Új hozzászólás Aktív témák
-
NandoXXL
senior tag
válasz
mefistofeles #24 üzenetére
Nálam alap OC bios +50W, TDP limittel szum + 100W
ITX több esetben limitálva van a TDP, pont a hűtés miatt. Plusz nem a méret a lényeg, hanem a minőség, jól megtervezett alkatrészek adott fogyasztáshoz. Van nagyon jó ITX, meg nagyon rossz is...
Ahogy sok 2-3 ventis kártya minősége nem megfelelő. -
NandoXXL
senior tag
válasz
ggbuffon1897 #14 üzenetére
RX 570 ITX nem a gagyibájtod, halk volt tuningolható
Gigabyte RX 580 két ventis hangos volt, alkalmi vétel, de legalább komoly oc potenciál volt benne... arra is vettem, mit tud
XFX 6800 és 7800XT 3 ventis kb. 33cm... hangosak voltak, egy hulladékok
3.5 slot kb 32 cm a mostani vga-am igaz 350W, de ha elengedem 400W, halk, nulla coil whine. Márkát nem írok, nincs reklámnak helyeASUS, XFX, GIGA stb. is öckölt már, "gagyi kacat' bármelyik gyártónál lehet, legközelebb nézz utána alapossan mit veszel
-
arabus
addikt
válasz
mefistofeles #20 üzenetére
-
Azért nem kicsit sarkítasz.
Vannak teljesen használható két, sőt három ventis kártyák is, amik simán beleférnek egy normál házikóba. AZ áramellátása meg nem tudom miért lenne kevesebb egy mini kártyának mint egy kétventisnek, ha a technikai paramétereik azonosak. Ja tudom, a plusz venti durva fogyasztása.
Azt pedig senki le nem vezeti nekem, hogy miért is ne lenne halkabb és hűvösebb ugyanaz a nyák, ugyanaz a grafikus mag és memória, kétszer akkora hűtőfelülettel és két ventivel.Én sem vagyok oda a monsta kártyákért de biztos, hogy jelenleg nem ez a pöttöm a fő csapásirány.
-
Chp
őstag
Nyugodt szívvel vegyetek kézbe követ, hogy rámzúdítsátok, de szerintem ennek kéne lennie az iránynak. Egyébként pedig az a standard, hogy szólni kell az utca végén lakó szomszédnak, akinek erkélyéig ér a nyák vége, hogy tartsa meg a kártya hátsó részét, míg bepattintja az ember a foglalatba, plusz ha ilyen kedves volt, akkor már az elektromos autó töltőjét is dugja rá, hogy megkapja az áramellátást is. Klassz ez kártya, bár tény, hogy láttunk már szebb designt is.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
ggbuffon1897 #16 üzenetére
Rendben, volt eddig két szemeted. Ez nem változtat azon, amit a (#15)-ben írtam.
-
Chiller
őstag
válasz
Csodálkoznék ha nem bírná el valami jobb ITX ház.
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Egyventis és egyventis között is lehet és van különbség.
-
ggbuffon1897
őstag
Ert mar nagyon kellemetlen meglepi amikor itx konfigot pakoltam ossze, akkor egy giga egy ventiset pakoltam a hazba (talan gtx 970 lehetett de nem emlekszem pontosan) , kb 20p utan dontottem h mennie kell a haztol..helikopter feeling a kobon. Vettem asszem vmi ventust helyette ami szinten relative kompakt es hat eg es fold volt az 1 ventis verziohoz kepest.
Bar en a mostani 3 ventis megoldasokat is ruhellem mert azok is atmentek mar inkabb az rgbhez hasonlo divatiranyba, h ha kell ha nem , 130w os kartyak is 2,5slot szelesek es akkorak mint egy feltegla (Lsd 4060ak) csak h kitoltsek a gephazakat.
-
-
Rendben, részben meggyőztél.
Ami biztos, hogy az én átlagos házikómba soha nem tennék többet ilyen mütyűrt. Abban szerintem megegyezhetünk, hogy dupla akkora hűtőborda és két venti nem árthat.
Nagyon "háklis" vagyok a gépzajra és szerintem sikerült közel tökéletesen csendes gépet építenem, egy tök átlagos házba. -
arabus
addikt
Nekem ez is bejön.
300 Euróért pont jó is lesz.
-
Buky87
tag
válasz
mefistofeles #8 üzenetére
Igen, pici házba szánják ezeket. Nekem egy Cooler Master MasterCase H100 kuckóba van. Egy 24x30 doboz kb. De 20cm-es venti van az elején és tólja ki a házból a meleg levegőt. Ebben még nem volt meleg egy ilyen kártya sem. Hangosnak sem mondanám, teljesen átlagos. Csak gondolj bele, hogy gamer laptopokban sem ritka 145w-os kártya és sokkal kisebb ventivel és kevesebb bordával kordában tartják. Igaz, hogy ott nem ritka a 90 fok.
-
Lehet, bár nehéz elhinnem, hogy kétszer akkora hűtőbordával és két ventivel nem hűvösebb ugyanaz a cucc. Nekem egy picuri RTX 3060Ti kártyával van tapasztalatom. teljesítményben hozta a nagytesók értékeit de egy perc alatt 85 fok volt, az egyetlen venti meg visított mint állat.
A házhoz meg annyit, hogy ezeket specifikusan pici házakba szánták nem? Ott meg a nagy zsúfoltságban nehéz jó hűtést eszkábálni. ...persze ez csak az én véleményem....
-
Buky87
tag
válasz
mefistofeles #2 üzenetére
Egy kép MSI AERO 4060 ITX. Itt 64 fokos.
3800X jobban fuldoklik a stock hűtéssel -
Locutus
veterán
140 ezerért hol a másik fele?
-
CMR
tag
válasz
Igen, csak az a baj, hogy a vásárló a tesztekben a nem a db értéket nézi
-
Buky87
tag
válasz
Nem kritikusak egyébként. Jó ház a lényeg. Ezeken általában semmi OC nincs.
(nem mintha valós előnye lenne 20-30mhz nek amit oc-nak csúfolnak manapság)
Melős gépembe 4060 ITX van. Volt rx570 ITX-em is. 2-3 fokkal melegebbek mint az "olcsó" kétventisek. Ebben 115-145W-os sávban kicsit tulvannak tolva sokszor a hűtések. -
Nyilván nem vagyok sem szakértő sem célközönség de kicsit értetlenül állok ezek előtt a mini kártyák előtt. Igen nagyon szép kis kari de kizártnak tartom, hogy ha meghajtják akkor nem melegszik mint a rossebb + ami ezzel együtt jár, az éktelen ventillátor zaj.
Ha meg nem terhelésre szánták akkor inkább okosabb lett volna undervoltolni gyárilag. -
CMR
tag
Ennél szebb színe már csak a karton papírnak van!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged