Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Egér probléma
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- ZIDOO médialejátszók
- Autós kamerák
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
H-Zol
senior tag
Aki még gondoskodik Wurkkos Fc12 -őn [link] az most jó árban beszerezheti , mert megszűnik a gyártása ( utolsó darabok vannak ) !!
-
Jack72
aktív tag
Ma esti lámpázás a leendő betegtársakkal: [link]
-
FBLLMAG
senior tag
Csak úgy ideteszem.
-
H-Zol
senior tag
válasz
Zoli-bácsi #81782 üzenetére
Az egy szép Dobó ( throw ) lámpa, itt [link] a Wurkkos TS30 Próval mérik össze , de nem egy kategória , az SBT90.2 LED az egy állat tud lenni
!!
-
Zoli-bácsi
senior tag
-
H-Zol
senior tag
Egyedül érzem itt magamat
, nem bírtam ki , csináltam egy képet , ez anyira kis lámpa , és a méretéhez képest lenyűgöző a fény ereje !!
Még egy kulcstartón is el lehetne csüngetni
!
-
H-Zol
senior tag
válasz
Zoli-bácsi #81754 üzenetére
Na , nagyon sárgás
, az előbb töltöttem fel két képet az XHP50.3hi LED szép fehér de az SFT25 R LED egy kicsit sárgás , pedig mindkettő 6500K , de az SFT25 - en valami nem tetszik , holnap tárgyalok Simonnal , utána meg írom , hogy mi nem tetszik ( így is használható , de valami nem okés vele ) !!
-
H-Zol
senior tag
Na feltöltődtek az aksik ki próbáltam őket , a Convoy S21E -XHP50.3hi LED -el 6500K , egy nagyon jó mindennapi , udvar , kert , séta , javítás stb , elegendő kiömléssel , fokozatmentes fényerő állítással , aku szint vissza vilogással , 5800mAh aksival , itt egy turbó kép , teljes sötétben
a másik Convoy S8 pici csővel 18350-es aksival , mint a nagyújjam akkora
, SFT25R LED -el 6500K vapcell M11 V2.0 1100mAh aksival , 12 csoportos kezelő felület én úgy állítottam , hogy 1-10-35-100% , a két kisebb fokozaton elég szűk a fénye , 35% már rendesen körbe lehet nézni egy udvarban , kertben , éppen sétára el lehet vele menni , de távolabbi szétnézésre ajánlanám ( mármint a méretéhez képest , távolabbi ) , itt egy turbós kép
a hosszú ( mély) reflektornak köszönhetően , nem csak egy szűk pontot világít , nekem nagyon bejött mind a két lámpa !!
-
H-Zol
senior tag
Én meg pont fordítva jártam , hardveraprón , ( leptop) fog hegyről válaszolt az eladó, egyszer csak beírja , hogy nem is hiszi , hogy van már neki , esetleg egy de az se biztos , na akkor írtam neki , hogy tudod mit hagyjuk az egészet , és megköszöntem az együttműködést , erre többet nem irt
, és rögtön le is vette a hirdetést !! De találtam másikat , hát az az eladó, egy nagyon korrekt , és nyélbe is ütöttük az üzletet !!
-
iatti
aktív tag
bammeg, egyre jobban tetszik ez a konvoy.
ez még veri az emisart is. ott csak 2-3 féle lencse közül lehet választani. ha lenne benne komoly mágnes, meg fejpánt
evvel a wizzarddal meg tele a t.k.m. szerintem nem is a nyomógomb felülete a gond, hanem belül a kapcsoló. na persze 10000000ezer nyomás a garancia
-
H-Zol
senior tag
válasz
Zoli-bácsi #81754 üzenetére
megjöttek ma , most töltődnek az aksik !
kétszer 8 darab optika a Convoy H4 hez , 8 klipsz , egy Xhp50.3hi LED és a két lámpa , az S8 rövid csővel és vapcell M11 V2.0 1100mAh 18350 aksival vettem ( jaj de picike és kerek az Sft25 LED) , első benyomás , lakásba tökéletesek !!
-
iatti
aktív tag
délután megnyomattam 4.19-re a fekete 26650-es litokalát a 4slotos opus-al. megsétáltattam a d4sv2-őt, keresztanyám a völgy túloldalán lakik. persze úgy időzítettem, hogy sötétben jöjjek haza
szép csillagfényes az idő, lassan telihold. fagyni is fog éjjel. itt nálunk is brutál a hőingadozás tegnap még 10-12fok napközben, ma meg 2-3. ennek még lesz böjtje. na de addig is szóljon a rakendról
-
H-Zol
senior tag
A tegnap esti képek elmaradtak , meg lettek , csak nem töltöttem fel !!
öreg , lassan 7 éves Lumintop odl2c XHP35Hi LED -el, szépen teszi a dolgát , két három évet rendszeresen használtam szinte napi szinten ( mostanában csak a csapatot erősíti
)
Na meg egy kép [kép] ijen idő volt erre az este most meg fagy !! -
FBLLMAG
senior tag
-
FBLLMAG
senior tag
válasz
Robyka #81753 üzenetére
Ott volt a válasz. Olvass csak vissza. Bedvóter pontosan leírta.
Mindegy, hogy 18650, 21700, 18350, vagy bármilyen más hengeres Li-Ion akku.4,2 V teljesen feltöltve, de 3,7 V feszültségen tároljuk. Ez kb 25% -30% töltötséget jelent. 3 V alatt meg le van merülve. Nyáron nyilván nem a napon, télen sem fagyos környezetben tartjuk.
A Ni-Mh akkukat meg teljesen feltöltve tároljuk.
Még hányszor írjuk le neked?
-
Robyka
aktív tag
válasz
WestBam #81755 üzenetére
valamiért nem láttam...
teljesen mindegy milyen méret és kapacitás? 14500, 18350, 18650, 26650 stb mindegyiknek 3,7V lesz a jó?én csak azt merném vizezni meg kivinni szabadba ami IP68 vagy IPX8 jelzésű, ha nincs rajta valamelyik akkor max a szobába jó, ház körül macskákra.
-
WestBam
Topikgazda
válasz
Robyka #81753 üzenetére
Bedvóter pedig pontosan válaszolt:
Gondolom, a 4.2 V max. feszültségű akku tárolási feszültségére gondolsz, mert azoknak pont 3.7 V a tárolási feszültsége.
Az akkunak amire az van írva, hogy 3,6V vagy 3,7V és hengeres lítium-ion akku annak a tárolási feszültsége 3,7V. Lemerültnek 3V alatt, feltöltöttnek pedig 4,20V-nál tekintjük őket.neked milyen van múgy?
Nézzük csak:
- LR30 (jól tömített, biztosan bírja a vizet is, még töltőnyílás sincs rajta)
- LA30 (jól tömített, bár ezen van töltőnyílás, de szerintem az esőt bírja, a mosást én nem erőltetném.
- CL23 (mivel elemmel megy ezért nincs töltőnyílás, bírja a vizet)
- CL26R (vízálló és jól tömített, de ezen is van töltőnyílás, így én ezt sem mosnám)
- BLF LT1 (jól szigetelt ez is, de ennek is van töltőnyílása, ami elég masszív, de én ezt sem mosnám)
- LA10CRI (elemes, jól szigetelt, de szerintem nem teljesen vízálló, biztosan nem mosnám)
- LR40 (szerintem nem vízálló)
- ML6 Connect WL (vízálló, bár ennek is van jól szigetelt USB kimenete, így én ezt sem mosnám, hiába mágneses a töltőfelülete)Általánosságban azt gondolom, hogy az esőt mindegyik röhögve kibírja ha be van a töltőnyílás fedele zárva, a mosásnál azért van víznyomás is, azt max ha óvatosan és odafigyelve mosod akkor mondanám jó szívvel, hogy moshatók.
-
Robyka
aktív tag
-
WestBam
Topikgazda
válasz
Robyka #81749 üzenetére
VÍz alá szerintem kevés kempinglámpa vihető. Búvárkodni szeretnél vele?
Én abszolút kempinglámpa párti vagyok (van is itthon jópár), a diffúzor viszont olcsóbb megoldás és majdnem olyan, de csak majdnem.
Kempinglámpa kevésbé borulékony, kevésbé vakít a fénye (nagyobb felületen világít, egyenletesebb a szórt fénye), én szeretem a meleg fényt a kempinglámpában, ezek nagy része pedig melegfehér fényű. -
Robyka
aktív tag
lámpa szakik azóta sem írtátok hány volton van a 3.7V lítium cella tárolási feszje.
teljesen vízálló lanthern vagy lámpa+diffuser melyik a legjobb, ami bármikor világít, zuhogó esőben, víz alatt?
-
H-Zol
senior tag
válasz
Jack72 #81732 üzenetére
Az a legfontosabb
Gyere ki viszem neked ma a tanyára az öreg Lumintop odl2c XHP35HI LED -el 6500K , több mint 6 éve a tulajdonom , abba még van anyag , régen volt a kezemben , csinálok egy két képet , az öreg harcosról , vannak rajta sérülések , nem is kevés , mert jópár évet , rendszeresen használtam !! -
H-Zol
senior tag
válasz
Zoli-bácsi #81745 üzenetére
Nem tudom , hogy , hogy befojásolja az ünnepek, vízkereszt volt és itt ma indult be az élet ( idáig senki sem dolgozott
) , az asszony is rendelt valamit innen a netről, és ma hívták , hogy csak hétfőn fog ide érni ! Az is egy megoldás az eladás , mert soknak bejön a sárgás árnyalat , ( nekem se nem
) ma nem jött semmi , ha holnap sem jön , akkor legközelebb hétfőn , de nem vagyok türelmetlen , a flexre az anyák másfél hónapja jönnek
, de már itt vannak az országban !!
-
H-Zol
senior tag
válasz
Zoli-bácsi #81743 üzenetére
Ha sárga lesz , nem a legolcsóbb LED [link] 3200ft , meg kell mérni , hogy mekkora az átmérője , és a következő rendelésnél rendelsz egyet
, ha nem tudsz forasztani , úgyis találsz egy ismerőst , aki tud , és ki kell cserélni ! Az enyémet ismerős rendelte , de nem terhelem azzal is , hogy nézegesse , akkor telefonál amikor mehetek érte , de szerintem azok is ide kell érjenek , hamarosan !!
-
Zoli-bácsi
senior tag
Mindenképp fogok írni. Bár kicsit félek hogy rosszul választottam, mert az M21D-t XHP70.3 HI R70 5000k-val rendeltem, amit nem is értem miért, mert jobban szeretem a hidegebb fehér színt.
Remélem nem lesz túl "sárgás".
Én 10 napja rendeltem és tegnap így állt: [BUDAPEST, BUDAPEST, HU] Clearance processing completed - Import
Szóval elég gyors, szerintem hétfőn a kezemben lesz.
-
H-Zol
senior tag
válasz
rybak111 #81740 üzenetére
Le tekered a kapcsolót ( kupakot ) és egy , villany vezetékkel, vagy egy drót , akta kapocs ( kiegyenesitve és ketté hajlítva ) , egyik vége az aksira , a másik a lámpa fényes végére ( ott a menetnél ) és ha a kapcsoló a hibás akkor a lámpa világítani fog !!
Én így merem meg a lámpákat , csak nem drótot, hanem egy multimétert használok Amper állásban, hogy milyen fokozaton hány ampert vesz fel !! -
H-Zol
senior tag
válasz
Zoli-bácsi #81737 üzenetére
Irjál majd pár sort rólluk , hogy okosodjunkn
Nekem holnap lesz két hete , hogy rendeltem , lassan azok is ide kell, hogy érjenek !! Másfél hónapja rendeltem AliExpress ről több tételt , több eladótól ( nem lámpa
) , 10-15 nap alatt minden itt volt , kivéve flex ( sarok csiszoló ) szerszám nélküli rögzítő anyákat , na ma értek be az országba , nem kapkodtak el , mire ide érnek , szinte lessz két hónap
!!
-
rybak111
csendes tag
Itt kezdődtek a dolgok. Pár hónappal ezelőtt találtam rá ezekre a tizen évvel ezelőtt használt lámpákra. Annak idején nagyon szerettem őket, aztán feledésbe merültek. Meg is örültem nekik, gondoltam működni fognak. Új elemekkel, nyomkodva az egyik fel-fel villan, néha pár másodpercig világít, aztán semmi. A másik nem reagál. (Nem folyt szét bennük az elem.) Van valaki aki esetleg meg tudná javítani ezeket? Persze nem kérem ingyen.
-
H-Zol
senior tag
válasz
Zoli-bácsi #81731 üzenetére
Van az asszonynak is és ha kell világít vele nekem
, van neki egy kis toll lámpája , és egy Wurkkos WK-03, azt mondja neki ezek mindenre elegek !!
-
Jack72
aktív tag
válasz
Zoli-bácsi #81731 üzenetére
A mágnestalpat se felejtsük ki...
-
H-Zol
senior tag
válasz
luciferk #81729 üzenetére
Dee
, vannak házi feladatok , van ithon három villany sütő, egy a főző fülkében , és annak kiégett a felső ellenállása ( felül gáz tűzhely alul villany sütő, nem mai darab , Siemens , a külseje inox ) van egy csak sütő, meg egy nagyon régi az elektromos alul felül, de csak az sütött jól ami kiégett
!! A héten kihúzom onnan , mert ott semmi hej nincs és kiszerelem , mert nem tudom beazonosítani ( már akkor cserélem alul felül , mert azután ki ég majd az alsó ) , meg van még pár apróság ami rám vár , egy kicsit kell szorgoskodni
!!
-
H-Zol
senior tag
válasz
rybak111 #81720 üzenetére
"S8 vs S21E "
Ez nem így van itt nincs VS az S8 SFT25R LED -el 8A max Amperral hajtva egy kis zseb rakéta , itt [link] egy videó rolla ( az enyém felé ijen hosszú lesz a 18350 akuval ) !!
A S21E Xhp50.3hi LED -el jóval nagyobb fény nyalábbal , egy mindennapos itthoni , szerelő lámpa lesz , innen [link] kap jó erős mágneses kupakot , a HD20-WK15 kupak pont jó rá!!
-
H-Zol
senior tag
válasz
Szirtimorc #81723 üzenetére
De csak egy kicsikét
!!
-
H-Zol
senior tag
válasz
Jack72 #81714 üzenetére
Így van
, nekem mind a kettő jön , sőt vagy 8 darab több fajta klipsz , a H4 pipa lámpára egy szett 8 darab optika , különböző fokkal , ebből jön két szett , és egy driver és egy Xhp 50.3hi LED amit beleteszek a Sofirn C8G lámpába ( egyedi lessz
) és ez mind 25000 Ft , nagy Brand cégektől mit kapnék enyiért
!!
-
H-Zol
senior tag
-
rybak111
csendes tag
Egy ilyet akarok rendelni: https://convoylight.com/products/detail/21487293?variant_sku_code=21487293-16493904-77943287-16493905-77943292-16493906-77943298 Vapcell F60 6000mAh akksival. Csak szeretnék megbizonyosodni. A folyamatos fényerő szabályozás az adott?
-
H-Zol
senior tag
Lumintop ajánlás [link] , nem is néztem utána ( egyenlőre le vagyok tiltva a lámpa vásárlásról
) ahogy látom , van minden rajta , mint a karácsony fán
!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Mafia: The Old Country - Fókuszban a harcok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen autót vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen széket vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nintendo Switch 2
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest