Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- iPad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dante0425
tag
-
ayo
veterán
Sniper Elite V2 ??? bocs
dante0425: naja egyelore a dobozos a legjobb valasztas. de hat majd meglatjuk steamen mi lesz
-
Heavyrain
őstag
Holnap befejeződik a Steam Trading Card bétája,és mindenki számára elérhető lesz.
Azt ígérték,hogy szintén holnap nagymennyiségű új kártyásjátékot fognak hozzáadni a rendszerhez. (Amink kiderül,hogy melyikeket,majd rögtön kiírom ide) -
dante0425
tag
A CDGalaxinál előrendelhető a Mortal Kombat Komplete Edition, 6990 Ft. Hátha érdekel valakit a dobozos változat.
-
CrimsonX
csendes tag
Sziasztok!
Jöjjön egy kis játék egy kis játékért
Az alany egy Edna & Harvey: Harvey's New Eyes steam kulcs.
Este 8-ig várok PM-eket, melyekben számokat írjatok 1-100-ig.A nyertes az lesz, aki a legkisebbet írja és nem írja más is azt a számot.
Sok sikert!
-
zone
őstag
Quantum Conundrum: Season Pass 3.39€ benne a teljes játék + 2 DLC + soundtrack
-
csaba951
veterán
Azért nem írja, mert pl. a Steam Store-ban vásárolt példány az nem régiózáras?!
Hasonló a Dishonored RHCP is. A magyar dobozos példánnyal csak 3-4 országból játszhatsz (pl. Németországból nem). Ugyanezt megveszed magyar Steam Store-ban és akkor játszhatsz vele bármelyik országból.
-
csaba951
veterán
Dead Island Riptide Retail North America ESD
Ezekből az országokból NEM aktiválható: AL AD AT BE BA BG HR CY CZ DK EE FI FR GE DE GR HU IS IE IT LV LI LT LU MK MT MC CS NL NO PL PT RO SM CS SK SI ES SE CH TR GB VA AX FO GI GG IM JE SJ. -
wesker24
senior tag
Én 10 dolcsiért vettem havernak Dead Island Riptide-et ami ugye rendes Steames ROW verzió volt még mielőtt az akció lejárt volna !
-
Sonja
nagyúr
-
zone
őstag
Dead Island Riptide $15 (11.4€)
-
zone
őstag
Újabb ingyenes gagyi platformer a GG-n: Bloom
-
törölt tag
-
gyantaszuz
aktív tag
válasz
BomiBoogie #36060 üzenetére
Köszi!
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
gyantaszuz #36058 üzenetére
Kell hozzá az alapjáték.
-
depzoo
tag
Sziasztok!
Hol lehet most legolcsóbban Black Ops 2 eu kulcsot venni? Boltban nincs itthon
-
törölt tag
-
maross
nagyúr
Valaki tud happyhouros 4-es pakkot venni? atvennek 2-3-4-et, ahogy neked jo.
-
i2k
őstag
válasz
huskydog17 #35993 üzenetére
Szinkronra is vonatkozik
-
szami777
addikt
válasz
cskamacska #36048 üzenetére
Sztem sem éri meg most megvenni a coh 2-t. Elég csillagászati az ára, pár hónap múlva sokkal olcsóbb lesz.....
-
kozi71
senior tag
Van indiegalan egy másik akció is. Ezt már próbálta valaki megvenni? Steam megkajálja?
-
WayneGace
őstag
válasz
ViharVadász #36024 üzenetére
Attól függ mennyit játszol vele. Ha ezer órát, akkor megér 80 eurót is.
-
zone
őstag
(#36034) Csapoati
3.41 GBP = 4.00840 EUR
Hogy lenne kevesebb, mint 6.78€ fele? -
Sonja
nagyúr
-
hoax
senior tag
Szemetek vagy nem szemetek, ez van...! Még így is megéri megvenni!
Sajnos nem tudunk tenni ellene... Nem mellesleg, ha valaki túl későn veszi meg, szerintem le fog csúszni a Shift Code-ok jó részéről, amik azért jól jönnek! Bár nem tudom, hogy meddig akarja támogatni a játékot a kiadó... -
Źşë'
addikt
válasz
Heavyrain #36026 üzenetére
szánalom akkor mi a szrnak találták ki a season passt... undorító ez a rendszer különben, az ember képéről a bőrt lehúzzák először a season passal, aztán meg a darabonkénti dlckkel... hál ég h nem vettem meg, meg elkerültem nagy ívben.. eléggé hogy is mondjam, szemetek!
-
Heavyrain
őstag
válasz
dejaris #36014 üzenetére
" osszes kiadott es leendo dlc egy csomagban.".....Az a poén,hogy a Borderlands 2 esetében nincs is benne az összes DLC
Csak a 4 nagyobb....a többi meg,amik nincsennek benne a Season Passban ( Mechromancer Pack,Psycho Pack, Creature Slaughter Dome) együtt 25 euróba kerülnek
És akkor ott van még kb 16db 1 eurós kozmetikai DLC.....Azaz ha most birtokolni akarsz mindent,ami Borderlands 2-ős,akkor: (steames árral számolok)
- BL2 30€
- BL2 Season Pass 30€
- +Karakterek (+Aréna) 25€
- Összes kozmetikai DLC: 16€Ami összesen: 101€ ~kb harmincezer forint....
Ezért érdemes várni mindenkinek a GOTY-ra...
-
Crytek
nagyúr
válasz
ViharVadász #36024 üzenetére
8990 ért dobálják magyar boltokban.Ennek fényében nem jó ár!
-
ViharVadász
őstag
A Company of Heroes 2 alapcsomag 79,99 euróért is best buy?
-
warcat
veterán
válasz
dejaris #36019 üzenetére
Goty tuti hogy 50,esetleg,talán 40 euró lesz ,aztán onnan árazzák majd lefelé,de új játékként lesz kezelve,úgyhogy a leárazás is még akár 2-3 hónap utána.
Mostanra eléggé egyértelmű,hogy BL2 Season Pass ára mögött kiadói döntés van,április óta nem volt szerintem sehol leárazva,addig meg rendszeresen.Azóta jöttek szépen sorban a gamersgate,gmg, akciók ,Steam BL2 hétvége és sehol semmi.
Egy picit majd megint lehet reménykedni,ha holnap megjelenik a dlc. -
pylon
tag
válasz
dejaris #36012 üzenetére
naná hiszen így éri meg nekik
alapjátékot simán kiszórják olcsón mert a dlc/season passon van profitamúgy a Borderlands 2 (is) Steamplay szoftver
Steam Play allows you to purchase your games once and play anywhere. Whether you have puchased your Steam Play enabled game on a Mac or PC (both Windows and Linux), you will be able to play on the other platform free of charge.
-
pylon
tag
válasz
Arkennys #36007 üzenetére
Én ezt találtam: Borderlands 2 $10.00
Requires Steam and a Steam Account to play.
Igen Mac-es változat de mivel Steamwork játékról van szó csak aktiválod a kulcsot és megy Windowson is.az XCOM úgy tűnik szintén digitális változat, de vigyázni mert a Brink is volt akciós itt nemrég és az dobozos változat volt
#36011 amikor volt a MAC bundleban a Blades of Time az is simán ment nekem
amúgy itt is az mondják, hogy megy -
Heavyrain
őstag
válasz
Arkennys #36007 üzenetére
XCOM: Enemy Unknown is 13$.
Ha jól emlékszem mostanában volt valami Borderlands 2-Xcom pack,elég olcsón.....gondolom abból jól bevásároltak,és próbálják eladni egyenként.
Egyénként,ha valaki kérdezné: a Newegg megbízható bolt. -
Arkennys
addikt
egész érdekes, borderlands 2 - 13$
-
genndy
addikt
válasz
huskydog17 #36003 üzenetére
Sajnos ez ilyen, de ne próbáld máshogyan venni itthonról, mint ahogy írja €-ban, különben azonnal elveszted az accodat. Steam a régión kívüli vásárlást nagyon keményen bünteti.
Ha ez még drága, akkor vedd meg valami következő bundleban, ami Steames Syberiákat is ad. -
Wolverine
félisten
válasz
huskydog17 #36003 üzenetére
Ez rendszeres Steamen.
-
huskydog17
addikt
válasz
genndy #36002 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm, hogy leellenőrizted, akkor meg is veszem!
Mielőtt ez megtörténne, csak egy utolsó kérdés:
Most látom, hogy a Bundle csomag (tehát mindkét rész együtt) USD-ben ,csak 1,99, míg nálunk 3,74 eurót kérnek el érte. 450 vs. 1100 Ft
WTF? Azért ez így elég komoly különbség! Mi velünk kifizettetik több, mint a dupláját? Meg lehet itthonról venni valahogy USD-ben is? Csak mert szerintem ez így piszok nagy szemétség. -
genndy
addikt
válasz
huskydog17 #35993 üzenetére
Update Syberia 1+2 nyelv: van benne német (meg többi) szinkron is (ezen őszintén csodálkozom).
-> Veheted!
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Synology NAS
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!