Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
Hirdetés
-
PROHARDVER!
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
H-Zol
senior tag
válasz
WestBam #82594 üzenetére
Mondjuk a Sofirn SP70 engem is zavar , olyan erősen világít , de ott van farok kapcsoló is !
De mivel nekem nagyon sok lámpámon Anduril fut , azon lehet állítani az erős gyenge még gyengébb , vagy pislogjon de ki is lehet kapcsolni , de itt van a Mateminco A1S [link] ezen is ki , be lehet kapcsolni !! -
Jack72
aktív tag
Mondjuk a jelzőfény egy hasznos dolog, mert nem kell keresgélni a kapcsolót.
-
FBLLMAG
senior tag
Nekem már nagyon rég óta jelzik a lámpáim a hol létüket. Aktívan és passzívan is. Van, hogy a lámpa pirosan villant, vagy kéken villant a kapcsolója, vagy zölden lassan pislog, de van olyan is ami 5 mp -ként villant fehéren. Olyan 0,1 lm fényáramon. Sőt a SC53C N 0,01 lm fényáramon. Ez tényleg nem zavar senkit.
-
WestBam
Topikgazda
Sötétben ha a gomb világít lehet zavaró is, ez szerintem egyéni preferencia.
Nekem pl. az sokkal fontosabb, hogy a gombot meg lehessen találni "vakon" is. Na itt vérzik el kb. a lámpák 90%-a, még nevesebb gyártók közül is. Persze ez az oldalkapcsolóra igaz, farokkapcsolósakat nehéz eltéveszteni -
H-Zol
senior tag
válasz
Cyborg #82586 üzenetére
A nagyok is jó árban vannak , a 3x21D egy állat lámpa és nagyon barátságos az ára ( itt nállunk vannak aki veszik és adják el őket , a minap néztem itteni hirdetésben a dupla árát kert valaki a 3x21D lámpáert , rá is írtam , hogy a fele árából mennyit enged
, nem írt vissza ) !
Nekem már az S21E is mágnessal van , már írtam Simonnak és azt mondta , hogy dolgozik rajta , majd emlékeztem ( sokkal több eladása lenne , mert van akinek kell a mágnes ) , idáig azt hiszem 8 darab H4 -et vettem tölle , de mindbe kellettagnrst tegyek !! -
H-Zol
senior tag
A Convoy lámpák mind javíthatók , alakíthatók , van hozzá alkatrész ellátás ( LED -ek , driverek , tükör , üveg , kapcsoló, minden ) , szinte egyedülálló a lámpa gyártók között ezen a téren , még Sofirnêknál lehet drivereket és egy pár fajta LED -et venni !!
A wizárdnál még ráadásul nem is csavarral van rögzítve a gumi a kapcsolónál ( hogy tudd javítani ) hanem bele van préselve!
-
Cyborg
őstag
Amúgy igen, a kicsik tényleg jó árban vannak, és mindent lehet mindennel kérni, 5000 egy S2+?, szerintem többet fizettem érte anno, mikor vettem , jó pár éve, minimum 7. Diffúzor is van mindenhez, ha mágnes is lesz rendelhető a beépített töltős, elektronikus kapcsolós verziókhoz, akkor simán ajánlható ismerősöknek.
Eddig nem is tudtam, hogy van a convoyból is több ledes, meg töltős verzió, mert, ha fent kiválasztom az S szériát, nem is adja be az s21-et, csak miután írtad, rákerestem, úgy találtam meg.iatti
[link] -
iatti
aktív tag
ez a simon egyre szimpatikusabb. cserélhető-javítható. mi kell ennél több. a napi használatos armytek csalódás, azóta is tekergetem a kupakot kikapcs-bekapcs gomb helyett. emisarról nem tudok nyilatkozni. tartós teszten lehet az is megbukna. na de a vitrinben állnak 95%-ban. na majd ha megdöglik a wizzard, lehet befogom a d4v2-öt.
-
H-Zol
senior tag
válasz
Cyborg #82580 üzenetére
Azt én is több helyen olvastam , hogy az 519 jobb mint a 719 ( sok helyen visszalépésnek írják ) !! Simonnál az a jó, hogy egy lámpát több féle LED -el , driverel, tükörrel kínál , én olvasok külföldi fórumokat is ahol Simon is ( néha , gondolom elfoglalt ) aktival , és sokan írják neki , hogy olyan jó árba adja a lámpájait a saját veboldalán ( alin sokkal drágábbak , de ott neki is fizetni kell ) !!
De van egy 5% cupon COD a saját oldalára jó ( nemrég találtam , egy vásárlást csináltam vele ,működik ) , nem sok de a semminél több " PY7MMA3Y " -
Cyborg
őstag
Közben kepeztem magam kicsit én is, nem lehet sajnos egy összefoglalót találni, több táblázatot találtam, de nincs benne minden LED egy helyen.
Valami olyasmit olvastam , hogy az xhp50.3 erősebb vagy 20%-al, de közben olyat is találtam, hogy 519 jobb választás, mint a 719, mert hatékonyabb ugyanakkora árammal hajtva több lument tud, vagy.
Én neutral led, és high cri párti vagyok.
Néztem ezt az s21e-t , nem rossz, abba már csak mágnes kellene, de könnyű elveszni az s21-ekben, , rengeteg féle van, több ledes is, uh megint kinéztem vagy 4 félét, meg akkor már jó lenne az S2+-ból, és s12-ből is valami másik ledest kipróbálni 🙂Ez a Simon szokott kedvezményt adni? Régen minden lámpát a hqequipmentről vettem( spark stb, fenix tk75, jetbeam ddr30, stb, mindig írtam a csávónak( ő Stanley volt🙂), és adott plusz kedvezményt. Simonnál nincs ilyen, vagy több lámpás kedvezmény?
iatti
Nem, de régóta szemezek vele, avygis inkább a d4k-val, az se nagy, de az 21700 miatt jobban bírja, de a beépített töltő miatt inkább az Astrolux MF01 Minit választottam, az is ilyen színjátszós darab 🙂 -
-
H-Zol
senior tag
-
H-Zol
senior tag
válasz
Cyborg #82563 üzenetére
Nekem van mindkettő
Skillhunt S3pro is és Sofirn C8G is ( a Skillhuntot azért vettem pár éve , mert egy nagyon jó újévi akcióban megkaptam ) ! A Sofirnt négy gyors ( de az gyors legyen ) oldalsó kapcsoló nyomással lehet át tenni , hogy ramoing vagy fokozatok legyenek , ja a lámpa ki legyen kapcsolva !
" Jack72" kollégának meg egy jó kis flod lámpa hiányzik a gyűjteményéből -
Cyborg
őstag
válasz
Jack72 #82562 üzenetére
Azért szívja az akksit, mert ~2A a high mód, és ~8A! a turbó, ebből kiszámolhatod mennyit bír egy 4000mAh 21700 cellával.
Arra gondolt H-zol, hogy mivel fizikai kapcsoló van az alján, ezért nem fog magától merülni(az elektronikus kacsolós lápmpáknak mindnek van minimális kisülése, ezért szoktuk meglazítani a kupakot, mikor eltesszük a lámpát)
Egyébként jó kis lámpa, távolságra a dupláját is tudja, mint 250m, és szépen tartja a high módot(~800lm). Én azért szeretem a fokozatokat, mert lehet velük üzemidőt kalkulálni, ha pl tudom, hogy 5 órás éjszakai túrára megyek, a ramping móddal nem tudok kalkulálni, de ebben a lámpában mindkét féle mód megtalálható szerencsére.
Én ennek a Skillhunt s3 pro "testvérét" vettem a beépített töltő miatt, jó kis lámpa, meghozza a "wow" érzést kint a pampán, de kell mellé pár flood lámpa a ház körül -
H-Zol
senior tag
válasz
Jack72 #82559 üzenetére
Nagyon jó kis lámpa ( két kapcsolóval , nem fogja az aksit leszivni , nekem idáig egy lámpám szívta le de az most módolás alatt van ) , egyet vettem magamnak olyan két éve , és megtetszett három ismerősnek , mivel jó gyerek vagyok , rendeltem nekik és közben az egyik vissza gondolta magát , na azért van nekem két darab
, de az egyikbe bele teszek egy Xhp50.3 LED -et és szerintem a hatótáv megmarad , de jóval nagyobb kiömlő fénye lessz ( valameik este még is csinálom ) !!
-
H-Zol
senior tag
válasz
Jack72 #82558 üzenetére
Valahol anyáméknál kell legyenek a régi képeim , ez egy csapott hátuljú Németjuhász volt , nagyon szépen teljesítette a parancs szavakat ( a kúszást bírtam a legjobban , azt úgy tanítják meg nekik , hogy olyan hejen megy át egy csőben ahol csak kuszva bír menni és kapja rá a parancs szavát , és megtanulja utánna már cső nélkül is kuszik
) , nekem ithon mindég mentett kutyáim voltak , vannak és lesznek !!
-
Jack72
aktív tag
Pár nap tesztelés után is nagyon elégedett vagyok a Sofirn C8G lámpával.
1. Nagyon jó a fogása, masszív darab.
2. Fokozatmentes, precíz fényerőállítás.
3. Kb. 250 méter hatótáv.
4. Szórt fénye is van, illetve erős a szúrófénye.
5. A bekapcsolás után pár másodpercig világít még a bekapcsológomb szép zölden.
6. Egyetlen hátránya az USB-C töltő hiánya de ezzel együtt lehet élni. -
H-Zol
senior tag
válasz
ronati #82554 üzenetére
Szerintem mindegy , hogy miből van a nyele, anno úgy kerestük fából , bozótosokba , sokszor komoly munka volt amire megtaláltuk a megfelelő agast , a bőr az cipő nyelve
volt és a gumi az fehér tejguminak mondtuk és telefon szereplőktől tudtuk beszerezni ( de régen is volt ) !! Még amit akarok venni egy karikás ostor , gyerekkoromban volt és nagyon meg tudtam pattogtatni , több feleképpen !! Már egy ideje készülök vásárba , de mindég valami fontosabb van , mert ott árulnak karikás ostorokat is , de Ópusztaszerre is készülök és ott is vannak árusok de ott lehet drágábban adják mint a vásárba !!
-
H-Zol
senior tag
válasz
Jack72 #82551 üzenetére
A Bolgár határnál alap kiképzés 670 kilométer
, de utánna a magyar határra vigyáztam , ( vigyáztunk, mert kutyám is volt , valahol vannak fényképeim is ) , nállunk nem volt balhé , mert kevesen voltunk egy kis határmenti laktanyan , ősz visz 36- an , kis katonákkal és tisztekkel !!
-
ronati
tag
válasz
Jack72 #82547 üzenetére
Hát látom itt sokat megélt jófej embereket lehet találni. Az lehet, hogy a határ másik oldalán, de azt is tudni kell ki van a túloldalon. Nemzetközi buszsofőrként, Párizstól Isztambulig bejártam európát, szinte mindenhol találkoztam magyar emberrel. Erdélybe meg a régi rendszerben is jártam, meg utána is sokat, akkor tudtam meg mit jelent magyarnak lenni. A vendég szeretet, a tiszta jószívű öröm, hogy magyarnak mondhatja magát egy anyaországból jövő embernek, hát megindító volt.
-
iatti
aktív tag
válasz
Jack72 #82551 üzenetére
nálam semmi extra. fekszem két héttel leszerelés előtt az ágyon. bejön a kopasz ügyeletes, menjek ki folyosót takarítani.
majd bejött a század-ezred? ügyeletes. ennek már volt pár csontcsillagja. már nem emlékszem mennyi. na itt már keményebb volt a helyzet. parancs megtagadás. felkerültem aranycsillagos valaki elé, de korrekt volt.
-
iatti
aktív tag
válasz
Jack72 #82547 üzenetére
én szombathelyen voltam aknavetős. a leszerelés majdnem fogdával zárult, de megúsztam. cimborám volt a hadtáp raktáros
még a puncsminyon is kenyeres zacskóval sétált ki a raktárból. persze ma is kellene ennek a sok táposnak egy kis sereg. tanulna egy kis tiszteletet, fegyelmet, kitartást
-
H-Zol
senior tag
válasz
Jack72 #82547 üzenetére
én nagyon szerettem a katonaságot ( sokan utálták én nem , nagyon élveztem ) , sokat jártunk loveszetre , nem tudom nállatok , hogy volt de itt csoportokba voltunk osztva , nagyság szerint állítva , és én igen magas vagyok , nekem a kalasnyikov mellé még egy távcsöves , ( hosszú puskanak hívtuk ) puska is jutott , de már lassan elfelejtettem az állításokat , mert az 3 kilométerig pontos volt de ahhoz és a szélhez viszonyítva kellet beállitani !! Jaj ha akkor ott ilyen lampaink lettek volna
, az maga lett volna a mennyország
, szép idők voltak !!
-
H-Zol
senior tag
válasz
Jack72 #82545 üzenetére
Csinaltam egy cikkből egy képernyő képet
Van olyan ismerősöm akinek esze ágában sem volt éles fegyvert tartani , és most az is van neki, ugyanaz az engedély , úgy hogy megcsinálta a legpuskara és vett egy éles fegyvert is , én nem léptem meg mert csak kijelölt helyeken lehet a legpuskaval is lőni, bevezetni a fegyver naplóba , hogy X időben kivettem és xy helyre mentem el lövöldözni ahol ugye fizetni is kell
, ezekre a gyenge airsoft játék fegyverekre nem kell engedéj , de csak azzal a könnyű golyoval , már ha gumi vagy alu golyó van benne az börtönnel is járhat , úgyhogy marad a gumipuska
!!
-
H-Zol
senior tag
válasz
ronati #82539 üzenetére
Látom neked is van mivel eltölteni a szabad idődet
, nállunk sajnos a sok állat ember egymásra lőtt , baleset baleset hátán és úgy megszigorították a legfegyver használatát, hogy ugyanaz az eljárás mint például egy éles vadász fegyverre , kell rá engedély , rendőrségen bejelentve , fegyver szekrénybe tartva , vezetett fegyver könyv amikor kiveszed és elmész vele egy lövész pájára , és ha nem akkor meg ha nem is lösz vele csak megtalálják a házban akár letöltendő börtönbüntetésre is járhat érte
Ezt 5-6 éve hozták törvénybe , és azóta nincs légfegyverem ( pedig szerettem őket , én fegyver alatt voltam katona a határ vadásziknál ) !!
Gyerekoromba nagyon sokat gumipuskaztam, voltak ithon bagolyaim és a verebeket , vadgalambokat lőttem nekik , amire rá tartottam az igencsak le is esett, már nézegettem , hogy Kínából lehet rendelni és most kedvet kaptam , rendelek is egyet , celoveszetre mert már a madarakat ( veréb , gerle , cinke , Zöldike stb etetem hosszú évek óta ) !!
Te honnan vetted a gumi puskákat , nem tudsz egy linket adni!
-
ronati
tag
A 25%-os Akcióban keresgéltem, és úgy találtam rá, hogy a TS32-t akartam venni, de nincs, igy ő lett a kiválasztott. Egy ideje tetszenek a több égős lámpicsok.
A két elfektetett az első ledes időszakból, a többi 3-4 hónapos vétel, Temu 1-5eFt árban, Alonefire termék, udvarra szórt fénnyel. Nem gondoltam volna, hogy a 16340-es akku-val játékszernek gondolt lámpák, ilyen hatékonyak a nagy fényerővel. A nagyobb 26650-es 5000mAh-s saját akku-val 8X XPG leddel a convoy S12-vel azonos fényű.
Ez a régi 5 ledes kis lámpa Walter gyártmány a 007-es CP99-es légpisztolyhoz. A szort fénye, ha mondhatni annak, semmi a mai lámpákéhoz. A pisztolyra szerelve tetszetős, de semmit nem ér, van lézer, vagy mai jó fegyver lámpa helyette.
Ez a másik hobbim a lámpa mellett, légfegyver, és céllövészet, csúzlival is.
Az már csak Hodfény a múltból, hogy 40 évig dobosként zenéltem, és felújítottam dobokat, jónéhány dob van még a birtokomban amitől nehezen válnék meg.
Hát ennyi a gyűjtésről, amiket használok is, a meglévő időmben.
-
eldoble
aktív tag
Igen, a régiek meg a szekrényben várnak: #75040 , szóval nem tudom minek kell még egy FC12, de ennyiért nem szabad ott hagyni, ráadásul ilyen csúfos lila még nincs, szóval nem csak a jó ár miatt kell rendelni, hanem gyakorlati haszna is lehet ... ez lesz az éjszaka, zűrös helyen, Újpesten használandó lámpa ...
-
FBLLMAG
senior tag
Ezért is jobban szeretem manapság az új fajta 2AA -s lámpákat, amik 141000 -es akkukat használnak. A Fenix LD22 -es 12000 cd, a Nitecore MT2A 15000 cd, és az Acebeam TAC 2AA lámpám 20000+ cd fényerővel rendelkeznek. Ezek a hosszú Li-Ion akkuk 1800 mAh -sak jelenleg. Olcsóbbak mint 2 db 14500 -as. USB-C belső töltéssel rendelkeznek. Ja és a 2 perc turbo fokozat gond nélkül megy. A Fenix esetében 7 - 8 perc és utánna is csak 70% -ra csökken a fényerő.
-
Cyborg
őstag
válasz
ronati #82528 üzenetére
Mondjuk én mindig a high módot nézem, és másnak is azt mondom, hogy a turbo csak villantásra való, pillanatnyi ámuldozásra. Sajnos ekkora méretben kb 6-800 lumen, amit tartani tud egy lámpa, ezt mondjuk a TS22 szépen tartja is.
eldobe
Szerintem kicsi, belépő szintből vásároltál már eleget, ideje lenne szintet lépni, valami b.szó TS30s, vagy TS32-őt venni ,ha már wurkkos fan vagy -
-
H-Zol
senior tag
válasz
ronati #82528 üzenetére
A turbóval szinte minden lámpának baja van ( be esik a fényerő, mert a gyártók nyomják a lumen háborút , minél nagyobb lumen ) , én már új lámpás embereknek úgy mutatom be , hogy az egy pillanatnyi fény ami egy egy lámpára nagyon is igaz , hogy csak pillanatokig képesek tartani , na ennek már a gyártó az oka , például a napi használatban lévő Wurkkos Ts21 em
ez durva nagyon
, alap 50 fok hő korláton !!
A következő grafikonon a hő korlát 60 fokra van feltolva , itt már azért javul a történet
nekem 70 fokra van állítva , és már úgy nagyon jól használható a lámpa , és a turbóval is körbe lehet nézni !!
-
H-Zol
senior tag
válasz
ronati #82529 üzenetére
Te jól bevásároltál megint
, a DL06- ot gondolom jól befűti a 6 darab Xhp50.2 LED
, nem volt még ilyen sok LED -es nagy lámpám !
Azzal ki mész a kertbe és egy kattintásra a szomszéd kertekben is világos lessz ( nállam már megvannak szokva a szomszédok a nagy fényekkel( az előbb voltam kint néztem a sünöket de még nem jöttek elő, de a békák már igen , hármat is láttam ) !!
-
ronati
tag
Hát most a Lila van csak ebben az árban, de hajlok rá, hogy ne csak fekete lampáim legyenek. Meg az asszony szine a türkiz, igy ha bedobom nála, hogy neki vettem, talán elmosolyodik a Lámpa szó hallatán. Persze a DL06, ami vele jön az kényesebb téma, de három FC12+ egy DL06 25% kedvezménnyel+ ajándék Wurkkos 21700akku-val a gagyi lámpában 127.46$ volt ami átszámítva 46777Ft.
-
ronati
tag
válasz
Cyborg #82525 üzenetére
Kösz az infót. Veszegetek én is, és használom is amit csak tudok, ahogy besötétedik. Nálunk a telken két ház van egy 10m-es udvarral, oda vissza mászkálunk, mindig viszek valamit, nem a fali halogén refit kapcsolom fel, nekem így érdekesebb.
Hát a TS22 féle lámpákkal az a megállapításom, hogy a gyártók bele teszik az erős ledeket, és elmondható, hogy tudja küldeni a nagy fényt. - de nem bírja- persze azért, hogy ne legyen probléma, az ügyes Driver gondoskodik a hővédelemről. Aki lámpázik ismeri ezt a szitut, és érti is, így elfogadja. De annak akinek csak kell egy jó lámpa, a kezébe adod hogy ez jó lesz neked, ha turbót nyom, először berosál a látványtól, és amikor visszaesik a fény azt fogja mondani, hogy mi a sz_ré_t nem világít rendesen. Hát az asszony se örűlne, ha azt mondanám, hogy jó vagyok ám, de csak 2 percig! -
Cyborg
őstag
válasz
ronati #82514 üzenetére
Hát igen, veszegetem itt állandóan a lámpákat, majd osztogatom, mert eladni nem lehet🙂, keresem a szent grált, de általában mindig az mf01 mini, vagy az s12 kerül a kezembe, ha lámpa kell. Az s12 Eleget terit, eleget visz előre, zsebben is jól elfér, még egy picit nagyobb is lehetne, egyedül a neutral LED hiányzik belőle. Komolyan még a faék UI-t is szeretem benne, könnyű vele üzemidőt saccolni.
A TS22 nekem 20 fokról indulva max 50 fokig megy fel, aztán szabályozott vissza. Egy kínai infra hőmérő pisztollyal néztem, uh lehet, hogy téved. High módban 47 fokig ment fel 5 perc alatt, onnan kb a 45 fokot tartotta.
Miután kihűlt, néztem egy turbót, ott 2 perc alatt elérte az 50 fokot, majd vett is vissza, majd 45 foknál megint rányomtam a turbóra, 1 perc alatt megint 50 fokon volt, és már vette is vissza highra.
Jó a hő menedzsment a lámpában, az tuti. -
H-Zol
senior tag
-
Jack72
aktív tag
Ma esti lámpázás tiszta időben.
-
-
-
Cyborg
őstag
Közben találtam videót a TS22-ről, ahol a két ledet hasonlította össze a mókus, de nem nagy a különbség, erősebb a spotja a xhp70.3-nak, de tényleg csak kicsivel visz messzebbre, legalább is szemre.
Amúgy én is a Convoy s12-höz, vagy az MF01 Minihez nyúlok mindig, szeretem a több ledes lámpákat, távolság is van, meg szórás is. -
Jack72
aktív tag
A pofátlanság netovábbja....87617 Ft és ez akciós ár....
[link] -
Jack72
aktív tag
Néztem unboxing videókat, ott sem láttam ilyen zsinórt a dobozban. Na, mindegy is, mert én magam szoktam csinálni erős zsinórból csuklópántokat meg pórázt stb.
Ma este is kimegyek, hátha nem lesz köd és akkor megtapasztalom, mennyire hord el a fénycsóva.
Fogása remek és könnyű a lámpa. Eddig 10/10. -
H-Zol
senior tag
válasz
Cyborg #82496 üzenetére
Az Xhp70.2 rajta van a szilikon korona ( dóm ) ezért töri a fényt , jobban térít , az Xhp70.3 az egy lapos LED (dóm nélkül ) , de viszont mivel egy nagy méretű LED elég sok szórt fényre képes , de nagyon sok függ a tükör kialakításától !! Nekem a Wurkkos TS21 van 3xSst20 LED -el, Tir optika , nekem most az a mindennapi lámpám már több mint egy éve , napi használatban van !!
Évekig olvasgattam itt , de nem regisztráltam , majd kérdezni szerettem volna valamit és 2017- ben regisztráltam , de csak privátban kérdeztem ( de nagyon sokat.) , és a kolléga már nem járt fel , onnantól (2020) járok ide fel , és ki is tanultam a lámpák modolását , LED , driver csere stb !!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2