Hirdetés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- ASUS notebook topic
- Autós kamerák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen széket vegyek?
- SSD kibeszélő
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack72
aktív tag
-
H-Zol
senior tag
válasz
perdator507 #81395 üzenetére
Itt egy képernyő kép az oldalról , ez mobilról , de a leptoppon is megy , de itt az oldalon , már sokan rendeltek innen ( a nyáron csinálta a Convoy az oldalt ) , fogalmam nincs , hogy neked miért nem megy , próbáld meg a coocikat kiüríteni a böngészőből !!
Egyszer volt olyan , hogy wifi hálózatról az istenért nem nyílt meg az AliExpress , csak mobilról , de utánna hejreált , de amikor Alin akartam valamit a wifit kikapcsoltam !! -
-
H-Zol
senior tag
válasz
sarajhvh #81393 üzenetére
+1
, nekem vannak nagy lámpáim, azokkal el lehet játszani turbón is jó darabig , pláne ilyen időben , valamelyik este mentem ki a tanyára a Convoy 4x18 Sbt99.2 LED -el , nem volt forgalom , lassan mentem a kocsival a lámpát kitartva az oldalsó ablakon , néztem a szarvasokat , őzeket , hogy legelésznek a repce földeken
, jó 10 percig ment turbón és épp , hogy langyos lett !!
-
sarajhvh
tag
Én sem szoktam a turbó fokozatot leszabályzásig használni, csupán pár pillanatig
szoktam felkapcsolni.
Pont ezért szeretem a nagyobb, két-három cellás lámpákat, mert med, vagy high
fokozaton kivilágítja hosszabb ideig azt, amit egy kisebb tömegű lámpa turbón, pár másodpercig. -
H-Zol
senior tag
A minap beszélgettem egy ismerősömmel , három faluval odébb lakik , és kamionon dolgozik ( ritkán találkozunk ) , van neki egy Astrolux EC03 Xhp50.2 LED -el 6700 lumen ( nekem is van , a rá rakott száraz fa levelet , rögtön el égeti
) , panaszkodott , hogy nagyon hamar felmelegszik és utánna alig világít , de ő úgy csinálja , hogy felpattintja turbóra és átnézi a kamiont körbe alatta minden fele
, mondtam neki , hogy az ünnepek után még úgyis találkozunk és át állítom neki a hő korlátot , de nem kell a kamion atnézésére a turbó ( azzal az egész kertet szoktam átnézni
) , elég oda egy fél fényerő ( na majd át teszem neki , hogy apró fokozatonként váltson fényerőt ) és sokkal használhatóbb lessz !!
Már több helyen olvastam , hogy a turbót egy pillanatnyi fénynek nevezik ( úgy is kellett volna elnevezni , és akkor már a laikusnak is világos lenne , hogy az mire való) !!
Én ritkán hagyom a lámpámat addig amíg leszabájoz , mert onnan már nehezen jön vissza , pláne nyári nagy melegben , de az is igaz , hogy sokszor két lámpa van a kezemben!!
-
H-Zol
senior tag
válasz
Jack72 #81390 üzenetére
Itt a Románok kiszúrják , hogy mi nem vagyunk Románok, a Magyarok is ugyanúgy , hogy mi nem vagyunk igazi Magyarok , érdekes , de mi erről nem tehetünk ez a nagyok harca volt , van és lessz ( sajnos ) ( itt azért most elég forró a hangulat a világ figyeli a Román Államelnök választást , de nem politizálunk
) !!
-
H-Zol
senior tag
válasz
Jack72 #81387 üzenetére
, írtam már , hogy sok kevert szót használunk , és ilyen helyen nagyon össze szedem magam , és a helyesírásra , ha nem is látszik mindég
, de nagyon figyelek !! Volt olyan más topikban aki kisbetűvel kezdte a mondatot ( mindég ) ékezetek nélkül , de velem foglalkozott
, de ezt embere válogatja én mindég azt mondtam a sz@rember , az mindegy , hogy hol él , milyen nyelvet beszél , akkor is Sz..ember !!
-
H-Zol
senior tag
válasz
luciferk #81383 üzenetére
De úton van két kis lámpa
, szerintem a jövő héten ide is érnek , ( de most komolyan én azért vissza fogtam magam , na nem anyira mint "iatti" kolléga
, de igyekszem !! )
Itt lehet okoskodni , ez a topik sok mindent kibír, máshol azért kőkemény a szigor ( van egy , egy nyelvtan náci aki komolyan belém akaszkodik , pedig én igyekszem , attól , hogy itt más oktatást kaptam ) !!
-
Kameleon5
csendes tag
-
luciferk
senior tag
" nekem már az idén nem szabad meg lámpára sem gondolni , nemhogy venni
"
Ezt a szűk másfél napot csak kibírod valahogy, utána mindent bele, jöhet a lámpaözön.😄 majd asszonypajtinak titulálod a nejedet ha elnézii, házisárkánynak ha ellenzi.😀 Ahogy nézem egyre több lámpaguru aktivalódik ezen a fórumon, ami erre a fóurmra igencsak jótékony hatással van. A laikusok mint pl én is okosodhatunk nektek köszönhetően.
-
H-Zol
senior tag
válasz
perdator507 #81371 üzenetére
Innen [link] Convoy oldal , adjál frissítést ha nem akar betölteni ( van , hogy nehezen megy ) , vagy próbáld másik böngészőben ( nekem már innen a negyedik rendelésem ) !!
-
FBLLMAG
senior tag
Matyi pár lámpája az "Erdő legyen veled" bemutatásán.
-
FBLLMAG
senior tag
"Zoomolható, ezt figyeld öcsém"
-
sarajhvh
tag
válasz
Kameleon5 #81370 üzenetére
Bocs hogy én is reagálok!
Én is végignéztem a videót, a srác csak a maga elképzelése, saját használati értékelése
alapján kategorizálta a kis lámpákat, kicsit el van havazva a krapek, én nem dobtam hátast az anyagtól, van akinek szenzáció, én őt teszem SKIP kategóriába!
De ez csak az én véleményem! -
-
H-Zol
senior tag
válasz
Jack72 #81362 üzenetére
Az nem jó , itt is többen benne vannak , én még egyenlőre megszabadúltam tölle ( kellene egy jó kalapkúra, ha nem tudod , hogy mi az , [link] itt elmagyarázza
!!
Ijen köd van kint , a lámpák átka , és ide mentem vízért [kép] , 250 méter mélyről jön a víz , van még egy kút az mélyebb az 340 méterről jön a víz , de én ezt jobban szeretem !!
Jobbulást neked !! -
sarajhvh
tag
Én se tudok sokáig haragudni, értelmetlen!
A semmiségekért meg pláne nem!
A szülői háznál nekünk is vannak 1200 négyszögölön, közel egy fél hektáron gyümölcsfák,
többnyire besztercei szilva, vörös szilva, bódi szilva, van pár körtefa, császár, búzás, bacsa,
muskotályos, van pár cseresznyefa, meggyfa, meg kevés szőlő.
Akkor nem kell bemutatni, rengeteg munka van vele a metszéstől, a permetezésen át
a betakarításig.
Ha veszel egy felső polcos lámpát, ígérem hogy beszerzek én is egy általad ajánlott típust! -
Jack72
aktív tag
Majd én gondolok helyettetek is.
Erős fényekben gazdag boldog új évet kívánok a kedves fórumtársaknak! -
H-Zol
senior tag
válasz
Zoli-bácsi #81348 üzenetére
Arra kíváncsi leszek ( nekem már az idén nem szabad meg lámpára sem gondolni , nemhogy venni
) !! De úton van a két kis lámpa az S8 és az S21E !!
-
H-Zol
senior tag
válasz
FBLLMAG #81342 üzenetére
Tudom , hogy neked is sok gyümölcsfád van ( a cukorral egy kicsit vigyázni kell , gondolom , de azért egy kicsit csak lehet , ezek nekem is vannak de köröm van a legtöbb , rengeteg nyári , őszi , téli ( a kedvenc gyümölcsöm ) !
Szép videó, nekem egyik lámpa se nincs meg , a Wurkkos Ts21 , ennél többet esett ( nem dobtam , csak simán esett , még megy , az aksi + oldala úgy bevan már hajolva , hogy mágnest tettem bele , a sok fejre eséstől)
Itt egy fotó rolla , és azóta még őszébb ment !
-
H-Zol
senior tag
válasz
Szirtimorc #81344 üzenetére
Azt a méret kedvéért tettem oda
, hogy milyen kicsi ez a lámpa !!
-
FBLLMAG
senior tag
Esti videózás.
-
FBLLMAG
senior tag
Naspolya, hurmikaki, füge, szilva, körte, barack, japán körte, alma, szőlő, dió, mandula, cseresznye, sárga barack, ringló szilva, stb van nekem is.
Ki lehet kapcsolni a közelségi érzékelőt.
Na de hogy mi a különbség az olcsobb Wurkkos, Sofirn, és a drágább brand lámpák között, itt a videó. Más összehasonlította, tönkretette a lámpáit.
-
H-Zol
senior tag
válasz
FBLLMAG #81339 üzenetére
Naspolya a neve , az első derek , fagyok után le kell szedni, és hűvös száraz kamrába vékonyan ládákban ( vagy el terítve ) szépen be érik, és ami jó , hogy nem egyszerre , egész január végéig lehet csemegézni
!!
Nincs olyan lámpám, nekem az drága buli
, én leszarom ami olyan , de sok lámpám nehezen kapcsol be zsebben !!
Hát akkor az nem fogja ki égetni az újságot , és ha úgy adódik azzal nem tudsz tüzet rakni!!
-
H-Zol
senior tag
válasz
FBLLMAG #81338 üzenetére
Megvan a gyereknek az is , de inkább a tőlem szerzett Astrolux MF02 a kedvenc , de ez ahol őrködött egy volt Tsz tehén farm , egymás végében harom sor istálló aminek darabja 80 méter hosszú az az utakkal együtt 270-80 méter, és 5 ilyen sor van , meg körbe mellék épületek , ( Kovács műhely , asztalos műhely , lakatos műhely stb ) , úgyhogy volt hol világítani !! Onnan szoktam képeket feltenni , mint ez is [kép] , na ez nappali kép , itt látszik a telefon antenna amire szoktam világítani
!!
-
FBLLMAG
senior tag
Ilyenek vannak itthon is. Az unokahugom most vitt el 1 vajling első képes termést.
Ahogy próbálgatom a lámpámat, ahogy közel tettem a kezemet, visszavett a fényéből. Vigyáz a gazdira, meg a zsebére is. Az olcsóbb lámpák is tudnak ilyet? Van NEKED ilyen?
Válaszodat előre is köszönöm.
-
FBLLMAG
senior tag
Nem rossz az Acebeam X80. Csak éppen szórt fényű, RGB fényű lámpa. Rengeteg szórt fénnyel. De távot azt nem tud. Nem keresőlámpa. És azért elég kicsi a fényéhez képest. 6 cm átmérő, 12 cm hosszú. Arra való, hogy 30, 40, 50 m távon, széles fényárt hozzon létre (40, 60, 70 m szélesen). Na jó, megy a nagyobb táv is, rövid időre. Az RGB fény mellett UV fényt is tud.
Inkább vadászoknál az elejtett vad felkeresésére tudnám elképzelni. Ennek a fényénél látod,nagyjából merre ment a sérült vad (a zöld lednél szinte világít a zöld levél, fű, a vér meg szinte fekete). Ahol már nem mozdul a vad, oldalfekvésben pihen. A nagy felület megvilágítása végett hamarabb észrevenni a ledőlt gazt, eldőlt vadat. Nem az élő vad felkeresésre lett kitalálva, nagyobb távról.
Az éjjeli őr, rendvédelmi szerveknél is jó lehet, nagy felület könnyebb átnézésénél, pl kerítés mentén. Hamarabb lebuktatja a kerítés tövében, közelében lapulót.
-
H-Zol
senior tag
válasz
sarajhvh #81335 üzenetére
Béke van
, egyszer én is veszek egy nagy márkát és hátha te is veszel egyet , a lenti polcról
, szeretem kibeszélni a dolgokat , és nehezen haragszom meg , akár miért , de ennél komolyabb dolgokért sem haragszom , nemhogy lámpákért !!
Száznál több gyülcsfám van , de ebből fele az 2022-23-24 ültetés , több fát kivettem , volt amik kiszáradtak és új telepítés lett ( amit linkeltem , fa iskola , onnan sokat hoztam , rengeteg ősrégi fajtájaik is vannak ) !! A pálinkát tudom , hogy sokan úgy tartják, hogy 48° a jó de itt heileg 52 az a pálinka, nagy nehezen tudom az üstöst ahol főzöm rávenni az 51° , és ahogy áll egy kicsit abból 50° lessz !! Én is ültetem , metszem , egy két fontos permetet adok nekik , ez olyan hobbi amiben tél végétől tavaszig benne kel lenni , van itt már feltöltve egy pár képem !!
[kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép]
A két utolsó kép , 8 éves szöllő tőkéket , vissza fűrészéltem ( és hozott pár fürtöt így is ) , úgy metszés formát fogok alkalmazni !! -
Jack72
aktív tag
Abban igazad van, hogy a nagy márkáknál is vannak gyenge pontok. Például itt van a Fenix LR80R. Szép és minőségi darab de a reflektor műanyagból van...
Egy ilyen árú lámpánál azért minden egyes alkatrésznél minőséget vár az ember...
Aztán ha a beépített akksi beadja a kulcsot, akkor dobhatod kifelé az egész cuccot... -
H-Zol
senior tag
válasz
sarajhvh #81321 üzenetére
Nem , én nem írom le az Acebeam lámpákat
, csak azt amit posztoltam , az X80-ast , de nem csak én írom le hanem a gazdája is
, megvan neki a mai napig ( ő ott volt éjjeli őr ahol nekünk van a terep helyünk ( tanya ) , de ő már nincs ott , de falubeli , és barátom is ) , ő is látta , hogy mellé nyújt vele , és fájdalmas ára is volt ( már Brand
) , látva esténként az én lámpáim , ki könyörögte tőlem az Astrolux MF02 [link] ( ezt meg "ZozzV6" kollégától vettem ( de rég volt ) !
A mai napig bánom , hogy eladtam , és jelenleg nem elérhető !!
Pálinkám , van bőven ( visszamenőleg is 10+ évre ) a másik hobbim a gyümölcsfák 100+ különböző gyümölcsfám van ithon az udvarokban és kertben ( ez egy másik hobbi , a gyümölcs)
Újév után megyek ide [link] , meg egy pár régi fajtát be akarok szerezni és itt vannak !! -
Jack72
aktív tag
Lumintop GT94X című lámpa hatalmas teljesítmény...három percig, utána vége a mókának...
24,000 lumenből 365 lument varázsol ez a lámpa...
[link]
2 csillagot is adtak neki... -
sarajhvh
tag
Ne hazuttold meg magad!
Azt mondod, hogy te nem nézed egy adott lámpa hosszútávú teljesítményét,
utána leírod az Acebeam lámpákat annak ellenére, hogy BEDVÓDER kolléga
betette a grafikont, ami magáért beszél.
Ezek után azt mondod, hogy a te alsó polcos lámpáid is tudják ezt a teljesítményt,
holott te ezeket nem is szoktad nézni!
Roh@ggyak meg ha értem!
Kűggyé nekem is abból a pálinkából tesó! -
H-Zol
senior tag
Hosszú évekkel ezelőtt volt egy Acebeam X80 a kezemben [link]
Saját kép ( hu de régi , vagy 8 éves ) balra az én lámpám hosszú évekig használva , a mai napig a tanyán használom 3 xT6 LED -el !!
Az Acebeam egy használhatatlan villantó , és az aksikat is leszivja elég hamar !! Ahogy a fény ágyú használható kisseb fényerőn , azt több olcsó lámpám is tudja sőt még sokkal többet is tudnak!!
-
H-Zol
senior tag
válasz
sarajhvh #81301 üzenetére
Pasz , én ezeket nem nézem , hogy melyik megy , vagy nem megy el 1,5 órán keresztül 1500 lumennel , én használom , de úgysem világítok másfél órán az 1500 lumennal , ha kell veszem lejjebb is de teszem feljebb is , de komolyabb túrára ( világításra ) kellenek a nagy , több aksis lámpáim !!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Linux kezdőknek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- PlayStation 5
- Telekom mobilszolgáltatások
- bambano: Bambanő háza tája
- Tea
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- További aktív témák...
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest