Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
Hirdetés
-
PROHARDVER!
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
d4d
aktív tag
Index fórumra tettem fel pár képet a TrustFire TR-J12-ről, összehasonlítva pl Olight SR51-el. Hátha érdekel itt is valakit.
-
korn
aktív tag
Megjött dino-tól a 26 dolláros "ákcijós" uniquefire X8-asom. Masszív és jó minőségű lámpa. Szinte minden porcikja azonos az eredeti trustfire X8-al. Azt kell mondjam, hogy érzésre kézbefogva sokkal masszívabb érzést ad, mint a jetbeam bc40. Ráadásul jobban is világít, erősebb szpotja van. Van 1-2 budget érzés, pl kicsit koszos lencse és enyhén poros reflektor, ettől eltekintve igazán pozitív csalódás. 1 kérdéses alkatrész a kapcsoló, amit nem tudtam szemügyre venni, úgy össze van rakva. Mintha rejtene magában egy kis kontak problémát a jövőben, végülis működik rendesen, és totál ilyen van az eredeti trusfire X8-ban.
Szóval ennyi pénzért best-buy volt. -
tbesze
tag
Eddig ez a TrustFire akksi volt általában az ajánlat. Ilyenek vannak nekem is. Azt kérdezném, hogy az idők múlásával esetleg van ajánlottabb? Most akarok rendelni egy STL-V2-őt. Ahhoz mi lenne a legjobb? Gondolok olyanra, amivel hosszabb ideig tud maxon menni.
Köszi. -
korn
aktív tag
válasz
sanzi89 #6091 üzenetére
Sőt, azóta már kiderült, hogy az újabb 3000-es TF is eléggé szór.
itt az egyik gyerek már 2100 és 2400 között mért.
http://budgetlightforum.com/node/7000#newAmit én vettem Tf flame 2400-ast dinodirecttől, az biztos jó, fentebb csináltam egy tesztet róla. 2.4A-es terhelésnél 2300mAh-t tud.
-
sanzi89
addikt
válasz
sanzi89 #6091 üzenetére
Sajna lejárt a szerkesztési idő, de itt egy másik teszt a 2400-as Trustfire-ről. Itt már alig teljesít 2000mAh fölött, már 0.5A-s terhelésnél!
-
sanzi89
addikt
A 2400-as Trustfire kb 2300-2400 körül teljesít terheléstől függően.
A 3000-es Trustfire kb 2400-2500 körül teljesít.A pontos értékekhez azonban azt is tudni kellene, hogy milyen terhelésnek lenne kitéve a cella. Véleményem szerint lényeges különbség csak nagyobb terhelés mellet van, bár az 1 dolcsis árkülönbséget valószínűleg megéri, de ettől függetlenül nincs markáns különbség.
-
sanzi89
addikt
Ha ténylegesen 2500mAh-s az aksi - tényleg, milyen gyári telefon aksi ekkora? - akkor szerintem kb egyszer fogod tudni feltölteni. Max, még a másodikban marad egy kicsi kraft.
@jada00
Nekem az ilyen megoldásokkal az a bajom, hogy minek vegyek még egy kütyüt elég húzós áron, ha a meglévő dolgokkal is meg tudom oldani a dogot? Normális aksi töltő egyébként is kell, a lámpába is kell minimum 2 aksi, veszek mellé még 2 db-ot, és tudja azt, mint ez a 40 dolcsis kütyü, azonban pluszba kb semmit se költöttem. -
Bandus99
őstag
Visszaterek ide dxes kerdesemmel, mert itt meg mindig tema, mashol meg nem kapok valaszt.
Tehat rendeltem 5 tetelt, ebbol 2 tetel megerkezett, 2 tetelre ma irtak hogy postaztak. A maradek 1 tetelt szeretnem lemondani nem akarok varni ra meg kitudja mennyi idot.
Nekem az is jo ha nem utaljak vissza hanem naluk a szamlamom nyilvantartjak, ugyis fogok meg rendelni toluk.
A kerdes hogyan tudom megtenni, hogy a rendelt 5 tetelbol azt az 1 meg nem postazott tetelt lemondjam? Nem talalom sajnos a megfelelo modot. -
QWAZU
csendes tag
válasz
sanzi89 #6072 üzenetére
Köszi, hogy megírtad a tapasztalataidat! Azért reménykedem, hogy ez a két 2600-as sanyo elég lesz ahhoz, hogy feltöltsem a telómat... Valami más alternatíva arra nézve, hogy hálózati áram nélküli helyen töltsem a telót? Esetleg valami napelemes töltő vagy ilyesmi? Tudsz valami lehetőséget?
-
kowik
tag
válasz
HornedReaper #6083 üzenetére
Sehogy. Speciális töltő/kisütő berendezés kell hozzá. Amúgy a Sanyo-t nem is kell mérni, mert az nem kínai kategória amiben lehet szórás. Én amit mértem kb. 20db az mind 2600 és 2650 kötött volt.
-
HornedReaper
senior tag
Ezt a Sanyo protected akksit hogy tudom a legegyszerűbben lemérni, hogy hány mAh? (sima OEM töltőm lesz hozzá, ha megjön, "alap" multiméterem van csak)
-
Cyborg
őstag
-
PHM
addikt
-
kowik
tag
-
sanzi89
addikt
válasz
CHAKITO #6060 üzenetére
A telefontöltésről pár gondolat.
1. A töltő 3V-ig meríti az aksit. Közel se biztos, hogy eddig a teljes kapacitását le tudja adni a Sanyo akku.
2. A töltő fix 5V-ot ad ki, szóval a transzformálás során csökken a töltés hatásfoka, árammennyiség vész el.
3. A telefon aksiját feltölteni több áram kell, mint amennyit tárolni tud. Pontos adatot nem tudok mondani, de ez ni-mh esetén olyan 40% is lehet! Szóval egy 1000mAh-s elembe majdnem a másfélszeresét bele kell pumpálni, hogy az aksi később tudja az 1000mAh-t.
4. Tapasztalat, hogy nekem a két teljesen feltöltött kék Trustfire aksim nem tölti fel egyszer(!) sem a Nokia E52 gyári aksiját, ami csupán 1500mAh-s. -
Mittu88
senior tag
válasz
HornedReaper #6062 üzenetére
én egészen nyugodtan néztem a videót, amíg meg nem szólalt halkan a sony bravia tv reklámzenéje. Felcsesz, hogy ilyen nyugtató zenével akarják beadni a bénázásuk magyarázatát. Jó, új rendszer, fennakadás, természetes. De hagyják a szarba az ilyen pszichológiai befolyásolást
-
szbalogh
addikt
válasz
HornedReaper #6062 üzenetére
Ott volt a csomagom! Láttátok?
-
HornedReaper
senior tag
Dealextreme videjós magyarázkodás, miért olyan lassúúúúúú a postázás
-
turho
addikt
Kérlek ajánljatok már nekem egy minél olcsóbb, 1 db 18650 akkuval működő zseblámpát. Kisméretű kellene, levehető fejjel lehetőleg. E-cigi modnak szánom
de azt hiszem itt elég szakértő van hogy segítsen nekem
-
CHAKITO
csendes tag
Sziasztok! Rendeltem 2 db. ilyen akksit: http://www.focalprice.com/EB0042R/Sanyo_2600mAh_18650_Battery_with_Protection_Red.html Két hét alatt megjött, kicsit használtam, most szerettem volna feltölteni, de kissé meglepődve azt tapasztaltam, hogy nem jó az ilyen töltőmhez, egyszerűen nem fér bele: http://www.manafont.com/product_info.php/ultrafire-wf139-37v-1450017500185001767018650-battery-charger-ac-100220vdc-12v-eu-plug-p-8598 Van valami jó ötletetek, hogy legalább egyszer miképp tudnám mégis ezzel a töltővel feltölteni ezeket az akksikat? Pl. valami vezetékes megoldásra gondoltam. Az a gondom, hogy nincs másik töltőm, ezért kéne így megmókolni, amíg nem jön meg a másik töltő, hogy ne álljon lemerülve addig sem. A másik kérdésem, hogy xtar wp II töltő jó választás lenne-e a fent említett akksik töltésére? Egyébként az akksikat lemértem: 69.25mm a hosszuk. Még egy kérdés: Ha ebben a wp II- es töltőben valami csoda folytán sikerülne feltölteni ezeket a 2600mAh-s sanyo akksikat, akkor a töltőben hagyva, a kimenő usb csatlakozóján keresztül fel tudnék vele tölteni egy 2500mAh-s névleges kapacitású telefon akksit? Előre is köszönöm a válaszokat!
-
arti1121
senior tag
válasz
Laserman #6056 üzenetére
a kéket ne vedd ehez a lámpához, mert kikapcsol nagy modba. én soshine 2800mAh-at használok. ezt a lángnyelveset nem ismerem, de valaki nem rég linkelt tesztet rola. ha letudja adni a 4,5A-t akkor valoszinü hogy jo lessz hozzá.ITT azt irják rola hogy birja az 5A -t, tehát jo is lehet
-
g@bo
nagyúr
válasz
HornedReaper #6053 üzenetére
2012.01.17 13:56
(HONG KONG)
Küldemény felvéve / Item accepted
*
2012.01.20 14:13HKHKGA(HONG KONG)
Célországba elküldve / Item sent abroad
**********************************************************************2012.02.20 20:18
(HONG KONG)
Küldemény felvéve / Item accepted
és ennyi.
-
Laserman
csendes tag
válasz
BigBlackDog #6055 üzenetére
Először a kéket szerettem volna mert mindenki azt dicsérte de akkor ez kicsivel többet ad
remélem jó lesz.
-
Laserman
csendes tag
Hali . Tudna valaki segíteni nekem hogy egy uf 980l-t megtud hajtani egy ilyen aksi?
Protected TrustFire 18650 3.7V 3000mAh [link] -
HornedReaper
senior tag
Kici kínai "Nokia" (bár lehet eredeti) előlapot rendeltem tavaly, 9 nap alatt itt volt! Azóta rendeltem még egyet, nem jött meg 1 hónap után sem, írtam az eladónak, visszautalta, vettem nála még egyet.. Rá asszem 1 hétre írja, hogy a vám visszadobta (nem írta melyik, lehet az itteni). Kioktattam, hogy írja rá a csomagra, ajándék (kb 1 hete)! Azóta nincs hír a még pakkról, remélem megjön..
-
grabber
addikt
Manafont szerint 4-5 hét mire ideér a rendelésem.Feb 11én adtam fel.
-
M_o_g_y_i
őstag
Valami ilyesmit akartam pont én is mondani.
Semmi előnye nincs a 3A fölötti hajtásnak, főleg ennél a lámpánál, aminek még normális hűtőfelülete sincs.
Én pl. ezért vettem elsőre C8-at, 3A-en van hajtva benne az XM-L, de viszonylag sokáig lehet max. fokozaton használni.
Nyilván közel sem a világ legjobb/legszebb lámpája, de az árát maximálisan megéri. -
korn
aktív tag
tököm ki van néha a kínai, hong kongi sutyerákotól, január 25-én vettem egy ilyet.
Még nem jött meg, írtam is egy kissé keményebb levelet az eladónak. Szokásos válasz, várjak még egy kicsit, az időjárás miatt, meg pár nap és megérkezik. Oké bazzeg, nem fogok tökölni, dispute claim lesz mostmár minden ilyen esetből, elhatároztam.
-
bander
csendes tag
Üdv,
Én február 13-án rendeltem Mana-tól és ma vettem át a csomagot a postán. Minden megjött tripla bubis nejlonba csomagolva. És még működik is rendesen. UF502b, akksi és töltő volt a csomagban. -
korn
aktív tag
válasz
poweradi #6036 üzenetére
Hasonló lehet egy C8-hoz. UF-980L kinézet, csak nem a brutál 4.5A-es áram, hanem a normális 3A körüli.
Őszintén? ezekből az X7-es olcsójános lámpákból is lehet uf980l teljesítményű lámpát fabrikálni 5 perc forrasztgatás után. Csak mérlegelni kell, hogy 4-5A-en sokkal jobban merül az akksi, jobban melegszik/használódik minden, ráadásul csak pár percig fog erősebben világítani, mint egy 3-3.5A-en hajtott lámpa. Nekem elég lenne a 3-3.5A.
-
Mittu88
senior tag
Az normális, hogy DX-ről 25-én rendelt és fizetett cuccot még mindig nem adtak fel? Majd' megbolondulok a kis lámpáért, amit onnan rendeltem
ha out of stock t.könszúrom magam
-
poweradi
csendes tag
Mit írnak erről a lámpáról, lehet megrendelem!Manafontos C8-nál jobb lehet? UF-980L megvettem volna de nehéz hozzá olyan akksit találni amivel normálisan használható (védett is, de nem is kapcsol le a védelem maxon) Nekem a DX-es tüzes TF is ilyen volt, lekapcsolt max fokozaton SSC-P7-en ezért ki kellett iktatni a védelmet...
Mellesleg ez fele annyiba kerül... SSC-P7 és XPG-R5-öm van még eddig de már nagyon szeretnék egy jó XML-t!!! (1x18650-est) -
g@bo
nagyúr
manafont odapörkölt, vagyis inkább a hongkong post....
02/15/2012 Pending
2012.02.20 20:18 (HONG KONG) Küldemény felvéve / Item accepted
02.28.ma.....
-
Muton
addikt
Heló!
Honnan (melyik kínai oldalról) és milyen RCR123-as akkut és töltőt érdemes rendelni?
Tehát a 3 V-osat, és nem a 3,x V-osat.
Mert ezt is sikerült félre rendelnem, így van 4 fölös 16340-em, ami nem megy bele a lámpába, mert picit hosszabb, mint kelleneIlletve lítium elemet (nem tölthetőt) is szeretnék. A Manafontról érdemes rendelni?
-
korn
aktív tag
válasz
belsodavid #6030 üzenetére
hány napig visz el
nem málhás szamár ez
-
törölt tag
-
korn
aktív tag
aki uf980l klón-t akar venni, ebay-en is megjelent kicsit drágábban, de 1 napon belüli postázással
http://www.ebay.com/itm/TB-D7-Cree-XM-L-T6-8000K-900-LM-5-Mode-White-LED-Flashlight-Torch-/110797829319?pt=US_Flashlights&hash=item19cc10b4c7 -
Vegha
senior tag
Természetesen az Items missing order formot töltöttem ki. A rendelésemnél nem írták hogy nem tudják küldeni. Az van, amit írtam: megrendeltem, kifizettem. Ők azt írták elküldték rendben, de a csomagban baromira nem volt benne. Még a missing item cetli sem! Bejelentettem, de semmi reakció.
-
Zsolt74
senior tag
Ezt láttátok.?
[link] -
kowik
tag
válasz
Bandus99 #6003 üzenetére
Valószínű nincs éppen raktáron. Nekem már rengetegszer volt, hogy valami 1-3 hét múlva jött csak meg a többi termékhez képest. De olyan is volt, hogy egy 2$-os foncsor nem volt nekik, jelezték, hogy levásárolhatom de elfelejtettem, viszont kb. két hónap múlva hozta a postás.
-
zoli03
őstag
válasz
Bandus99 #6005 üzenetére
Én úgy vettem észre, hogy nem veszik le. 1 hónapot vártam az egyik lámpára, de miután lemondtam a rendelést, még utána is fent volt, valószínűleg most is. Ha lehet kapni máshol, szerintem rendeld meg onnan (még ha kicsit drágább is). Ha nagyon nem találod semelyik oldalon, én csak akkor rendelném meg újra DX-ről.
-
zoli03
őstag
válasz
Bandus99 #6003 üzenetére
Szerintem nyugodtan belefér, más is kerülhet ilyen helyzetbe, a DX-nél nem nehéz
, hasznos lehet neki is. Mások is offolnak, Te legalább off-ba rakod a hsz-t.
Szerintem azt már nem fogják feladni. Nekem is volt ilyen rendelésem (a legutolsó). Egy hét után lemondtam, csak egy terméket küldtek el. Rákérdeztek, hogy biztos le akarom-e mondani, írtam igen, az el nem küldött termékek árát refundolták. -
Bandus99
őstag
Koszonom megtalaltam,
Igy mar rendben is vagyunk 5 tetelbol 2 tetelnel szerepel a Shipped QTY ezek meg is jottek a maradek 3 eseteben 0 szerepel.
A rendeles 1 honapja tortent, kerdes ha ez a 3 tetel meg mindig nincs elkuldve mire szamitson az ember ??Oke tudom nem a megfelelo topik, de itt merult fel a kerdes masoknal is, igerem befejezem.
-
zoli03
őstag
válasz
Bandus99 #6001 üzenetére
Megújul(t) a DX, most már másfajta fiók van. Te gondolom a régiben nézed, ott nem látszódnak az új rendelések. A régi fiókoldalon találsz ilyet: Experience our new account management (beta). new!, erre menjél rá, itt látszódnia kell az új rendeléseidnek is. Vagy ha a DX.com-ra mész, ott egyből az új fiókba visz.
-
Bandus99
őstag
Hol lehet megnezni a rendelest?
Kaptam toluk csonmagot, de mintha nem lenne minden benne. Igaz mar magamban sem vagyok biztos, mert annyit varialtam hogy vegulis miket rendeljek miket nem.
Ami furcsa, hogy az order summary-nal nem is latom ezt a rendelest, tehat nem is tudom ertekelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Nyaralás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s