Hirdetés
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Áprilisi hardverpasziánsz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rikarda
csendes tag
Szia.
Hát én Linux-al vettem, és az valóban DVD, azon van a Linux. És mellékeltek egy Support CD-t is, de azon az XP-s driverek vannak, és még manual azt hiszem. Az én gondom meg az, hogy normál hagyományos XP telepítőm van, arról teszem fel az XP-t (SP3-as) és utána a Support CD-röl a drivereket. Csak valahogy furán viselkedik, pedig mióta eee megvan kb 3-szor telepítettem újra. Pl máig nem tudok rájönni mitöl lehet egy hiba, az, hogy néha rádugok egy külső lcd monitort (plusz bill+egér) és akármilyen felbontásra is rakom, kikapcsolás vagy ujrainditás után mindig visszaáll 640x480-ra. Eddig akárkit kérdeztem nem tudják miért. Pedig amikor felteszem XP-t, rendesen megformázza az XP, nem gyors format, hanem rendes, ntfs-be, és utána mehetnek a driverek, ahogy a support cd-n az a varázsló felajánlja. Ezért keresek egy eredeti XP visszaállító CD-t vagy DVD-t, (nem tudom min van), 701-hez. Azon talán normálisan müködik és, ha igaz akkor az XP telepítéssel eladott eee 701 (és visszaállító lemez) valami módosított XP(?) van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- EAFC 26
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- Távcső topik
- Crimson Desert
- Anime filmek és sorozatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- Clevo P750DM2-G - 9600K / RTX2070
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 M5 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- Lenovo Thinkpad T14 gen 6 - Teljesen új - Ryzen AI 7 PRO 350W - 32GB - 512GB - 2028 októberig gari!
- Bontatlan! Thinkpad X1 (Yoga) 2in1 gen10 Ultra 7 268V 32GB 512GB NVMe 48 hó gyári gari, számla!
- Eladó Workstation - Lenovo P15S gen2 (11.gen Core I7 32Gb DDR4 1 Tb SSD 4Gb Nvidia)
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- Bomba ár! Asus R512CA - Core i3 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest