-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuvicsuva
addikt
válasz vidaila #138833 üzenetére
Nekem nem az optimalizációval van a baj, hanem azzal, hogy lefagy compile közben. A játék biztos szépen futna, ha eljutnék odáig. De szívesen leírom még százszor.
Crus #138837: Win 10 szinte megjelenés óta, egyszer kellett újratelepíteni, akkor saját hiba miatt. Lehet, hogy eljött a második alkalom, de előtte letöltöm a játékból csúnya verziót, most már csakazértis.
[ Szerkesztve ]
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz vidaila #137483 üzenetére
Észre se vettem. Mekkora. Mint amikor a hirdetésben az áll, hogy "nem lopott" . Gondolom sok pénz/idő ment bele, hogy feltornázzák a review -kat, úgyhogy azért ilyen büszkék rá. .
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
MrTwister
őstag
válasz vidaila #136878 üzenetére
Most akkor 3 is van ezeken a helyeken elrejtve? Mert én csak egyet találtam a FLIGHT & SPACE under the VR section-ban.
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
FunPro
őstag
válasz vidaila #135030 üzenetére
Nagyjából sehonnan.
Na jó, ez azért hazugság, de a múltkori affér után (még mindig bocsi phenom ) én már csak biztosra megyek.
Ugye vannak olyan oldalak (mint pl. a yuplay.ru) ahol fel van tüntetve a steam id, de mint kiderült, azok sem megbízhatóak.
Szóval, én annál a módszernél maradtam, hogyha valami megmozgatja a fantáziámat gamagamán, akkor:
1) átugrok steamdb-re
2) rákeresek a játékra
3) tovább a packages (pl. Algo Bot) fülre
4) végül végig kattintgatom az összes pakkot.Ha nem találok régiókorlátos pakkot, akkor örülök, mert azt nagy valószínűséggel be fogom tudni aktiválni.
A gyakorlatban egyébként ez sok munka, kevés pénzért.
Kifejezetten nagy játékokat az életben nem veszek meg így, a kicsik meg amúgy is elég gyakran akciósak.Most ez az Algo Bot is vagy 300 forint spórolás.
Persze ez nem jelenti azt, hogy az embernek nem lehet szerencséje, igaz, nagyobb összegekkel nem is szoktam szórakozni.
Ja, igen:
Legutóbb nem tudtam revolut-al fizetni, csak bankkártyával. A kártyámnak nem lett baja, de most rápróbáltam ismét a revolut-ra. Most a PayMaster engedte.
[ Szerkesztve ]
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
FunPro
őstag
válasz vidaila #134560 üzenetére
Mint az én kérdésemnél kiderült, a purchase restricted azt jelenti, hogy nem tudod beaktiválni.
Hozzáteszem, én youplay-ről amúgy sem tudtam vásárolni múlthéten.
Ha csak nincs valami extra orosz fizetési lehetőséged, szerintem neked sem menne.I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
reelc
veterán
válasz vidaila #134113 üzenetére
Kérdés, kinél vannak a jogok?
Ok, hogy a 20th Century Fox a tulaj, de konkrétan annak a játéknak.Ha a Monolithnél vannak, akkor a WB eldönti. De ha jól tudom ott nincs remaster láz.
Ha az Actinál, nem tartom valószínűnek.
Kérdés, hogy működnek az ilyen licenszek. Ha újra kell licenszelni, nemigen áldoznak rá.Hasonló logikából kiindulva Star Trek: Voyager – Elite Force 1-2-őt sem remélek. Talán felújítás nélkül a GOGra valamikor.
Kint van ott a Soldier of Fortune széria is. -
FunPro
őstag
válasz vidaila #131164 üzenetére
Számomra a játék telepítőfájljainak mentése = virágbolt.
De tényleg!
Én három ok miatt veszem a játékokat:1) Nincs szükség dupla tárhelyre a telepítők végett
2) Nem kell a patchekkel aszakodni
3) Nem kell vadászni, honnan lehet hozzájutniA 8 féle kliens már a 3. pontot kilövi. Ha még mentegetnem is kéne a telepítőket, az 1. pont is ugrott. És hidd el, párezer forint spórolásért már hajlandó vagyok a patchekkel szórakozni.
(Hozzáteszem, még így eredeti játékok mellett is sokszor kell mókolni a játékokon, hogy úgy fussanak, ahogy kell nekik.)
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
WayneGace
őstag
válasz vidaila #131164 üzenetére
Nem hiszem, hogy a közel, de akár a távolabbi jövőben ez bekövetkezne. Ettől függetlenül sok játéknál csak rákattint az ember az ikonjára, majd játszik vele. Nem tök mindegy, hog milyen kliensből indul?
Meg is érteném ezt a nagy steam pártolást, ha az adott illető steam részvényekkel rendelkezne.BestSecret invitációt privátban adok.
-
Hokunda
senior tag
válasz vidaila #126433 üzenetére
Nem az lesz a gondja. Már én is írtam a topikban, szintén Tkomos vagyok. Eset, win tűzfal, DHCP variálás minden megvolt, nálam eddig a hálókártya driver törlése segített, de most is előjön időről-időre.
100 megás nettel töltök 200k-val, aztán időlegesen megjavul, majd újra előjön. Okára mind a mai napig nem jöttem rá, természetesen egyéb platformokon nincs gondja, valamiért csak a steam.
-
Agyzuzo
addikt
válasz vidaila #124954 üzenetére
Van abban elég sok fake advertising, az eredeti reklámok szétoltott verziói, na AZOK valók a GTA-ba.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
-
Dilikutya
félisten
válasz vidaila #95001 üzenetére
Demónak macerás. Megveszed, letöltöd a 10-20-30Gb-ot, játszol, visszakéred a pénzt...
Ennyi erővel kényelmesebb lenne az, ami van az Origin-en is van némelyik játéknál, hogy kapsz valamennyi játékidőt. Nem kell sok, elég a játék becsült idejének 10%-a is akár, ha már külön demót nem akar senki csinálni.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
i2k
őstag
válasz vidaila #93321 üzenetére
Mert nVidia VGA van a gépedben.
@micafighter: igen, futnia kell a háttérben.
Utólag is lehet szinkronizáltatni a játékidőt, de akkor pontokat nem tudom, hogy kapsz-e egyáltalán.[ Szerkesztve ]
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
nagyúr
-
djculture
félisten
válasz vidaila #93220 üzenetére
Paypalon keresztül vissza lehet kérni indoklásként annyit kell irni hogy megtévesztés volt mert te nem ennyiért akartál vásárolni.. Egyszer már én is beszoptam és sikeresen vissza is kaptam. Másik megoldás hogy a banknál is lehet intézkedni mert internetes vásárlás esertén nem egyböl utalnak hanem csak zárolják az összeget és egy egy átmeneti részre kerül első körben.
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz vidaila #93220 üzenetére
Szerintem supportnál szívbemarkolóan próbálkozz be, hátha.
Ez a dolog kicsit furcsa azért, mert alapvetően te adakoztál és azt akarod visszakérni.
Szóval könnyen lehet, hogy el fognak hajtani“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
bul07
nagyúr
válasz vidaila #92813 üzenetére
Akkor nem csak nálam volt így
De ha nyert valaki ide a felét
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
nagyúr
válasz vidaila #92582 üzenetére
Nem elemezted eléggé... mint láthatod csomót eladtak akkor (az előző napokhoz képest)... tehát valakik megszabadultak egy nagyobb tételtől.
Nagyobb a kínálat -> leesik az ár.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
eami
veterán
válasz vidaila #91513 üzenetére
tbDq6QG9pKl8 de csak Bundle Lord of The Rings Mordor Edition -el működik. Cserébe viszont levesz egy ezrest az amúgy is baráti végösszegből.
-
-
csaba951
veterán
válasz vidaila #91039 üzenetére
GTA V letöltés ügyben még érhetik komoly meglepetések az embereket! Bővebben: #12043 csaba951
-
wwenigma
Jómunkásember
-
-
i2k
őstag
válasz vidaila #84650 üzenetére
Egyetértek.
Egyedül a "SpellForce 2 - Demons of the Past" nincs meg. Azt még be akarom szerezni.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Dilikutya
félisten
válasz vidaila #82795 üzenetére
Látványra szép, de azért mégis csak egy teherautót kell vezetni, és fuvarozni. Hosszabb távon (első fél óra után kb.) nem lehet túl lebilincselő. Valami 1$-os bundliból az első része ott van a Steam-en nekem is, de egyszer se volt telepítve.
maross: Nem tudom, a Tex Murphy után majdnem meg se néztem a többi videóját.
6,12€ most a BTA. A további hozzáadott játékokra leszek kíváncsi, azok esetleg dobhatnak rajta.
Insurgency 20 példányban se kéne, CS klónnak tűnik, ráadásul multiplayer. CS:GO pedig van már mindenkinek szinte.[ Szerkesztve ]
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
tupacamaru
veterán
-
prtvlogan
aktív tag
válasz vidaila #81848 üzenetére
Egy letöltőkód nyilván semmi pluszt nem ad a játékhoz hozzá, de anno nagyon meglepődtem, és örültem neki, amikor a witcher 2 dobozát kibontottam. Egy érme, magyar nyelvű végigjátszás, egy térkép, kézikönyv, a játék zenéje cd, egy bónusz dvd, illetve egy levél volt benne, ami kapcsolódott a játékhoz. És ez csak a "sima" kiadás volt.. Ehhez képest a steam nem ad semmit, csak jogot, hogy játssz egy játékkal, ami nincs a "birtokodban". Ha holnap úgy dönt leveszi, akkor levette.
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
válasz vidaila #81848 üzenetére
Ujonnan sokszor olcsobbak, mint a digitalis valtozatok. Utolag meg a specibb kiadasok lehetnek jok.
mate3553: Hat nem tudom, sok gondom nem volt vele eddig. A Trials Evonal mondjuk a kinai nyelves telepitese fura volt, de hamar lejott, meg az update is. Nem azt mondom, hogy imadom, meg feltetlen szukseg van ra, de el lehet viselni. Az Origin meg meg jobb is.
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
bager13
aktív tag
válasz vidaila #81620 üzenetére
Mondjuk arra ,hogy pl. 8-kor észak-amerikai ip-ről jelentkezel be, aztán rá 10 percre meg magyar ip-ről, elég nehéz azt mondani ,hogy te voltál, csak utaztál közben. Kivéve ha van teleportod...
Régen még jobban elnézték, ma már erre azért jobban harapnak.
Egyébként én ezt a régiózárat is megértem valahol, csak akkor a régiókba való besorolásnál kicsit körbe kellett volna nézni az illetékeseknek. Lásd M.O.Tésztás Johnny és a Kerthegesztők méltán elismert zenekar oszlopos tagja!
-
wwenigma
Jómunkásember
Ez egy olyan dolog amitol óvnak mindenkit de egy példát se tudnak mutatni róla.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Nincs semmi, supportosok illedelmesen kernek valami proofot miutan lockoltak es rakerdezel hogy ezmiez (repjegy scan, utlevel, vizum, akarmi), aztan ha nem kuldesz max ugymarad. Persze ha fent akadsz a szitan.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz vidaila #81618 üzenetére
Jajj mindjart megszurkalnak, hogy mondhatsz ilyet. BAN jar erte. VPN-ért is. Azonnal. A családot is elviszik gvantanamóra!
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
wwenigma
Jómunkásember
-
nagyúr
válasz vidaila #79313 üzenetére
Majdnem elcsábultam énis hogy behúzom oroszoktól SP-vel 7ezerért... csak aztán rájöttem hogy az Alien is vár és amugysem lenne időm játszani vele egyhamar... inkább megvárom az első nagyobb akciókat... vagy amikor lesz időm rá.
Ahogy nézem azért nem 2 perces játék lesz.Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
warcat
veterán
válasz vidaila #79273 üzenetére
Valószínű működne,de a shield az,hogy táveléréssel nézik,ahogy beaktiválod,én speciel nem engedném senkinek,nemhogy egy játék(és 7€) kedvéért.
Feljebb linkeltem nuuvemet ahol 21 euró,fél évet szerintem nem kell várni,karácsonykor megkapja -50%-ot és ekkor a brazil ára kb 12€ lesz.(69.99 reál a listaár)
EA: It's in the crate!
-
Agyzuzo
addikt
válasz vidaila #78631 üzenetére
És hol van hozzá a 4k UHD texture pack 2015 DLC? A deluxe redux complete definitive editon-be integrálva remélem be tudom majd húzni.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gyúrósok ide!
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B365 Intel i7 9700E 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 6GB GDDR5 Sharkoon Slider 550W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 ZALMAN Z1 CM 450W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB GDDR5 ZALMAN Z1 Chieftec 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD 1060 6GB GDDR5 FD Core 1000 FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M Ryzen 5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB GDDR6 CM TD500 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest