Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Hirdetés
-
PROHARDVER!
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
H-Zol
senior tag
válasz
ronati #82394 üzenetére
Nekem is van egy furcsán kinéző kapcsolós régi lámpám , 3x T6 LED van benne , szét van szedve és belemegy a Convoy kapcsoló ( majd holnap lefotozom ) !!
Sajnállak téged is és anyudat is , néha ilyen kegyetlen az élet , mi nagyanyámat ápoltuk de csak egy pár hónapig élt , anyóst költöztettük ide hozzánk két éve , mert megöregedett ( 91 éves lessz a nyáron ) de még jól bírja magát , az ujjai végét le teszi maga elé a földre és agyilag is rendben van egész nap keresztrejtvényezik !! -
ronati
tag
Na-na, azt jobbszereten csak klasszikusan. De boldoggá tesz a lámpa, az biztos. Azon csodálkoztam az esti próbálgatásnál, hogy nem melegedett annyira, mint gondoltam. Én a vasúti sinekhez megyek itt Dorogon a város szélén, hogy messzebre tudjak világítani. Csak az a problémám, hogy olyan mikro szemcsék vannak a levegőben, hogy nem tudok olyan távolra látni, ettől a szürkés fénnyalábtől. De legközelebb viszek kukkert, hátha jobb lesz az élmény.
-
ronati
tag
Sajnos spéci kapcsolója van, zárt alu menetes házban. Ha lesz időm ötletelek, de most új vezetéket húzok a kissebbik házba a telken, itt ápoltam anyut 8 évig agyvérzés miatt. Nem beszélt, nem mozgott, nem nyelt, cső a pocakba, úgy tápláltuk, pelenka, fúrdetés, vagyis ami egy teljesen béna ember ellátásához kell. 94 évesen karácsony előtt halt meg, most jutottam oda, hogy rendbeteszem a házat újra. 34 éve teljesen átalakítottam, oda született a négy gyerkőc, aztán házcsere mikor apu elment, azóta anyu lakott ott. Most a legkissebb lányomat költöztetem oda, csak előtte rendbeteszem.
-
H-Zol
senior tag
válasz
Kameleon5 #82392 üzenetére
Majd csinálok mindkettőről képet ! Igen a Convoy ebből verhetetlen , hogy nagy driver és LED választék van a lámpákhoz , sőt más gyártó lámpájait is életre lehet velük kelteni
!!
Igen az XML és az FST között nagy a különbség , az XML amúgy is egy régi fejlesztés de a méret különbség miatt is az FST-vel szűkebb lett a kivetités . A Convoy S21E kérhető Xhp50.3 hi LED -el, és SFT25R LED -el is , és ég és föld a kettő között a különbség mégha mind a kettőbe narancs bőrös reflektor kerülne , akkor is !!
Nekem egyenlőre a vezér hangya a kertben van, kis fa ültetés , metszés!!
-
Kameleon5
csendes tag
Na arra én is kíváncsi leszek, majd várjuk a képes beszámolót. M1-ben cseréltem SFT40 helyett 25-re és egyben OP helyett SMO refire. Ott már nem volt akkor hűha, mimt anno az XML helyett az SFT esetén, de szűkebb lett a hotspot, az egyértelműen látszik, illetve a foncsor miatt karakteresebb is. Egymás mellé rakva nyilván könnyebb a hasonlítás. Convoyt ezért szeretem, mert könnyen "legózható", de ugyanígy javítható is (bár még sosem romlott el egy sem, pedig van amelyik 10 éves. Elindult a vezérhangya, hogy milyen lehet egy sofirn SP10pro vagy egy SC31pro sft25-el. 😅
-
-
H-Zol
senior tag
-
Kameleon5
csendes tag
Tegnap esett be egy convoy S8 meg néhány kiegészítő. Az S8 8A buck driveres SFT25R LEDdel, hozzá csavarozható klipsz, világítós kapcsoló, rövid cső és akksi. Valamiért a világítós kapcsoló nem szereti a biscotti drivert vagy én csinálok valamit rosszul. A lámpa viszont jól pirít.
meglévő M1hez rendeltem SFT25R ledet, SMO refit. Itt is lesz valami bug, mert még nem érzem, hogy elég erős lenne, de lehet a forrasztás nem lett jó, vagy kapcsoló régi már és nem megy át annyi áram. Éjjel már nem akartam ezzel foglalkozni, de kiméregetem mi történt. Ami biztos, hogy jó spotos lesz. Oda az "univerzális" felhasználhatósága, de arra vannak másik lámpák. Zsebbarát thowernek viszont príma lesz szerintem. Persze a kísérletezés mellett.
-
H-Zol
senior tag
válasz
Cyborg #82361 üzenetére
Szólni fogok ( én 8 darabot rendeltem , egyet nekem a többit ismerősök , haverok számára és mindegyikben kellett rakjak mágnest ) azért szóltam Simonnak , hogy több eladása lessz ha tesz bele mágnest ( és úgy fogja belerakni ahogy én , azt mondta , hogy megrendeli a mágneseket ) , az S21E- hez is adtam neki ötletet
!!
-
Cyborg
őstag
válasz
ronati #82369 üzenetére
Szép példány 🙂
Én is 501b, c8, x8 párosokkal kezdtem anno🙂
Annyi, hogy ezekhez az újabb ágyúkhoz már nem jók a régen nagyon népszerű zöld pana cella, meg bontott laptop akkuk, sőt ekkora áram felvételhez már nem is nagyon lehet védett akkut kapni, uh majd be kell ruházni, Samu q30-ra, vagy nem tudom. Bár gondolom a convoyt akkuval együtt vetted -
H-Zol
senior tag
-
ronati
tag
válasz
user112 #82371 üzenetére
Egy kis humor:
Ha egy vödörbe 4 lapát homok megy bele, több oka is lehet: Olyan kicsi, hogy ennyi fér bele, jó nagy de már megrakták és csak ennyi fért bele, 4 dobás után már nem volt kedved többet belerakni! Hát van még lehetőség, mondjuk a 4 lapát homok után nem volt módod többet rakni, mert a szomszéd közben visszakérte a rég nálad lévő lapátját. Az asszonos lehetőségeket már csak alig merem említeni 4 lapát után! Kaja, pia, csajozás, gyerek, kutya, bolt, beletört kulcs, és még amit az asszon ki tud találni. A 4 lapátnyi csak az eredmény, az okát tudd meg. -
ronati
tag
válasz
user112 #82371 üzenetére
Ha tudni akarod a kapacitást csinálj vele egy Nor Tesztet. Mode kapcsolóval két lépés, ha bent az akku és villognak az értékek, a Current gombal beállítod a töltési értéket: 300, 500, 700, 1000mA. 500mA töltésig 250ma-el merít, 700, 1000mA-nél 500mA-el. Kicsit hosszadalmas, (már ha jó az akku) de fogod tudni mire számíthatsz a cellától.
-
ronati
tag
válasz
WestBam #82367 üzenetére
Pontosítás a kapcsolókra vonatkozóan. A sajátja az 5 fokozatból hármat lead, a két erősset nem, ciripelve kissebb fénnyel világít, a villogó megy, hogy kissebb áramon azt nem tudom, a bicajos folyamatosan ég, de nincs villogás benne. A convoy kapcsolóval négy fokozat megy, a legnagyobbat, ha jól tudom a turbót (100%) nem kapcsolja, a villogó, a kerékpáros fokozat az múködik. Az akku teszt is megy mindketőnél, a telit öt villanásal jelezte, most négyet villan.
-
ronati
tag
Futár meghozta!!! A kicsomagolás egy kis döbbenet, az eddigi lámpáimhoz képest monumentális példány.Talán mondhatom, hogy a Nagyágyúk csoportjába tartozik. Mellette a legkissebb lámpáim 16340, és 14500-es akku-val.
A családtagok Convoy ágon: A régiek 2013 körül jöttek, C8 XMLT6 led, 2db S2+ XML2U2 led. Az újak S11 26800-as hosszabbító csővel SFT70 led, S8 18350-es rövid és 18650-es normál csővel SST20 led, 3X21D SBT90.2 led, M26C 26800-as hosszabbító csővel SFT40 led, S12 3X519A led, és egy S15 18350-es rövid és 18650-es normál csővel SST40 led. Tudom vanak akik mosolyognak, hogy Ennyi, meg Ezek. Nálam igen, és örülök a lámpáimnak. Hogy convoy, igen. A ledes kezdetekben már ott volt és akkor sokan szerették, jó név volt. Persze voltak a régi nagy nevek, és ma is vannak nagy nevek és mindenre kiterjedő finom megoldásaik. A három régi lámpa a folyamatos használat mellett ma is gond nélkül teszi a dolgát, ezért a szeretet irántuk. A Trustfire X8, és Ultrafire C8 lámpáim is teljesítettek attól az időktől mostanáig. Aksilat soha nem vettem ezen a néven, inkább a bontott jó nevűek voltak nálam, meg új védett samsung a több akku-s lámpában és a zöld panasonic..
A #82358-as hozzászólásomban lévő kérdés még aktuális, ha valaki felvilágosít azt megköszönöm.
-
rybak111
csendes tag
Láttam, hogy korábban beszélgettetek késekről is. Ezt az oldalt ismeritek?
https://www.knivesandtools.it/ -
WestBam
Topikgazda
válasz
ronati #82364 üzenetére
Nem tudom milyen multimétert használsz, de ilyen áramok méréséhez nem jó a vezetékes, ezeknél már vastag rézvezetékes áthidalás mellett a vezetéken átfolyó áramot kapcsos multival lehet pontosan megmérni, mert ott a vezeték vékonysága már nem befolyásoló tényező.
A teszteléshez mindenképp a 30Q akkut használd, azon nincs semmi ami korlátozná az áramfelvételt, a panasonic nem tud ekkora áramot leadni, a wurkossal szemben meg fenntartásaim vannak.
Elsőként zárd ki a kapcsoló körüli hibát a vezetékes teszteléssel amit írtam. Ha akkor is csinája akkor egy próbát megérne, hogy egy "rendes" rézkábellel asztalon rakod össze a setupot: kábelt beforrasztod a driver mellé, másik végét meg rátartod kézzel az akku végére. Én a driver ezen oldalán keresném a hibát.Ehhez: #82358
Boost driver kell abban az esetben, ha a LED feszültsége magasabb mint az akku feszültsége, ergo 1 cellás lámpában csak boos driver jöhet szóba 6V-os LED-hez, mert az akku max 4,2V minimum meg 3V alá is bemehet, de a LED-nek optimálisan stabil 6V-ra van szüksége ahhoz, hogy világítson.#82366
Azért fura, mert azt írtad convoy kacsolóval is jelentkezett a hiba. Valami ott nem lesz ok a kontaktokkal, azokra nézz rá. -
ronati
tag
-
ronati
tag
Valahol van szerintem is egy gyenge pont az áramkörben. Az akku választást is értem, azért csak megfelelőeket teszek a nagyobb áram igényű lámpákba, nem bontott laptop akku-kat. A lámpa használható kell, hogy legyen. A kidolgozás, méretezés, anyag használat mind, megfelelő a célra. A reflektor tömör, hővezető bordás, csak a menet rajta kétszer akkora anyagménnyiség, mint egy convoy C8, vagy M sorozat amibe tesznek XHP70.3 HI-t. A led Pill is magába nagyobb az említett lámpákénál. Az áram átvitel, hőelvezetés a mostani nagy lámpákénak megfelelő. Valószínűleg az átalakítás folyamán valamit nem vettem figyelembe, vagy nem jól csináltam. Köszönöm, hogy tippeket adtok, mert abban bízok, hogy ezek közül valamelyik lesz a megoldás.
-
ronati
tag
válasz
WestBam #82362 üzenetére
Kösz a segítséget. A forrasztást kiegészítem, a vezetékes tesztet megcsinálom. Az Amper felvételt így mérem, csak multiméterrel. A kapcsolóra gyanakodtam, mert vékonyabb rugóval van szerelve és nincs vezetékezve. Cseréltem egy convoy C8 kapcsolóra tesztelésre, (azon tömör érintkező van és méretre azonos) azzal is ugyan ezt mutatja.
-
Vlah
tag
válasz
ronati #82360 üzenetére
Azért kérdeztem az akkut, mert a nagy áramokat nem is tudja mind kiszolgálni és a feszültség még a jobbaknál is beesik. Én sem vagyok annyira képben, de arra tippelnék, hogy a feszültség a kontaktokon is esik, vagy a kapcsoló sem biztos, hogy bírja. ez a lámpa 3V-3A-ra lett tervezve, nem 10A-re. Bár a második fokozatnak azért mennie kellene még így is, főleg egy 30q-val.
-
WestBam
Topikgazda
válasz
ronati #82360 üzenetére
Próbakép tedd már meg, hogy összeszereled és a zárókupakot letekerve (nem asztallpra világítva!) egy rövid de vastag "rendes" rézvezetékkel zárd már az áramkört és úgy próbálj meg pillanatnyi megszakításokkal magas fokozatba fellépni.
Ha így megy akkor a kapcsolód nem bírja. A host alapján ezt próbálnám meg első körben kizárni.
Illetve a drivernek a rögzítésére is nagyobb hangsúlyt helyeznék, 120 fokonként tennék egy-egy forrasztást, nem csak egy helyre, mert ha mozdul a driver az akku nyomásától akkor simán el tud így repedni. -
ronati
tag
Ilyen szétszedve, egy akku-s csővel. Talán a test nem ad át az elektronikán megfelelő érintkezést? Nem tudok rájönni a hibára.Sajnos teljesen amatőr vagyok az elektronikában, mindennek utána nézek, de szakmai alapom nincs.
-
ronati
tag
Hát megint kell kérdeznem egy alap dolgot, de nem vagyok teljesen tisztában a driverek különböző besorolásában. Melyik tulajdonság mit jelent gyakorlatban. Lehet több féle drivert alkalmazni egy adott Led-nél. Példa: SFT 70-hez 6v5A boost 12cs. drivert ír használatra. Nekem 6V5A-es erősítő meghajtó van itthon, lehet hozzá beépíteni? Rövid ismertetést kérnék az elnevezésekről. Köszönöm!
-
ronati
tag
Sikerült a 10-est rögzítenem, 1%,10%, 35%,100%. A problem a következő. Az első kettő, (néha három) fokozat megy, a következőnél zizegő hangal kisebb fényerőn jelez. Miért nem vált a nagyobb fokozatba? A probléma, hogy a 35%-100% kis fényen zümmögve világít. Valószínűleg problémát jelez.
-
user112
senior tag
Sziasztok!
Az újonnan vett lámpám Vapcell F12 1250mAh akksija feltöltés után csak 572-t mutatott. Miért? -
H-Zol
senior tag
válasz
Digitalpimp #82347 üzenetére
"Jack72" kolléga nem akarja nekem elhinni , hogy jók , mert olcsók
, pedig jók ( van egy két viszonyítási alapom ) lehet késés topikban láttad , hogy nekem szallagos élezőm van , egy két húzás az 1000 kopottas szallagon és máris megy mint kés a vajban
, de meglepően jól tartják az élüket !!
-
-
pittlaren
csendes tag
Holnap este 6tól knifestockon ismét midnight madness! Nem számítok olyan jó vételekre, mint a tavaly nyári hc65 uhe 18k-ért, de azért érdemes sasolni.
Mas: behúztam egy nitecore ut27 pro (2024) fejlámát, és (örömteli) meglepetésemre, 2 akksival adtàk. Más is így járt, vagy csak local akció volt?
-
csibe1
addikt
válasz
rybak111 #82285 üzenetére
Most néztem a lámpát, hááát nem egyszerű eset.
Ha a fej mögött legalább olyan hosszú lenne, mint a mellette lévő 18650-es akksi, akkor még talán, és ki is nézne valahogy.
A nagy fej szerintem nem rossz a hűtés miatt.
Nem tudom ki tervezte, de megkérdezném tőle, hogyan fogja meg normálisan?
Azért 47 dolcsiért nem ezt venném, dupla LED ide vagy oda...Amúgy akkor már miért nem nigtwalker (éjbenjáró) lett a lámpa neve?
-
H-Zol
senior tag
válasz
ronati #82338 üzenetére
12 csoport:
1. Kattintson a kapcsolóra a zseblámpa be- és kikapcsolásához, érintse meg a kapcsolót az üzemmód kiválasztásához
2. Ha a zseblámpa be van kapcsolva, érintse meg gyorsan a kapcsolót 20-szor, hogy belépjen a konfigurációs módba. (A vizuális felületen mindaddig, amíg rákattint egy opcióra, az azt jelenti, hogy az opció ki van választva. A zseblámpának nincs vizuális felülete. Villog, hogy egy opciót jelöljön, és a "villogási folyamat közben koppintson a kapcsolóra" az opció kiválasztását jelenti.)
1. lehetőség (normál villanás 1 alkalommal + zümmögő villanás): érintse meg a kapcsolót az alopcióba való belépéshez az üzemmódcsoport kiválasztásához. Ha a felhasználónak nincs művelete, a konfigurációs mód a 2. opcióba lép.
-------------1.1-es alopció (normál villanás 1 alkalommal): érintse meg a kapcsolót az 1. üzemmódcsoport kiválasztásához (0,1%, 1%, 10%, 35%, 100%, villogó, kerékpározás, akkumulátor-ellenőrzés)
Tehát én is kétszer csináltam , lámpa be kaocs 20 kattintás elengeded egyet villan és utánna gyorsan villog akkor egyszer megnyomod a gombot és utánna szépen elkezd villogni egyet utánna kettőt majd hármat és így tovább , ezt csináld megint végig és miközben a 10- et villogja ( már kilencnél figyeld ) vilogás közben megnyomod a gombot és jó lessz!!
-
ronati
tag
Elkészült Trusztfire x8 mód. XHP70.3HI. 6V 5A 12csop. driver ment bele, egyenlőre 1 akku-val. Kicsit gnóm az egy akku-s csővel, meg van egy kis gondom.
Elég béna vagyok az üzemmód beállításhoz, de sikerült a 10-est rögzítenem, 1%,10%, 35%, 100%. A problem a következő. Az első kettő, (néha három) fokozat megy, a következőnél zizegő hangal kisebb fényerőn jelez. Miért nem vált a nagyobb fokozatba? Most először használok 12 csoportos drivert, bonyolultabb nekem, mint az asszony meggyőzése. Választ előre is kösz!
-
H-Zol
senior tag
válasz
sherlock82 #82334 üzenetére
+1
ebből lehet külön külön is vásárolni , vannak nagyobb szettek is , én ezt választottam , ez melett vannak még régi ( békebeli ) jó késeink , és van egy pár Victorinox 20 centis konyha késeink nagyon vékony pengével ( azok mindennapos kajálós és mindenre jó kis kések )
[kép] -
H-Zol
senior tag
válasz
sarajhvh #82332 üzenetére
Már ha nem lámpázunk , akkor késezzünk
! Vettem az asszonynak ( már nem most ) egy szett konyha kést , Német acél ( többen mondták , hogy az egy puha acél , és egyfolytában élezni kell majd , de nem
) , ő igaz egy puhább acél de viszont mindenféle savaknak , konyhai vegyszereknek ellenáll ( komplett rozsdamentes ) !!
Kis kínai gyárban készül ( nem is az az olcsó kategória , de nem is az a nagyon drága ) és egy nagyon minőségi termék , több mint két éve , szinte napi használatban vannak , két vagy van amiket háromszor köszörűltem meg , de mindég borotva élesek !!
-
H-Zol
senior tag
válasz
sarajhvh #82329 üzenetére
Dehogy rosszak
, a Ganzot el írtam 440 C acél , és most akciós is
[link] , a klipsz kialakítása nagyon jó ( nem mindegyik ilyen ) egész végig van a klipsz és észrevétlen a zsebben , nadrág korcán, görgess feljebb a Puma Tec nagyon kilatszik a klipsz kialakítása miatt
, de a Ganzo egy mindennapi kajálós , karton bontos stb bicskának megfelel , és ez tényleg nem nagy pénz !!
-
H-Zol
senior tag
válasz
Cyborg #82328 üzenetére
Convoynál van szerszám [link] nem ismerem , de kinézetre jó lehet , nekem ilyen szerszámom van
ez mindenre jó ( a Convoy csak a kis lámpákra )
Mágnest innen [link] is lehet rendelni .
Amúgy a Convoy H4 fejlámpának elég nehéz , de viszont szerelni a mágnesal feltéve , kocsi , nállam mező gép kombájn stb arra tökéletes , nagyon jó szórt fénye van , a 6000mAh aksival van üzemidő !! -
Cyborg
őstag
Köszi a tippet, még megrágom, mi legyen, amíg megérkeznek a IF22A-k, lehet egy kupakkal jobban járok, mintha külön rendelek mágnest, szerszámot hozzá.
Lehet veszek egy HS42-őt sisakra, turbinába menni, mert marhára bejön, hogy csak lepattintom a sisakról, és használhatom kézilámpának, meg veszek egy H4-et otthonra, csak úgy -
H-Zol
senior tag
válasz
ronati #82321 üzenetére
Szeretem ha a kis lámpáimon van mágnes , kivéve ha hátsó kapcsolós , a pipa lámpára meg kötelező a mágnes
, ha nincs vagy gyárilag nem volt rajtuk akkor tettem én ( de azért sok lámpáimon gyárilag is van ) !
Amin rajta van az egy automata bicska ( előre ugrik ki és vissza ) Böker Plus Lhotak , Német gyártmány és Raimundo Lhotak tervezte a pengét , ami egy D2 acél ( szerszám acél , igen kemény )!
Már ha így bele mentünk másik két kedvenc bicskám ez egy Puma Tec , ez is német és ez is D2 acél
és amivel kajálni is szoktam az egy Ganzo ( kínai de nem rossz ) automatán nyílik , oldalra és 420A acél , egy tűrhető ( nagyon sok konyhakés is ebből az acélból van )
Na mostmár elég mert kikapunk
!!
-
H-Zol
senior tag
válasz
Cyborg #82319 üzenetére
Javitom.a linket [link] de most komolyabban megnéztem , leszorúl fenekére ( ott is csinál jó kontaktot ) de nem pont az ő mérete , elmegy nem szalad meg de egy kicsit lehet mozgatni minden irányban , de gond nélkül használható!
Ez az ő gyári kupakja
15mm és 3mm vastag a mágnes ( 16mm is jó volna de ez volt ) , ez így tökéletes !!
-
ronati
tag
Nagyon ötletes a kép, és a módolás is jó a mágnessel. Készítek ilyen képet én is egy remek és hasonló kis Törrel.
A lámpák: egy kis Alonefire X81, 1db XPG led, és egy Alonefire X68S, 8 X XPG led. A mágnes mindkét EDC lámpán gyári, nem az én ötletem.
A tőr az USA hadseregben volt rendszeresítve a Délszláv háború idején. A KFOR csapatokat szálítottuk, és az egyik katona hagyta el a buszomon. A busztakarításkor találtam meg az ülés alatt. Akkor még vadi újjan, a tok övcsipeszén rajta volt a zöld csomagolófólia, amiből ma már csak egy kis foszlány van a tövében. -
ronati
tag
Ragaszkodok ahhoz, hogy a Vapcell S4+ töltse az akkukat. Ennél a 26800-asnál a méret már gond, jön a mágnes meg a kábel, egy kis forrasztás és Tádámm. A Convoy megajándékozott egy S11+csőhosszabbítóval, S12-vel, És bónusznak egy M26C szintén csőhosszabbítóval. A két nyújtott lámpába való a 26650 nagyobb tesója, persze normál méretben az említett akkuval üzemel.
-
H-Zol
senior tag
-
Cyborg
őstag
A convoy H4-ben van mágnes, nem tudjátok?
Kellene egy jó fejlámpa szerelni, ergo közelre nagyon szórjon. Nézegetem a szokásos wurkkos/sofirn kínálatot, hd15 se rossz, de a sofirn hs42 visz mindent eddig a fejpánt miatt, hogy gyorsan le lehet pattintani a lámpát a sisakról, és vissza, de azért ez a H4 se tűnik rossznak, de tény, hogy a hs42 sokkal szélesebb körben használhatóbb.
-
H-Zol
senior tag
Tanulok kínaiul
( nem is olyan egyszerű ez ) , Convoy driver Wurkkos lámpába , a kapcsoló ugyan az csak a kis rész amit megnyom a gumi a Wurkkosnál vagy 2-3 mm ki áll és lapos a gumi sapka a Convoy kapcsoló szinte semmit nem áll ki és a gumin van egy kiálló rész ( de olyan gumin nincs ) , mondom át forrasztom a kapcsolót igen ám de a 4 vezeték a Convoy kapcsolón A , R ,I stb jelzéssel van de a Wurkkos kínai írás jelekkel
, na majd estére utánna járok jobban , mert szinte se mehetek
a Convoy 4 különböző színű de a Wurkkos 4 darab fekete vezeték és kínai írásjelek 🙈 !!
-
-
H-Zol
senior tag
válasz
hlacett #82311 üzenetére
Nállam viszont picit több mint 2000ft-al drágább drágább az St02 , de más ország más adó áfa stb !!
Ha neked lessz mind a kettő kíváncsi leszek az összehasonlításra ( nem kevés az 5A , legalább nem melegszik anyira , én is keveseltem az 5 A az Xhp70.3hi LED Nek , és nem kevés , már 40% fényerőn is ütős )
Pont az előbb foglalkoztam ( komoly alakítás kell egy drivernek ) az Sbt90.2 driverel , az nyom 25A!!
-
hlacett
csendes tag
Üdv. Asrolux st02 most jó áron kapható [link]. 19.9$
Egy Mateminco A1s gyakorlatilag, sft25r leddel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Techsend cyber A 2023 elektromos roller eladó
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif
- Eladó Bontatlan új Amazon Echo Dot 5 Smart speaker Amazon Alexa fekete, kék vagy fehér színben
- Autós tükörre rögzíthető kamera rendszer - komplett - csere is
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!