Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kompakt vízhűtés
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
-
PROHARDVER!
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
H-Zol
senior tag
-
H-Zol
senior tag
válasz
sarajhvh #82084 üzenetére
A Sofirn SP70 is egy nagyon jó lámpa ( kár , hogy nem gyártják már egy ideje , gondolom kicsi volt rá az igény a mérete miatt , de azzal lehet komoly túrákat csinálni ) !!
Egy itteni elismert tag ( ZozzV6 ) azt mondta nekem mielőtt megvettem , hogy az a fölösleges kategória, de nem
az a lámpa a 8 darab , összesen 32000mAh aksival csodákra képes , és az Xhp70.2 LED hatalmas területet és távot bevilágít , de kell neki a váll szíj mert azt kézbe tartani huzamos ideig elég fárasztó ( elmegy az ember kedve a lámpázástól
) !!
-
H-Zol
senior tag
válasz
ronati #82081 üzenetére
Convojnál nem sok választék van , az L6 driver ami két aksis és 30 mm az átmérője [link] , ja és oldalt kapcsolós , képről ítélve egy 26 mm le lehet köszörűlni , és dobni bele egy Xhp70.3hi LED -et [link] !!
Én is ezt csinálom ( csak nem halad) az Astrolux FT03 ba teszek Xhp70.3 hi LED -et ezzel a meghajtóval [link] 27 mm kel leköszörűlni és az Usb portot le kell forasztani !
-
iatti
aktív tag
fiókban pihen már vagy 20-25éve pár darab energizer nimh ceruzaelem. egyet rátettem az opusra. létezik hogy ezek jók még? mintha venné a töltést.
-
ronati
tag
X8 driver meghalt. Átépítésben kérném most a segítséget. Áramforrás: 18650X2db akku egymés mögött, Refi belső átmérő: 40mm, mélység: 40mm, jó nagy,hűtőbordás ebbe meg bele a réz pill. Ezzel azt akarom mondani, hogy a hőelvezetés megfelelő, amennyire lehet egy 40mm-es fejnél.Ezt Thrower-nek milyen Led + Driver párossal lehetne leg hatékonyabbá tenni. Előre is köszönöm! Üdddvvvvvvvvvv
-
Ciccuka
veterán
válasz
Jack72 #82078 üzenetére
Itt egy bővebb bemutató róla:
Loop Gear SK-05 Helm Flashlight Review
Hát ennyi mi se fogunk kiadni érte az biztos.
Nagyon elszaladtak az árak itt is.Ez is hasonló, csak épp olcsóbb (RGB persze nincs):
Wuben X2 Pro EDC 1500lm 205m -
H-Zol
senior tag
válasz
Jack72 #82075 üzenetére
Így , hogy nem fogtam még a kezemben ilyen lapos lámát azt mondom mind te a hátsó kapcslósra , hogy nekem nem kéne
( de ez lehet változna , ha egyszer élőben látnám ) !!
Megy a lumen háború tovább ,6500 lumen ebből a kis lámpától szép , csak az már komoly hővel jár , és az aku is a maga 2500mAh - val elég sovány , amúgy vegyes érzelmeim vannak a lámpával kapcsolatban és ha egy normális áron volna , beszereznék egyet , de mivel ennek csillagászati ára fog lenni, nekem ilyen se lessz !! -
H-Zol
senior tag
válasz
sarajhvh #82073 üzenetére
Be vallom ( de nem
is tagadtam soha ) , de nem vagyok hajlandó két sokszor háromszoros árát lámpára kiadni ami nem sokkal nyújt többet !! Most hogy nincs a 3x18A lámpám ma a Sofirn SP70 jött velem
nekem elhiheted ez narancsbőr reflektorral , Xhp70.2 LED -el , rengeteg szórt fény , de van hatótáv is aku üzemidő is jó a két darab 26650-es aksival , és ezt anno 20ezer Ft alatt szereztem be ( ne mond azt , hogy nem tetszik
) !!
Ja van válpánt is hozzá , nem szoktam azzal használni csak a nagy BLF GT [kép] netes kép ! -
Ciccuka
veterán
válasz
Jack72 #82075 üzenetére
Nekem ezt tetszik most (RGB):
LOOP GEAR SK05 Flashlight -
Jack72
aktív tag
[link]
Nitecore új lámpái. -
Ciccuka
veterán
CR123 3V ezt lehet helyettesíteni általában 16340 3.7V-al?
Használhatom a CR123-at a CR123A helyett?
Soshine SC-S7 - ez tud tölteni vajon CR123-at?
Mert e leírás szerint RCR123-at igen (mondjuk az meg elvileg 16340 3.7V): [link] [link]
De lehet létezik belőle többféle változat is a töltőből.Egyébként megpróbáltam vele tölteni és azt írta ki mindig, hogy Poor Cell.
-
FBLLMAG
senior tag
1 kis fejlámpa összevetés.
-
H-Zol
senior tag
válasz
Jack72 #82065 üzenetére
Ne hagyd abba
, nehezebb lesz újrakezdeni
Nekem jobban tetszik az M21F [link] , ha hanyagolod a kis fenixet akkor megveheted a H és az F et is jó nagy asksikkal és eldöntheted , hogy melyik a jobb de ne hallgasd amit mondok és vedd meg a Fenixet , de őszintén írd majd le a többlet érzetet ( de ne az anyagiakat, mert az tudom ) !!
-
H-Zol
senior tag
válasz
rybak111 #82063 üzenetére
Szerintem ezzel nem nagy javítást csinálnák
, egy 100w és egy 50w reflektort használok munkára ( állítható álványon vannak ) , de amúgy van két pipa lámpám es egy két szórt fényű kis lámpa , azokkal is dolgozni , javítani szoktak !!
Szerintem a linkelt lámpa nem egy nagy mutatvány !! -
H-Zol
senior tag
válasz
Jack72 #82062 üzenetére
Én vissza veszem mert jó és neked is jó lenne a Convoy S21E XHP50.3 hi LED -el , lehet kérni 60° Tir optikával , de nekem narancsbőrös reflektor volt benne , és teljesen jó volt , de akár Andurilal is kérhető de szerintem teljesen jó az állandó áramú meghajtó, az is fokozatmentesen állítható , de át lehet állítani 4 fokozatra is ha úgy jobban bejön , és ez egy tizesből ki jön , Vapcell F58 5800mAh aksival !!
-
rybak111
csendes tag
Egy munkalámpát vennék. Ennek link nagyon megtetszett a design-ja. Nem találok róla véleményeket. Szerintetek?
-
H-Zol
senior tag
válasz
FBLLMAG #82058 üzenetére
Én már úgy vagyok vele , hogy fogyasztás ide vagy oda ( a hő is jól kezelhető ) , de egy két lámpa kell amiben az SBT90.2 LED muzsikál
) , most ami van ithon a Wurkkos TS30 abból kivettem az Sbt90.2 LED -et és már írtam , ment bele az SFH55 de egy zárlat és elfüstölt a driver
( van másik egy bika 25A Convoy meghajtóm , de bele kell alakítani , de mostmár tényleg szakírók időt , mert lassan vége lessz a télnek , és még nagyobb hajtás lessz ) !!
-
FBLLMAG
senior tag
Az Acebeam P20 -ast használtam. De mint valamikor írtam, nagy teljesítmény = melegedés. Elég sokat vesz vissza. (Pl. 5000 lm után 1500 lm). Nálam ezért a Nitecore MH40 PRO győzött. Az UHI40 MAX is sok szórt fényt biztosít, a szélesebb szúrófény mellett. De azért a P20 is qrvára tetszik. Így élőben. Lehet mégis idővel beszerzem.
-
H-Zol
senior tag
válasz
Jack72 #82054 üzenetére
Tud meg , hogy azon jár az agyam
, egy napja nincs és már hiányzik , van sok jó lámpám , de az SBT90.2 LED az valahogy más , nagy ( nem vékony szúró) gerendával és messze világít ( nagyon elvan a haver vele , idáig egy Astrolux FT03 XHO50.2 LED -el van neki , de ez körberöhögi
) !!
-
H-Zol
senior tag
válasz
FBLLMAG #82050 üzenetére
De mi amúgy is vonzuk a sötétséget
!
Tegnap elvitték a 4x18A - Sbt90.2 LED -el ( ritkán adok el lámpát, de ezt nagyon kérték , és nem kereskedtem vele , új ára alatt adtam oda , négy Sony Vtc6 aksival ) !
Nagyon el van vele az új gazda , nekem meg most nincs SBT90.2 LED -el üzemképes lámpám, neked van ilyen LED -el lámpád
-
Jack72
aktív tag
Vészesen hosszabbodnak a napppalok, leáldozóban a lámpások ideje.
-
H-Zol
senior tag
Nekem mint ahogyan már írtam az XHP35Hi LED a kedvenc , de sajnos ő 12 volton megy , nem tudod másra cserélni , csak ha a drivert is cseréld , ellenben van Xhp50.2 -50.3 , az SST -SFT , SBT , ezek 3V mennek és feltudom cserélni őket , az Xhp50- es változásokból van 6 V is ( azoknál oda kel figyelni ) !!
-
H-Zol
senior tag
válasz
FBLLMAG #82045 üzenetére
Két lámpám van SST20 -as LED -el ( kisebb fényerőn , van szín eltolódás , én sárgásnak mondom , ami a fényerő növelésével fehéredik ) SFT LED -el több lámpám van , de azokkal nincs gond , olvastam én is , hogy voltak zöldes szériák, de amik nekem vannak , azokkal nincs ilyen gond , SFT25 LED -et több darabolt is vetem ( anyira jó árban volt ) , de nincsenek beépítve !!
-
H-Zol
senior tag
Most az új SFT25R LED -et minden gyártó meglovagolja
[link] az Astrolux is !!
-
-
rybak111
csendes tag
8-án nyit Kína
-
H-Zol
senior tag
Egy ismerősöm ( tanya körbenézésre) kéri a Convoy 4x18A Sb90.2 LED -el lámpámat , lehet oda adom és veszek egy 3x21D-t , az már állandó áramú meghajtóval van , és 3 darab Molicel P45B 4500mAh aksi ki hozzá belőle az állatot
-
Jack72
aktív tag
Nagy piac, nagy felhozatal. Jobbnál jobb lámpák...
[link] -
WestBam
Topikgazda
-
FBLLMAG
senior tag
Ez a lámpa mindig a fejen lehet. Nem kell keresni, szabad marad a kéz.
-
WestBam
Topikgazda
Igazából az sem túl optimális, hogy 20%-ot ingázik a fény a hővédelem miatt, ezt vehetjük úgy, mint a régi szobai termosztát és az új. Réginek kellett 2 fok mire kapcsolt ki-be, az újak meg 0,5 fok eltérésnél már kapcsolnak.
De nekem nem ez volt az elsődleges gondom velük. Nincs már Klarus lámpám, hogy csináljak grafikont, de szerintem valahol azt is közzétettem. A fel-le ingadozás közben egy-egy pillanatra mint az EKG-n volt random egy vibrálás. Nagyon nehezen jöttem erre én is rá, csak annyi volt meg, hogy valami nincs teljesen rendben, de nem tudatosult a használat alatt (mozogsz, ide-oda világítasz a lámpa fényével), hogy mi okozza ezt az érzést. Leültem, elkezdtem bámulni a fényt miközben egy helyre világítottam vele. Na ekkor tudatosult, mert már így láthatóvá vált a tényleg szemvillanásnyi vibrálás a fényben. Aztán emlékszem lemértem és a mérés grafikonjában is teljesen láthatóvá vált ez az anomália belenagyítva az időbe.
Ha megtalálom be is linkelem, a ceilingbounce appal bárki utána tud ennek is járni. -
H-Zol
senior tag
-
H-Zol
senior tag
válasz
WestBam #82013 üzenetére
Ezen atsiklottam ( ezen az irasodon ) , de érdekes dolog !! A múltkor így jártam a fürdőbe , ki égett egy LED -es spott a tükörbe , mondom kicserélem mind a kettőt , ki is cseréltem megy faszán , de amikor borotvakoztam mondom magamban , hogy valami zavar ( mer a látásom sem a régi , egy +2 szemüveget használok , olvasni , borotvakozni stb ) és bevittem a telefont és elindítottam a kamerát , hát a diszkó fény kutya fasza mellettük ( pedig nem olcsó kaliberű volt ) !! Kicseréltem őket és ezekkel nincs gond , nem zavar , de nem is vibrálnak !
-
H-Zol
senior tag
válasz
WestBam #82014 üzenetére
Igazi ritkaság
, itt kezdődött nekem is a lámpázás ( az izzós ) lámpáknál , nekem Mag-lite nem volt , de volt lapos kerek , 3v -6v izzós , nagyító izzós , voltak az a fényes kínai ( ha jól tudom egy tigris fej volt a kupakra nyomva ) abból volt két góliát ellemes , meg 4 ellemes is , az már egy méretes darab volt , de régen volt
!!
-
WestBam
Topikgazda
Sikerült beszereznem egy régóta vágyott lámpát szép és tökéletesen működő állapotban, ráadásul piros színben. Persze izzós, nem LED-es
-
WestBam
Topikgazda
válasz
ZozzV6 #81999 üzenetére
Várjuk a beszámolót, ugyan nem az első és nem is a második hasonló lámpa a piacon, de jópofának tűnik
Egyvalamire érdemes figyelni ami minden Klarusnál észrevehető de csak nehezebben, vagy ha a grafikont kinagyítod, én is csak idővel jöttem rá: pattog a fénye
Erről és a hatalmas hővedelmi ingadozásról leszoktak vajon mára? -
ronati
tag
Köszönöm a választ! Minden szavaddal egyetértek.Szeretem ezt a fórumot, mert hozzáértők a tapasztalatukból merítve adnak használható tanácsot. Nekem megérte, mert az új lámpa 1000Ft-ba került. 2e Ft-ért vettem az Alin, mint XM-L T6-os C8. Sanszos volt a Q5 led, mert ismerjük az ügyes Kinai csusztatást. De évek óta vásárolok tőlük, mindent amire szükségem van. Sokszor kértem visszatérítést, és mindig megkaptam. Többszőr is teljes árat, és a termék maradt. Most a felét kértem vissza a T6-Q5 indokkal, másnap az Ali írta az elfogadást. A módosítást meg tudom csinálni, a Convoy-tól rendelek alkatrészt. Csak amiben a segítséget adtad, azt nem tudtam, hogy lesz a kis thrower szúrós sugarából szélesebre terített fény. H-Zol már említette a Convoy S21E Xhp50.3hi LED , narancsbőr reflektorral. A C8 reflektora jóval szűkebb nyalábba gyűjti a fényt, ahogy írtad. Szerintem az XHP50.2 idáig a befutó, OP refivel.
-
-
Vlah
tag
válasz
ronati #82007 üzenetére
Mérd meg, mekkora a driver, illetve az mcpcb (led csillag)! A convoy c8ban 17mm-es a driver 20mm-es a csillag, ha jól emlékszem. Ha ebben is az örömteli. Ez egy thrower lámpa emiatt nincs könnyű dolgod, hogy átmeneti, vagy flood fénye legyen. De azért adok néhány ötletet. 3 ledet ajánlok: xhp70.3 Hi, xhp50.2 és xhp70.2. Mindegyiket 6V 4-5A driverral javaslom, szerintem ezt még az xhp50.2 led is kibírja, de azért annak nézz utána. Ezekhez a ledekhez javaslom az op reflektort. Sorrendben 5A-en 70 CRI-n kb:
3000 lm/45000 cd
2800 lm/ 25000 cd
3300 lm/ 20000 cd -
ronati
tag
Hozzá jutottam néhány Új Ultrafire C8 q5 belsővel lámpához. Abba kérném a segítséget, hogy milyen led - refi - driver együttest ajánlanátok udvar, utcai séta használatra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Honda topik
- Óvodások homokozója
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Filmvilág
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Autós tükörre rögzíthető kamera rendszer - komplett - csere is
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Eladó KitchenAid Artisan 4l-es konyhai robotgép mandulaszínben
- ÚJ, USB-C-s / elemes, rádiós (RF), wifis (Tuya, SmartLife, stb.), programozható okostermosztát
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!