- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- ASUS notebook topic
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- VR topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandoXXL
senior tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Nálam alap OC bios +50W, TDP limittel szum + 100W
ITX több esetben limitálva van a TDP, pont a hűtés miatt. Plusz nem a méret a lényeg, hanem a minőség, jól megtervezett alkatrészek adott fogyasztáshoz. Van nagyon jó ITX, meg nagyon rossz is...
Ahogy sok 2-3 ventis kártya minősége nem megfelelő. -
NandoXXL
senior tag
válasz
ggbuffon1897
üzenetére
RX 570 ITX nem a gagyibájtod, halk volt tuningolható
Gigabyte RX 580 két ventis hangos volt, alkalmi vétel, de legalább komoly oc potenciál volt benne... arra is vettem, mit tud
XFX 6800 és 7800XT 3 ventis kb. 33cm... hangosak voltak, egy hulladékok
3.5 slot kb 32 cm a mostani vga-am igaz 350W, de ha elengedem 400W, halk, nulla coil whine. Márkát nem írok, nincs reklámnak helye
ASUS, XFX, GIGA stb. is öckölt már, "gagyi kacat' bármelyik gyártónál lehet, legközelebb nézz utána alapossan mit veszel
-
Azért nem kicsit sarkítasz.
Vannak teljesen használható két, sőt három ventis kártyák is, amik simán beleférnek egy normál házikóba. AZ áramellátása meg nem tudom miért lenne kevesebb egy mini kártyának mint egy kétventisnek, ha a technikai paramétereik azonosak. Ja tudom, a plusz venti durva fogyasztása.
Azt pedig senki le nem vezeti nekem, hogy miért is ne lenne halkabb és hűvösebb ugyanaz a nyák, ugyanaz a grafikus mag és memória, kétszer akkora hűtőfelülettel és két ventivel.Én sem vagyok oda a monsta kártyákért de biztos, hogy jelenleg nem ez a pöttöm a fő csapásirány.
-
ggbuffon1897
őstag
Ert mar nagyon kellemetlen meglepi amikor itx konfigot pakoltam ossze, akkor egy giga egy ventiset pakoltam a hazba (talan gtx 970 lehetett de nem emlekszem pontosan) , kb 20p utan dontottem h mennie kell a haztol..helikopter feeling a kobon. Vettem asszem vmi ventust helyette ami szinten relative kompakt es hat eg es fold volt az 1 ventis verziohoz kepest.
Bar en a mostani 3 ventis megoldasokat is ruhellem mert azok is atmentek mar inkabb az rgbhez hasonlo divatiranyba, h ha kell ha nem , 130w os kartyak is 2,5slot szelesek es akkorak mint egy feltegla (Lsd 4060ak) csak h kitoltsek a gephazakat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Synology NAS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fotók, videók mobillal
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hobby elektronika
- BMW topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ASUS RTX 2060 6GB GDDR6 TUF GAMING Eladó!
- ASUS ROG STRIX GeForce RTX 4090 24GB White GDDR6X (ALZA GARI!)
- AMD Radeon RX 7800 XT 16 GB (21330-01-20G)
- Asrock RX 6900 XT(XH) 16GB - prémium GPUval - 3 hónap gari - dobozos
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 5070 Ventus 3X/ 4070Ti SUPER 2x Ventus
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I CAM I W11 I Gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest