-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
cyberkind
félisten
-
gyimger
őstag
Még hiába küldenék, nincs preload. Bár úgy olvastam, konzolon van
Bezzeg a játék epilógusa is fent van már a YT-on...
Igen, meg is találtam. Pre-load console only.
[ Szerkesztve ]
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
Źşë'
addikt
válasz cyberkind #132692 üzenetére
él már a preload? gmg meg baszik betenni a kucsokat, vagyis vagy nem küldték meg nekik vagy nem tehetik ki még... már rég aktiváltam volna, mondjuk lehet a refund rendszerük miatt van ez
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
gyimger
őstag
Ha minden igaz, ma délután jönnek a Mafia értékelések.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
ZsZso
Közösségépítő
Láttátok már Mogács reklámját? Nagyon muris .
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
echterion
nagyúr
válasz TheNewDawn #132680 üzenetére
Nem haragszom én sem, jó helyre lőttem el, nem bántam meg egy percre se. Most agyalhatok, hogy mire durrantsam el majd az új kuponomat.
-
s7evcsenko
addikt
Én sem, mert azt FC ND amúgy is kívánságlistán volt.
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
esezmiez
tag
Én nem haragszom
-
TheNewDawn
addikt
Na jól átb... am itt mindenkit, akinek azt mondtam, hogy Epic coupon elveszik, ha valaki nem használta fel, és most ugye kaptunk egy másikat, hogy ingyenes lett a Rocket League...
Hát nem így lett, hanem aki nem lőtte el, annak most kettő van.... (nyilván 1 vásárláshoz csak egyet lehet használni) Mentségemre legyen szólva, hogy redditen is kb mindenki ezt terjesztette, én meg hittem nekik, szóval sorry, nem direkt volt
-
cyberkind
félisten
válasz cskamacska #132677 üzenetére
Az a baj, hogy mindennek és mindenkinek aki pusztán kapitalista okokból van jelen, muszáj beleállnia ebbe a szarságba is, és ez csak egyre rosszabb lesz ahogy haladunk előre, ugye ahogy szól a mondás is, kutyával, gyerekkel, meleggel mindent ellehet adni, na ebbe lehet csatlakozni akik szeretnének, nekem jó a hagyományos oldal peremén lenni, de már itt se hagynak békén, lassan tényleg csak a Hold sötét oldala marad.
(#132678) oriic
Meg ne feledjük azt a hülye Pachinko-t se, inkább arra újították fel anno a 3. részt. Pedig milyen jó volna az egész szériát az 5. rész motorjával és nézőszögével tolni.[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
válasz cyberkind #132661 üzenetére
"Persze az újoncoknak nagyon jó az Xbox, olcsón sok, aki meg ezután menne tovább a "hardcore" irányba, annak ott a PS"
Shots fired.
Pff konzol versengés az off topikban, mikor a diversity álprobléma meg ott lógott egész hétvégén az orrunk előtt?
Steam Gradient Convergence - Presented by the Game Devs of Colour Expo
Szűk 3 hónapja volt hogy Volvo fejéhez vágták a BLM inkompatibilitást, pontosabban hogy nem állt be teljes mellszélességgel a jó ügy mögé, némaságával minimum a neonácikat támogatta. Hát, eddig bírták.
más
Eurogamer - US government eyes Epic, Riot after TikTok, WeChat ban
RPS - Tencent's investments in Epic and Riot Games have caught the attention of the US governmentHuawei, meg a TikTok ami nélkül meglesz a topik. De lehet lesz itt balhé a környékünkön is a nagy mccarthysta kapálódzásban.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
cyberkind
félisten
válasz l.skywalker #132675 üzenetére
A MGS szériából kéne egy fullos remake mindenre.
-
l.skywalker
félisten
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
i2k
őstag
válasz l.skywalker #132672 üzenetére
Saját félelmemnek adok hangot: a Hellblade 2. részét féltem...
Nem tudok igazából alakot adni ennek az aggódásnak, de valamiért félet/tartok attól, hogy "más" (nem jó értelemben...?) lesz, mint a zseniális első.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
l.skywalker
félisten
válasz NyMRooD #132671 üzenetére
Az elmúlt 7 évet tekintve jogos, hogy egy MS felvásárlás sokaknál inkább aggodalmat okoz. De az elmúlt évek exkluzív címei nem sültek el mind olyan rosszul. Ez a Grounded is jó játéknak hat, ill. a Hellblade 2 sem lesz remélhetőleg rossz.
A Bleeding Edge az olyan amilyen
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
NyMRooD
őstag
válasz cyberkind #132652 üzenetére
Xbox előtt is voltak MS videójátékok, meg elvileg xbox-ra már szolgáltatásként tekintenek, így ha nem veszik a konzolt, még mindig ott lesz a streaming és a pc is, szóval annyira nem írnám le őket, illetve ha jól olvastam a Bethesda különálló egység lesz, tehát nem olvasztják be az MS-be. Persze benne van, hogy a végén bezárások lesznek, de a Zenimax már nagyon a végét járta.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
l.skywalker
félisten
válasz morfondőr #132669 üzenetére
És tedd hozzá a népesebb családokat is. Nálunk még csak 8-7-5-4 évesek a gyerekek, de a legidősebb egy ideje hétvégente Sims4-ezik kicst EA Play-ben, a második meg Minecraft Dungeonst tolja. Én kitoltam a GP-ben a Kingdom Come-ot ahogy írtad 2-3 hónap alatt és a 2 kicsi is néha coop-ozik valamit. Ill. van home társam is, nála is 2 gyerek, tehát mi kvázi 8-an használjuk ki a Game Pass-t. Plusz most vettem PC-t is, oda érvényes a Game Pass for PC része. Nálunk megérte, főleg, hogy fillérekért vettem anno külön Live Gold-ot és Game Pass-t és 300 forintért vonta össze az MS 3 évre és még mindig előre megvan 2022 decemberig...
-
morfondőr
őstag
MS-nek szvsz a fő profilja a Game Pass erősítése lesz! És a szóban forgó hír kapcsán is rengetegen teszik fel a kérdést, hogy megveszel egy játékot $70/€80-ért, vagy fizetsz $15-t havonta és rengeteg játékhoz férsz hozzá, amiben már egyre több day 1 kiadású is van. Ugye ezzel a felvásárlással minden Bethesda játék is repül a GP-be. A célcsoportnál meg nem az itteni fórumozókból kell kiindulni, mert szerintem mi elenyészőek vagyunk a többséghez képest! Apuka/anyuka bemegy a boltba, mert karácsonyra venne egy konzolt a gyereknek: van egy $400/500-ért, nagyon fasza, de kell egy játék is, + $70. Vagy $300/500 és havi $15-ért 100+ játék. Vagy a slusszpoén: havi $25/35 két évig és konzol + GP egyben!
Aki nem jártas gaming-ben, csak azt akarja, hogy a gyerek ne sírjon egész nap a fülébe, vajon mit választ?
Egyébként nekem a GP nem igazán nyerő, mert amit akartam, az már megvan, a többi meg nem érdekel, meg amúgy sem játszok havi 4-5 játékot végig, hanem kb. 2-3 hónapra elég egy normálisabb rpg. Így én annyit nem költök játékra. De egy gyerek jóval többel játszik szerintem.Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
l.skywalker
félisten
válasz cyberkind #132667 üzenetére
Nem a sávszélesség a legkritikusabb része, hanem a DataCenter-User közötti távolság. A latency és az input-lag esetében a tesztek alapján az 5G jobb, de ennek terjedése még ezen ronthat. Ami biztos, hogy egyre több eszköz fog megjelenni integrát nuSIM vagy eSIM foglalattal és elképzelhető, hogy lassacskán az otthoni internetet is le tudja váltani, de legalábbis egyes régiókban okafogyottá teheti a vezetékes fejlesztést.
Meglátjuk, de egy biztos, hogy minden elköltött dollár befektetés az ilyen cégek életében és mindegyik mögött komoly stratégia van, ami vagy sikerül vagy nem. De abban igazad van, hogy gyakran a business megöli a kreativitást.
-
cyberkind
félisten
Nincs már 7 év hülyeség, mert amióta Phil bácsi van ott, valami pozitív történik, de szerintem még ez is kevés vagy inkább lassú, anno sokkal szarabb volt a helyzet. Értelmes kreatív felügyelet kéne, semmi több, így is nagyon drága és hosszú a fejlesztés, elég csak megnézni a Rocksteady-t, akiknek tuti nem egy játék ment félre ~2 év után, mire idejutottak a CGI Suicide trailerrel.
(#132666) l.skywalker
Erre elég az 5G? Én nem otthon élek, és tény, hogy itt kint a mobilhálózat nagyon jó, de szerintem erre kevés lesz az 5G is, pláne ha ennyien vannak otthon mint most is. A Huawei kipicsázást nem is említve, ami évekkel veti vissza a "fejlődést".[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
válasz cyberkind #132664 üzenetére
Nem lesz 10 év. A stream gaming az 5G elterjedésére vár (ahogy az egész IoT piac is). A PS Now, a Google Stadia, a GeForce Now és az Xbox xCloud ebbe akar előre pozíciót szerezni. Van aki még csak PC-n, de a fő célcsoport a mobiltelefonok lesznek.
És nem, nem a meglévő piac lefedése az elsődleges cél. Csak Indiában és Indonéziában van jelenleg több, mint fél milliárd okostelefon tulajdonos, úgy, hogy videójáték konzol elenyésző számban került eladásra még a többi régióhoz képest is.
És itt változik a dolog, mert a streaming lényege az lesz, hogy a lehető legnagyobb legyen a felhasználói bázis.
[ Szerkesztve ]
-
_drk
addikt
Nyilván vannak bajok, ezt a 7 év hülyeséget nem lehet el tüntetni pikk-pakk.
Viszont ami jó volt, azaz a gamepass azt nyomják.
A játékokhoz viszont nem értenek az MS fejesei.
A Halo-t meg elcsúsztatták 2 évre? Ott is Anthem szintű bajok vannak, sok volt a kokó. MS rájuk öntött egy valag pénzt, de ez nem elég.
Kellene a felügyelet, amit a Sony csinál is tudtommal.[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz l.skywalker #132662 üzenetére
Én nem értem ezt a nagy streamelős játszogatást, mivel ahol van a piac (Usa), ott nem az igazi az internet kapcsolat rengeteg esetben, még Európában csak-csak, de ott is inkább közép és kelet részén, csak az meg nem piac. A Sony értéket teremt, csak ezt meddig lehet pozitív balansszal tolni, amíg nem indul be a streamelés, ami szerintem alsó hangon még 10 év?
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
A Gears5 viszont épp a pozitív irányt mutatta meg. A Halo fiaskó, ez tény, de ha javítják mire kiadják, akkor az már uniqumnak számít a gaming világban, hogy nem adnak ki valamit teljes áron béta tesztelni.
-
l.skywalker
félisten
válasz cyberkind #132657 üzenetére
Ja értem, igen így már értem. Amúgy nem azt írtam, hogy a 360 nyerte a 7. generációt, hanem, hogy jól teljesített.
Az MS hosszú távú terve az xCloud. Ehhez vásárolnak. Netflixesednek. A saját tartalom mennyisége és minősége másdlagos, a lényeg az lesz, hogy sok 3rd Party AAA kerüljön bele.
A Sony esetében viszont nem szó szerint a pénz számít, azonban a részvényesek véleményére sokat hat, ha van bevétel vagy ha elenyésző. De szerintem összességében értéket teremt a Sony.
-
cyberkind
félisten
Nem kéne leírni, de az úgynevezett nextgen dolognál is megmutatták, hogy ők más liga, csak éppen negatív irányba, ugye ott a Halo, az valami kegyetlen gáz az eddigiek alapján.
Persze az újoncoknak nagyon jó az Xbox, olcsón sok, aki meg ezután menne tovább a "hardcore" irányba, annak ott a PS, én ezt látom most, mindkét gépnek teljesen megvan/lesz a maga közönsége.[ Szerkesztve ]
-
_drk
addikt
Nem szabad leírni az XBoxot, csak azért mert anno nem jó emberek ültek ott vagy csak rossz döntéseket hoztak.
Azokat az embereket már régen elkuldhették vagy más stratégiát választottak.
Én a struktúrát se ismerem. 1 ember dönt? Vagy 1 ember győz meg egy igazgató tanácsot?
Egyelőre annyit látok hogy 2 lábbal rúgják be az ajtót a nextgenbe. Totál komolyan veszik csak kicsit máshogy mint a Sony és Nintendo, de ők rohadt konzervatívok. -
cyberkind
félisten
válasz morfondőr #132658 üzenetére
Nem az volt a kérdés egyszer se mennyi pénze van a MS-nak, amit szerintem mindenki sejt, hogy valahol a végtelen és a még több között van. Persze lehet itt a sok pénz, de idővel ha nem lesz siker ez az xboxozgatás, úgyis lépniük kell valamit, csak valaki miatt tartani azért költséges hobbi.
-
morfondőr
őstag
MS-nak elképesztően sok pénze van, és az xbox csak nagyon kevés szelet ebből! Ha nem úgy teljesít, mint várták nem fog bele halni a cég. Itt egy videó, amiben levezeti a srác, hogy kb. 10x annyi pénz van a MS zsebében, mint a Sony-nak: [link]
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
cyberkind
félisten
válasz l.skywalker #132654 üzenetére
A mostani lesz a 2. gen zsinórban, amúgy meg a 360-as érát se húzták be annyira mint most (is) a Sony, hiába rajtolt nagyon szarul a PS3, és hiába futtatták fel lassan, nem akkora különbség lett a vége mint gondolná az ember.
Szerintem az ez utáni genre alapozhatja meg a dolgokat ez a vétel is, a mostanit csak akkor, ha nagyon jól tudják menedzselni a fejlesztéseket.
(#132656) FunPro
A Sony nem mérlegeli a pénzt, csak a végeredményt nézik, aminél meg eltörpül mondjuk egyg 500 milliós fejlesztés is, valszeg nemhiába nem közölnek ilyen számokat, pláne egy ND játéknál.[ Szerkesztve ]
-
FunPro
őstag
Én igazából ezt írtam ps topikba is.
Még mindig úgy érzem, hogy a Sonynál van a nagyobb exkluzív potenciál. Viszont résen kell lenniük, mert ha tovább hagyják ámokfutni a Naughty-t, akkor a Microsoft könnyen a fejükre nőhet a mostani üzlettel.
Pláne ha ez azt fogja eredményezni, hogy a Bethesda újra elkezd játékot gyártani, nem pedig kenyérpirítóra portolják a Skyrim-et...
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
l.skywalker
félisten
A Sony és a belsős stúdiói egy jó példa lehet minden konzol gyártónak. Azok a stúdiók piszok jól kihasználják a PS-eket. Valami szenzációs, hogy egy régebbi Sony exc cím kinéz még ma is.
De az MS-nél is vannak erre utaló jelek, a Gears5 Xbox One X-en és most Series-en is már nagyon jó lett, jól lett megcsinálva és ez meg is látszik rajta ill. sok fejlesztő dícsérte.
Bár lenne több ilyen. (habár talán a Doom-ok is még a jó kategóriába tartoznak és most már MS)
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
Zsinórban 2 gen? A 360 minden volt csak sikertelen nem. A gondok a One-al kezdődtek, de a One X-el már ezen is sikerült sokat javítani, most már az Xbox Games Studios sem olyan elcseszett közeg, mint anno mikor beintettek a Scalebound-nak, meg amikor összevesztek mindenkivel
[ Szerkesztve ]
-
_drk
addikt
Előző genben kijött, hogy kell nekik!
Annyira szar a multiplatform piac, hogy kell az az évi legalább 2 játék ami oda van rakva.
És hát valljuk be, amiket eddig felvásárolt az MS, egyik sincs egy ND vagy egy Santa Monica szintjén, de a többit is fel húzta már a Sony egy elég fasza szintre.
A Bethesda viszont ott van! Csak a projekteket kell rendbe rakni, és kúrvára kéne egy új Elderscrolls rengeteg dlc-vel.
Nem is értem mit csináltak ebben az év tizedben. -
cyberkind
félisten
válasz NyMRooD #132641 üzenetére
Mondjuk azért, mert most szép és jó a MS játékfejlesztési és felvásárlási mániája, de ha ez a konzol se fog menni ahogy kell (zsinórban 2. gen), akkor idővel valaki úgyis elkezd gondolkodni, hogy kell ez nekünk vagy valami hasonló, elég csak megnézni a régi stúdiókkal mi lett amik ott voltak.
-
Pedro78
senior tag
Szeretem a vikinges temakat, ugyhogy epicen behuztam kuponnal az alap rune II-t, viszont utanaolvasva elegge lehuztak a jatekot. Valakinek tapasztalat? Bar 2.5k-t talan csak megert.
Bnet : Pedrochen#21774 - Steam-Origin : -tRs-Pedro - Epic : Pedrochen
-
Źşë'
addikt
ezt tudja valaki miért lehet humblinál? mármint értem mert ott írják felül, na de mégis... már 2. egymás utáni alkalommal kellett tel számot megerősítenem, de mocskos idegesítő, főleg ha van egy 2lépcsős auth az accon
[ Szerkesztve ]
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Golden9
veterán
Aki a vírus miatt nem tudott kimenni az E3-ra, az részben pótolhatja a
Devolverland Expo-val.[ Szeretkezve ]
-
reelc
veterán
válasz cskamacska #132645 üzenetére
Nem hiszem, hogy feladnák a multiplatformját az Eldes Scrollsoknak, vagy a Doom szériának.
A Bethesda.netet szerintem nem sokan siratnák. -
-
cskamacska
addikt
válasz reelc #132642 üzenetére
Amit lehet várni, hogy a Bethesda.net most már tényleg megy a kukába, játékok meg mennek MS Store alá. Playstation-re pedig nem nagyon jön újabb Beth játék egy darabig.
Volvóval meglepően jó a kapcsolata a MS-nak, Steam megjelenés nem valószínű hogy veszélyeztetett.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
TheNewDawn
addikt
válasz l.skywalker #132643 üzenetére
Elder Scrolls 6 or bust.....
-
l.skywalker
félisten
válasz cyberkind #132639 üzenetére
Nem feltétlenül. Az Obsidian csinálhat egy Fallout New Vegas 2-t, a Brian Fargo féle csapat pedig megkaphatná a Fallout 6-ot vagy 77-et az inIxile-nál
[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
válasz NyMRooD #132641 üzenetére
Ezt mindenféle rosszindulat nélkül írom, elsőre mindenki megmentőnek tűnik.
Ez sokszor lejátszódott már.
A Zenimax is annak tűnt.
Az EA is sok más cégnek.
Ugye a sablon szöveg, hogy megmarad a "szabadságunk", de a jobb anyagi lehetőségek miatt még jobb játékokat készíthetünk nektek.
Aztán ha az első 1-2 játék nem hozza a kívánt számokat, változik a dolog.Ahogy írtam rosszindulat nélkül írtam, ugye ezek nagy befektetések, és aki pénzt öl a felvásárlásba és még utána is pénzel, joggal várhatja el a tisztességes munkát és a sikert... na persze ha nem kezdi fojtogatni a szerzeményét.
Aztán jönnek majd a nyilatkozatok, hogy mégse volt olyan jó a dolog, nem csinálhattak ezt-azt. -
NyMRooD
őstag
-
Lackki
őstag
"Microsoft will acquire ZeniMax Media for $7.5 billion in cash."
Privátot hamarabb észreveszem
-
i2k
őstag
válasz l.skywalker #132637 üzenetére
Hajjjaj, hogy ez miért nem nekem jutott eszembe!
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
válasz l.skywalker #132632 üzenetére
S mindezt évente ki is erőszakolják majd nekünk
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
gyimger
őstag
válasz l.skywalker #132634 üzenetére
Meg ők azt mondták, a fejlesztőkre bízzák az exkluzivitást.
-
l.skywalker
félisten
válasz DrTechnoid #132633 üzenetére
Nem hiszem, hogy gond lenne belőle. Nem fogják leválasztani a népes és bevételt hozó Playstation tábort.
-
őstag
És az jó lesz nekünk hogy az ESO immár a picipuháé?
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
gyimger
őstag
válasz l.skywalker #132630 üzenetére
Lehet, hogy még az én életemben Fallout közelbe kerül az Obsidian.
-
gyimger
őstag
-
FLATRONW
őstag
válasz l.skywalker #132623 üzenetére
Ha már Crysis, akkor azt tudtátok, hogy nincs benne az utolsó előtti pálya (Ascension), ahol a VTolt kell irányítani. Hogy erre mi szükség volt, azt nem tudom elképzelni sem.
-
l.skywalker
félisten
válasz TheNewDawn #132624 üzenetére
Whislisted...
-
TheNewDawn
addikt
válasz l.skywalker #132623 üzenetére
Én a kuponommal a Rebel Galaxy Outlawot zsákoltam be még a legelején. És igen, ismerős az érzés, én is sokszor jártam már úgy ahogy te, de ennél jobban elköltött pénzem PC gaming ügyileg még nem nagyon volt mostanában, iszonyat jól szórakoztam vele vagy 30 órán keresztül és került 6.5 be ehhez képest.
Az a full Han Solo feeling volt kb -
l.skywalker
félisten
válasz TheNewDawn #132622 üzenetére
Késő. Megvettem ezt a John Wick Hex-et. Nem volt nagy akció és nem is olyan hűha játék, de ez volt szerintem az egyetlen ami még nem volt meg. Gondolkoztam még a Crysis Remastered-en, de azt meg megszereztem konzolra 4ezerért. Várom a következő kupont és következő sale-t, aztán úgy is mindig valami online játékkal játszom, ez meg megy a hörcsögeledelbe
-
TheNewDawn
addikt
válasz l.skywalker #132621 üzenetére
Azért ha tényleg nincs semmi, akkor nyilván ne költsd el , nekem is rengeteg Tescos meg egyéb kuponom volt már olyan hogy " 10.000 ft feletti vásárlásnál 1000 ft visszajár meg hasonlók" , de ha egyszer épp nem volt otthon szükség semmire, akkor nem fogok venni csak azért +10 kiló lisztet meg cukrot meg kenyeret
Különben is, tavalyi évből kiindulva lesz majd december végén megint egy mega sale, ahol minden IS akciós lesz náluk, és megint korlátlan mennyiségű kupont adnak minden újabb vásárlás után
-
l.skywalker
félisten
válasz TheNewDawn #132620 üzenetére
Na ezt nem tudtam. Azt gondoltam naivan, hogy lesz ketto a fiokomban akkor. Most nezhetem mit vegyek, ami mar megvan 3x Koszi.
-
TheNewDawn
addikt
válasz l.skywalker #132619 üzenetére
Jönni biztos jön, csak így kb elpazarolja aki nem használta fel eddig, mert most szerdán kapunk újabbat, de csak azok, akik elhasználták.
-
l.skywalker
félisten
válasz s7evcsenko #132618 üzenetére
Én végül nem tudtam még mindig mit venni belőle, de mivel azt írja novemberig érvényes, így remélem addig még jön valami jó akció.
-
s7evcsenko
addikt
válasz TheNewDawn #132609 üzenetére
háhh, jól megvettem a FC ND deluxe-ot, ellőve a kuponom, és akkor majd a 23.-ai kuponom meg jó lesz az AC-re, ha úgy alakul.
-
eami
veterán
unlock
-
eami
veterán
válasz s7evcsenko #132611 üzenetére
akció lejárta előtt gondoltam aztán a másikat majd gondolom leveszik az accról
-
s7evcsenko
addikt
na de miért jó az nekem, ha 2x van meg a játék?
Vagy vegyem meg, mert az a tuti, hátha 2 hét múlva ér el hozzám a delet gomb az ubiéknál?(#132609) TheNewDawn
Köszönöm, ezt nem tudtam."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
TheNewDawn
addikt
válasz s7evcsenko #132606 üzenetére
Annyi hogy szerintem 23. előtt lődd el a kupont, mert ugye akkor lesz ingyenes a Rocket LEague, és akkor kapunk még egy kupont, de ha már van 1 ed, akkor nem kapsz még 1 et.
-
eami
veterán
vedd meg epicen, uplayen akárhányszor meglehet a játék. egyszerűen +1x hozzáadja.
-
gyimger
őstag
Azért ez nem semmi. Mindenesetre szerintem már letöltheted, ha nem lett volna jogos (vagy szabályos) a refund, akkor nem adják vissza a pénzt.
-
s7evcsenko
addikt
válasz gyimger #132604 üzenetére
Hozzá kellett adnom az ubi fiókomat a humble accountomhoz.
Arra mondjuk nem emlékszem, hogy kódot aktiváltam-e, vagy csak megjelent a könyvtáramban a játék.
Egy percet nem játszottam vele, le se töltöttem és még egy hét se telt el a vásárlástól.
Simán refundolták is, a pénz azonnal rajta volt a paypalomon és onnan pár napra rá már a bankszámlámon is.
Igazából garasoskodás miatt kértem refundot, mert ugyen ezt venném epicen is, csak ott 2k-val olcsóbban... ráadásul kicsit többet is kaptam vissza, mert azóta romlott a forint (köszi Viktor).Csak most nem merem letölteni, kipróbálni hogy megy-e, mert hátha rámfogják, hogy csalni akarok.
Várok akkor még egy kicsit, elvileg 09.24-ig akciós epicen.[ Szerkesztve ]
-
TheNewDawn
addikt
válasz gyimger #132604 üzenetére
Ezt nézem én is, szerintem Steamen kívül senki és semmi más nem vesz vissza beaktivált terméket, nyilván ők is csak akkor, ha 2 héten belül vetted és 2 óránál kevesebbet játszottál. Illetve elvileg Epicnél ugyanez van, de bármilyen más oldalról vette az ember, ahogy aktiválta a kódot, onnantól nincs visszatérítés.
-
gyimger
őstag
válasz s7evcsenko #132603 üzenetére
Beaktivált terméket egyáltalán visszavesznek? Felveszik a kapcsolatot az Ubival, hogy töröljék a fiókodról a játékot, mert ők vusszautalják az árát?
-
s7evcsenko
addikt
Refundoltam az Odyssey-t 3 napja humble-n, de a játék még ott van az ubi fiókomba.
Mennyi idő, míg ezt lepucolják az accomról?
Attól nem félek, hogy meghagyják nekem, de ez vajon kb mennyi idő míg átmegy rajtuk?Megvenném epicen kuponnal, de nemsokára lejár az akció náluk...
-
Shadowguard
senior tag
Én a nyári vásár idején szereztem be a magyar verziót is, steamről (5,99 EUR volt). Előtte meg gamesplanet-ről egy teljes kollekciót, de szerettem volna a magyar nyelvet is bele. Azóta mind a kettő a könyvtárban van Annyit megért.
Annyi volt a trükk, hogy ha steamen rákerestem a complete collection csomagra azt jelezte nekem az első rész és a kapcsolódó DLC-k hiányoznak. Innen kellett rámenni a játék adatlapjára és bepöttyinteni a Definitive Editiont. -
FunPro
őstag
válasz gyimger #132600 üzenetére
Ezt egyszer már én is megpuhatolóztam supportnál, még talán amikor rájöttem a "tévedésemre".
Én azt a választ kaptam, hogy ők ez ügyben nem tehetnek semmit, lépjek kapcsolatba azzal, akitől vettem a cuccot. Aztán lehet csak kifogtam valami genya kapcsolattartót!
[ Szerkesztve ]
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest