Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA® driverek topikja
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- OLED monitor topic
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
cdgalaxisban előrendelhető a feb12 megjelenő Aliens: Colonial Marines játék. világító alien polóval , boost dlc-vel. -1000ft a limited edition kiadás ezzel a kupon kóddal: VALENTINES_MARINES
-
djculture
félisten
Ez egész jó kis game lesz: [link]
-
ayo
veterán
válasz
lordjancso #28096 üzenetére
ha jol csinaltal mindent akkor ingyen kapod meg igy van. mindegyik kapszulas jatek nem steam viszont ezekkel jatszhatsz es majd remelhetoleg kesobb be tudod valtani par eurora oket.
-
ayo
veterán
válasz
Wizard of Oz #28017 üzenetére
csinaltam egy rovid leirast a hetvegi GMG nagy akciohoz:
http://jateknaplo.blog.hu/2013/02/07/4_jatek_ingyen_a_hetvegi_green_man_gaming_akcion
-
LaleeeSan
tag
Igen én is így tudom azért kérdeztem, hogy várhatok még a vásárlással-e vagy sem.
Mert kelleni kell csak a keret nem feltétlenül engedi meg most.
Ámbár még nem ünnepeltem meg, hogy januárban nem rúgtak ki.@csaba951 akkor várok egy picit, és költözök megint
[ Szerkesztve ]
-
Youri
veterán
válasz
LaleeeSan #28084 üzenetére
Tudomásom szerint csak a Darksiders jogai maradtak még a THQ-nál, de biztos lehetsz benne, hogy idővel az is gazdára fog lelni
KubanitoS: Elég szép pénzt kaphattak az AMD-től is. Lehet, hogy a HR eladásaira építkezve szeretnék a DX brandet felpörgetni
[ Szerkesztve ]
-
LaleeeSan
tag
Darksiders 2 -t érdemes most megvenni amíg lehet kapni?
Várható, hogy a THQ megszűnésével el fog fogyni?
Mintha a getgamesgo-n még akciós lenne és ha várhatóan el fog fogyni lehet beruházok egyre, ha nem akkor majd nyáron. -
po1son
addikt
-
KubanitoS
veterán
válasz
darkling #28078 üzenetére
Vajon miért kell erőltetni ezt a Deus Exet szinte minden héten? A megjelenést követően egy pár hónapra már durván le volt árazva, azóta meg minden hónapban megkapja az akciót. A többi játékot azért nem erőltetik ennyire, a Deus Ex meg ráadásul jó játék is, szóval nem értem a dolgot.
-
kutga
nagyúr
-
csaba951
veterán
Hasonló áron (£10 körül) most megkapod akcióban az digitális kiadásban az összeset egyben, Originre. Szerintem érdemes lenne inkább ezt megvenned...
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Red Alert 3 játékot és a kiegészítőjét keresem, lehetőleg nem horror áron, steamen fent vannak, de lemezes keresek. Merre árulják még?
-
djculture
félisten
Ace Combat Assault Horizon: Enhanced Edition egy konzolport létére szórakoztató game...
Hiába tudnak még értelmesen portolni néha -
Alien83
senior tag
válasz
THX.
Ninja Blade nagyon cool H&S....nem is trade-elném vissza.
-
Crytek
nagyúr
Crysostasist hol osztják ingyen vagy olcson? Steamgiftsen elég sok lett hirtelen!
Semmi megvan : Death 2 Spies bundliban Cryostasis 1 dollárért
[ Szerkesztve ]
-
válasz
gyantaszuz #28065 üzenetére
Ajánld fel BigBlue69-nek, ő gyűjti, vagy add a Robotnak.
Illetve Steam Bétában van most már valamilyen Trade funkció, olyan pár tized €-ért el lehet adogatni a DOTA2-kat is.[ Szerkesztve ]
-
gyantaszuz
aktív tag
Van 18 db DOTA 2 meghívóm, ha kell valakinek, szóljon bátran.
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition 9,99€ (-50%)
-
Mardel
őstag
válasz
Serpiko #28049 üzenetére
+ Régi részek, ha kell valakinek (nem steames.)
-
Ilsyde
őstag
válasz
genndy #28051 üzenetére
Vasarnap rendeltem elo es ma kuldtek az e-mailt a seriallal egyetemben. Ha tudsz Paypalon utalni akkor megvennem neked is de nem tudom GMG-n mennyire van erre lehetoseg (egy accra ugyanaz a jatek egynel tobbszor) raadasul most mar egy out of stock is oda van biggyesztve.
-
Kérdeztem mit csinál az Origin ha megvan a Command and Conquer 4 és hozzáadom az ultimate pakkot.
Elég idétlen, nem veszett el a 4, most 2x is listázza...de minek...ha ilyenkor legalább átadahatám egy másik accountra.. -
válasz
kenand #28053 üzenetére
Olvasd el még egyszer az 1. hsz-t. Én speciel pont erre a részre gondoltam: "hamis vásárlási adatok megadása..."
De ne menjünk ebbe bele újra. Az utolsó két mondatod OK.(#28052) ollie : nem szidok senkit, de akkor nem is kapja meg a pénzem a Steam -50% akció előtt.
[ Szerkesztve ]
-
Nem tudom miért gyomlálták ki a hozzászólásokat, arról volt szó, hogy a VPN tilos....
Amazonos vásárlás nem igényel VPN-t.
De mindenki keressen rá a Google-n az USA államok adóira, van-e ÁFA, vagy nincs.
Ezzel talán nem sértek semmi szabályzatot.... -
Tudja valaki, hogy GreenManGamingről miért csak a Hearthfire Skyrim DLC-t lehet megvenni? (vagy lehet hogy azt se, csak az nekem már megvan innen, azért írja ki) -20% van pl. a friss Dragonbornra, de nincs Buy gomb, és a GMG keresője se dobja ki.
Most ezekre raktak régiózárat vagy mi? -
edemark
csendes tag
Sziasztok ez nem tudom volt-e már itt a topicon. Ha igen akkor bocs az ismétlésért, ha meg nem akkor hajrá. Én csak ma találtam.
http://www.bundlestars.com/
[link][ Szerkesztve ]
-
Serpiko
addikt
Steam napi ajánlat: Rayman® Origins -66 % 10,19 euro
-
alratar
addikt
válasz
Psychonaut #28033 üzenetére
Aham
Így még sosem hallottam hívni! -
ayo
veterán
sajnos ez megint egy ingyenes jatek lesz:
matol mindenkinek: Worms on Facebook
-
wwenigma
Jómunkásember
Haha, nagyon el akarjak adni ezek a Simcity-t. Nem tudom hogy a beta resztvevoinek vagy mindenkinek szol az ajanlat.
Rendeld elő február 6-ig és 50 euró* kedvezményt biztosítunk a következő vásárlásaidból!
-
alratar
addikt
válasz
cskamacska #28027 üzenetére
Gabebook ???
-
maross
nagyúr
Leporoltam a széfet, fejtsuk meg!!
-
Niczo
senior tag
-
Serpiko
addikt
Steam napi ajánlat: Half Minute Hero: Super Mega Neo Climax Ultimate Boy -66% 2,37 euro
-
alratar
addikt
válasz
De úgy látom, kell valamik Playfire acc is hozzá!
Vagy rosszul értem? -
Csapoati
nagyúr
válasz
Hopp, a Superstars V8 nem is olyan rossz, ajánlom a kocaversenyzőknek.
-
Wizard of Oz
aktív tag
GMG-n ingyen játékok jönnek:
Péntek: Zombies
Szombat: Ninja Blades
Vasárnap: Unstoppable Gorg
Hétfő: Superstars V8 Next ChallengeEgyik sem steames, viszont a Ninja Blades és a Superstars együtt jelenleg 10 euró trade-in értékkel bír.
Bár nem hinném, hogy az osztogatás után is így marad.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
csaba951 #28014 üzenetére
Nem nekem kell egyik sem
Nagyobbik fiam szereti inkább a Command and Conquert és neki van meg a 4-es, az accuntjaba be is aktiváltuk. És a pack is inkább neki kellene, de a 4-est szerettük volna - a maxi pakkból- a kisebbiknek beaktiváni, mert akkor multiban tolhatták volna.
Én alig játszom, néha KOTOR, vagy multiban Battle for Midle Erarth a fiúkkal, esetleg multiban SW battlefront.[ Szerkesztve ]
-
válasz
tupacamaru #28005 üzenetére
Genyóság, az meg van dobozos változatban...de szívesen bekativálnánk a másik fiam fiókjába...
Sreamen- nem mindig- a 2. példényból gift lesz..[ Szerkesztve ]
-
BigBlue69
őstag
-
-
Csinálj olyan fake címet ami ÁFA mentes...
Más...
Van Command an Conquer pack is 17 USD-ért, OriginesekCommand & Conquer
Command & Conquer The Covert Operations
Command & Conquer Red Alert
Command & Conquer Red Alert Counterstrike
Command & Conquer Red Alert The Aftermath
Command & Conquer Tiberian Sun
Command & Conquer Tiberian Sun Firestorm
Command & Conquer Red Alert 2
Command & Conquer Red Alert Yuri's Revenge
Command & Conquer Renegade
Command & Conquer Generals
Command & Conquer Generals Zero Hour
Command & Conquer 3 Tiberium Wars
Command & Conquer 3 Kane’s Wrath
Command & Conquer Red Alert 3
Command & Conquer Red Alert 3 Uprising
Command & Conquer 4 Tiberian TwilightNem tudjátok ezek region free-k?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Villanyszerelés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PR-Telecom
- A francia akkumulátorgyártó szerint későn jött az EU-s segítség
- Revolut
- YouTube
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest