Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- PLC programozás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- Milyen egeret válasszak?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
ez is olyan mint a maszkhasználat, minek, meg kit érdekel a másik, csak azt csinálom ami nekem számít és jó
-
eami
veterán
válasz
Mr.Csizmás #132896 üzenetére
azért időről időre elszabadulnak a lovak ott. nem a pár offal van a gond hanem hogy csacsogasba megy át az egész, amire meg itt van ez a topik.
-
FunPro
őstag
válasz
Mr.Csizmás #132896 üzenetére
Mindent ide kell dobni és akkor nem törlődik.
MAKE THIS TOPIC GREAT AGAIN!
-
reelc
veterán
Az ONban gyártják vígan az OFFokat a következő törléshez.
Pedig át is jöhetnének. -
WayneGace
őstag
válasz
l.skywalker #132886 üzenetére
Kösz. Akkor lényegében az várható, hogy az EA play proban lévő játékok nem kerülnek meg, csak a sima EA playben lévők.
-
l.skywalker
titán
válasz
WayneGace #132885 üzenetére
Nem. Az EA Play beolvad a GamePass-ba, de csak azok a játékok kerülnek be, amik alapból benne vannak az EA Play-ben és amik később bekerülnek. A Fallen Order akkor lesz benne, amikor bekerül az EA Play-be. Az EA Play önmagában nem szűnik meg, marad a rendes formájában, csak a GP előfizetőknek lesz plussz tartalomként elérhető az előfizetésben.
-
WayneGace
őstag
Tudtommal az EA play játékok elérhetőek lesznek Game Passben is. Ez azt jelenti, hogy a STAR WARS Jedi: Fallen Order is benne lesz?
-
Frod
addikt
válasz
FunPro #132880 üzenetére
Az eredeti megjelenése még idén január-február körülre volt mondva!
Majd tolva az őszi szezonra. De igazából semmit nem láttunk belőle, pár leak-elt, kaputelefonnal fotózott screen-t leszámítva.
Szerintem volt egy ötlet az Ubi-nál, de nem akar összeállni a projekt egésszé. -
Frod
addikt
válasz
l.skywalker #132873 üzenetére
Én már abban is kételkedem, hogy ez a játék bármilyen szinten létezik egy cg-videót leszámítva.
-
cyberkind
félisten
Új CoD mindenestül legalább 175GB, 4K-n mindenestül 250, jó, hogy mindenki is gamer lett 2020-ra, csodásan leköveti a piac.
-
cyberkind
félisten
válasz
l.skywalker #132875 üzenetére
Engem nagyon kevés játék érdekel az ezernyi tartalomból, és ebben nincs benne egy Ubi cím se.
-
cyberkind
félisten
válasz
l.skywalker #132873 üzenetére
Kíváncsi leszek ha vége a mostani szitunak, kire vagy mire fogják a fejlesztők fogni a lustaságot és a nemtörődömséget.
-
cyberkind
félisten
Most akkor a Far Cry 6 is el lett tolva?
-
cskamacska
addikt
válasz
Dilikutya #132840 üzenetére
Dórikával sajnos nem lesz nagyon módod lődözgetni, de mikorra oda érsz, már a Panzer VIB meg az IS-2 fogja egymást aprítani, szóval lövöldéből nem lesz hiány.
És ha már világháborgós lövölde:
Post Scriptum ma estétől ingyen hétvégén szerepel Steamon, mindeközben féláron, 14 euróért lesz kapható
Az új Contagion nevű zombis játékmóddal készültek halloweenre.más
Nem szoktam nagyon szürkéket ajánlani, de most megteszem.
Szóval úgy esett hogy megesett, a Groupbuys csoport gyakorlatilag kimúlott általános hasznosság tekintetében.
Közvetlen bundli után, mikor még megvan az érdeklődés a benne foglalt játékok iránt, még mindig betölti funkcióját, de már pár nap után nem találni bundli bontást, és már gyakorlatilag át sem vesznek semmit belőle, mert kisnyúl. Most itt lóg 4-5 havim másfél éves viszonylatban(áh semmi gond, majd groupbuyson lenyomom
), és a leges legjobb ajánlat egy teljesen ép Kingdom Come havira még tavalyról, mikor fel sem merült hogy Epic lehozza, 8 dollár volt.
Ugyanitt mikor Stygianra egyáltalán rátaláltam bundli után másfél hónappal, Groupbuys csoportban a legutolsó elérhetősége megjelenés után 3 nappal volt kb 2-4 példány erejéig összesen.Itt jön a képbe a HRKgame.com. Ez is csak egy bizonytalan cédékúcsbót a többi közül, ráadásul egyáltalán nem szágyellenek 10%-ot rárakni a számlára Paypal fizetés esetén, de nagyon szépen figyelemmel követik a nagyobb bundlikat, és meglepően jó árakon bontanak, ha nem is azonnal, de pár nappal, 1-2 héttel bundli után már várhatóan, és ott is marad pár hétig még.
Konkrétan a mostani októberi haviból a Sunless Skies 2,05 euró náluk, Groupbuysban talán egy van még hasonló áron, ha az nincs már meg, akkor a legutolsó 23-án volt, és fél óra alatt elvitték.
Act of Aggression - Reboot Edition 0,69 euró
Armello 1,87 euró
Men Of War: Assault Squad 2 - War Chest Edition 3,4 euró
>observer_ 1,04 euró
Battlefleet Gothic: Armada (1) 2,13 euró
Battlestar Galactica Deadlock Season One 2,55 euró
Arma X Anniversary Edition 0,33 euró
Elite Dangerous Steam Edition 3,82 euró (mint írtam Horizons DLC már benne van, elég az alapjáték)
GRIP: Combat Racing 1,46 euró
Earthlock 1,27 euró
The Bard's Tale IV: Director's Cut 2,78 euró
XCOM: Enemy Unknown Complete Pack 2,55 euróNémely árak voltak jobbak is, pl Arma 3 Apex kieg volt 3,1 euró mostani 5,1 helyett, akár naponta többször lebegtetik fel és lefelé, de bepótolni elmulasztott bundlikat egész jók, mert még mindig históriás lovak alatt maradnak legtöbb esetben.
-
WayneGace
őstag
válasz
reelc #132865 üzenetére
Nyilván több szemszögből lehet nézni. Csak szerintem bőven vanak, akiket jobban lehet sajnálni, mint az európai szinten is jól kereső játékfejlesztőket túlóra miatt.
Hozzáteszem, hogy nem arról van szó, hogy holnaptól nincs mit enni, hanem csak egy játék később jelenik meg. Ez szerintem nem olyan nagy tragégia. -
Źşë'
addikt
mondjuk ez azért krva érdekes mert bejelentették nagy hűvel-hával, hogy elkészült, aranylemezre került, pezsgőbontás, ünnepeljünk, bulizzunk, erre most meg megint ez
valami nagyon nincs rendben a játékkal ha ez ennyire indokolt volt
-
-
cyberkind
félisten
válasz
reelc #132865 üzenetére
Tudod, én még mindig azt mondom, hogy nem kellet volna tavaly bejelenteni az idei áprilist főpremiert, de vagy elfogyott a pénz, vagy a befektetők nyomultak, hogy legyen már valami. Felőlem nemcsak annyi az egész amit abban az egy sorban írtam, viszont sokan örülnénk ha a CDPR se nézné hülyének azokat, akiktől várják a jussukat.
-
reelc
veterán
válasz
WayneGace #132864 üzenetére
Ezt én jól tudom, de azt nézd mire is reagáltam először.
Ahogy írtam fentebb az éremnek 2 oldala van.
X embernek +3 hét túlóra, jóval több embernek +3 hét várakozási idő. Mindkét fél hónapok óta benne van a dologban.
Ahogy írtam nekem furcsa, hogy valaki szabadságot vesz ki játék miatt, és leírtam már mindent amit akartam. -
cyberkind
félisten
válasz
reelc #132862 üzenetére
Itt jelen esetben ha van is crunch, az elvileg 6 szombatból állt volna, és kész, most jött be ez a 21 nap, ami még 3 szombat, összesen 9, ha nem kamuzik ebben is a CDPR. Akárhogy is nézem, ez nem az a klasszikus crunch mint mondjuk egy TLoU 2-nél, ahol még a munkáját is kidobták ennek meg annak. És elhiszem azt is, hogy nem ezért tanult, de ha egy ilyen cégnél melózik, egy ilyen pozícióban, akkor igenis mérlegelnie kell, hogy arra a helyre amiben ő van, rettenetesen sokan, és rögtön ugranának, ha neki nem tetszik a szitu, és lelép. Nyilván ezek a cégek mint a R*, ND, CDPR meg még egy pár, ezért is van ott a lehetőség, hogy ők megcsinálhatják ha akarják. Én mondjuk benne lennék ebben, csak nem vagyok fejlesztő, de ha kiseggeltem volna ezt a sulit, akkor valszeg ezt szeretném, és mivel szeretném, lennék olyan hülye, hogy mindig benne vagyok a crunchba, és nemcsak a pénzt látom, de ez már személyes részlet, így ez nem fontos.
-
reelc
veterán
válasz
cyberkind #132861 üzenetére
Igen, csak általánosságban egy jó esetben diplomás programozó nem azért szerzett diplomát és tanult évekig, hogy hosszú hónapokig hétközi és hétvégi túlórákat nyomjon, mint pl. egy gyári munkás.
Régebben voltak arról is cikkek, hogy nagy stúdiók 1 játékhoz felbővítik a létszámot, megjelenés után leapasztják egy időre (ha nem tudják átcsoportosítani), patcheléshez, DLC-khez nyilván nem kell teljes gárda, ami évekig dolgozott a játékon. Aztán majd megint lesz nagy felvétel, amikor a következő játék olyan fázisba jut.Nem vitának szánom és nem kell megértenem, hogy valaki egy konkrét játék miatt vesz ki szabadságot, vagy fejleszti a gépét. Azt csinál az idejével és pénzével amit akar, az ő belátása. A hangsúly az egy játékon volt.
Csak azért írtam a korábbi hsz-t, mert van egy másik oldala is az éremnek.Pl. itt van egy cikk: A crunch múltja, jelene és jövője - a kötelező túlóra átok, vagy a siker keserű pirulája?
-
cyberkind
félisten
válasz
reelc #132860 üzenetére
Az a baj, hogy ha valakinek nincs úgy szabadideje, akkor nem marad más lehetősége, csak a szabadság, viszont így...
Lehet abból van a több, de sokan csak azért vették meg drágán a 3080-at mert ez a játék, holott lehetett volna azzal is várni ha ezt újfent közlik velünk időben, de persze az is hülye aki ennyire túlárazottan vesz hardvert.
Tudom, hogy régóta megy a crunch, és valszeg csak a nagyok alkalmazzák ezt, mivel jól tudják, hogy oda mindig lesz beugró, ellenben a kisebb, rosszabb vagy nem ismert stúdióknál, de szerintem még mindig jobb ebben dolgozni, mint bármilyen olyan helyen, ami relatív bármikor megszűnhet ilyen meg olyan esemény miatt, mint ami van most is, számomra a crunch egy nagyon kétélű dolog.
-
reelc
veterán
válasz
cyberkind #132859 üzenetére
Nálunk sem egyszerű a szabadságolásokat előre betervezni.
Mondjuk meg sem fordult a fejemben, hogy valaki játék miatt venne ki szabadságot - sosem gondoltam ilyesmire."azokat dettó nem akik ezért fejlesztették a gépet" - akik év elején fejlesztették emiatt, nem biztos, hogy olyan rosszul jártak.
A crunch már régóta folyik, szó volt róla, és ez ugye nem olyan munkakör, aminél elengedhetetlen az állandó túlórázás pl. nem gyári meló.
Az, hogy ki mennyire tudna máshol elhelyezkedni... majd eldönti. De a crunch elvileg általános jelenség, szóval elmenne egy másik céghez, ahol ugyanúgy hajtanák? Nem logikus. -
cyberkind
félisten
válasz
reelc #132858 üzenetére
Igen, csak ennyi, valóban semmi több, az csak részletkérdés, hogy nekem ez az év erről szólt kb, és csak a cumit kapom. Azokat meg se említem, akik szabit is vettek ki a hónap végére, azokat dettó nem akik ezért fejlesztették a gépet, és még egy pár réteget, de jah, szegényeknek crunch-olniuk kell még 3 szombatot.
Erről a crunch dologról hallottam már olyan véleményt is, hogy azért se állnak fel, mert ott van a következő a sorban, akinek minden vágya egy ilyen meló, egy ilyen cégben, most erre mit mondjon az ember? -
cyberkind
félisten
válasz
l.skywalker #132856 üzenetére
Nekem csak a kedvem megy el ezzel a szarakodással.
-
FLATRONW
őstag
válasz
Anonymusxx #132842 üzenetére
Nekem az első rész tetszik. Nagyon jó volt a története is. Nálam simán jobb, mint a GTA V. Még jó hogy nem egy GTA klón lett.
Nálam a második minden szempontból rosszabb. Most játszom vele, de nagyon nem tud lekötni. Az első részt most vittem ki egymás után kétszer, de a második végigjátszás során sem untam magamat.
A szereplőket egyáltalán nem lehet kedvelni. A hackelést kibővítették, de csak túlbonyolítani sikerült vele a játékot. Valahogy lopakodni sem lehet benne.
A harmadik résztől nem sokat várok. Ezzel a mindenkit irányíthatunk vonallal nagyon mellélőnek. -
i2k
őstag
Ha OFF, akkor* legyen jó kövér:
"Uplay+ rebrands to Ubisoft+, adding Luna and Stadia support by 2021
Going forward, Uplay+ will be called Ubisoft+. The service's primary selling point of offering the publisher's latest releases for a $15 monthly fee remains unchanged, but soon it will be expanded to allow users to play those titles through Luna and Stadia as part of a beta test.
The Luna beta test will begin November 10, while the Stadia beta should arrive by the end of the year.
The Uplay branding is apparently being retired, as Ubisoft previously announced that its Uplay desktop app would be known as Ubisoft Connect beginning later this month.
The branding for Ubisoft's loyalty rewards program Ubisoft Club is also going away, as it will join Uplay as part of Ubisoft Connect""Ubisoft details next-gen improvements for its upcoming games
Most of the publisher's upcoming titles releasing on current generation hardware will benefit from a free upgrade
Ubisoft detailed the next-gen upgrades that its games will be benefiting from on Xbox Series X | S and PS5.
Assassin's Creed Valhalla, Immortals Fenyx Rising, Far Cry 6, and Riders Republic will all be running in 4K resolution at 60 frames per second on Xbox Series X and PS5, the publisher said. Rainbow Six Siege will be getting an upgrade enabling 120 frames per second in 4K.
Players who buy PS4 or Xbox One copies of Watch Dogs: Legion, Assassin's Creed Valhalla, Immortals Fenyx Rising, Far Cry 6, Riders Republic and Rainbow Six Siege will be able to upgrade their copy to next-gen hardware at no extra cost.
A couple of titles -- Assassin's Creed Valhalla and Immortals Fenyx Rising -- will also be benefiting from cross-progression through Ubisoft Connect, meaning saves will be stored in the cloud and allow you to play on any device. These two titles also seem to be taking advantage of the new consoles' spatial audio technology.
Faster loading times compared to the previous generation is mentioned for almost every title on both Xbox devices as well as the PS5, thanks to their high speed SSD.
It looks like a few Ubisoft games have also been designed to make use of the PS5 controller's haptic feedback, including Immortals Fenyx Rising and Watch Dogs: Legion. The latter will also benefit from ray tracing on both Xbox Series X | S and PS5.
Immortals Fenyx Rising and Riders Republic will also be HDR compatible.
Finally, Ubisoft noted that Just Dance 2021 will be compatible with the new consoles but will not benefit from specific upgrades." -
Lackki
őstag
válasz
l.skywalker #132849 üzenetére
dehogy, itt fekete homoszexszuális lesz ezio
-
Dilikutya
félisten
válasz
l.skywalker #132849 üzenetére
Szerintem a mozifilmnek se ő volt a baja.
-
Lackki
őstag
[link]
AC sorozat Netflixen -
Dilikutya
félisten
válasz
Anonymusxx #132846 üzenetére
A bolt tróger?
Gyere, ültessünk nekrofát.
Elhangzott egysorosak a 2006-os Bolt Thrower/Malevolent Creation/Necrophagist koncert előtt/közben a Kék Yuk büféjében. -
Anonymusxx
senior tag
Nagyon durva a Legion streamben megszólalt a Bolt Thrower a rádióban - kb a legjobb death metal zkar..
-
cyberkind
félisten
válasz
Shadowguard #132844 üzenetére
Én is nagyon vártam London miatt, még az előrendelésen is gondolkoztam, ami akkor alább hagyott, mikor kiderült a Steam mellőzése, és teljesen eltűnt a vágy, amikor láttam az első videót.
-
Shadowguard
senior tag
-
cyberkind
félisten
válasz
Anonymusxx #132842 üzenetére
Anno a 2 jó volt, nekem egyszer elég és jó volt, egy jó kaland volt, na kb ennyi most a Legion, ami 4 éve jó volt, de mára ez kevésnek tűnik. Annyi bőven kiderül ezekből a streamekből, hogy milyen a játék iránya, én pont ezért akartam anno a 2. részt.
-
cyberkind
félisten
Én komolyan nem tudom mi van a Ubisoft-tal, de tényleg ennyire nehéz egy jó Gta klónt csinálni? Nézem a WD 3/Legion streameket, és ha ez ennyi, akkor ennél még az első rész is jobb, nemhogy a 2, pedig még vártam is ezt a részt.
Kicsit ironikus, hogy a Gta széria megtorpant az 5. résznél több mint 7 éve, addig a WD csak úgy fosódik ki x évente, ami akkor indult el, amikor a Gta 5 kijött, és nem jön össze nekik, pedig London jó hely.
-
Dilikutya
félisten
válasz
cskamacska #132837 üzenetére
Az OFF-ban jó ajánlatok, az ON-ban meg tonnányi off.
Ezt a Blitzkrieg 3-at rá is rántottam a fiókomra, köszi.
Még hamar lent is lesz, mert a demó már le volt töltve, még olyan 2-3 GB-ot szed le hozzá a 10 megás nettel a kliens, aztán Dorcikával hazaágyúzok mindenkit az anyjába.
-
cskamacska
addikt
válasz
cskamacska #132837 üzenetére
Áh, és pont kimaradt a
Steel Fury Kharkov 1942 3,12 euró
Graviteam jobbképességű tankszimulátora már öreg mint az országút (2008-as, nyúlkálni kell Win10 és 1920-as monitor támogatáshoz is), de a jogai vagy 10 évig bolyongtak random kiadók fiókjaiban. Idén nem hogy kijött Steamon, de a Strategy First mára le is árazta. Steames leírásban szereplő STA 2.2 mod és egyebek erősen ajánlottak hozzá hogy jobb, és főleg működőképes legyen.
-
-
cskamacska
addikt
Most hogy kis őszi esőben minden lecsendesült, és mindenki rendületlenül termeli a koronába a GDP-t, zakciók!
Elite Dangerous Horizons 2 nap múlva ingyenes lesz minden alapjátékkal rendelkezőnek
Az alapjáték tiszta boltban nem zakciós, de szürkéknél annál inkább, 5 euró körüli. Előferdülhet hogy megemelik ott is az árát, mint ahogy tették a lédig Fallout 76-al is.
Blitzkrieg 3 télennyáron Deluxe 5.09 euró Steamon
Volt GamersGate-en olcsóbb, lesz is, de már egyre kevésbé, mert nyomják fel az árát.
Nem a legeslegjobb RTS a piacon, de kurrens, van Dilikutyának benne Dora vasúti ágyúja, és el lehet vele lenni 5 euróért.IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad 7.04 euró Steamon
Tisztes világháborgós repszim, meglepően nagy leárazással(-75-85%) minden létező DLC-jére is.
Aki egyébként botkormánnyal sem piszkálna repülős játékot, annak is érdekes lehet az alapjáték, mert várható hozzá Steamre a Tank Crew – Clash at Prokhorovka.. most már bármelyik évben mikor elkészül.
Gamersgate Unreal Deal Pack 1.72 fontért szintén érdemel egy említést
Ugyan mostanában havonta megy ennyiért itt, de ha Gamersgate elveszti a forgalmazást, akkor leárazva sem lesz sehol, nem hogy ilyen áron.más
Chrono.gg/tb az utolsókat rugdalja, novembertől kizárólag Yuhtyúk celeb és influenszer boltokat üzemeltetnek ezután. Azaz a földbe fognak állani.
Gamedealsmeta topik
Lehet hogy ha nem váltanak szegény IndieGameStand sorsára jutnak, de szvsz most a háztetőről leugrást folyóba ugrásra cserélték. -
Źşë'
addikt
válasz
s7evcsenko #132832 üzenetére
sinking cityt eltávolították mindenhonnan, elvileg majd visszatér ha olyan formában lesz amilyenben kell lennie
-
-
Dilikutya
félisten
válasz
Ha árulták valaha, akkor jó lehet a kulcs. Már ha az Epic-re árulnak külsős helyeken kulcsot. Gamesplanet-en szinte biztos, hogy Origin kulcsot kapsz.
Amúgy meg ez szürkés baszakodás akar lenni? -
Lackki
őstag
válasz
anno epicre jelent meg, csak eltávolították
-
Megint én... nem hagyon kihalni a topikot.
The Sinking City
Találtam egy olcsó kulcsot, de a leírás szerint Epices, ami azért fura, mert ott nem árulják jelenleg, csak originen és gamesplaneten... utóbbin viszont nem látom milyen kulcsot adna.
Szóval a kérdésem az lenne, hogy valós lehet ez az epices kulcs?
Megkaphazom a játékot ott, annak ellenére, hogy nem árulják? -
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
s7evcsenko #132828 üzenetére
[link] fandom wikia
-
TheNewDawn
addikt
válasz
s7evcsenko #132828 üzenetére
Meg, simán, ez nem AC Odyssey
kb 15 óra plusz tartalmat kapsz az alap 20 mellé, és mindkettő DLC igencsak storyorientált és hasonlóan remek mint az alapjáték.
-
Metro Exodus-nál megéri a több, mint dupla pénzt a GOLD edition?
Standard - 2 528ft
Gold - 5 980ft
Már belefutottam pár játéknál, hogy mire az alap végére értem, meg is untam a játékot, így a plusz tartalom ablakon kidobott pénz volt, igaz vannak erős kivételek is. -
cyberkind
félisten
Néhány hete volt itt írva a Grid 2019, nos, tegnap kipróbáltam, kb 10 versenyen, mindegyikben különböző kocsikkal, de abszolút nem hozza azt az élményt, pedig a sínfizika még tetszene is, de alapjában ez a játék egy nagy semmi (de szerencsére több mint 70GB), teljesen megértem miért került bele ilyen hamar a Choice-ba. Szerintem én törlöm is.
-
Allien
veterán
Igen, köszi, azt látom, hogy a library-ban nincsen gta 5, a vice city ott van. A többit meg megvehetem státuszban... Most vissza aktíválták a gmailes e-mailemet, és ott most bent van a gta5.... Vicc. Ergo, marad 2 e-mail címem. Pedig, asszem valahol még megvan eredeti gta2 London küldetés lemezzel is... A steam-n is bevásároltam a gta 1-2-t, de ez van.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
TheNewDawn #132823 üzenetére
Reggel direkt ránéztem én is és tényleg nem lehetett választani.
-
FunPro
őstag
válasz
TheNewDawn #132823 üzenetére
Látom amúgy hogy volt probléma.
Nem tudom mi lehet a háttérben.
-
FunPro
őstag
válasz
TheNewDawn #132807 üzenetére
Én bejelentkezve most is kitudnék csekkolni paypal-al. Lehet félreértek valamit..
-
Źşë'
addikt
válasz
ZsZso #132802 üzenetére
brutál gyorsan zuhan? én épp ellenkezőjét tapasztalom, ami nem megy bele humble choiceba az marad többnyire 10-20€ fölött, ami játékot onnan szerettem volna steamen mindig legalább 1db annyiba került mint maga az egész havi choice (év elején voltak jobb pakkok, de a jó játékok is egyre inkább csökkennek a haviban), fanatikról szoktam, meg gmgről, ingigalaról meg inkább Artifex bundlikat, már ha van, de az is egyre kevesebb - senua is sztem ahhoz képest h choice-os volt még mindig ha jól emlékszem 8€ volt a legalacsonyabb ára, meg az ON topikban is baromira kevés a valamit érő akciólink szerintem
-
echterion
nagyúr
válasz
l.skywalker #132818 üzenetére
Ebay-en nincs paypal? Ez új nekem.
Hát igen, egyre inkább mindenki hajt a könnyebb út felé. Ezt csak a vásárlók tudják megfordítani, ha nem vesznek semmit olyan helyeken, ahol nincs paypal. -
echterion
nagyúr
válasz
l.skywalker #132815 üzenetére
Persze, az alap, hogy először az eladó, csak az eladó sokkal segítőkészebb, ha paypal van mögötted, ugyanis ha paypal dispute-ba torkollik az ügy, szinte mindig a vevő javára dönt a paypal. Kártyás fizetésnél ezt a védelmet bukod.
-
csuvicsuva
addikt
Lehet, hogy CDkeysen már csak különböző országokban, régiókban lehet Paypallel fizetni, lásd MS Store.
-
l.skywalker
titán
válasz
TheNewDawn #132814 üzenetére
Csak azért kérdezem, mert én 3x kértem refundot PayPal-tól és mindig elküldtek, hogy előbb rendezzem az eladóval és ha nem sikerül akkor menjek hozzájuk. És mindhárom esetben sikerült az eladóval rendezni mindig. Én ahol nincs PayPal ott eldobható Revolut kártyát használok.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
l.skywalker #132813 üzenetére
Persze, már 2X is volt olyan, hogy megbízhatónak jelölt oldalról vásároltam, és refund lett a vége.
-
l.skywalker
titán
válasz
TheNewDawn #132812 üzenetére
A PayPal a refund miatt fontos?
-
TheNewDawn
addikt
válasz
warcat #132808 üzenetére
Ha ez így van, akkor nagyon örülök, tényleg soha semmi gondom nem volt velük, és rengeteg dolgot vásároltam ott jó régóta. Mindig instant jött a kulcs és jó volt. De azért Paypal nélkül nem hogy tőlük, hanem megbízható és fehér oldalról sem mernék vásárolni, mert sosem lehet tudni ugye...
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
TheNewDawn #132804 üzenetére
Igen, de amit írsz az nem az elmúlt 1-2 év hozadéka szerintem, hanem jóval hamarabb kezdődött, szóval most kb. annyira zuhan le az értékük amennyit érnek
.
(#132809) maross:
Hupsz, ezt benéztem. PayPal, CdKeys -re kerestem az elmúlt 1 hónap találataiból és ezt dobta a huncut Google én meg vakon bíztam benne. Soha többet!Köszi, hogy rávilágítottál a hibámra, maross!
-
maross
nagyúr
válasz
ZsZso #132802 üzenetére
nahat, tuti mostanabanvaltozott valami, kar erte, sokkal inkabb ez mint egy marketplace. egyszer volt valamivel gondom, segitettek, de ez mar 1-2 eve lehetett.
szerk: na de hogy jot is mondjak, feltunt hogy a linkben csak a szöveg cdkeys, a linkben magaban cdkey van, "s" nelkul. na meg az ertekeles is kicsit keves volt igy belegondolva. itt a korrekt link, ezek szerint még nem kell temetni oket [link]
-
warcat
veterán
válasz
TheNewDawn #132807 üzenetére
Ennek az oka jelenleg lehet egy vita közöttük (cdkeys vs. Paypal), amíg nem távolítják el, addig nem 'hivatalos'.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
CactuS #132803 üzenetére
Jelenleg sajnos nem tudok ilyenről, meg eleve rajtuk kívül kb 2-3 éve Cdkeysen kívül nem is vásároltam szürkéktől egyáltalán, kivéve egyszer vmi jó 1,5 eurós tételt, már meg nem tudom mondani honnan
De igazából ha 1 évbe 1X lenne ilyen hogy megteszem ( pl most gondolkozom a Battletechen mert 3 euró vs 9 vagy az Age of Wonders Planetfall Premium editionön amiből az alapjátékot behúztam Humblen, de a season pass kb 3X annyi mint a teljes verzió szürkéknél) akkor innentől kezdve kb. nekem teljesen mindegy az oldal, a lényeg hogy legyen Paypal.
-
válasz
TheNewDawn #132801 üzenetére
Ne már. Cdkeys pedig baromi jó oldal volt, rengeteget vásároltam én is onnan, de PP nélkül nem fogok már. Egyéb szürkezóna van esetleg, ami hasonlóan jó, mint anno a cdkeys?
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
TheNewDawn #132801 üzenetére
300 HUF -os Game Pass azért az csak 1 hónap, utána nem annyi
CdKeys -ről nem tudtam. GrrrrrrrÚgy néz ki nem véletlen szedték le...
És még egy pozitívum talán:
A játékok ára brutál gyorsan zuhan. Magasról indul ugyan, jóval magasabbról mint azelőtt, de még így is sokkal gyorsabban roskadnak össze mint régebben. Legalábbis ami az AAA címeket illeti. -
TheNewDawn
addikt
Érdekesek az utóbbi 1-2 évben történt fejlemények ha mérlegre tesszük és megnézzük hogy mennyiért és hogyan lehet játékokat beszerezni.
Pozitívumok:
-Epic Game Store megjelenése, ahol olyan játékokat kaptunk ingyen, amiket elképzelni se mert előtte az ember
-Microsoft Game Pass, ahol még jobbakat, havi 300 ft ért.Negatívumok:
-Kedvenc oldalam, GMG állandó árfolyamváltása, aminek következtében mára sajnos kb semmit nem éri meg venni onnan
-Humblebundle/Humble choice : Szerintem ezt nem kell magyarázni, mindenki tudja, látja és érzi, milyenek lettek a regulális bundlek és a havi choice a régiekhez képest....
- Hogy szürkezónába is ellátogassunk: CDKEYS. GMG után biztosan messze tőlük vettem a legtöbb játékomat, de ugye pár hete megszüntették a Paypalt, mint fizetési opciót. Ennek köszönhetően többé senkinek se javasolnám, hogy bármit vegyen tőlük, és én sem fogok soha,100%.
Komolyan mondom a G2A t előbb fogom ajánlani kb, lévén ha megszivatnak egy kulccsal, akkor ott előbb tudod visszaszerezni a pénzed.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezünkben a Honor Magic V5
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Nintendo Switch 2
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Kedvező áron! Watch Ultra2 Apple Gari plusz sok extra. Makulátlan!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest