nem az, hogy egyáltalán moddolható engine az Unreal? De.
A CryEngine is moddolható, csak nem kapkodnak érte úgy, mint az Epic motorjáért.
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #150095 üzenetére
Volna alternatíva: [link] - https://www.cryengine.com/
-
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #150092 üzenetére
Hajjaj és mi lesz az Unreal Engine 6 esetében... bele se merek gondolni...
//segítek: [link] - Epic boss Tim Sweeney says Unreal Engine 6 will be a 'metaverse' joining Fortnite and other Unreal games, including an upcoming 'persistent universe' in development with Disney
"The real power will come when we bring these two worlds together so we have the entire power of our high-end game engine merged with the ease of use that we put together in [Unreal Editor for Fortnite]," said Sweeney. "That's going to take several years. And when that process is complete, that will be Unreal Engine 6."
és nem kicsit kapcsolódik:
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz cyberkind #150074 üzenetére
Én úgy képzelem, hogy a sok R=1 user látott pár techdemo-t UE5-ben és telesírják a fórumot, hogy "a játékmenet és a sztori a fontos DE a grafika is lehetne... UE5-öt kérünk".
Így lesznek a piacon koppra ugyanúgy kinéző "asset collection" játékok, és mindegyik rosszul fog futni, mert az Epic-et ez kicsit sem érdekli, miután már megvették az engine-jét.A CDPR is lehet úgy fog járni az UE5-el mint anno a Frostbite-ot használni kényszerülő Forza játékok és az ME Andromeda. De ez majd pár év múlva kiderül...
Szoftveres környezetben az is vicces még, hogy semmi garancia nincs a verziók közötti kompatibilitásra. Azaz hiába fejlesztette ki az "RPG modul"-t a Frostbite-ra a Bioware, mert egy újabb engine verzióra újra is lehet majd írni az egészet.DaVE-1 #150078
A "több milliárd légy nem tévedhet" érvelés mindig bearanyozza a napomat. Az engine választás sokszor tisztán pénzügyi döntés, a grafika-vérpistikéknek való megfelelés meg már unalmas - nekünk, sokat látott játékosoknak.
Ha annyira jó lenne az engine, akkor 1...2/10 játék kellene legyen problémás, nem szinte kivétel nélkül az összes. Egy darabig rá lehet fogni az optimapizálatlanságot a stúdióra, de ezen felül egyre nehezebb hinni ezekben. -
i2k
őstag
válasz cyberkind #150061 üzenetére
Az én véleményem is annyit ér, mint másoké (és akkor itt az obszcén hasonlat helye).
ÉN rühelltem a Batmanben Pattisont, a lassúságot, a csajt - csak hogy pár dolgot említsek.
ÉN kedveltem az Unchartedben a technikát (CGI), Wahlberget*** (fiatalítva őt jobban is el tudnám képzelni a főhősnek)****.Filmnéző vélemény. Nem ez alapján kell élned és gondolkodnod.
Nem is akarom tudni, hogy te miért szeretted a Batmant...//*** átkereszteltem véletlen
//**** = Nathan Fillion nyilván még jobb lett volna...[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #150059 üzenetére
Help! Mire gondolt a költő?
-
Kylesa
aktív tag
válasz cyberkind #149912 üzenetére
Fura, hogy Jacob ott figyel középen, hiszen pont őmellette ott volt Evie is - bár látványosan kevesebbet szerepeltették, mint Jacobot, sajnos.
Ki hogy van vele, én szeretem a női főszereplős játékokat, már amennyiben a főhős legalább minimálisan attraktív, nem pedig szándékosan elcsúfított (no meg persze ha mellette még a játék is jó). Cirit is várom, Luciát is.it's a danger pretty here in Night City
-
i2k
őstag
Így összerakva basszus Naoe (ÁCÉ Árnyékok) a legszebb... beszarás!
-
Louro
őstag
Régen is voltak női karakterek és mai vannak alfahímjelöltek. Nem kell túltolni. Elég, hogy a média belekapaszkodik a plusz kattintásért bármibe, amiből botrányt lehet csinálni. Persze az lmbtq tényleg sok. Nem kellene ennyire erőltetni. De a női karakterekkel semmi bajom.
Azért a 80-90-es évek férfi karakterei is inkább izomagyúak voltak, mint intelligensek.
[ Szerkesztve ]
Mess with the best / Die like the rest
-
Crus
őstag
- Batman egy végtelenszer lerágott karakter. Helyette most lesz egy olyan karakter, aki már kettétépte a netet annyira megosztó, de maga a játék büntetni fog az borítékolható. Helyes.
. A MGS sótlan egyenkarakterének, a Fable MINDIG is és szándékosan ronda és bugyuta karaktereihez, nem tudom mi köze van, leginkább semmi.
- Az AC-ben csak a melegek ill. a latens melegek szeretik a jóképű, macho kukis gyilkosokat, mi oldschool heterók a női karikat szeretjük nézegetni.
- A Bloodborne karaktere egy nagy büdös nulla. Egy darab váz, amire textúrát raktak. Ehhez képest Ciri az 1. percben komplexebb és érdekesebb kari bármikor, főleg, hogy nem éppen elhanyagolható előzménye van a korábbi Witcher részekben.
- A GTA VI-tól mindenki össze fogja magát székelni... többször. Nagyon.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #149864 üzenetére
A lány csókos DLC és Hennig 2014-es távozása jót tett a csóka karrierjének, az már biztos. szépen felsz... ítta magát a székig.
//a nőkre...
A durva az, hogy a legújabb nő még csak nem is ronda. Csak ne lenne az, amit hangoztat.[ Szerkesztve ]
-
Crus
őstag
válasz cyberkind #149797 üzenetére
Na ez pl. a létező egyik legnagyobb sértés amit pont rám lehetett dobni... Anno ugyanis pont ez ellen a fűzfej ellen emeltem szót, amikor szarozta a DaS-t.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
Crus
őstag
-
Crus
őstag
válasz cyberkind #149700 üzenetére
De ha egy ilyen brutál projektben van 1-2 arc, aki kretén és nagy a szája, attól még a többi pár 100 embert kár büntetni. Gameplay videót néztem a cuccról és nekem mint laikusnak max annyi észrevételem volt, hogy a karik elég furák, de szerintem ez szokható, meg nekem az OW karik se tetszettek soha, se a DOTA-é.
A durrantás má' megvót': BG3.
-
Crus
őstag
válasz cyberkind #149698 üzenetére
Egyet kérek a csípőből utálkozóktól... sőt... térden állva könyörgöm nekik: Osszák meg velem a saját Concorde élményeiket. Mi az amitől rettenetes volt az a játék? Nem tolok multis cuccokat, szóval őszintén érdekelne, hogy az miért volt rémes... már azon kívül, hogy a karakterek, hogy néztek ki benne, mert nekem pl. nem tetszik az Earthworm Jimben sem a kukac, sem pedig az Ecstaticában a főhős, de még csak Twinsen sem az LBA-ból. De hogy kiba. jó játék volt mindegyik, az k. élet.
Aztán ha ez megvolt, akkor jöhetnek a 120 órányi gametime után ide bevert DA: Veilguard elemzések is. Imádom az érveket, döglök meg értük. De az nekem mocsok kevés, hogy szar, mert kopasz a nő. Szar mert buz1k. Szar mert kövér nő.
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #149577 üzenetére
S bazzeg: félig igazam lett - meleg (vagy inkább nem egyenes) főszereplő, csak nem sötét. szép.
-
parandroid
félisten
válasz cyberkind #149550 üzenetére
Same here. 5-10 óra virágbolti nézelődés után ment a 60 eurós teljes ár érte... Azóta is alig haladtam vele, ez sajnos nem olyan, hogy van 40 percem játszani, akkor leülök, olyan meg azóta is alig volt, hogy egy egész napra mindenki békén hagyjon, hogy belemélyedhessek.
Veilguardot amúgy kb negyed áron már lehet bevállalnám, amiket láttam belőle, az alapján használható, de azért nem adnék érte 60 eurót. 15-öt talán. Főleg, hogy előtte az Inquisitiont ingyen toltam gamepassban (utána mondjuk megvettem steamen is pár euróért)... Az sem egy 60 eurós játék nekem...
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Crus
őstag
válasz cyberkind #149550 üzenetére
Nekem is relatív magas áron van meg... kb. 40 ojróba fájt. Ez az az eset volt, amikor akkor is szavazok a pénztárcámmal, ha most azonnal nem tolom és tudom, hogy mikor lesz rá időm már jóval olcsóbb lesz. De ha nem ide megy a voksom, akkor hová?
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #149458 üzenetére
Na, akkor külön okád(ne)ék (egyet, ha érdekelne az RT).
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #149455 üzenetére
Felül OFF
Alul ON
Nem éri meg.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Crus
őstag
válasz cyberkind #149450 üzenetére
Mennyi ez... 9-10 órás cucc és 70 ojró? Hát nem én vagyok a célcsoport az biztos. Lego HZD még kevesebb 7-8 óra dettó ennyiért.
Lesz ez még töredék áron nem is annyira sokára, kipatchelve, optimalizáltabban.
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #149450 üzenetére
Nyilván ennél a címnél lehet valamire fogni - nem kéne, de lehet.
Jövőre és a következő években meg már nincs értelmezhető kifogás.
Amikor majd a minimum lesz a 16GB-os VGA (ténylegesen), akkor az elvárt a 24-32-48 GB lesz a valóságban "a mindenhez".A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #149448 üzenetére
Éljenek (előre is) a 24-32-48GB-os VGA-k...
...hogy még kevesebbet kelljen a fejlesztőknek optimalizálni!A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #149269 üzenetére
2 és fél játék után: csak 6/10-et tudok adni a Cyberpunk 2077-re.
Tud csillogni már, mint Salamon Töke, de mögötte nagyon gyér a tartalom, súlytalanok a döntések (gyakorlatilag az "osztályok" történetének kezdése a különböző, és néhol felbukkan az arra jellemző választási opció, és... bumm, ennyi), rengeteg beígért dolog és mélység hiányzik. Milyen lehetett volna már, ha egy 2. vagy 3. végigjátszásnál a főbb szálakat is befolyásolhattunk volna...!Rohadtul idegesítő a "biz"-elés mindenkitől. Ha csak 1-2 karakter tolta volna ezt a 'negró szlenget', elmehetett volna...
//A durva az, hogy még így is meghagytam a GOG-os telepítőt, hátha elkap újra. De nem mostanában lesz.
-
Dilikutya
félisten
válasz cyberkind #149271 üzenetére
Eleve nem tudom, miért rendel elő bárki bármit. Teljes áron is meg lehet venni később is, ha valaki erre gerjed, csak addigra a hibák egy része már javítva van. Azt meg kár előre nézni, miként lesz akciózva. Ami nem Call of Duty, Red Dead Redemption vagy GTA, az úgyis kapni fogja a zsíros százalékokat, ezt már az előrendeléskor is tudni lehet. Annyiért kell megvenni, amennyinél már nem bánod, hogy akkor vetted, és nem fél évvel később fele annyiért.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
gyimger
őstag
-
TBT
addikt
Nem tudom. Valószínűleg velem lehet a baj, de nem tudott becsípni. Sokszor elkezdtem, de sosem értem a végére. Annyira középszerű az egész és... unalmas. Számomra semmi magával ragadó nincs benne. Nehéz elhinni, hogy az a "csapat" előtte egy Witcher 3-at hozott össze. De hát ebben az iparban is sok egyslágeres előadó van. És ugye tudjuk, hogy mekkora retek volt ez a játék a megjelenés napján még a 20. halasztás után is. A STALKER 2 azért ennél jobb állapotban van, bár az sem az ipar ékköve.
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
gyimger
őstag
A harc sokszínűsége, megoldásai, a szabadságérzet nagyon jó. Nekem a karakterekben semmi kiemelkedő, a küldetések megoldásai is limitáltak. A város statikus, nincs szabadidős tevékenység, úgyhogy maradhatunk a hetesnél.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
Crus
őstag
válasz cyberkind #149199 üzenetére
Magas képfrissítéssel, normális technóval a VR nagyon könnyen és gyorsan szokható. Az első kb. 1-1.5 hétben nyilván olyan játékokkal kell kínálni az elmét, melyek pl. nem az Assetto Corsa, mert oda már edzettebb idegrendszer kell. A HL: Alyx technóban is annyira jóra sikerült, hogy már a 1 héten belül nyugodtan neki lehet esni.
Amikor egy játék a monitoron frankó az nyilván jó érzés, örülünk, élvezzük. De ezt lehet fokozni! Az az érzés, hogy ott vagy bent, hogy a mozdulataid annyira pontosak, mint IRL, hogy a kezed amikor felemeled és nézed magadon az exo cuccot, ahogy mozgatod az ujjaid, ahogy célzol a 2 kis kezeddel, ahogy megtámasztod a fegyód ballal, ahogy egy NPC tőled 15 centire dumál az arcodtól, ahogy körbeölel az atmoszféra, egyszerűen leírhatatlan!
Amikor a TWD: Saints & Sinners tutorialban először vertem szét melee egy mobot azonnal letéptem a fejemről a cuccot és azt mondtam, hogy én ezt nem bírom. Szinte remegtem, olyan volt, mintha saját kézzel öltem volna. Nyilván aztán ezen át lehet lendülni, de überkemény volt.
Vagy amikor a Synth Ridersben együtt siklasz a zene hullámával és minden egyes szőrszálad az égnek mered, mert kb. félistennek érzed magad, arra megint mit lehet mondani? Szövegesen leírva ez max nevetséges, de átélve, nagyon komoly élményeket tud adni a cucc.
Vagy a Red Matter amiben az ott vagyok egy idegen bolygón érzés nagyon frankón átjön...
Vagy a személyes kedvencem a The Wanderer ahol időuzazol és közben mocsokjó feladványokat és kalandokat oldasz meg. Pazar, pedig első blikkre nem is gondolná róla az ember, hogy mennyire remek cím.
A Resident Evil-t mondani se merem... az már csak úszóknak és nagyon kemény szívvel rendelkezőknek, de a horror élmény az olyan, hogy kb. inkontinenciát okoz.
Az biztos, hogy soha senki ne kezdje Roller Coaster cuccal, mert egy életre meggyűlöli, de kezdésnek pl. kegyetlen jó a The Room VR, ahol forgatsz, csavarsz, húzol, nyomsz, agyalsz, etc. és közben elmozdulnod alig kell.
A PSVR 1 arra volt jó, hogy pofátlanul olcsón (valami 66k-ért vettem) az egészbe kicsit bele lehet szagolni, de a képminőség elég hányadék volt. Persze amíg nem láttál jobbat, addig elment. Az MQ2 feljebb tolta a lécet ott már a PC VR, pr0n, wireless mód és persze a jobb képminőség kezdte bemutatni, hogy miről is szól ez az egész, de az MQ3 az egyszerűen BB... képminőség, szolgáltatások terén killer a cucc.
Hiába van OLED a nyomi PSVR 2-be, ha egyszer fresnel lencse van benne még mindig, MQ3 viszont pancake, szép nagy édes pöttyöskével és term. wireless is. PSVR 2 megy le a klotyón, alig vánszorog rá valami és a Sony kénytelen volt már komoly akciókat tolni rá, mert értelmes ember nem veszi.
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #149199 üzenetére
Mindenkinek van valami mumusa - én IRL például félek a magasságtól (létrán se láttak sűrűn engem az emberek), azaz tériszonyom van.
Ezt magam is jól bemértem, mikor a Pécsi, és a Kölni TV-toronyban próbáltak (utóbbi kilátójának páncélüveg volt az alja, szóval még 'viccesebb') kitámogatni/toszogatni a széléig... mondanom se kell, csak addig jutottak, hogy már azt is sikerélménynek könyvelhették el, hogy felmentem velük oda.
De tuti van még más - be nem mért - defektem.
S mivel szemüveges vagyok, feltételezem, a VR nekem sem lenne vidámság.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Crus
őstag
válasz cyberkind #149192 üzenetére
A fiam 5 éves koráig kizárólag a gyümölcsös szeletet volt hajlandó csak elfogadni a cukrászdában, mert hát az ugye bevált neki elsőre és nem akart csalódni. Aztán sikerült rábeszélnem a Somlóira, mondanom sem kell azóta elszabadult a pokol...
Legyetek bátorak! Próbáljátok ki az új dolgokat.. legyen az pl. a Planet of Lana vagy éppen a VR
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #149192 üzenetére
Én azé' a hozzácsapott lánykával már kibírnám a VR-féle "kínszenvedést".
-
Crus
őstag
válasz cyberkind #149188 üzenetére
Akkor az úgy rendben is lesz, mert egy rakás játéknak van seat módja. HL Alyx első végigvitelem nekem is ülve volt. Életem egyik legnagyobb gamer élménye.
-
Crus
őstag
válasz cyberkind #149183 üzenetére
Bár mondhatnám, hogy igazad van... de nem.
PSVR 1 után MQ2-öt hajtottam és nyilván jelentős volt az előrelépés, de az igazi minőségi ugrást a 3-as hozta el. Mocsokjó. Pár naponta használom, pedig kb. Day1 vétel.
Azé' megnézném az arcod, amikor egy HL Alyx-ot végigkensz benne, de oh boy... van ott még fincsi anyag. Többek között a pr0n is next lvl.
-
VoltanIgor
tag
válasz cyberkind #149175 üzenetére
Nekem nincs bajom a DLSS-el, használom én is, mert nincs más választásom.
A probléma ott van, hogy az adott generáció csúcsmodellje is képtelen 60 FPS-t kihozni trükkök nélkül egy olyan játékban, aminek a kinézete nevetségesnek tűnik a jópár éves Metro Exodus tükrében - direkt hasonló játékot hoztam fel összehasonlításként.Ez minden csak nem normális, lehet csűrni-csavarni, de attól még igaz.
A háborgás pedig teljesen jogos az árakon. Más kérdés, hogy eleve pénzkidobás a csúcsmodellt venni bármelyik GPU generációból
[ Szerkesztve ]
-
VoltanIgor
tag
válasz cyberkind #149153 üzenetére
Azért ezt ízlelgessük kicsit, ha átfogalmazom csöppet, akkor arról van szó, hogy a jelenleg a halandó fogyasztók által elérhető, LEGERŐSEBB, masszívan túlárazott, 0,9-1millás videókártya megfekszik 4k-ban, és csak skálázgatós, szemátverős trükközésekkel képes teljesíteni.
Ez így azért már mindjárt nem hangzik olyan jól, sőt, igazából nagyon is felháborító.
-
Dilikutya
félisten
válasz cyberkind #149153 üzenetére
De, az nagyon rossz. Lehet én vagyok fordítva bekötve, de szerintem egy 900 ezres kártyától DLSS-el a 4K@60fps (se) a kurvafos és a betonszar között van félúton. Ez a jelenleg elérhető leggyorsabb videókártya, ennek 8K-ban kéne ennyit tudnia. Na ezért szarok én bele az egész bizniszbe, az előző STALKER is kb. 5€ lehetett trióban, majd ez is kap annyit. VGA-nak meg veszek jövőre talán egy 4060Ti-t, az az eddig meglévő játékaimat szépen viszi majd 4K-ban, újakat úgyse veszek, mert nincs, ami érdekelne. Elhiszem, hogy sokan bokán fossák magukat a Wukong-tól, meg bármelyik FromSoftware akármitől, de engem ezek hidegen hagynak.
De az vicc, amit ezek az elvileg gigabrutál videókártyák produkálnak. Meg amit a fejlesztők, az is.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
válasz cyberkind #149167 üzenetére
jelentem en mar be tudom kapcsolni a flashlightot a ket gombos kombinacioval, + megoltem ket szornyet, es meg csak vagy 4x haltam meg . nem szaladnek sok penzert megvenni proba nelkul
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
cyberkind
félisten
válasz cyberkind #149159 üzenetére
Eléggé felemásan megy, az egyik pillanatban minden baba, a másikban meg stutter ezerrel, a gpu csak malmozik, hiába van meg az fps, de jó lesz ez egyszer.
Lehet csak én vagyok béna, de az, hogy még medium fokozaton is csak 2 ütés vagyunk egy szörnyezetnek, kicsit too much, a legnehezebb soulslike nem ennyire szopó, hardon egy ütés, a gameplay meg olyan "ruszki" módon nehézkes, lassú és lomha minden egyes mozdulat.
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #149143 üzenetére
Nekem kéne fizetniük, hogy egyáltalán leüljek elé
~~~~~~~~~~~
[link] - Dragon Age The Veilguard Team Says Bioware Is Trying To “Return To Roots”
"Hogy eljut-e oda vagy sem... az vitatható.
A Bioware állapota olyasmi, amin csak a fejedet rázod, és azon tűnődsz, vajon fog-e valaha is változni. Kezdetben a Bioware azzal szerzett nevet magának, hogy több univerzumban is klasszikus RPG-ket készített. Még ha bizonyos korai játékok nem is "landoltak", akkor is lehetett látni az építőköveit annak, ami később következett. Aztán a fejlesztő a legrosszabb módon letért a helyes útról, és még mindig próbálja visszaszerezni az elvesztett jó hírnevet. A Dragon Age The Veilguard megjelenésének folyamata volt az egyik a sok akadály közül, amivel a csapatnak szembe kellett néznie. Mégis, a fejükben ez volt a fordulópont, hogy megpróbáljanak "visszatérni a gyökerekhez".
A Dragon Age The Veilguard társrendezője, Corinne Busche a My Perfect Console podcastban megjegyezte, hogy bár az új RPG készítése során nehéz idők jártak, a Bioware végig az Electronic Arts kiadó támogatását élvezte, különösen akkor, amikor a csapat az élő szolgáltatástól eltávolodott, és visszatért a csapat "eredeti játékfejlesztési stílusához":
"Úgy éreztem, hogy a BioWare és az EA mindvégig nagyon támogatott. Megmondom őszintén, félelmetes dolog szembemenni a trendekkel egy olyan korszakban, amikor úgy érzem, hogy szinte minden játéknak nyitott világúnak kell lennie. Ez [az, hogy azt mondhatod], tudod mit - ez működik ezekben a címekben. Számunkra az a mód, ahogyan a legjobb történeteket meséljük el, és hűek maradunk a gyökereinkhez - egy kézzel készített, intimebb megoldás a megfelelő. És egyszerűen fantasztikus volt, hogy megkaptuk ezt a támogatást belülről, hogy visszatérjünk azokhoz az elemekhez, amiket a legjobban tudunk," - mondta.
John Epler társrendező megjegyezte, hogy számára az új RPG igazi lehetőség volt arra, hogy megmutassa, mit tud a Bioware a legjobban:
"A The Veilguard esetében egyszerűen vissza akartunk térni azokhoz a dolgokhoz, amelyek a stúdiót azzá tették, ami volt, amelyek hozzájárultak ahhoz, amit én a BioWare aranykorának neveznék, amikor sikert sikerre sikerre halmoztak. A The Veilguard egy nagyon tudatos visszatérés volt ehhez, a karakterekre és a történetmesélésre fókuszálva, és csak egy igazán bombasztikus egyjátékos RPG volt."
A helyzet a következő: bár jó ezt hallani tőlük, a Bioware legújabb RPG-jének "eredményei" még mindig vitathatóak. Konkrétan a játék eladásai még nem teljesen ismertek, és egymásnak ellentmondó híreket kaptunk arról, hogy mi is az valójában.
Ráadásul, míg a kritikusok a cím mögött állhattak, a rajongók nem voltak ilyen kedvesek. Világossá tették, hogy a Bioware számos hibát vétett a történet, a karakterek és egyebek terén. Mindezek alapján tehát a Bioware-nek még rengeteg munkája van ahhoz, hogy valóban azt mondhassa, hogy "újra olyan, mint régen"."A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #149112 üzenetére
Na, ez tényleg gyomros lesz, ha meg tudják lépni.
-
Crus
őstag
válasz cyberkind #149059 üzenetére
Ahogy látom azért az a jellemző, hogy a Pro zabálja a legtöbbet, a slim veret középen a fat meg a legkevesebbet.
Amúgy az 1TB SSD miatt zabál ennyivel többet a Slim, mint a Fat? WTF?
-
Crus
őstag
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #149054 üzenetére
Hogy én mennyire utálom már, hogy ezek a tyúkerek mindig fejhallgatóval "ékeskednek"..., még akkor is, amikor szolid mikrofon van az arcukba tolva, állvánnyal...
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #149021 üzenetére
Sem testileg, sem búrára: nincs meg.
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #148979 üzenetére
Mióta szokásos mondjuk a 32GB RAM meg a 4070...?
-
Dilikutya
félisten
válasz cyberkind #148945 üzenetére
PC-n semmi értelme, egészen jól öregedett a játék. A maga korában abszolút csúcs grafikás volt, ekkortájt jött a Physix, talán ez még a külön kártyás korszak volt, voltak effektek, amik csak vele voltak kapcsolhatók. Se remaster, se remake nem különösebben indokolt. Modern konzolokon nem tudom, kapható-e, esetleg azokra érdemes lehet, PC-n erősen kérdéses, adnék-e pénzt érte, azért ahhoz virítani kéne valami komolyabbat.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
-
Crus
őstag
válasz cyberkind #148727 üzenetére
Ez annak okay, aki még nem tolta le az 1. részt. Annak nem is kérdés, hogy ezzel a remasterrel kell kezdeni. De én halál komolyan nem értem, hogy aki már 1x letolta, az ennyi jó játék és km-es backlogok mellett minek akarná ezt újra tolni. Ingyen upgrade esetén se áldoznék rá egyetlen percet se, mert mótvá'.
-
Ferke[HUN]
tag
válasz cyberkind #148672 üzenetére
Teljesen RDR1 szűzként kérdezem. Vannak benne mellékes feladatok? Vadászat, gyűjtögetés, felszerelés pimpelés? A 2-ben rengeteget szöszöltem velük, nagyon szerettem. Egyáltalán nem éreztem púpnak a hátamon, mint mondjuk bármelyik AC, FC hasonló dolgait. Hiába kerestem róla infót, mindenhol csak 2. részre hoz fel utalást.
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #148672 üzenetére
Nyilván laptop < asztali PC, de akkor is, azt a teljesítményt is sokan megünnepelnék csak itt ebben a topikban
-
gyimger
őstag
válasz cyberkind #148667 üzenetére
Ne csigázz már, így is belső vívódásom van miatta, amennyire szerettem a másodikat. De amilyen szar lett a San Andreas demaster, könnyen elengedem egy időre.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #148608 üzenetére
Akkor vállalom mégis, és revideálom magam: a (sajnos elmúlt) múltat sírom vissza.
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #148606 üzenetére
Elnézve a Ray Tracing hype-ot: szívesebben venném, ha még mindig jól megtervezett pályákon baked light lenne nagy arányban és csak a tényleges fényforrások lennének motorral hajtva.
Nem, nem a múltat sírom vissza. Az értelmes és agyat igénylő játékkészítést.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Crus
őstag
válasz cyberkind #148595 üzenetére
Igen, ez a 3x ugrás ez már az a szint amiért perelni kellene! Nem viccelek... ez egy undorító, aljas hazugság! Ez egy tudatos, gerinctelen megtévesztése a vásárlóknak!
-
Crus
őstag
válasz cyberkind #148581 üzenetére
És mindez miért? Hogy kifizessek érte egy rakás pénzt, 3x álljak neki és 3x aludjak bele. Pedig az RDR1-et nagyon csíptem még az ultragagyi trash kiegészítője is végigment.
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #148581 üzenetére
Nem kell 20 év, és mindezt egyetlen szerverpark megcsinálja 2 év alatt - emmi.
-
Crus
őstag
-
gyimger
őstag
válasz cyberkind #148389 üzenetére
Jó reggelt kívánok, ezt amúgy hogy a jó fenében kell elképzelni egy horror játékban, ahol többnyire egyedül bóklászik az ember? Azt tudom, hogy megoldják valahogy, csak próbálok a fejükkel gondolkozni. Amanda nyilván leszbikus, de videojátékokban Princess Peachen kívül már mindenki az.
-
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #148234 üzenetére
Szoktam nézni --- önvidítás és néha szörnyülködésre éhesen (mindenki tegye a szívére a kezét: az internet a p0rn és a macskák mellett erre a legkiválóbb... mások bénázásain kívülállóként néha felvihogni, mikor mondjuk kinn szakad az eső) --- fail videókat.
Kedvenceim közé tartoznak a még csak donorjelölteknek se tartható rolleresek az utakon, és a bénázó, de internet klikkekért "trükköző" biciklisek szereplésével történő pofára esések.
(Ja, szenzitív oldalam tudja, hogy ők is emberek, otthon várják szeretteik etc., de amikor annyira megérdemlik hogy essenek, amikor semmilyen irányba nem nézve mennek át a zebrán (mert körülöttük forog a világ, és miattuk még a forgalomnak is, gravitációnak is és az iramodásnak is meg kell állnia), fejüknél is nagyobb fejhallgatóval...!)
Nem, ezek nem trancsír videók. Azokat nem szeretem.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Crus
őstag
válasz cyberkind #148204 üzenetére
Igen, egyetértek... jó lehetett volna és nem is építették fel rosszul, de egy ócska, bugyuta trashorror lett belőle a film 2. felére.
Amúgy konzekvensen elírtam, elnézést: Nem Romolus, hanem Romulus.
-
Crus
őstag
válasz cyberkind #148201 üzenetére
De itt a gond ám... Milyen újat? A Prometheus és a Covenant ez lett volna, de alapvetően elbakták őket. Az AvsP ugye említésre se nagyon méltó.
Most itt van a Romolus és Ripleyt nyilván nem lehet visszahozni, Sigourney Weaver egy 75 éves öregasszony. A Romolus főszereplőjének a franchiseba való illesztése azt gondolom, hogy teljesen rendben van. A motivációi jól érthetők és átérezhetők. A sztori váza hót' u.a., mint az Alien 1, 2, 3 és 4. részé, de azért abszolút van benne annyi fűszer, hogy simán élvezhető az egész.
Ritka nálam, hogy egy közel 2 órás filmet kellő figyelemmel nézek és itt min. 1 órán át abszolút behúzott a téma és utána is remekül fenntartotta a figyelmem. Tele van a rajongók felé kacsintgatásokkal is...
pl. a bólogató "örökmozgó" madár az asztalon, a külső zsilip jellegzetes érdes, karistoló nyitó és záró hangja, a másik android, etc. Ez nem egy csoda, nem egy üstökös, de abszolút jól illik a franchiseba és véletlenül se érzem azt, hogy jaj de csúnyán elbakták és lett belőle egy 1 bites trash horror.
A számokat elnézve ez így kérem egy nagy siker. 350 millió dolcsis bevétel és 80 millás büdzsé. Folytatása következik. Helyes!
-
TBT
addikt
válasz cyberkind #148187 üzenetére
De azért 2006-ban is merőben más játékot készített a Crystal... Lara sem szereti a melltartókat.
Ez még nekem is megvan eredeti DVD-n (plusz Steam-en is). Bár már semmire sem jó (nincs Steam, az utolsó Patch-et is úgy kell leollózni a netről), de a borítója a mai napig tetszik, illetve anno a telepítője is nagyon király volt (különféle fotókat mutogattak telepítés közben a játékból). Ennél jobb már csak a StarCraft 2 + Diablo 3 lemezes telepítője volt jobb, amikor telepítés közben ment egy kisfilm narrálva az előző részek eseményeiből. Huhh, de hiányoznak az ilyen kedves kis apróságok ma már.
Más:
Kint van már az Alien Romulus VOD felületeken, illetve... egyéb felületeken is, egész korrekt magyar felirattal.[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Műbőr kötésben, feltűnőbb dizájnnal is elérhető lesz a Redmi Turbo 4
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- World of Tanks - MMO
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- GTA V
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hardcore café
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest